22 Posts

hns_mufc4life Dan bila fajar menjelma,
Itu permulaan hari baru.. Cepatnya.., dah Jumaat rupanya.
#misi7 #volunteers #sukarelawan #TouchNstay #KgRenokBt6 #GuaMusang
7d

» LOG IN to write comment.

hns_mufc4life #TouchNstay #misi7
Semalam kami singgah di Kg Renok Bt6 dalam daerah jajahan Gua Musang. Lokasinya juga jauh dari jalan besar dan penempatan penduduknya berselerak. Bertemu Penghulu Rozi, kami dibawa berjumpa dengan 2 keluarga yang teruk terjejas akibat banjir, tiada tempat tinggal, kesempitan sumber kewangan dengan tanggungan ahli keluarga, namun tidak mendapat bantuan yang sepatutnya. 1 daripadanya dikategorikan sebagai golongan #asnaf. In sha Allah kami akan kembali kesana pada Mac ini bersama bantuan yang termampu kami berikan. Kami sedang memburu penderma yang mencari akhirat sebagai #ROI mereka. Hubungi saya untuk keterangan lanjut. 0172566900

#sukarelawan #volunteers #penderma #donor #BantuanBanjir #PemulihanBanjir #Kelantan
2w

» LOG IN to write comment.

hns_mufc4life Misi kemanusiaan diteruskan....
Program Pemulihan Banjir: Pembersihan Kg Limau Kasturi, Gua Musang, Kelantan. Bagi rakan2 yang berada di kawasan berhampiran dan mahu turut serta, kehadiran anda amat dialu-alukan pada hari Sabtu (esok) dan Ahad. Hubungi saya, 0172566900.

#IRM #Istalia #misi7 #MRD #volunteers #sukarelawan #PemulihanBanjir #Kelantan
2w

» LOG IN to write comment.

hns_mufc4life Unit Volunteer Misi7 sedia berkhidmat!
Program Pemulihan Banjir: Pembersihan Kampung Limau Kasturi, 13-15 Feb 2015.

#IRM #Istalia #misi7 #MRD #volunteers #humanity #help #respect #BantuanBanjir #KgLimauKasturi #GuaMusang #Kelantan #MY
2w

» LOG IN to write comment.

hns_mufc4life Sehingga malam tadi, dari jumlah volunteers yang terkumpul, hanya 1/5 daripadanya sahaja adalah kaum #LELAKI. Owh kemon... Mana perginya #khalifah yang lain ni???? Hanya tinggal 6 kekosongan untuk berkongsi kenderaan bersama kami. Pat pat, nye nye, sape cepat dia punya.! 0172566900 #CallMe #whatsapp #telegram #PemulihanBanjir #BantuanBanjir #PantaiTimur #IRM #Istalia #MRD #misi7 #sukarelawan #volunteers #mission #KgLimauKasturi #GuaMusang #Kelantan 2w

» LOG IN to write comment.

hns_mufc4life Masih ada beberapa kekosongan seat untuk konvoi kami jika ada sukarelawan yang ingin turut pergi membantu. Boleh hubungi saya utk keterangan lanjut... #misi7 #IRM #Istalia #MRD #PemulihanBanjir #KgLimauKasturi #GuaMusang #Kelantan 2w

» LOG IN to write comment.

hns_mufc4life SELAMAT PAGI ^_^
SUKARELAWAN diperlukan hujung minggu ini bagi Program Pembersihan Kg Limau Kasturi @ir_my di Gua Musang, Kelantan.! #Penginapan, #MakanMinum disediakan. 13-15 Feb. Rakan2 #MUFC di Kelantan jom sertai kami SABTU & AHAD ini. Kekosongan seat #terhad bagi yang tiada kenderaan tetapi mahu turut serta. Nak join / mahu konvoi kami beramai-ramai & keterangan lanjut, boleh hubungi saya, 0172566900.

#ProgramPemulihanBanjir #BencanaBanjir #Pembersihan #BantuanBanjir #IRM #Istalia #misi7 #MRD #KgLimauKasturi #GuaMusang #Kelantan #ReadyForAct!
3w

» LOG IN to write comment.

childishfeera "If everyone is the same, we wont be learning" #ibantu #ikramputrajaya #misi7 #kelantan #tanahmerah #prayforpantaitimur 2mon

» LOG IN to write comment.

skuadmisi Kami diserbu walaupun sudah berkemas untuk pulang. Alhamdulillah. Warga SMKKKLIA terbaik! #ProgramMISI #MISI7 #SMKKKLIA #Nilai 4mon
  •   aimonaz Wahhh. Sekolah lama saya~ huhu. Kan best kalau dulu2 skuadmisi ade dtg. Hehe. 4mon
  •   nur.syuha Come again please!! 4mon
  •   skuadmisi @aimonaz Hehe insya-Allah berjumpa di lain masa. SMKKKLIA best! 4mon
  •   skuadmisi @syuha.haley Insya-Allah, sekiranya cikgu jemput, kami pasti datang. ^_^ 4mon

» LOG IN to write comment.

skuadmisi #SkuadMISI semasa di SMK Kompleks KLIA, Nilai, pada 29 Oktober 2014. Alhamdulillah terima kasih semua. Juga antara sekolah yang memberikan kerjasama terbaik. ;) #ProgramMISI #MISI7 #SMKKKLIA #Nilai 4mon

» LOG IN to write comment.

X-Pro II alin olifitria
super_alin Spending time with Rafeed #misi7 #sunday #day4 3y

» LOG IN to write comment.

Hudson Charissa Lungkat
charissalungkat The taste is kinda similar with chicken, but the texture is a lil bit different.. overall it's good :) #misi7 day 4 3y

» LOG IN to write comment.

Rise Charissa Lungkat
charissalungkat #misi7 day 4 try food that I never ate before.. Guess what??!! Snake satay!! Woww.. Curious but afraid.. :P 3y
  •   super_alin Apaaa??!! Jual daging monyet??!! Kejaaaamm :'( 3y
  •   charissalungkat Iyaa.. tp katanya itu smua bgs buat kulit..Sandra Dewi kulitnya bgs krn sk makan ular, biawak, bahkan monyet.. 3y
  •   aldykumoro Seremnyo..enak cha? 3y
  •   charissalungkat Enak koq kak.. yah not bad lah.. :) stidaknya aku snggup abisin 10 tusuk.. hehe 3y

» LOG IN to write comment.