888,497 Posts

Normal ISR DESIGN
nisakadkahwin Pakej RM350 canvas photobooth 5×6ft. Design boleh letak gamba tiada caj. FOC: 2pcs stand 1pcs guestbook free postage. to order kindly WA 0136813749 #projekkahwin #kadkawin #goodiesbag #banner #bunting #guestbook #buttonbadge #visitmyig #murah #tunang #nikah #majlis #kadkahwinonline #wedding #weddingcard #melaka #johor 24s

» LOG IN to write comment.

Normal ISR DESIGN
nisakadkahwin Pakej RM350 canvas photobooth 5×6ft. Design boleh letak gamba tiada caj.FOC: 2pcs stand 1pcs guestbook free postage. to order kindly WA 0136813749 #projekkahwin #kadkawin #goodiesbag #banner #bunting #guestbook #buttonbadge #visitmyig #murah #tunang #nikah #majlis #kadkahwinonline #wedding #weddingcard #melaka #johor 1min

» LOG IN to write comment.

Normal Stop Affair'e Gifts House
stopaffaire.giftshouse Selagi stok masih ada!
.
Next week ada 50carton lagi akan masuk stor kami..
.
Maka kami akan teruskan #promosibotol #rm1
.
.
.
Bakal pengantin yang nak berjimat boleh la beli botol ni sementara promosi masih berjalan dan sementara stok masih ada.
.
.
.
.
Nak?
.
Whatsapp 0 1 9 3 3 4 7 9 6 1
.
.
Mohon sangat yang whatsapp, sila la perkenalkan diri dulu.. tak sopan rasanya kalau main terjah je masuk rumah orang kan..
.
.
Contoh:-
Salam, saya Nonie.
Nak order botol 175ml 10 carton.

Saya pun mudah nak ingat sapa yang order barang nanti.. Terima kasih semua.. #botolkacaoffer #botolkacamurah #doorgiftbotolkaca #doorgift #botolkacakekacang #kacangdalambotol #nikah #tunang #kahwin #kerjakahwin #aqiqah #berendoi #cukurjambul
1min

» LOG IN to write comment.

Normal ISR DESIGN
nisakadkahwin Pakej RM350 canvas photobooth 5×6ft. Design boleh letak gamba tiada caj. FOC: 2pcs stand 1pcs guestbook free postage. to order kindly WA 0136813749 #projekkahwin #kadkawin #goodiesbag #banner #bunting #guestbook #buttonbadge #visitmyig #murah #tunang #nikah #majlis #kadkahwinonline #wedding #weddingcard #melaka #johor 2min

» LOG IN to write comment.

Normal ISR DESIGN
nisakadkahwin Pakej RM350 canvas photobooth 5×6ft. Design boleh letak gamba tiada caj. FOC: 2pcs stand 1pcs guestbook free postage. to order kindly WA 0136813749 #projekkahwin #kadkawin #goodiesbag #banner #bunting #guestbook #buttonbadge #visitmyig #murah #tunang #nikah #majlis #kadkahwinonline #wedding #weddingcard #melaka #johor 2min

» LOG IN to write comment.

Normal Checkgitsin
checkgitsin Nişan, düğün, baby shower gibi etkinliklerinizde kokulu bu sevimli taşları gelirinin bir kısmını sokak hayvanlarına ayıran arkadaşardan almak istemez misiniz. #Repost @kokulutasankara with @repostapp.
・・・
KAMPANYAAAA
Bugüne özel kese içinde kalpli güll kokulutaşlarımız magnetli haliyle 1.50 krs. Siparis ve bilgi için 0507 899 91 19
#kokulu #kokulutas #kokulutasankara #kalp #gül #kese #hediye #düğün #nişanımızvar #nişan #kınagecesi #nikah #evlenme #misafir #sözhediyesi #sözleniyoruz #sözlendik
2min

» LOG IN to write comment.

Normal mustika dewi
mustikadewi277 @Regrann from @negeriakhirat - @menikahbahagia - Aku menantimu dengan sabar dan tak tergesa.
Aku mempersiapkan diriku dengan baik sebelumnya.
Aku bukannya tak ingin menikah, namun aku tak mau terburu semata dikejar usia.

Pun aku tak mau melayani hati yang hanya sesaat datang lalu pergi.
Aku tak mau bermain dengan cinta yang tidak pada tempatnya.
Aku enggan membersamai seseorang yang tak halal untuk kucintai.

Aku ingin mencintai jodohku. Sepenuh hati.

dari @JodohSejatiku

Sahabat, mari bantu sebarkan pesan positif ini dengan regram, like, comment dan tag kawan. Semoga kita semua dikaruniai jodoh yang baik untuk dunia akhirat kita.

#Jodoh #Pasangan #Halal #Cinta #Sayang #Rindu #Mesra #Bahagia #Sakinah #Nikah #Keluarga #Regrann
8min

» LOG IN to write comment.

10min lialiyanna
Clarendon liyanna
lialiyanna Abdullah's Family #throwback #nikah #inlaws 10min

» LOG IN to write comment.

11min lialiyanna
Clarendon liyanna
lialiyanna Rahman's Family #throwback #nikah 11min

» LOG IN to write comment.

12min lialiyanna
Juno liyanna
lialiyanna Moment that ill remember the most. :') #throwback #nikah 12min

» LOG IN to write comment.

13min lialiyanna
Clarendon liyanna
lialiyanna Sisters #throwback #nikah 13min

» LOG IN to write comment.

azamzainalhost #misimenjadipengacaramudaterbaik @manis_le_sucre Desert for wedding, birthday party, family day.....zoom tha bottle for more info~ Follow IG @manis_le_sucre #wedding #weddingplanner #event #pengacarakahwin #pengacarawedding #host #kahwin #emcee #nikah #akad 17min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal darmawan setiadi
darmawansetiadi Ngga kebayang dulu untuk bayar nikah saja sulit he he sekarang malah pakai fotografer dan video shooring.

doakan yang belum nikah cepat dpt jodoh. Yang belum punya anak dapat anak yg sholeh dan sholehah. amin
#Nikah
21min

» LOG IN to write comment.