968 Posts

asma_zuber Awak makan kat mana?

Kita makan kat sini je. Boleh tapau rojak n cendol kat seberang jalan nun.
#nasiayamhainan #nasiayam #nasiayamberatur #tamanmelawati #foodgalore #foodporn #foodcourt #confirmsedap #bestinkl #lunchtoday #bismillah
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nadiashahir Nasi ayam hainan sugarnspice for k yani @thekitchenguardian..tqs
#nasiayamhainan
#sugarnspice
#sugarnspicecatering
1w

» LOG IN to write comment.

nasicampurhongkong261 #nasiayamhainan
sajian : nasi tim , daging ayam tanpa tulang serta bercita rasa , sup sayur asin dan sambal hainan. Rp. 25.000

Credit Card Payment by foodpanda.co.id
Contact us to get voucher Rp.30.000

Delivery Order Rp. 15.000
Free DO unt order 5 menu
Call/SMS : 081 232 232 261
PiN : 52847FEC

Testimony online melalui foodpanda #reviews" target="_blank" rel="nofollow">https://www.foodpanda.co.id/restaurant/i1zd/nasi-campur-hongkong-261#reviews
1w

» LOG IN to write comment.

  •   nonnon1031 わ!わ!今千代田線の中なんですがついさっき店の前を通りました(笑) 1w
  •   noriderman39 ホントに好きだね笑 でもこれは美味しそう〜♡ 明美さん絶対わたしより東京出てきてるわ 1w
  •   ake3chang @nonnon1031 わぁ、ホントですかー!?ニアミスですね 赤坂はココとillyくらいしか行かないという行動範囲の狭さ…(笑) 1w
  •   ake3chang @noriderman39 だ〜い好き笑 そんなことないし!のりちん都内勤務でしょーが 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nasiayamgemas_putrajaya hari ini #nasiayamgemasputrajaya fullhouse. alhamdulillah dan terima kasih kpd semua customer. busy melayan customer hari ni sampai tak smpt post & update instagram pun.jumpa lagi esok.esok buka spt biasa 11pg-7mlm.jom serbu ramai2.bwk kawan,bwk family...
#nasiayamgemas
#putrajaya
#makansedap
#nasiayamhainan
1w

» LOG IN to write comment.

nightowl.rps13 またタイ料理

辛いの好き◡̈
生海老のナンプラー和え、めっちゃ辛くて美味しかった!

でもそのあと堪らずスタバ行った笑

#vsco #vscocam #海南鶏飯 #海南雞飯 #Hainanesechickenrice #ข้าวมันไก่ #NasiayamHainan #KhaoManKai #starbuckscoffee #starbucks #フルーツオントップヨーグルトフラペチーノwithクラッシュナッツ
1w

» LOG IN to write comment.

cotentipi カオマンガイ! なんとゆうても、パクチーお代わり自由なのが良い。
「どこから仕入れとるんやろな」「ここん家で栽培しとるんじゃない?」
#カオマンガイ#ガイトーン福岡ガイトーンFukuoka#福岡パルコ#海南雞飯#海南鸡饭
#海南鶏飯#ข้าวมันไก่#chickenrice
#RaanKaithongPratunam#Kaithongfukuoka
#NasiayamHainan#Hainanesechickenrice
1w

» LOG IN to write comment.

sekilaubakery Antara roti yang terdapat di kedai kami...roti2 ni jgk boleh didapati di sekitar kedai kat kuantan ni...
Sapa pernah beli roti ni selain kat kedai kami???angkat tangan...nak belanja roti ni !!!!! #roti #bread #tagkuning#sekilaubakery #kuantan #aidanasiayam #warungmaznah #restoranrahmat #nasiayamhainan #uia #kpminderamahkota #minimarketBB #samuderainderamahkota
2w
  •   sha_amran Sekali rasa, pasti nak lagi... 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Aku Makan Kau Jangan Panas
aku.makan Selain Mancongkam, aku juga loyal fan utk nasi ayam hainan Melawati ni. Nasi dia berperisa nasi ayam (ada kedai nasi ayam berperisa minyak gris). Ayam lembut. Air lada terbaik. Cuma sup dia kuat rasa ajinomoto.haha.. Tp yg lebih terbaik dia punya ABC.. Setakat ni kat sini saja aku jumpa ABC ada buah kabung 5 6 biji kat KL ni. Padat oih!

Rate :
Harga : RM5++
JJCM :
Waze : Nasi Ayam Hainan Melawati (x sure ada ke x dlm waze.haha)

#makan #makanmana #makansedap #foodhunter #foodporn #jjcm #instafood #nasiayam #hainan #chickenrice #nasiayamhainan #abc #aiscampur #melawati #tamanmelawati #kualalumpur
2w

» LOG IN to write comment.

raz_ziy #lunch
With my sis
#nasiayamhainan
2w

» LOG IN to write comment.

  •   wardandenok Hai kak, maaf ganggu. kalau ada foto bagus atau seputar tempat menarik di Indonesia silakan tag akun teman kami @lingkarindonesia ya kak. biar di repost dan sharing jg nanti. tks :) 2w

» LOG IN to write comment.

2w olgakwa
Hefe Teresia Olga Kuariyanto

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

najihahdunkin Nasi ayam hainan...sedap hingga menjilat jari...terima kasih mamee melaka...nnt jmpe lg...rice ball yg sedap...
#riceball #nasiayamhainan #mamee #melaka #tmc1 #industrialvisit #happyday
3w

» LOG IN to write comment.

amirahrazali Nasi Ayam Hainan for tonight!
Collaboration with SIL @zainab_abdaziz 🐓 #miramiri #nasiayamhainan #chickenrice
3w

» LOG IN to write comment.