33,277 Posts

ohsem.video Korang ingt pompuan smua kentut senyap ke. Cer try rekod time sorang cengini. Kalah kaum lelaki #ohsem 21min

» LOG IN to write comment.

wansnetwork Hahaaa...
Comel je kan?
Kalau la cheetah tu montel mcm tu...
Hahaaaa...nampak gayanya xterkejor la mangsa kt depan tu...
Klu mcm ni, cheetah pn perlukan detox tea jgk la...
Nak kasi kurus...
Hahaaaa... Nnti nk kena invite che cheetah ni consume teatox sama ^_^

#skinnytea #slimdetoxtea #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #ramping #awesome #puashati #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #kurustanpalapar #perutbuncit #nakkurus
49min

» LOG IN to write comment.

chik_bundle Tone color from black
#buttondown #raya #menfashion #ohsem
1h

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TESTIMONIOFTHEDAY #CONSUME #SLIMMINGTEA
Tengok...tengok...tengok...
Dah cakap dah...
Bukan setakat tea biasa...
Cakap ja tea utk kurus tp manfaatnya bkn setakat kurus je tau...
Macam2 dpt...tgk new testimoni drpd our customer ni...
Fuhhh...hepi go lucky je tau... Anda2 kat luar sana tu xteruja ka?
Jom sertai testimoni mcm mereka.
Lost 3-5kg per week.
Perghh...harga terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.
Fuhhh...caption mmg xagak-agak kn?
Hahaaa...tp itulah hakikat. Cubalah anda bandingkan harga kami dgn yg lain.

COMBO SET [Only RM40.00]
Apa yg ada dlm COMBO SET ni?
Ada 2 pack.
1. SlimmingDetox Tea: RM15.00
2. LegsTea: RM25.00
(Postage + RM6.00 semenanjung/RM10.00 SS)
*Setiap pack ada 15 uncang.

Function :
SlimmingDetox Tea: Menurunkan berat badan dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.
LegsTea: Mengecilkan bahagian paha dan lengan.
Mesej/WhatsApp/Telegram/Wechat 019-9962905

#Tips : Boleh letak madu (pastikan madu yg ori) dan lemon dlm Slimming&Detox Tea / LegsTea utk dptkan result yg lbh cepat dan gempak.

#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni #customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus
1h

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TESTIMONIOFTHEDAY #CONSUME #SLIMMINGTEA
Haaaaa....???
Ni sape nk tanggungjawab ni?
Dah kemana hilangnya pau kt pipi tu?
Hahaaaa...nk tahu jawapannya anda pn kena la consume tea ni... Anda2 kat luar sana tu xteruja ka?
Jom sertai testimoni mcm mereka.
Lost 3-5kg per week.
Perghh...harga terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.
Fuhhh...caption mmg xagak-agak kn?
Hahaaa...tp itulah hakikat. Cubalah anda bandingkan harga kami dgn yg lain.

COMBO SET [Only RM40.00]
Apa yg ada dlm COMBO SET ni?
Ada 2 pack.
1. SlimmingDetox Tea: RM15.00
2. LegsTea: RM25.00
(Postage + RM6.00 semenanjung/RM10.00 SS)
*Setiap pack ada 15 uncang.

Function :
SlimmingDetox Tea: Menurunkan berat badan dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.
LegsTea: Mengecilkan bahagian paha dan lengan.
Mesej/WhatsApp/Telegram/Wechat 019-9962905

#Tips : Boleh letak madu (pastikan madu yg ori) dan lemon dlm Slimming&Detox Tea / LegsTea utk dptkan result yg lbh cepat dan gempak.

#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni #customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus
2h

» LOG IN to write comment.

ohsem.video Ok ni klo dh blanje mkn sekor kucing, kucing tu gtaw jiran2, gini la jd nye..hehe.. #ohsem 6h

» LOG IN to write comment.

lawak_tak Admin mabuk baru lepas pekena ketum tadi
#ohsem
7h

» LOG IN to write comment.

instabot.malaysia Pakej Premium iaitu pakej RM200 untuk 3k followers. Semestinya real followers. Bukan fake followers yang murahan.
Berminat? Whatsapp saya di no +60139160013

#instabotmalaysia #kakiselfie #jangankecamsaya #terbaik #cuacapanas #ohsem #malaysiaigfollowers #mudahterhibur #kaudahkenapa #mohonterasa #sayajualmurah #malaysiaigfollowers #malaysiafollowers #sayajual #tv3malaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #vendorbutik #vendormalaysia
9h

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TIPSOFTHEDAY #TAHUKAHANDA #DIDYOUKNOW
Tahukah anda?
Selama tempoh kita tidur, perut merembeskan asid yang byk utk proses pencernaan. 
Oleh kerana itulah kami galakkan sebelum sarapan pagi ambil dahulu Tea kami (Kakicantiq Tea/LegsTea) untuk meneutralkan asid dalam perut anda2 semua tu...
Itu paling malas, kalau tidak pun jika rajin blh buat jus, susu dgn cereal dan minuman ringan lain...
Okay...stay healthy... #skinnytea #slimdetoxtea #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #puashati #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #kurustanpalapar #perutbuncit #nakkurus
9h

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TESTIMONIOFTHEDAY #CONSUME #SLIMMINGTEA
Yeeehaaaa...
Hepi kan?
Mana tak hepi nya...perut dan pinggan makin ramping uollss...
Baju pn dan2 muat cantik jaaa...
Tambah pulak ramai yg tegur, lg makin hepi kan?

Anda2 kat luar sana tu xteruja ka?
Jom sertai testimoni mcm mereka.
Lost 3-5kg per week.
Perghh...harga terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.
Fuhhh...caption mmg xagak-agak kn?
Hahaaa...tp itulah hakikat. Cubalah anda bandingkan harga kami dgn yg lain.

COMBO SET [Only RM40.00]
Apa yg ada dlm COMBO SET ni?
Ada 2 pack.
1. SlimmingDetox Tea: RM15.00
2. LegsTea: RM25.00
(Postage + RM6.00 semenanjung/RM10.00 SS)
*Setiap pack ada 15 uncang.

Function :
SlimmingDetox Tea: Menurunkan berat badan dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.
LegsTea: Mengecilkan bahagian paha dan lengan.
Mesej/WhatsApp/Telegram/Wechat 019-9962905

#Tips : Boleh letak madu (pastikan madu yg ori) dan lemon dlm Slimming&Detox Tea / LegsTea utk dptkan result yg lbh cepat dan gempak.

#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni #customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus
10h

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TESTIMONIOFTHEDAY #CONSUME #SLIMMINGTEA
Woooo...
Best kan klu lengan dan paha slim melim?
Nak gerak pn senang kan?

Anda2 kat luar sana tu xteruja ka?
Jom sertai testimoni mcm mereka.
Lost 3-5kg per week.
Perghh...harga terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.
Fuhhh...caption mmg xagak-agak kn?
Hahaaa...tp itulah hakikat. Cubalah anda bandingkan harga kami dgn yg lain.

COMBO SET [Only RM40.00]
Apa yg ada dlm COMBO SET ni?
Ada 2 pack.
1. SlimmingDetox Tea: RM15.00
2. LegsTea: RM25.00
(Postage + RM6.00 semenanjung/RM10.00 SS)
*Setiap pack ada 15 uncang.

Function :
SlimmingDetox Tea: Menurunkan berat badan dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.
LegsTea: Mengecilkan bahagian paha dan lengan.
Mesej/WhatsApp/Telegram/Wechat 019-9962905

#Tips : Boleh letak madu (pastikan madu yg ori) dan lemon dlm Slimming&Detox Tea / LegsTea utk dptkan result yg lbh cepat dan gempak.

#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni #customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus
11h

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TIPSKURUS
Hahaaa...
Pompuan kebanyakan mmg mcm ni ke?
Dh kurus, tp rasa mcm xkurus2 lagi...
Apa2 pun definisi kurus tu mgkin berbeza kot bagi sesetengah orang... Tp, ada yg nmpk kurus luaran paha pulak yg berisi...
Sampaikan xselesa nk jalan...
Jalan sket bergesel...
Haaa...ada yg ckp gemuk aka chubby tu comel...
Hohooo...apa2 pun setiap org punyai pandangan yg berbeza...
Kurus klu xsihat apa guna juga kan?
Tp klu gemuk badan sihat alhamdulillah... Ingat...
Jgn terlalu kejar kurus sgt sampai xblh nampak ubat kurus, terus beli...
Kena check kandungannya sama ada selamat atau tak...
Jika ubat kurus tu berasaskan bahan semulajadi, itu sgt baik...
So, pilihlah ubat kurus yang selamat utk kesihatan...
Disamping kurus, dpt juga jaga kesihatan.

So, why not cuba tea kami?
Ianya 100% selamat tanpa bahan pengawet dan tidak beracun.

#TIPSKESIHATAN #INFOKESIHATAN
#skinnytea #slimdetoxtea #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #ramping #awesome #puashati #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #kurustanpalapar #perutbuncit #nakkurus
11h
  •   matchabay I think we may have just found the best account to follow! 11h

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TESTIMONIOFTHEDAY #CONSUME #SLIMMINGTEA
Haaaaa...
Korang yg kt luar sanaaaaa...
Sape pernah hadap masalah ni?
Sluar slalu koyak kt bahagian celah paha dan bontot?
Selalu jgk kan?
Sbbnya? Paha selalu bergesel kan?
Paha ketat jaaa...
Tgk testimoni our customer ni.
Bila try our COMBO Pack dh xde dh masalah tu...
Siap dpt lose weight 5KG lagi... Hangpa semua xteruja ka?
Jom sertai testimoni mcm mereka.
Lost 3-5kg per week.
Perghh...harga terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.
Fuhhh...caption mmg xagak-agak kn?
Hahaaa...tp itulah hakikat. Cubalah anda bandingkan harga kami dgn yg lain.

COMBO SET [Only RM40.00]
Apa yg ada dlm COMBO SET ni?
Ada 2 pack.
1. SlimmingDetox Tea: RM15.00
2. LegsTea: RM25.00
(Postage + RM6.00 semenanjung/RM10.00 SS)
*Setiap pack ada 15 uncang.

Function :
SlimmingDetox Tea: Menurunkan berat badan dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.
LegsTea: Mengecilkan bahagian paha dan lengan.
Mesej/WhatsApp/Telegram/Wechat 019-9962905

#Tips : Boleh letak madu (pastikan madu yg ori) dan lemon dlm Slimming&Detox Tea / LegsTea utk dptkan result yg lbh cepat dan gempak.

#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni #customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus
13h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TESTIMONIOFTHEDAY #CONSUME #SLIMMINGTEA
Horeyyy,,,
Happy betul our customer sorang ni...
Baju dan sluar lama dh blh pkai balik dah...
Wohooo...sapa xsuka kn?
Anda yg selalu hadap masalah sluar baju kerap ketat, padahal baru ja beli patut cuba our tea ni...
Sgt2 disarankan... Hangpa semua xteruja ka? 
Jom sertai testimoni mcm mereka.
Lost 3-5kg per week.
Perghh...harga terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.
Fuhhh...caption mmg xagak-agak kn?
Hahaaa...tp itulah hakikat. Cubalah anda bandingkan harga kami dgn yg lain.

COMBO SET [Only RM40.00]
Apa yg ada dlm COMBO SET ni?
Ada 2 pack.
1. SlimmingDetox Tea: RM15.00
2. LegsTea: RM25.00
(Postage + RM6.00 semenanjung/RM10.00 SS)
*Setiap pack ada 15 uncang.

Function :
SlimmingDetox Tea: Menurunkan berat badan dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.
LegsTea: Mengecilkan bahagian paha dan lengan.
Mesej/WhatsApp/Telegram/Wechat 019-9962905

#Tips : Boleh letak madu (pastikan madu yg ori) dan lemon dlm Slimming&Detox Tea / LegsTea utk dptkan result yg lbh cepat dan gempak.

#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni #customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus
1d

» LOG IN to write comment.

wansnetwork #TESTIMONIOFTHEDAY #CONSUME #SLIMMINGTEA
Yeayyy...
1 Minggu ja minum...
Boleh nampak kesannya...
Hilang inchi banyak, seluar ketat yg dlu xleh pkai blh pkai semula...
Haaa...sapa xgembira kan?
Hangpa semua xteruja ka?
Jom sertai testimoni mcm mereka.
Lost 3-5kg per week.
Perghh...harga terrlajak murah, terlajak jimat, super duper terlajak ohsem.
Fuhhh...caption mmg xagak-agak kn?
Hahaaa...tp itulah hakikat. Cubalah anda bandingkan harga kami dgn yg lain.

COMBO SET [Only RM40.00]
Apa yg ada dlm COMBO SET ni?
Ada 2 pack.
1. SlimmingDetox Tea: RM15.00
2. LegsTea: RM25.00
(Postage + RM6.00 semenanjung/RM10.00 SS)
*Setiap pack ada 15 uncang.

Function :
SlimmingDetox Tea: Menurunkan berat badan dan membersihkan usus dari toksin dan lemak usus merbahaya.
LegsTea: Mengecilkan bahagian paha dan lengan.
Mesej/WhatsApp/Telegram/Wechat 019-9962905

#Tips : Boleh letak madu (pastikan madu yg ori) dan lemon dlm Slimming&Detox Tea / LegsTea utk dptkan result yg lbh cepat dan gempak.

#skinnytea #slimming #detox #legstea #murah #jimat #berbaloi #servisterbaik #cantik #langsing #kurus #ramping #awesome #testimoni #customerfeedback #puashati #testimonibymedinadesire #ohsem #medinadesire #slimtea #teatox #gojes #trustedseller #detoxmurah #nakkurus
1d

» LOG IN to write comment.