7,316 Posts

leesmagees Work party woot woot!!! #NHH #SJoffice 3h

» LOG IN to write comment.

itsmehafiana Percaturan hidup ada pasang surut.. Dalam kehidupan kita ini lebih ramai yang menjadi tukang sibuk dan pendengki berbanding yang sepatotnya menyokong dan menasihati.. Apa yang penting kita happy dengan diri sendiri, family dan cinta hati.. kepada yang iri hati boleh kerat jari.. Sekian sahaja pantun dua kerat!

Notakaki : moga Allah sentiasa memberikan kesabaran untuk hambaNya mengharungi tiap liku liku kehidupan.. terima kasih Allah.. terima kasih sayang!

#NHH #budaknakal #minahsewel #cikkiahstory #cintahatimuhammad #takkaupahal #bellaammara #bellaammarajubah
5h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

keookwonn 2015's the last day of the first month. Hello NHH :). #NHH #highschool 17h

» LOG IN to write comment.

torandrehildre Generalforsamling på toppen av NHH, mef nydelige snødekte Bergen som utsikt. #nhh #gfbbb #bigbusinessband @bigbusinessband 18h

» LOG IN to write comment.

leonahorah Hoje tá imperdível!! Será incrível ainda mais com essa cantora que eu sou super fã!! #NHH #CasaComigo #DoaAQuemDoer #SóVocêeMaisNinguem #OMeuAmorÉSeu #HellenCaroline #DeRepenteAmor .... Ae meu parceiro @pedromaia_violonista tmj 19h

» LOG IN to write comment.

itsmehafiana Hoiiiii.. Tak payah nak mengata.. Memang.. memang semua muka propa.. pura pura suci.. acah acah ayu.. ajet ajet semua manissss... puiiihhhhh.. Notakaki : tiga gadis.. errkkkkkk

#NHH #budaknakal #minahsewel #weddingpunyahal #kendurikendara #riniejatwedding
20h

» LOG IN to write comment.

itsmehafiana Taaaaakkkkkk!! kitorang sama sekali bukannnnn... Bukannnnn flowers girl ataupun acah acah flower girl.. Langsung takkkkk... diulang taaakkkkk.. Pompuan ni sibukkk pakai baju sama kale dgn aku.. pentiruuuuuuuuu... stresssss aku... Lepasni kau @chiektiena nak pergi wedding kena pastikan perkara sebegini tak terjadi lagi.. Notakaki : baby adam tengok aunty la sayang,, jgn tgk bunga mawar tu.. adehhhhh

#NHH #budaknakal #minahsewel #weddingpunyahal #kendurikendara #riniejatwedding
20h

» LOG IN to write comment.

Normal marie_lomonosova
marie_lomonosova Вид из окна университета
Early morning #view from university #norway #nhh #bergen
20h

» LOG IN to write comment.

itsmehafiana Haaaaiiipppp

Ni lagi sorang.. nama dia della.. susah jugak nak jumpa.. sebab dia acah acah budak jeyyybi.. padahal study sana je.. kikikiii.. Kalau dgn dia ni memang kuat sgt bergambo.. selagi tk nampak perfect, selagi tu gambo jela kojo.. Tapi papepun aku nak jugak post gmbr ni @dellazainal even burukk tp aku rasa cuteeeeeee.. perasan sendiri takpe,, kalau yg membaca menyampah.. itu depa punya pasaiiii

Notakaki : boleh tak pasni kau ikat rambut kauuu!! #NHH #budaknakal #minahsewel #weddingpunyahal #kendurikendara #riniejatwedding #smkpw
20h

» LOG IN to write comment.

itsmehafiana Haaiiiipppppp.. Makcik sebelah ni nama dia effa.. memang jarang sangat nak jumpa sebab dia diterbangkan khas dari sabah.. ohhhh,, boleh bah kala kau,, nola,,, dia bukan dok sana tp dia study sana. Tu jarang jumpa.. Gambar berdua dgn dia pun bole kira bape kerat je ada dlm hepon aku ni haa.. so bila ada peluabg cenggitu lah hasi dia.. Notakaki : Wooo @effahasrol aku tataw pahal kaki kau posing angkat sebelah cenggitu.. kehkehkeh

#NHH #budaknakal #minahsewel #weddingpunyahal #kendurikendara #riniejatwedding #smkpw
21h

» LOG IN to write comment.

itsmehafiana Alhamdulillah.. Barakallah.. Selamat pengantin baru kakak sayang.. Rini Aubraini Suli.. Moga bahagia hingga ke jannah bersama encik suami,, abg ejat.. Akak kita @renezsulie da jadi bini orangggg woiiiiiiiii.. wiwiwiwiwiwiii.. Notakaki : abaikan pipi aku yg makin memboolaaattt tu... hukhukkk.. #NHH #budaknakal #minahsewel #weddingpunyahal #kendurikendara #riniejatwedding #smkpw 21h

» LOG IN to write comment.

uyenuyen25_05 Tôi có thể ôm người và khóc được k????? #NHH 21h

» LOG IN to write comment.

itsmehafiana Betul kata orang,, berkawan biarlah berkawan sampai mati.. even tk hadap susah senang sesama, even tak rapat macam penutup botol air mirinda perisa strawbery tpi bila saling mengenali satu sama lain tanda persahabatan itu takan putus.. macam manis sangat pulak ayat aku ni.. hahaha.. Notakaki : sy pegang baby adam rizqi.. baby adeyyyy yg semangat.. sorry mekk aku gomol anak kau td time kau pergi amek makan.. hahahahah.. sebaik tk melalak.. #NHH #budaknakal #minahsewel #weddingpunyahal #kendurikendara #riniejatwedding #smkpw 21h

» LOG IN to write comment.

2d ojskage
Nashville Ole Jakob Skagestad
  •   sveinbg Va det godt? Ka smakte det? 1d
  •   ojskage Ikke så ille som forventa, men det ble god trening for tennene @sveinbg 1d
  •   ojskage *Study abroad 14h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Slumber Ida Nathalie Jerve
idajerve Herlig gjeng på tur! #tenkom alle de flotte elevene jeg har møtt velger NMBU #uia #UiO #nmbu #ntnu #uit #uib #Nhh #uis #bi 2d

» LOG IN to write comment.

ddtduxng Góc khuất. #NHH#nhhhighschool 2d

» LOG IN to write comment.