17,187 Posts

mehak_sra #MaaA-#BaaP ਤੋਂ ਡਰੀਦਾ ਜਾ ਫਿਰ #Rabb ਤੋਂ..ਦੁੱਕੀ ਤਿੱਕੀ ਦਾ ਰੋਹਬ ਨਹੀਂ ਝਲਦੇ। ਜੇੜੀ ਹੱਸ ਕੇ ਬੁਲਾਵੇ #BøL ਪਈਦਾ..ਤੁਰੀ ਜਾਂਦੀ ਦਾ ਕਦੇ ਨਹੀਂ #RaaH ਮਲਦੇ😇 2h

» LOG IN to write comment.

martinzbellido Feliz día internacional de la danza 7h

» LOG IN to write comment.

ramgariah_manna nA baliye Sun Na baliye
#BanYA Na kr Sadi #Maaa baliyeeeee......
9h

» LOG IN to write comment.

hayyer_06 #maaa feed 14h

» LOG IN to write comment.

hayyer_06 #maaa feed 14h

» LOG IN to write comment.

hayyer_06 #maaa feed 14h

» LOG IN to write comment.

museoaaa #TbtMAAA: Concierto didáctico Orquesta Sinfónica Juvenil Acarigua Araure | Foto por Juan Mogollón | #MAAA #MuseosDeVenezuela #Music #VenALosMuseos #InstaAcarigua #Araure #MuseoDeArteAA #Museo #TBT 17h

» LOG IN to write comment.

livlayla91 Squad goin' 🏻#maaa 17h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

zonaivzla Sin duda alguna madre que se respete tiene un smartphone con una excelente cámara.
Sorprende a Mamá en su día.
#blu #smartphone #android #lollipop #tecnologia #selfie #innovacion #lomejor #original #soloenzonaivzla #zonai #ccoliva #ciudadojeda #zulia #diadelamadre #regalo #obsequio #mami #mamá #mamita #maaa
1d

» LOG IN to write comment.

ylenia_pasteur #maaa sono giù, ci sei?
Si tra 10 minuti scendo ...
.....
......
E fu così che attesi mezz'ora !!!
1d

» LOG IN to write comment.

popia_lipat Dulu, kalau jauhh kena pergi mana2, ada camp ker, asrama ker selalu bawak kain batik maaa.. Tido malam mesti nakk bau maa ade sebab dah biasa dan taklehh nak jauh dengan maaa.. Dulu kakak2 dengan abang selalu ejek, cakap ' arghh manja, nak g camp pon bawak kain batik maa, nak g asrama pun bawak kain batik maa' .. Tapi sekarang bilaa maaa dah takde, bukan aku sorang yang simpan kain batik maa tapi all of us.. Tahu kenapa? Satu sebab rindu. Dan sebab bagi aku, aku nak diaa sentiasa ada dengan aku walau hakikatnya dia takde.. Perit bilaa orang yang lahirkan kita, orang yang besarkan kita dan orang yang sentiasa ada saat jatuh bangun kita pergi buat selama-lamanyaa. Takde dah tempat nak mengadu, tempat nak mengada mintak buatkan ape2, mintak masak sedap2.. Takde weyy, takde ! Sekarang hidup tanpa dia, kena pandai-pandai bawak diri.. Kena pandai aturkan rutin harian.. Aku cakap sebab aku yang rasa.. Aku yang tanggung sekarang ni.. Yang still lagi ada mak, ibu, mama, semua tu hargailah.. Jaga, beri perhatian, buat mereka happy, sebab once kau kehilangan, kau akan mula menyesal, mula kecewa sebab masa dia ada kau tak hargai pun masa2 kau dengan dia.. Tak rugi ponn weyy berbakti pada ibu ayah.. Tak rugii ! Kau tak dapat balasan dunia tapi akhirat kelakk kau dapat.. Satu lagii, kau bukak google atau mana2 buku, cari nama Uwais Al-Qarni.. Kisah tu pun salah satu kisah sahabat Rasulullah yang berbakti pada orang tua.. Ibu ayah nii satu jer dalam dunia ni... Takde dah galang ganti Allah bagi.. HARGAI LAH !! #Al-fatihah #maaa #28/02/16 1d
  •   aizawachizuru I had one dik...satu2nya sisa2 baunya yg masih tinggal...sentiasa ada disebelah waktu nk tido :( 1d
  •   popia_lipat Sama lahhh.. Rinduuu.. 1d

» LOG IN to write comment.

Normal D West Hillman
d.west.hillmannn #Maaa-Othrrrrhalf 1d

» LOG IN to write comment.