12,958 Posts

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sirapaisxburgerbako Malam ni kita old school grunge eh eh eh eh eh eh
#grunge #malamraya #pale #natetaik #aaapffft
4w

» LOG IN to write comment.

hafeezhaiii Ishhhh kita rimaslah bila ada peminat nak bergambar dgn kita time tengah makan.. Tp sbb kesian tgk dia yg btolak sakan dr barisan peminat yg lain yg sabar menunggu, sampai contact lens nya pun hilang sebelah & rambut keluar ketak2 oshin, maka kita xsampai hati utk menolak pmintaan peminat yg gigih sorg ni.. Buat peminatku, @norezzidris terima kasihlah ye sudi gigih berebut & bertolak dgn peminat lain.. #harapbalas #MaKLoVe #siblings #LoVeLy #PeLoKeRat2 #publicfigure #adasesuatumengeras #true #TerukirDiBintang #TeamBeautiful #IKnowYouCare #outing #JiMBaRiNa #karaokemahal #LePaKinG #MiNMiNKoP #MaLaMRaYa #MaLaMMinGGu #Mewangi #Membusuk #CuCiMata #CiuMKetat2 #classy #clique #villagepeople #Besties #bitch 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

supporter_amarizreen #AkanDatang #HujanPagi #MalamRaya #AstroPrima lakonan Amar Baharin & Sarah
By @rashidsibir Amarbaharin.sarah...HUJANPAGI..#hujanpagi
2mon

» LOG IN to write comment.

kartiniabdul "Patuh pada ibu yang tak pernah menganggapnya sebagai anak......" #HujanPagi #AmarBaharin -------------- Arahan @rashidsibir Lakonan Ibu @fauziahnawi , tiga saudara tiga karektor @zulhuzaimy_m @pekin7words @amarbaharin #Telefilem #MalamRaya #AstroPrima #operaklasik #Raya2015 Dah dapat rasa kesedihan telefilem malam raya ni...drama sinonim terbaik karya Rashid Sibir.. Sabar menunggu malam Syawal nanti 2mon

» LOG IN to write comment.

asyiza_myza By @amarbaharin ""Anak adalah anugerah Allah, Ibu adalah syurga kita. Jaga dan sayangi hingga akhir hayat nanti..." #HujanPagi
#RashidSibir
#MalamRaya
#AstroPrima" via @PhotoRepost_app
2mon

» LOG IN to write comment.

supporter_amarizreen #AkanDatang #HujanPagi
By @amarbaharin "Anak adalah anugerah Allah, Ibu adalah syurga kita. Jaga dan sayangi hingga akhir hayat nanti..." #HujanPagi
#RashidSibir
#MalamRaya
#AstroPrima
2mon

» LOG IN to write comment.

anna_ash By @izmarlovers "Sedihnya ...
#AmarBaharin
#hujanpagi
#supportamarbaharin
#Repost @amarbaharin
・・・
"Anak adalah anugerah Allah, Ibu adalah syurga kita. Jaga dan sayangi hingga akhir hayat nanti..." #HujanPagi
#RashidSibir
#MalamRaya
#AstroPrima" via @PhotoRepost_app
2mon

» LOG IN to write comment.

indahzen_lover Alahai sedihnye Telefilem #HujanPagi msti sedih nnti kan..Hargai lah ibu anda selagi dya msh ada..
#HujanPagi
#TeleFilem
#ComingSoon
#MalamRaya
#AstroPrima

By @amarbaharin ""Anak adalah anugerah Allah, Ibu adalah syurga kita. Jaga dan sayangi hingga akhir hayat nanti..." #HujanPagi
#RashidSibir
#MalamRaya
#AstroPrima" via @PhotoRepost_app
2mon

» LOG IN to write comment.

izmarlovers Sedihnya ...
#AmarBaharin
#hujanpagi
#supportamarbaharin
#Repost @amarbaharin
・・・
"Anak adalah anugerah Allah, Ibu adalah syurga kita. Jaga dan sayangi hingga akhir hayat nanti..." #HujanPagi
#RashidSibir
#MalamRaya
#AstroPrima
2mon

» LOG IN to write comment.

amarbaharin "Anak adalah anugerah Allah, Ibu adalah syurga kita. Jaga dan sayangi hingga akhir hayat nanti..." #HujanPagi
#RashidSibir
#MalamRaya
#AstroPrima
2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.