142,362 Posts

Juno CikCahayaAin
cik.cahaya_ain Zzzzzzzzz.....
Ngantok nye . Tapi yang penting rendang ayam dah siap .
Awal kan aku masak . Hahaha . Takpaaaa
Nanti jap gi senang kat aku gak ..
#CikCahayaAin #raya #rendangayam #makanmakan #makantimeeeee #tempatkerjaaku #moodrayalagi
13min

» LOG IN to write comment.

ida1001resepi Foto semalam....#lunch raya rumah kawan kat PJ...tengoklah meja...penuh makanan...tak tau nak makan yg mana satu...memang my friend ni rajin berjamu....kata orang murah rezki jika kita rajin berjamu dan jika ia dikaitkan dgn kawan saya ni memang betul... tq Aishah kerana teringat nak ajak saya walaupun lama sangat dah kita tak jumpa (since my cousin sis Arwah kak Anis meninggal dunia) #makanmakan #selamatmenjamuselera #selamatharirayaaidilfitri1436 #terimakasih #Alhamdulillah 2h

» LOG IN to write comment.

3h mdmeen
Slumber mdmeen
mdmeen hosting simple raya gathering with #tropikaputra resident #makanmakan #niaerininas #penattapiseronok #tts 3h

» LOG IN to write comment.

azzahra_idrus Menu untuk hari ni... jom datang ke gerai putu piring jalan soga tmn bukit tiram.. #instafood
#sayajualmurah
#makanmakan
#jb
4h

» LOG IN to write comment.

kumonranger M E E A Y A M
Memalam ni boleh pulak lapar.. dengan sakit perut tak terkata.. menyempat g masuk dapur masak..Lapar bak ang!! mintak2 ade tenaga lepas ni.. standby.. kui3 #melantak #lapar #menubujang #makanmakan #jemputmakan #akuyangpostkauyangpanas #akuyangmasakkauyangpanas
5h

» LOG IN to write comment.

Normal αℓωαηιє ιѕmαιℓ
wife_berus Huiyo!! Mesti ad yang pikir muka putih tapi tangan itam..huhu sebenarnya ni cahaya kat muka jer yg lebih. .kt tangan pulak lindung ngn bayang jd nmpk la itam sikit..huhu
#selfie #openhouse #raya #eidmubarak #eid #mamaiman #petangtadipunyacerita #makanmakan
5h

» LOG IN to write comment.

locast_garcia_cafe Sesat Dalam Rindu by #thefoodfather ------------------------------------------------------------------- LOCAST GARCIA CAFE
Tapak Cafe Bazar Amal,
Downtown Cheras,
Bandar Tun Razak,
Kuala Lumpur
(Landmark : Bersebelahan Velodrome)

Opening hours :
Daily : 8pm - 4am

#locastgarciacafe #cafeinsound #food #bestfood
#bestplace #bestdrink #cafebawahpokok
#downtowncheras #makanmana #makanmakan #lovefood #klfood #instafood #jalancarimakan #malaysiacafe #foodporn #amazing #instagood #photooftheday #dinner #lunch #fresh #tasty #delicious #eating #foodpic #catering #hungry #foods
5h

» LOG IN to write comment.

anisaahl Level tertinggi PERSAHABATAN ialah saat ada orang yang ngira kalian bedua itu homo/lesbi
FAMILY ISN'T ALWAYS BLOOD,rght ? so you are my family too HAPPY BORNDAY My lil Sis,Ibu Dokter dan Calon Ibu dari anak2nya si Ah Syudahlah
I wish nothing tawww,but the best for u laah,May Allah Bless u @tiaranie_trl #bestfriend #birthday #16th #makanmakan #ustadzahokky #danjugafadli
5h

» LOG IN to write comment.

iskandartiamzon Akhirnya selepas 147tahun bercadang nak lpk2 kt @table.talk hari ni dlm hujan abam singgah.. dgn harapan hujan rahmat.. hahaa.. terus dpt #nutella cheese #pie rasa yg mmg sgt heaven! Mmg rugi sape xdtg lpk situ.. yg belom follow mohon follow ig : @table.talk @table.talk @table.talk @table.talk mknan yg sdp.. pilihan yg bnyk.. layanan yg mesra gitew!! Merah2 muka ngumpat.. hahaa.. sapa yg mkn #sambalstrawberryikanmasin dia la yg rasa pedas! Ehh!! Iklan lagik.. jom cucimata kt #thisiszcraft #vendorselangor #vendorsemenyih #vendorbangi #vendorkajang #vendorwanted #vendorneeded #vendorbutik #upm #ukm #usim #kuis #vetacollege #kpmberanang #sayajualmurah #sapotlokal #bazaarpaknil #homemade #love #lokalbrand #chocolateporn #instashop #instalacur #makanmakan 5h

» LOG IN to write comment.

cik.cahaya_ain Siap dah masak ketupat mini . Sakit pinggang aku tunggu nye . Esok pagi tinggal nak masak rendang ayam je . Hahaha .
Mood : Makan makan Raya .😀
#CikCahayaAin #makanmakan #makanmana #Raya #jom #kawan #tempatkerjaaku #ketupat #niajeyangmampu #rezeki #makantimeeeee
5h

» LOG IN to write comment.

semangkuk_senyum_bdg Buat yang pada gak sabar sama produk baru semangkuk senyum, sepanjang agustus kami bakal bagi bagi bubur senyum.

Ya, bubur senyum. Semangkuk bubur hangat yang dicampur dengan rempah rempah dan disiram kaldu sapi panas.
Penasaran kan? makanya ajak teman teman kamu buat datang ke semangkuk senyum!

#makanpakereceh #eatoutbdg #foodjournalbdg #makansampaikenyang #makanmakan #foodporn #kulinersantai #kulinerbandung #kuliner #bandung #kulinerbdg #kulinersantai #kulinerbandung #foodnotebdg #bandungjuara #nakamajem #bandungfoodsociety #bandungfoodie #bullyyourbelly #bandungfoodies #kulineririt #kulinerkampus #letsgoeatall #duniakulinerbandung #jajakanberdua #bandungeatery #duniakuliner #restobandung #caferestobandung #cafebandung #caferestobdg #duniakulinerbdg
5h

» LOG IN to write comment.

Juno Aditia Mahardika
aditmahar Besok uda weekend .... ayo yg hobi kuliner merapat... area pameran batik pekalongan... a

#pekanbatiknusantara
#kuliner
#pekalongan
#jajanan
#makanmakan
#ayojajan
6h

» LOG IN to write comment.