185 Posts

» LOG IN to write comment.

amni_ni X kira berapa buruk moto ni,
X kira berapa lembap moto ni, yg pnting moto ni bnyak brjasa dkt keluarga aq.. #criRezeki.
#Amni
#motolegend
#kaupehal?
#aqpunyagambarkaupulaknkmenyalak
1mon

» LOG IN to write comment.

Normal Elena Chicken Official

» LOG IN to write comment.

  •   citron74 Vroum vroum 2mon
  •   ___kkkco___ @citron74 Poum Poum Poum, c’est le légendaire coup de piston du gros mono :) et ensuite elle ronronne ! 2mon
  •   philou0404 Surtout, ne pas se rater ! Et après c'est que du bonheur ! 2mon
  •   ___kkkco___ @philou0404 Un peu d'entrainement avec le point de compression au départ et attention aux retours de kick... J'en ai eu quelques uns foudroyants !!! mais un réel plaisir la 500 xt 2mon
  •   xxaxxelxx Great bike2mon

» LOG IN to write comment.

faizakmal_mattai Rules no 1 in business is knowledge.

Soalan yang lazim aku tanyakan kepada orang lain. Orang yang buat duit 3k sebulan dengan orang yang buat duit 300k sebulan mana lagi takut miskin?

Jawapan lazim mestilah orang buat duit 300k sebulan sebqb dye dah biasa hidup senang. But I say different.

Orang yang buat duit 3k sebulan lagi takut. Sebab orang yang boleh buat duit 300k sebulan mestilah idea harga 300k sebulan. Apadehal miskin sekarang otak aku ada ilmu boleh buat 300k sebulan. Miskin pun ilmu ada nak guna dan sebab itulah orang buat 3k sebulan lagi takut miskin.

Dan kerana itulah setiap hari aku ke sana ke mari mengemis ilmu2 tersebut. Bermodalkan moto kapcai yang aku pinjam. Tak mampu rasanya nak lawan kau orang semua pakai keta, hari2 jalan shopping complex, hari2 upload gambar makan sedap.
#akupengemisilmu #motolegend
2mon

» LOG IN to write comment.

pktsi Less than 24hrs. To go... #motolegend #motoG 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

2mon drawvro
Normal David Rorimpandey
drawvro Happy Birthday Roger DeCoster #motocross #mxlegend #motolegend 2mon
  •   dg533 Awesome! 2mon
  •   drawvro Thanks @dg533 I do believe you have all of Roger's gears in this illustration ;) 2mon
  •   dg533 I do! Your artwork is just awesome! Love it! 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon drawvro
Normal David Rorimpandey
drawvro Happy Birthday to "The Man" Roger DeCoster #mxlegend #motocross #motolegend 2mon

» LOG IN to write comment.

anniponzani Be #casellistrong. Forever motivation & an inspiration to riders everywhere. #ridelikecaselli #rideforkurt #rideinpeace #motolegend #kurtcaselli @kc66foundation 2mon

» LOG IN to write comment.

zfitpro Got to meet Casey Stoner at his final race in Laguna Seca, also had him sign this badass HAGA ltd helmet! He won the race from pole. #caseystoner #motogp #motolegend 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   mxmomsuez Awe - have a similar pic with JYD and Justin in a sling when he broke his collar bone lol! 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

alakisluis #vmax #motolegend#photographie #moto j'adore moto unique dans son genre ;-) 3mon

» LOG IN to write comment.