[INFO] Websta's data servers will undergo maintenance at 23/10/14 09:00(JST) - 23/10/14 10:00(JST), which may cause temporary disruption on our site.
Get updates: Facebook or Twitter

7,661 Posts

zweetdelish Meh kita zoooom..... Marble Bread Pudding ! Rasa yang sangat tradisi ! Yuummsssss

#dessert #instadessert #instafood #foodporn #ukayperdana #kl #melawati #ampang #sayajual #delicious #bazaarpaknilcafe #doorgift
Watsapp for details : ♡♡♡♡
018 265 7118
1h

» LOG IN to write comment.

araa_sara Sorting and packing..
Stay tune mommies semua.. bear with us pliss Weekend ni yg nak dtg beli n collect diapers harap dpt inform araa awal2 ya.. store open by oppointment only 😇😇
3h

» LOG IN to write comment.

afqzhrdn "There comes a time when you have to stop crossing oceans for people who wouldn't even jump puddles for you." - @gentlemenschoice 4h

» LOG IN to write comment.

Normal Man TheMalaya
zalhilman Cuti dah abes bro... Repost @themalayatv -
Tetap meeting walaupun cuti. #happyDeepavali to all our Indian friends. #hotchocolate #melawati #espressolab #paranormalaya #paranormalMY
4h

» LOG IN to write comment.

hazrol_honda_weststar Customer dari Shah Alam....
Honda City 1.5 V.....
Harga RM89,800.....
#sales #hondamalaysia #proton #perodua #melawati #shahalam #jalanrajachulan #jalantunrazak #jualkeretahonda
7h

» LOG IN to write comment.

themalayatv Tetap meeting walaupun cuti. #happyDeepavali to all our Indian friends. #hotchocolate #melawati #espressolab #paranormalaya #paranormalMY 7h

» LOG IN to write comment.

ilifatinruslan Wowww bestnye result makan #herbalifenutrition dan healthy active lifestyle bersama #herbalifeactive. Jom dapatkan berat badan terbaik dan kesihatan yg terbaik! Contact for your free wellness evaluation. #herbalifecoach #melawati #ampang #uluklang #setapak #wangsamaju #keramat #gombak #sayajualherbalife 8h

» LOG IN to write comment.

Amaro Wasch Das Auto Center
wasch_das_auto_center Kerja kosong separuh masa atau sepenuh masa. Hubungi kami segera di 0172185626
#kerjakosong #vacancy #fulltime #parttime #wangsamelawati #keramat #melawati #wangsamaju #waschdasautocenter #kualalumpur
9h

» LOG IN to write comment.

Normal JamuSusukDaraWangsa
kakmaijsd Apa tu! Itu adalah kotoran dalam rahim wanita.Macam2 ada dalam tu ...sisa darah haid...darah nifas...air mani lama...keputihan...toksin semua dah dok terperap dalam rahim...apabila sisa kotoran ini dah keluar...barulah katung rahim kosong semula dan bersih...otot faraj kembali tegang dan sempit semula.. Nak makan produk apa..nak kasi Kotor tu keluar Kak?
-Rawat dengan JPD(jamu Pengantin dara) utk 3hari dan konsisten amalkan supplement setiap hari JAD(jamu Aku dara) untuk menten dan penjagaan bagi kemas rahim untuk lebih seri dan sihat satu tubuh badan.
9h

» LOG IN to write comment.

10h kakmaijsd
Normal JamuSusukDaraWangsa
kakmaijsd Ye betul sudahhh tu...hihihi
Kak mai hr tu pantang sapu lotion panas jsd ni ..bukan nak puji...memang berkesan hilang rasa sakit belakang kesan kontraksi bersalin bulan 3lepas...aduhh masa tu sakit hanya Allah yg tahu...lega terus lepas beberapa minit sapu dhl ni...kenalah rajin menyapu jika nak hasilnya..kannnnn...bukan saja sakit sendi ...nak kurus semua boleh dgn deep heat lotion jsd ni.

Salam/Hi semua... :
#wangsamaju
#setapak
#sentul
#gombak
#melawati
#setiawangsa
#sridamansara

Ada sesiapa yang ingin Dan berminat mendapatkan produk #jamususukdara #readystok

#jamulelakijutawan
#jamupengantindara
#jamuakudara
#jamujalinancinta
#femininewash
#coklatlovehabibi
#maskerV
#intimgel
#magicclearsinussoap
#magicbodyslimsoap

Berminat Direct call/Sms/whatsapp Kak mai
011-1229-3962 =)
10h

» LOG IN to write comment.

10h kakmaijsd
Normal JamuSusukDaraWangsa
kakmaijsd Anda ada buasir ..nak melegakan dengan segera...sapu ajer dgn masker V ni...xde masalah sesuai untuk buasir lelaki dan wanita..
Sapu ke area tu secara konsisten 3x sehari..atau setiap lps ke tandas...yang penting Istikomah niat nak berikhtiar ..nak sihat..tak mau sakit2..sekira nya diberi dugaan penyakit seperti ini...Insyaallah akan dapat kesan kebaikkan nya.

Salam/Hi semua... :
#wangsamaju
#setapak
#sentul
#gombak
#melawati
#setiawangsa
#sridamansara

Ada sesiapa yang ingin Dan berminat mendapatkan produk #jamususukdara #readystok

#jamulelakijutawan
#jamupengantindara
#jamuakudara
#jamujalinancinta
#femininewash
#coklatlovehabibi
#maskerV
#intimgel
#magicclearsinussoap
#magicbodyslimsoap

Berminat Direct call/Sms/whatsapp Kak mai
011-1229-3962 =)
10h

» LOG IN to write comment.

10h kakmaijsd
Normal JamuSusukDaraWangsa
kakmaijsd Bebas dari masalah cyst setelah consume JAD(jamu aku dara) secara konsisten...yang penting Istikomah niat nak berikhtiar sekira nya diberi dugaan penyakit seperti ini...Insyaallah akan dapat kesan kebaikkan nya.

Salam/Hi semua... :
#wangsamaju
#setapak
#sentul
#gombak
#melawati
#setiawangsa
#sridamansara

Ada sesiapa yang ingin Dan berminat mendapatkan produk #jamususukdara #readystok

#jamulelakijutawan
#jamupengantindara
#jamuakudara
#jamujalinancinta
#femininewash
#coklatlovehabibi
#maskerV
#intimgel
#magicclearsinussoap
#magicbodyslimsoap

Berminat Direct call/Sms/whatsapp Kak mai
011-1229-3962 =)
10h

» LOG IN to write comment.

hatinieskitchen_zaheen It's wednesday n it's holiday!
Dua hari sudah kita bekerja dan tinggal dua hari lagi sebelum hari minggu. Hari ni jom rehat sepuasnya. Memikirkan menu tengahari yang mudah dan cepat disediakan? Cubalah BBQ CHICKEN HATINIE'S KITCHEN hari ini. Boleh dijadikan set western food dengan kentang goreng dan salad. Boleh juga dimakan sebagai nasi ayam. Memang sedap.
Hubungi kami cepat!
---------------------------------------
#hatinieskitchen #hatinieskitchenzaheen #hatinieskitchentitiwangsa #zaheen #hkzaheen #westernfood #marinatedlambchop #marinatedsirloinsteak #lambchop #lamb #sirloinsteak #steak #bbqchicken #bbq #meatball #bolognese #titiwangsa #keramat #setiawangsa #melawati #gombak #ukayperdana #jalanipoh #putrajaya #masaksedapcepat
11h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

zahureen Happy Deepavali to all my friends that ate celebrating today!
To the rest, have a great break... In conjucntion with the holiday, I am giving out a special 1-day offer on Premium Beautiful & BB Plus today... Super great discounts awaits.
#PremiumBeautifulPromotion
#premiumbeautiful
#bbpluscollagen #bbplus #collagen #kolagen #sale #promotion #diskaun #hargaruntuh
#deepavalispecial
#ttdi #kotadamansara #shahalam #subang #ampang #melawati #mutiaradamansara #damansara
14h

» LOG IN to write comment.

  •   travailandco Hey Malaysian! Jom ramai-ramai support our local event in Malaysia 17h

» LOG IN to write comment.