9,038 Posts

Lo-fi rahma winda

» LOG IN to write comment.

Normal Tudung Abu Dhabi Official
tudungabudhabi OMBAK RINDU soft and comfortable to wear. #OmbakRindu reka bentuk yang classic Dan mudah dipakai. Terdapat pelbagai warna yang cantik2 Dan sweet. Available di butik #TudungAbuDhabi #TamanMelatiSetapak Dan boleh juga order melalui Whatsapp ke 012-5520162 13h

» LOG IN to write comment.

16h iythahy89
Amaro Iytha HyeGyo OkpitasaRi

» LOG IN to write comment.

silm_ahmad suatu perjalanan memberikan bnyk makna di dlm hati . .terkadang kita perlu redha dgn semua ini . .#pengkalanbalak#ombakrindu#yamaha110z 18h

» LOG IN to write comment.

21h ctyhouse
Normal Cty House
ctyhouse INSTANT OMBAK RINDU 2 TONE
material : chiffon
jenis : sarung shj

RM30 sehelai
free postage semnanjung
* tambah rm3 untuk postage ke sabah / sarawak

#instantshawl #ombakrindu #instantombakrindu #sayajualmurah #ctyhouse
21h

» LOG IN to write comment.

khasyajasmani #khasyafootstepsyangke 14 , mama mama mama I'm in love with the criminal
#britneyspears #pencurihati #gopro #gopromalaysia #gopromalaysia_offical #gopro_alive #gopro_moment #goprojb #ombakrindu
Banyak banyak pencuri , pencuri apa yang makin dicuri , makin disayang?
Sape dapat jawab dapat gula gula hacks perisa blackcurrant
1d

» LOG IN to write comment.

_aepiraa_ Pon!! Pon!! Pon!! Tumpang lalu kejap ye,, hakak nak promote kueh raya ni!

DIJAMIN SEDAP!!!!
Cepat nah ibu2, bapak2, abg2, kakak2, adik2, order cepat!!! Nak dekat raya dah ni,, puasa pun bpa hari saja lg,,hehe

#sayajual #sayajualkuih #kuihraya #malaysia #aepiraa #sayajualkuihraya #sayajualmurah #bazarpaknil #polimas #uitm #tasty #cod #tartnenas #almondlandon #ombakrindu #snowwhite #crystalball #biskutarab
1d

» LOG IN to write comment.

_aepiraa_ Pon!! Pon!! Pon!! Tumpang lalu kejap ye,, hakak nak promote kueh raya ni!

DIJAMIN SEDAP!!!!
Cepat nah ibu2, bapak2, abg2, kakak2, adik2, order cepat!!! Nak dekat raya dah ni,, puasa pun bpa hari saja lg,,hehe

#sayajual #sayajualkuih #kuihraya #malaysia #aepiraa #sayajualkuihraya #sayajualmurah #bazarpaknil #polimas #uitm #tasty #cod #tartnenas #almondlandon #ombakrindu #snowwhite #crystalball #biskutarab
1d
  •   fade__ This is really nice:) 1d

» LOG IN to write comment.

Normal aepiraa
_aepiraa_ Pon!! Pon!! Pon!! Tumpang lalu kejap ye,, hakak nak promote kueh raya ni!

DIJAMIN SEDAP!!!!
Cepat nah ibu2, bapak2, abg2, kakak2, adik2, order cepat!!! Nak dekat raya dah ni,, puasa pun bpa hari saja lg,,hehe

#sayajual #sayajualkuih #kuihraya #malaysia #aepiraa #sayajualkuihraya #sayajualmurah #bazarpaknil #polimas #uitm #tasty #cod #tartnenas #almondlandon #ombakrindu #snowwhite #crystalball #biskutarab
1d

» LOG IN to write comment.

_aepiraa_ Pon!! Pon!! Pon!! Tumpang lalu kejap ye,, hakak nak promote kueh raya ni!

DIJAMIN SEDAP!!!!
Cepat nah ibu2, bapak2, abg2, kakak2, adik2, order cepat!!! Nak dekat raya dah ni,, puasa pun bpa hari saja lg,,hehe

#sayajual #sayajualkuih #kuihraya #malaysia #aepiraa #sayajualkuihraya #sayajualmurah #bazarpaknil #polimas #uitm #tasty #cod #tartnenas #almondlandon #ombakrindu #snowwhite #crystalball #biskutarab
1d

» LOG IN to write comment.

_aepiraa_ Pon!! Pon!! Pon!! Tumpang lalu kejap ye,, hakak nak promote kueh raya ni!

DIJAMIN SEDAP!!!!
Cepat nah ibu2, bapak2, abg2, kakak2, adik2, order cepat!!! Nak dekat raya dah ni,, puasa pun bpa hari saja lg,,hehe

#sayajual #sayajualkuih #kuihraya #malaysia #aepiraa #sayajualkuihraya #sayajualmurah #bazarpaknil #polimas #uitm #tasty #cod #tartnenas #almondlandon #ombakrindu #snowwhite #crystalball #biskutarab
1d

» LOG IN to write comment.

_aepiraa_ Pon!! Pon!! Pon!! Tumpang lalu kejap ye,, hakak nak promote kueh raya ni!

DIJAMIN SEDAP!!!!
Cepat nah ibu2, bapak2, abg2, kakak2, adik2, order cepat!!! Nak dekat raya dah ni,, puasa pun bpa hari saja lg,,hehe

#sayajual #sayajualkuih #kuihraya #malaysia #aepiraa #sayajualkuihraya #sayajualmurah #bazarpaknil #polimas #uitm #tasty #cod #tartnenas #almondlandon #ombakrindu #snowwhite #crystalball #biskutarab
1d

» LOG IN to write comment.

_aepiraa_ Pon!! Pon!! Pon!! Tumpang lalu kejap ye,, hakak nak promote kueh raya ni!

DIJAMIN SEDAP!!!!
Cepat nah ibu2, bapak2, abg2, kakak2, adik2, order cepat!!! Nak dekat raya dah ni,, puasa pun bpa hari saja lg,,hehe

#sayajual #sayajualkuih #kuihraya #malaysia #aepiraa #sayajualkuihraya #sayajualmurah #bazarpaknil #polimas #uitm #tasty #cod #tartnenas #almondlandon #ombakrindu #snowwhite #crystalball #biskutarab
1d

» LOG IN to write comment.

Normal aepiraa
_aepiraa_ Pon!! Pon!! Pon!! Tumpang lalu kejap ye,, hakak nak promote kueh raya ni!

DIJAMIN SEDAP!!!!
Cepat nah ibu2, bapak2, abg2, kakak2, adik2, order cepat!!! Nak dekat raya dah ni,, puasa pun bpa hari saja lg,,hehe

#sayajual #sayajualkuih #kuihraya #malaysia #aepiraa #sayajualkuihraya #sayajualmurah #bazarpaknil #polimas #uitm #tasty #cod #tartnenas #almondlandon #ombakrindu #snowwhite #crystalball #biskutarab
1d

» LOG IN to write comment.

aryawijwleegg sendiri tapi tidak benar-benar sendiri. Dengarlah suara deburan ombaknya dan kau akan bisa merasakan apa yang ku rasakan. #walking #beach #fixie #enjoy #life #lifeisgood #ombakrindu #samasbeach #pantaisamas #ayodolan #dolanjogja #explorebantul #explorejogja #mlakumlaku #refreshing #ombak #pit #bikeonthebeach #fixieonthebeach 2d

» LOG IN to write comment.

kiswantonanang Ombak selalu memberikan warna yang berbeda entah ancaman atau kebahagiaan #vscocam #ombakrindu #ombak 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

evashops Cepat!!!!!!!!!!!!
Tempah sebelum tempahan ditutup jangan tunggu puasa baru nak order sbb tempahan ditutup pada 1 ramadhan.... nin jual #biskutrayasedap #biskutraya2015 #bestseller2014 #redv #ombakrindu #gajusgojes #malatopcookies #bangkitcheese #semperitcheese #pistachioyummy
#chocolatechips #cokelatheaven #tatnenas #ocoffecookies #secondlinkcookies #chunkyoreo #almondlondon #greenpeacookies #suji
Whatspp nin utk tempahan 0162470178
Cod area kota bharu pasir mas
Pos semenanjung malaysia

@evashops
@evashops
@evashops
@evashops
2d

» LOG IN to write comment.

oi_azam Sampai sekarang saya tak berani nak buat chest xray.

Sebab kalau buat,
Diorang nampak muka awak dekat jantung and hati saya macam mana?

Seganla.
Luls.

#meetyouattheotherside
#teamtakbolehmoveon
#thatsnotachestxraybtw
#ombakrindu
#frushhhfrushhbunyiombak
2d

» LOG IN to write comment.