18,198 Posts

ticer_belle Assalamualaikum.. hahh.. sape yang rasa stok susu dia dah nak habis dah ?
rasa macam tak cukup aje kan.. meh restok lagi meh dengan ticer..
atleast stok sentiasa ade.
kang dah abes langsung.. siap tonggeng2 kan plastik umaima tu kang.. payah pulak!
nak cod ke.. nak pos ke. ticer okay aje..
0132914441
0132914441

#umaima #IQwildan #Susukambing #sayajual #Milkbooster #energybooster #immunebooster #goatmilk #sunnahfood #kesihatan #makanansunnah #sayajual #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaar #tamanmelawati #kualalumpur #ampang #melati #melawati #igmall #igmalaysia #instamall #insta #readystock #breastfeedingmalaysia
2h

» LOG IN to write comment.

Normal The Luthfia (LIN)
the_luthfia @Regrann from @the_luthfia - Pembantu Kedai Diperlukan (2org)
Lelaki & Perempuan (Umur 18-25)
•Pandai Masak
•Jujur
•Peramah
•Suka senyum
•Ada Transport (Diutamakan)

Lokasi: Depan Aeon Au2
Waktu Bekerja: 2.30pm - 7.30pm

Berminat???
Sms/Call/Whatapp Segera!!
*+6 010 2966978 [Alina]
*+6 016 3159881 [Sya]

#kerjakosong #staffwantes #staff #jobvacancy #pembantukedai #keramat #wangsamaju #jobvacancies #setiawangsa #melawati #Regrann
3h

» LOG IN to write comment.

Normal nabilla dahliana
ticer_belle sesiapa nak ticer cod harini?
kl . ampang . cheras
0132914441
Umaima info
Umaima sesuai untuk semua kanak-kanak,si gadis,wanita bujang,wanita berkahwin,wanita hamil dan usia emas.

Umaima Nutri C Plus :
susu kambing umaima mengandungi DHA.
Folat penting untuk pertumbuhan dan pembahagian sel dalam tubuh ibu serta janin. Bagi janin yang sedang berkembang,pembahagian sel berlaku dengan cepat untuk membentuk organ-organ penting seperti otak.
Inulin adalah prebiotik, sementara itu DR10 adalah Bifidobakterium laktis yang merupakan sejenis bakteria hidup. Adalah penting untuk ibu-ibu mengandung mempunyai persekitaran usus yang baik untuk penyerapan nutrien yang efektif.
Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat.
Zink adalah penting untuk pertumbuhan tisu ibu dan janin.
Zat besi dan vitamin B12 penting bagi pembentukkan sel darah merah yang diperlukan untuk menampung penambahan jumlah darah sebanyak 50% semasa kehamilan.

#umaima #IQwildan #Susukambing #sayajual #Milkbooster #energybooster #immunebooster #goatmilk #sunnahfood #kesihatan #makanansunnah #sayajual #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaar #tamanmelawati #kualalumpur #ampang #melati #melawati #igmall #igmalaysia #instamall #insta #readystock #breastfeedingmalaysia
4h

» LOG IN to write comment.

Normal JUWITA Sexy Foundation
ticer_belle Umaima info

Marine Collagen dalam produk susu UMAIMA & kebaikannya :
Mengangkat dan menegangkan payudara dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul.
Memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen.
Menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia.
Memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja Fungsi Glutathione dalam produk susu UMAIMA.
Melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
Mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing)
Kulit menjadi kenyal dan anjal.

0132914441
0132914441
0132914441
#umaima #IQwildan #Susukambing #sayajual #Milkbooster #energybooster #immunebooster #goatmilk #sunnahfood #kesihatan #makanansunnah #sayajual #bazaarpaknil #bazaarmalaysia #bazaar #tamanmelawati #kualalumpur #ampang #melati #melawati #igmall #igmalaysia #instamall #insta #readystock #breastfeedingmalaysia
4h

» LOG IN to write comment.

Normal NAK SIHAT & CANTIK??
cmd.for.life Hah.!!!!
Nak trial cmd....??? ada ...65 ml...
Meh whatsapp admin....kita bagi harga best... Tahan sebulan guna....
Pos kita kasi free jerr... Stok Terhad taw Whatsapp sy +6011-19999214 utk order.

#sayajual #sayajualcmd #bazarpaknil #keknis #infosihat #tipssihat #detox #detoxcmd #resepidetox #cmd #melawati #gombak #setapak #wangsamaju #lrtmelati #lrtgombak
4h

» LOG IN to write comment.

Normal NAK SIHAT & CANTIK??
cmd.for.life PROMOSI BUY 1 FREE 1 DAH KEMBALI.!!
Beli CMD dengan harga keahlian Rm178 anda akan dapat botol 120ml dan FREE 30ml!! Korang mesti suka bende free kan? So ape lagi grab cepat sebelum tempoh promosi tamat.
.
Harga Rm178 dapat :-
️CMD 120ml & (FREE 30ml)
️Keahlian seumur hidup
️Free Postage
️Buku iexp4u
️Free Guide
.
Tak mampu dengan harga diatas? Jom order trial punya. Harga? Whatsapp admin. Admin bagi harga best ok. Make sure cepat sebab limited stock.
.

WhatsApp +6011-19999214 untuk lebih maklumat

My id : MYPAH1054996

#sayajual #sayajualcmd #bazarpaknil #keknis #infosihat #tipssihat #detox #detoxcmd #resepidetox #cmd #melawati #gombak #setapak #wangsamaju #lrtmelati #lrtgombak #testimonicmdforlife #testimonicmd
4h

» LOG IN to write comment.

gaia.chewnglow.dyaaa.bangi #Repost
・・・ TESTI CUST #BRUNEI.
.
Alhamdulillah.. seorg lg cust gaia berjaya hamil dengan hanya 1 & 1/2 box #gaiadoublestemcell .
.
syukur sekali lagi #gaiadoublestemcell telah berjaya merealisasikan impian pasangan ini untuk mendapatkan zuriat.. yang penting ikhtiar dan usaha.. . Gaiadoublestemcell & ChewNGlow
Whatsapp: #0125212258 #0125212258 .
#bangisentralseksyen9 #kajang #Ampang #BazaarPaknil #meletop #melawati #wangsamaju #gombak #cheras #freePostage1Malaysia #likeforlike #instaoftheday #syawal
6h

» LOG IN to write comment.

amalinapeter_coach Kalau pregnant jangan berhenti shake okey Ladies? Ramainyaaaa orang pregnant lately Alhamdulillah. I got messages asking about how and what products to take during pregnancy everyday. Yang penting jangan diet sangat ketika mengandung okay. Try to eat healthily but only pregnant mom know how hard it is because we ols kena makan ikut tekak. Kalau tak boleh ikut tekak we ended up not eating at all. Gemuk sikit takpe, pantang nanti kurus balik hehe.
Unless your BMI is at dangerous level. Coach InaAb 0136280514
7h

» LOG IN to write comment.

cmd.for.life Nak tahu lagi info CMD??
.
Meh baca lagi .
Harga Rm178
️Buy 1 (120ml) FREE 30ml
️Keahlian seumur hidup
️Free Postage
️Buku iexp4u
️Free Guide
.
WhatsApp +6011-19999214 untuk lebih maklumat

My id : MYPAH1054996

#sayajual #sayajualcmd #bazarpaknil #keknis #infosihat #tipssihat #detox #detoxcmd #resepidetox #cmd #melawati #gombak #setapak #wangsamaju #lrtmelati #lrtgombak #testimonicmdforlife #testimonicmd
8h

» LOG IN to write comment.