3,784 Posts

kaptenpisang Assalamualaikum. Good morning friends & followers #kaptenpisang

WE ARE OPEN TODAY Kedai #kaptenpisangmelaka buka macam biasa hari ni dari 11am sampai pisang habis

Jemput singgah kedai

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #kaptenpisangcrew #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
10h

» LOG IN to write comment.

kaptenpisang KaptenPisang Top 3 Most Favorite Pisang Chocolate Cheese, Pisang Caramel Cheese & Pisang Oreo Cheese

Available in 3 sizes. Regular (6pcs) RM5. Mini jumbo (12pcs) RM10. Jumbo box (24pcs) RM20

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral | by @dayangsyarfa. Thank you !

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
1d

» LOG IN to write comment.

kaptenpisang Sharing is caring. Share this sweet treat with your bff 👭👭 .

Jumbo box (24pcs). RM20. Up to 4 toppings of your choice

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral | by @dayanaajasman. Thank you !

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #kaptenpisangcrew #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Kapten Pisang
kaptenpisang Terima kasih kepada customers yang sentiasa sabar menanti pisang goreng cheese di KaptenPisang. Kapten loves you ketat ketat .

Mini jumbo (12pcs). RM10. Up to 3 toppings of your choice

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral | by @zamisha_zuhair. Thank you !

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #kaptenpisangcrew #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
1d

» LOG IN to write comment.

kaptenpisang Assalamualaikum. Good morning friends & followers #kaptenpisang

WE ARE OPEN TODAY Kedai #kaptenpisangmelaka buka macam biasa hari ni dari 11am sampai pisang habis

Jemput singgah kedai

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #kaptenpisangcrew #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
1d

» LOG IN to write comment.

kaptenpisang Pisang kat mane, pisang pisang kat mane? Pisang dah lemas bawah timbunan toppings yang over the top tu .

Mini jumbo (12pcs). RM10. Up to 3 toppings of your choice

Jemput singgah kedai kami .

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral | by @nmubin. Thank you !

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kzprinting Fenomena apekah yang bakal melanda sept ini?? Nantikan kemunculan budak melaka versi fmb.. Pihak kami tengah berusha keras untuk anda2 semua... nnti kan dan blh teruskan dapatkan di outlet2 kami.. Tq 4 support

#customer
#fmb
#frommelakabrand #Kztshirt #kzprinting #newton #bajumurah #bajumelaka #anakmelaka #melaka #melakasentral #murah #a #bazaarpaknil #berbaloi #b #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #dataranpahlawanmelaka #kipmart #kipmartbachangmelaka
2d

» LOG IN to write comment.

kzprinting Fenomena apekah yang bakal melanda sept ini?? Nantikan kemunculan budak melaka versi fmb.. Pihak kami tengah berusha keras untuk anda2 semua... nnti kan dan blh teruskan dapatkan di outlet2 kami.. Tq 4 support

#customer
#fmb
#frommelakabrand #Kztshirt #kzprinting #newton #bajumurah #bajumelaka #anakmelaka #melaka #melakasentral #murah #a #bazaarpaknil #berbaloi #b #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #dataranpahlawanmelaka #kipmart #kipmartbachangmelaka
2d

» LOG IN to write comment.

kzprinting Fenomena apekah yang bakal melanda sept ini?? Nantikan kemunculan budak melaka versi fmb.. Pihak kami tengah berusha keras untuk anda2 semua... nnti kan dan blh teruskan dapatkan di outlet2 kami.. Tq 4 support

#customer
#fmb
#frommelakabrand #Kztshirt #kzprinting #newton #bajumurah #bajumelaka #anakmelaka #melaka #melakasentral #murah #a #bazaarpaknil #berbaloi #b #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #dataranpahlawanmelaka #kipmart #kipmartbachangmelaka
2d

» LOG IN to write comment.

kzprinting Salam usahawan
Pada bulan sept kz printing akan mengadakan contest gambar2 kreatif yg memperagakan baju budak melaka
Syarat penyertaan terbuka setiap lapisan
Dengan hanya membeli ts shirt budak melaka berharga rm10 peserta boleh menghantar gambar2 mereka dgn cara wasap kepada kami dan kami akan upload di dalam fb kz printing
Pada 30 sept kami akan mengumum siapa pemenang bertuah kami..
Cukup mudah serta hadiah misteri dr kz printing menanti anda... Tq 4 support

#customer
#fmb
#frommelakabrand #Kztshirt #kzprinting #newton #bajumurah #bajumelaka #anakmelaka #melaka #melakasentral #murah #a #bazaarpaknil #berbaloi #b #sayajual #sayajualmurah #igmalaysia #dataranpahlawanmelaka #kipmart #kipmartbachangmelaka
2d

» LOG IN to write comment.

kaptenpisang #kaptenpisangmenu

Size:
Regular (6pcs). RM5. 1 topping
Mini jumbo (12pcs). RM10. 1-3 toppings
Jumbo box (24pcs). RM20. 1-4 toppings
.

Toppings:
Cheese
Chocolate
Chocolate cheese
Caramel cheese
Oreo cheese
Cinnamon sugar
.

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral | Waze: Medan Selera Taman Cempaka
.

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #kaptenpisangmenu #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
2d

» LOG IN to write comment.

zamisha_zuhair Yeayyy akhirnye dpt gak rase pisang cheese dari @kaptenpisang nie.. Byk kali lalu tutup..tadi tanye rupenye Jumaat dan Ahad je tutup..Hari lain bukak ye.. :) ;) Sape2 nak terai meh la kat #MedanSelera #TamanCempaka berdepan ngn #MelakaSentral..Kompem tak nyesal..tgk cheese kek atas tu ha.. #Alhamdulillah
#PisangCheese
#KaptenPisang
#SedapSangatWey
#JanganJemles
#Melaka
#TQHusband @aceng_zamrri <3 <3 <3 <3 <3

#JomSimpanEmas
#ZamishaZuhair
#ZamishaRichGold
#0176030803
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Charm Boutique & Cafe Melaka
charm_conceptboutique Menu hari ini chicken creamy Yummeh 2d

» LOG IN to write comment.

kaptenpisang Merdeka surprise! Ada customer tanya 'Takde promotion ke, kapten?' Merdeka promotion takde tapi Kapten jemput kawan lepak kedai tolong temankan customers yang terpaksa tunggu order pisang lama semalam Sorry tau korang. Sorry sebab pisang habis awal & sorry sebab kena tunggu lama

Siapa dapat amik gambar dengan Nabil semalam? Jangan lupa tag kami okay 🏻️ .

Thank you @ziranabil singgah kedai semalam .

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #kaptenpisangcrew #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
2d

» LOG IN to write comment.

kaptenpisang Assalamualaikum. Good morning friends & followers #kaptenpisang

WE ARE OPEN TODAY Kedai #kaptenpisangmelaka buka macam biasa hari ni dari 11am sampai pisang habis

Jemput singgah kedai

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #kaptenpisangcrew #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
2d

» LOG IN to write comment.

kaptenpisang Best Selling Topping - Pisang caramel cheese .

Jom singgah kedai petang ni

Gerai No. 1, Foodcourt Taman Seri Cempaka, Peringgit, Melaka | 11am sampai pisang habis | TUTUP setiap Jumaat & Ahad | Landmark: Foodcourt berhampiran Satinni Taman Cempaka, hadapan Melaka Sentral | by @famira. Thank you !

#kaptenpisang #kaptenpisangmelaka #pisangcheese #pisangcheesemelaka #sayajual #sayajualpisangcheese #melaka #melakasentral
2d

» LOG IN to write comment.