78,304 Posts

16min cisss1980
Normal Francisca

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

52min _zowa_
Normal Chosen Item By Zowa
_zowa_ #Repost @nailiumairah with @repostapp.
・・・
Eh dah kenapa ni dah pukul 11 mlm tetiba rasa nak makan cheesecake @_zowa_ meletopsss ni.. di cafe @cheritavendeur asyik makan ni dan siap ler pastu tapau bawak balik lagi.. #cakes #zowa #cheesecake #makanmakan #dessert #boutiquecafe #cheritavendeur #yummie #melaka #melacca #jalanhangtuah #alhamdulillah 52min

» LOG IN to write comment.

52min izaanniza
Rise izaanniza
izaanniza [Throwback] Dekat KL,makan-makan Di Sg wang plaza...dengan @eykinpurplefly ... #kualalumpur #sgwangplaza #makanmakan #yummy 52min

» LOG IN to write comment.

Normal Info Tempat Kuliner & Review

» LOG IN to write comment.

Normal Te Amo Chocobar
teamo_chocobar Permulaan 2015 yg baik. #teamochocobar kini berada di pasaran. Pd yg berminat boleh whatsapp 012-6525244 COD sekitar Klang / Shah Alam / Teluk Panglima Garang . Order lebih dr 10bekas will get free delivery sekitar lembah Klang. Harga sebekas RM5. #sayajual #sayajualcrispyrice #sayajualteamochocobar #teamo #teamochocobar #choclover #chocolate #cadburychoc #crispyricechoc #lovechocolate #makanmakan #dessert #dessertlover 1h

» LOG IN to write comment.

letsmasak Letsmasak.com - RESIPI KEK COKLAT KUKUS LAPIS CHEESE ! by nursuhaila @suhailaaznina

JOM KONGSI RESIPI, KUMPUL POINTS DAN TEBUS WANG TUNAI

Dengan LetsMasak's Rewards Program, menjana pendapatan sampingan dengan mudah kini menjadi nyata hanya melalui berkongsi resipi-resipi yang berkualiti di Letsmasak.com - Jangan bertangguh lagi, daftar sekarang di: 
Letsmasak.com/register

Klik url berikut untuk lihat resipi versi penuh: 
http://letsmasak.com/go/328

INGREDIENTS:

Bahan - bahan Kek Colat:
telur 2 biji
gula 1 cawan
esen vanilla 1 camca teh
garam secubit
air panas 1/2 cawan
susu cair 1/2 cawan
minyak jagung 1/2 cawan
tepung gandum 1 cawan
serbuk koko 3 camca besar
soda bicarbonate 1 camca teh
baking powder 1/2 camca teh

Bahan-bahan Lapis Cheese:
krim cheese 250 gram
gula halus 60 gram
telur 1 biji
air 1 camca besar
tepung gandum 1 camca besar

Klik url berikut untuk lihat resipi versi penuh: 
http://letsmasak.com/go/328

#letsmasak #resipi #resepi #resep #resepimudah #resepibonda #masak #masakan #masakmasak #masak2 #masakanrumah #masakanku #sajianlestari #sajianlestari2015 #malaysianblogger #makan #makanan #makan2 #makanmakan #kongsiresepi #kongsiresipi #dapurku #dapurbujang #resipiwarisan #rasamalaysia #duniaresepi
1h

» LOG IN to write comment.

illyanalatif Coming Soon : Konda Kondi..!! heee...xsabar xsabarr xsabarrr ;p #kondakondicafe #makanmakan #teaser #comingsoon #ipoh #ipohcityattraction #InstaMagAndroid 1h

» LOG IN to write comment.

nailiumairah Eh dah kenapa ni dah pukul 11 mlm tetiba rasa nak makan cheesecake @_zowa_ meletopsss ni.. di cafe @cheritavendeur asyik makan ni dan siap ler pastu tapau bawak balik lagi.. #cakes #zowa #cheesecake #makanmakan #dessert #boutiquecafe #cheritavendeur #yummie #melaka #melacca #jalanhangtuah #alhamdulillah 2h
  •   nailiumairah @_zowa_ nampak bagaimane kuatnya godaan anda buat akak dah jam 11 masih sibuk nak bukak fridge! Ha ha.. 2h
  •   _zowa_ Hahaha kak.. @nailiumairah xtakut gumuk ke? Hahaha.. 2h
  •   nailiumairah @_zowa_ itulah penangan cake u tau! Tak pe bila i buat roti jala nanti kurus guna banyak tenaga ha ha.. so ni kira self reward menikmati zowa cakes in my room! 2h
  •   _zowa_ Kak td zowa lepak kt @cheritavendeur tau..ni baru balik kol 10 td.. Ada 1family tu makan sampai 4box roti jala akak..anak2 dia makan berselera skali.. Memang xsyak lg kari akak memang meletops! 2h
  •   nailiumairah @_zowa_ alhamdulillah.. ye ker.. Ya Allah happynya dengar.. org kuat @cheritavendeur memang world class bab promotions tau..beberapa hari ni akak di sana during lunch ramai org so i tolong2 lah nona manis berdua tu di cafe promotekan dessert.. esp zowa cakes meletops ni ! He he 1h
  •   _zowa_ Btw kak td lepak @cheritavendeur zora rasa spagethi akak plak..pergh memang dappp dappp la akak buat.. Memang dilahirkan sbgai org yg pandai masak akak ni! Spoil zowa lupe ambik gamba td.. 1h

» LOG IN to write comment.