12,464 Posts

ayuiman88 Tak sangka adik nurin dlm #tundukkanplayboyitu pun support lady bos @uqashasenrose2

Final Show
Teater Ombak Rindu
Istana Budaya KL
1st May 2016

#ombakrindu
#suri
#izzah
#teater
#artistrendingpopular
#abph2016
#respek
#uqashafabulous
3h

» LOG IN to write comment.

fitrisofyan_henna Lagu selanjutnya... Duet sm sikawan dr sebrang ni... #ombakrindu #smule #duet 3h

» LOG IN to write comment.

nf.amira Lanje sikit. #ombakrindu 10h
  •   shaiazmn Hahahahahaha woi lagu apa je lagi kau record hahahaha 4h
  •   nf.amira Tak banyak. Jar of hearts, lagu shamel mcm setan kita nyanyi, pastu tak bisa memilihmu the boys nyanyi, pastu kamalia. Aku banyak terlupa nak record @shaiazmn 4h
  •   shaiazmn Banyak la tu hahahha. Kitorg selama ni karok tak pernah record pape haha 4h
  •   nf.amira Kena tau record. Untuk future references. Hahahahhahaa. @shaiazmn 4h

» LOG IN to write comment.

tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
6h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
7h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
7h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
7h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
7h

» LOG IN to write comment.

Normal Shawl | Bakery | Baby | Parfum
tihany_and_co Salam Lovelies,
Sempena raya yang bakal menjelang tiba, kami memperkenalkan kuih raya yang sangat sedap untuk dihidangkan kepada tetamu anda.. 100% pure butter..
Apa tunggu lagi, jom order untuk raya.. Nak order untuk makan2 sekarang pon boleh.. Jom wasap kami di 012-9798993 (Fana)

#tihanybakery #kuihrayasedap #redvelvet #malatopscrispy #ombakrindu #fruitymania #chocolatewakawaka #makmurhijau #kuihmakmur #ocoffee #tartnenasgulung #wikianne #blueberrytart #sampritcheese #bangkitcheese #crispyrainbow #chunkyoreo #greenpearl #bazaarpaknil
7h

» LOG IN to write comment.