33,177 Posts

22min muhaini16
Normal muhainialias
muhaini16 My team#maybank# 22min

» LOG IN to write comment.

order.now.utk.kurus.esok "Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke
018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604
#shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
1h

» LOG IN to write comment.

mkhafiz7 On progress!! Maybank card style sendiri. Gambar ni ak rasa paling style nk letak kat kad ni. #maybank #picturecard 3h

» LOG IN to write comment.

Normal peninggi pelangsing pemutih
prosestinggi Mau Tambah Tinggi 2-10cm dalam waktu ± 30 hari ? Segera dapatkan Solusinya disini!! #TERBUKTI #TERPERCAYA #TERMURAH .
.
Aman kok (bhkan utk jangka panjang), herbal, ga ada efeksamping negatif, ga ketergantungan juga, Sertifikasi Produk lengkap: TOP 100 Asia, Halal MUI, Sistem Produksi & Bisnis Syariah dari MUI, BPOM RI, FDA Amerika, TGA Australia, dll. Tenang aja :) .
.
#Indonesia #Malaysia #Singapore #Brunei #Hongkong #WestrenUnion #TransferBank #MayBank #Medan #Bandung #Makassar #Surabaya #Palembang #PekanBaru #Jakarta #Jogja #SepatuTinggi #Cantik #Polisi #Pendek #BRI #BCA.
.
. || More info & fast respon > sms/wa +6282165514012 pin 27cec959 line/wechet: ProsesTinggi ||
3h

» LOG IN to write comment.

order.now.utk.kurus.esok "Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke
018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604
#shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
3h

» LOG IN to write comment.

Normal syafiqahidayah
dress_murah_rm60 DRESS ADEEBA

MATERIAL : SATIN + SEQUIN LACE
UKURAN :
DADA 34-37
BAHU 14-16
PINGGUL 42
LABUH - 54 inci
PANJANG LENGAN - 22.5 inci

PRICE : RM 60, POSTAGE RM8 SEM, RM12 SS ** Zip di dada (BF friendly)
** Lace sequin di tangan
** Potongan di pinggang

Untuk sebarang pertanyaan atau order, sila sms/whatsapp ke 0196709920
3d

» LOG IN to write comment.

Normal syafiqahidayah
dress_murah_rm60 DRESS ADEEBA

MATERIAL : SATIN + SEQUIN LACE
UKURAN :
DADA 34-37
BAHU 14-16
PINGGUL 42
LABUH - 54 inci
PANJANG LENGAN - 22.5 inci

PRICE : RM 60, POSTAGE RM8 SEM, RM12 SS ** Zip di dada (BF friendly)
** Lace sequin di tangan
** Potongan di pinggang

Untuk sebarang pertanyaan atau order, sila sms/whatsapp ke 0196709920
3d

» LOG IN to write comment.

dress_murah_rm60 DRESS ADEEBA

MATERIAL : SATIN + SEQUIN LACE
UKURAN :
DADA 34-37
BAHU 14-16
PINGGUL 42
LABUH - 54 inci
PANJANG LENGAN - 22.5 inci

PRICE : RM 60, POSTAGE RM8 SEM, RM12 SS ** Zip di dada (BF friendly)
** Lace sequin di tangan
** Potongan di pinggang

Untuk sebarang pertanyaan atau order, sila sms/whatsapp ke 0196709920
3d

» LOG IN to write comment.

dress_murah_rm60 DRESS ADEEBA

MATERIAL : SATIN + SEQUIN LACE
UKURAN :
DADA 34-37
BAHU 14-16
PINGGUL 42
LABUH - 54 inci
PANJANG LENGAN - 22.5 inci

PRICE : RM 60, POSTAGE RM8 SEM, RM12 SS ** Zip di dada (BF friendly)
** Lace sequin di tangan
** Potongan di pinggang

Untuk sebarang pertanyaan atau order, sila sms/whatsapp ke 0196709920
3d

» LOG IN to write comment.

order.now.utk.kurus.esok "Tq sangat2, kak dah bantu saya ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa advance slim ni dari dulu lagi, sekarang maintain ambil sehari sekali jer, kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!" mohon PM kami SEGERA utk dptkan HARGA PROMOSI , Stok Limited!! Cepat!! whatsapp ke
018-2642604 whatsapp ke 018-2642604 whatsapp ke 018-2642604
#shawl #cikgu #pramugari #hijap #jilbab #mengandung #tudung #creamwajah #kosmetik #jaket #cantik #slimming #strechmark #celulite #serum #applestemcell #maybank #helizahelmi #upinipin #schaalyahya #airasia #yuna #cimb #jaketmurah #muslimah
5h

» LOG IN to write comment.

nikkidamolo The best pajama party i've evr been to. Thanks guys and merry christmas! #maybank #mandauelahug #pajamas 9h

» LOG IN to write comment.

zurwati Another #musical. Tq #Maybank for the invites. Met my junior, Mastura again. She seems to follow me evrywhere 11h

» LOG IN to write comment.

winnieeleong Nice hanging out with the seniors on friday night. Prank on Rana is a huge success! Full video coming soon. Stay tuned :p #mgac2014 #gmap #maybank #fun #farewell #party 10h

» LOG IN to write comment.

Normal Lala Medalla
lalamijares Xmas celebration with my second family!!! #happiness #gratitude #maybank #xmas2014 11h

» LOG IN to write comment.

shawn_amer Earlier today, @noorneelofa emceed for Maybank's Visa payWave Micro Tag. Thank you #Maybank for having us 11h

» LOG IN to write comment.

barnettangeles Christmas dinner with Maybank people. Thank you guys! 12h

» LOG IN to write comment.

prosestinggi002 Mau Tambah Tinggi 2-10cm dalam waktu ± 30 hari ? Buruan dapatkan Solusinya disini!!! #TERBUKTI #TERPERCAYA #TERMURAH .
.
Aman kok (bhkan utk jangka panjang), herbal, ga ada efeksamping negatif, ga ketergantungan juga, Sertifikasi Produk lengkap: TOP 100 Asia, Halal MUI, Sistem Produksi & Bisnis Syariah dari MUI, BPOM RI, FDA Amerika, TGA Australia, dll. Tenang aja :) .
.
#Indonesia #Malaysia #Singapore #Brunei #Hongkong #WestrenUnion #TransferBank #MayBank #Medan #Bandung #Makassar #Surabaya #Palembang #PekanBaru #Jakarta #Jogja #SepatuTinggi #Cantik #Polisi #Pendek #BRI #BCA.
.
. || More info & fast respon > sms/wa +6282165514012 pin 27cec959 line/wechet: ProsesTinggi ||
13h

» LOG IN to write comment.