18,360 Posts

saff19991 Part paling aku ska part Sabahan si buaya ni katara brabis dia punya 'k' karas. Dalam hall masa Gala Preview aku ja ketawa brabis. Part nogori, kécék, habaq mai etc blur sikit tp layan ahahaha ooo ya sama part Hippo laki bini sot². Semua dialek ada. Ribbit dibintangi Johan Raja Lawak nehh tambah² la budu² ni crita. 3.9 Untuk 'Ribbit'.
#KRU #KartunStudios #Ribbit #SupportLocal #Animation #Film #Layan #BestFamilyFilmAward #NIFF2014 #Ohsem #Betrip #Blandih #Kambangan #Kampungan #Lanji #Gulaian #Mulau #Tapuji #Bida #Jakun #Labuan #Kedayan #Munmeratibisai #Keningau #Dusun #Sabahan #kbai
2h

» LOG IN to write comment.

haniff_fisoldin it's very awesome and meaningful comeback to spend my holidays with "hangpa" semua,thanks a lot friends untuk 2 hari ni#alahai #ohsem#nationalday#holidays#bestie 2h

» LOG IN to write comment.

amieyantezazlin Salam uolls!... Harini iolls nk uolls view satu ig ni haa. Tahu tak sebab apa kena view? Haa meh sini dekat nk kasitahu. @cikrubyshoppe uolls boleh dapatkan fesyen Tops, Dress, Cardigan, Peplum, Skirt and banyak lagi dgn hrga yang superb murah sgt tau.. Kenapa murah ??
Sebab @cikrubyshoppe diorg ambil brg trus ke supplier luar Malaysia and photoshoot stock mereka sendiri sbb tak nak customer diorg dpt lain dari dlm gambar time view.. Mesti uolls prnh kene kn.. Nmpk model pkai cantik sgt tp time dh dpt brg mcm hampeh.. Kejap !! Ada lagi.. Untuk pengetahuan uolls dkt @cikrubyshoppe semua barang bawah rm50 termasuk percuma penghantaran tau.. Klau grab lebih dr sehelai mst diorg akan bg diskaun atau free gift gitu WoW!! Ada lg ni !! Diorg ada buat Merdeka Sale yg fabulous superb berbaloi-baloi.. Kalau tak caye view lah
@cikrubyshoppe
@cikrubyshoppe
@cikrubyshoppe
@cikrubyshoppe
@cikrubyshoppe
So, kenapa bayar lebih? Kan boleh dapatkan fesyen uolls dgn harga yg superb murah dkt @cikrubyshoppe
Woot.. woot..
Happy shopping @cikrubyshoppe
whatsapp 0179407833 cepat2 sbb owner diorg friendly sgt dgn customer.. #sayajual #jualmurah #igreview #ohsem #instashopmalaysia #onlineshop #igseller #visitmyig #cikrubyshoppe #happshopping
3h

» LOG IN to write comment.

saff19991 Some people have their own dark side. But this one it's doesn't look dark ahahaha teka rambut tahun bila ni? Balik rmh kana mara bliau ikur pjg limpas bahu. Brabis ni cari pic angle ikur nda tau mana sdh. Paling perasan taiko la kunun ni dulu. Siapa² kenal Pilak Betagar diam² ja kamurang sana k
#Throwback #MyPastLife #Missing #Tail #Palui2an #Ohsem #Betrip #Blandih #Kambangan #Kampungan #Lanji #Gulaian #Mulau #Tapuji #Bida #Jakun #Labuan #Kedayan #Munmeratibisai #Keningau #Dusun #Sabahan #kbai
4h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Earlybird dean2299

» LOG IN to write comment.

saff19991 Merdeka hair. Asi ka? 😎 terpaksa la potong trip² gudboi event pmo punya pasal. Klu bole kc kaler aku kc kaler ba ni lama sdh sama kc pjg tu ikur.
#Asika #Merdeka #Newhaircut #Mengkali #Ohsem #Betrip #Blandih #Kambangan #Kampungan #Lanji #Gulaian #Mulau #Tapuji #Bida #Jakun #Labuan #Kedayan #Munmeratibisai #Keningau #Dusun #Sabahan #kbai
7h

» LOG IN to write comment.

hazwanananuar Workshop lagiii..haishh..
#havoc #ohsem #abrahamdundee
10h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Walden Muhamad Adib »MUAD«

» LOG IN to write comment.

Hudson Nurul Amira Tumin ♡cik miera♡

» LOG IN to write comment.

ehh_pakmalau kalau nk cari lelaki...carilah lelaki mcm nii..huhu...#ohsem 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.