11,725 Posts

33min kelseygetfit
Normal ⓀⒺⓁⓈⒺⓎ ⒼⓄⓇⓉⓄⓃ
kelseygetfit Love Yourself Flaws & All Life is too short! Chose to love yourself, to talk kindly to yourself. To keep a positive mindset and love each part of you! Including those flaws!
We all have them, nobody is perfect! So embrace what makes you uniquely you #staypositive #selflove
33min

» LOG IN to write comment.

legacyelitereving Breakfast of champions in First Class 40,000 feet up in the sky. #lovemylifestyle, #lovetotravel, #lovehelpingpeople, # lovefeedingchildren, #legacyelite, #myownboss 3h

» LOG IN to write comment.

legacy769.co Abamm, hari ni income ada baik kaa? Tengok macam saiaaaa. Income masyuk. Hari hari ada masuk. Nak masuk belajar tak penin penin pala tau abamm. Mari join saiaa abam. Saia umur 19 ada juga modal, abam semua mesti ada jugaa. Mari Pm saiaaa abammm. Pm laju laju . .

JUTAWAN SEBELUM GRADUAN ! 🏼 .

Whatsapp: 019-6945-165
Wechat: iamshaa769

#bisnesphytoscience
#bisneslegacy
#legacy769
#legacy
#sapotlokalah
#sapotlokal
#sapotlocal
#lokalahmy
#lokalahmalaysia
#vscocammalaysia
#spm
#igersmalaysia
#dubsmashmalaysia
#dubsmashmalaysian
#matricsstudents
#uitmlendu
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitm
#ukm
#utem
#legacyelite
#roadtomillionaire
#putrajaya
#kualalumpur
#selangor
4h

» LOG IN to write comment.

legacy769.co My leader 🏽🏽🏽🏽 Proud of him. Please la jangan jadi mentality melayu. SAMPAI BILA???? SAMPAI BILAAA NAK DUDUK TUNGGU ORG LAIN DAPAT HASIL BARU KAU TERKIAL KIAL "owhh betul la bisnes ni tak tipu, owhh betul la bisnes ni boleh buat income, owhh betul la bila tgk kawan aku dah jadi millionaire" KAU DENGAN KAU PUNYA 'OWHH' BOLEH PERGI MEREPUT SANA 😑 Sampai bila nak jadi anak melayu yg tak menyumbang apa2 pada bangsa?? Sampai bila nak duduk atas motor lepak sana sini? Sampai bila mau kasi bangsa lain monopoli negara kau dlm dunia bisnes ni? Camon ah bukak mata. Ni bukan marah ni penegasan.

KAU AKAN KETINGGALAN BILA KAU TUNGGU NAK TENGOK ORG TU BERJAYA DULU. SAAT TU JGN NAK MARAH KALAU AKU BUSY LAYAN ORG LAIN DULU . .

JUTAWAN SEBELUM GRADUAN ! 🏼 .

Whatsapp: 019-6945-165
Wechat: iamshaa769

#bisnesphytoscience
#bisneslegacy
#legacy769
#legacy
#sapotlokalah
#sapotlokal
#sapotlocal
#lokalahmy
#lokalahmalaysia
#vscocammalaysia
#spm
#igersmalaysia
#dubsmashmalaysia
#dubsmashmalaysian
#matricsstudents
#uitmlendu
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitm
#ukm
#utem
#legacyelite
#roadtomillionaire
#putrajaya
#kualalumpur
#selangor
5h

» LOG IN to write comment.

legacyelitereving Always travel in style aka my lifestyle, first class. #residualincome, #mylife , #lifestylechange, #legacyelite , #myownboss 6h

» LOG IN to write comment.

legacy769.co Hi. Assalamualaikum instagramers 😇. Apa yang anda semua buat? Lepak? Scroll IG? Study? Tapi pasti dengan tangan kosong en?? Well, tak nak jadi mcm saya ke? Lepak2 jugak, scroll IG jugak, study2 jugak tapi duit tetap masuk duit alhamdulillah. #bisnesphytoscience memang betul betul membantu saya menjana income sampingan. Niat di hati mahu semua bersama2 dengan saya berjaya. Dah banyak testimoni yang korang boleh tengok. Kebanyakkannya adalah student. Saya jugak seorang student. Income sudah banyak. Sambung degree nanti tidak perlu pinjam ptptn. Ekonomi Malaysia pun serabut dengan GST. Apa kata, kita sama2 menjana income untuk masa depan. Lihat diri kita sekarang. Masih sama bukan dengan diri kita 10 tahun lepas!. Mari lah kita ubah. Mari kita guna handphone yg canggih2 ni untuk menjana income. Ramai yg sudah terima platform ini sebagai platform menjana income yg bagus 🏻 saya pun dah, anda bila lagi .

JUTAWAN SEBELUM GRADUAN ! 🏼 .

Whatsapp: 019-6945-165
Wechat: iamshaa769

#bisnesphytoscience
#bisneslegacy
#legacy769
#legacy
#sapotlokalah
#sapotlokal
#sapotlocal
#lokalahmy
#lokalahmalaysia
#vscocammalaysia
#spm
#igersmalaysia
#dubsmashmalaysia
#dubsmashmalaysian
#matricsstudents
#uitmlendu
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitm
#ukm
#utem
#legacyelite
#roadtomillionaire
#putrajaya
#kualalumpur
#selangor
13h

» LOG IN to write comment.

legacy769.co Hi. Assalamualaikum instagramers 😇. Apa yang anda semua buat? Lepak? Scroll IG? Study? Tapi pasti dengan tangan kosong en?? Well, tak nak jadi mcm saya ke? Lepak2 jugak, scroll IG jugak, study2 jugak tapi duit tetap masuk duit alhamdulillah. #bisnesphytoscience memang betul betul membantu saya menjana income sampingan. Niat di hati mahu semua bersama2 dengan saya berjaya. Dah banyak testimoni yang korang boleh tengok. Kebanyakkannya adalah student. Saya jugak seorang student. Income sudah banyak. Sambung degree nanti tidak perlu pinjam ptptn. Ekonomi Malaysia pun serabut dengan GST. Apa kata, kita sama2 menjana income untuk masa depan. Lihat diri kita sekarang. Masih sama bukan dengan diri kita 10 tahun lepas!. Mari lah kita ubah. Mari kita guna handphone yg canggih2 ni untuk menjana income. Ramai yg sudah terima platform ini sebagai platform menjana income yg bagus 🏻 saya pun dah, anda bila lagi .

JUTAWAN SEBELUM GRADUAN ! 🏼 .

Whatsapp: 019-6945-165
Wechat: iamshaa769

#bisnesphytoscience
#bisneslegacy
#legacy769
#legacy
#sapotlokalah
#sapotlokal
#sapotlocal
#lokalahmy
#lokalahmalaysia
#vscocammalaysia
#spm
#igersmalaysia
#dubsmashmalaysia
#dubsmashmalaysian
#matricsstudents
#uitmlendu
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitm
#ukm
#utem
#legacyelite
#roadtomillionaire
#putrajaya
#kualalumpur
#selangor
13h

» LOG IN to write comment.

legacy769.co Hi. Assalamualaikum instagramers 😇. Apa yang anda semua buat? Lepak? Scroll IG? Study? Tapi pasti dengan tangan kosong en?? Well, tak nak jadi mcm saya ke? Lepak2 jugak, scroll IG jugak, study2 jugak tapi duit tetap masuk duit alhamdulillah. #bisnesphytoscience memang betul betul membantu saya menjana income sampingan. Niat di hati mahu semua bersama2 dengan saya berjaya. Dah banyak testimoni yang korang boleh tengok. Kebanyakkannya adalah student. Saya jugak seorang student. Income sudah banyak. Sambung degree nanti tidak perlu pinjam ptptn. Ekonomi Malaysia pun serabut dengan GST. Apa kata, kita sama2 menjana income untuk masa depan. Lihat diri kita sekarang. Masih sama bukan dengan diri kita 10 tahun lepas!. Mari lah kita ubah. Mari kita guna handphone yg canggih2 ni untuk menjana income. Ramai yg sudah terima platform ini sebagai platform menjana income yg bagus 🏻 saya pun dah, anda bila lagi .

JUTAWAN SEBELUM GRADUAN ! 🏼 .

Whatsapp: 019-6945-165
Wechat: iamshaa769

#bisnesphytoscience
#bisneslegacy
#legacy769
#legacy
#sapotlokalah
#sapotlokal
#sapotlocal
#lokalahmy
#lokalahmalaysia
#vscocammalaysia
#spm
#igersmalaysia
#dubsmashmalaysia
#dubsmashmalaysian
#matricsstudents
#uitmlendu
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#uitm
#ukm
#utem
#legacyelite
#roadtomillionaire
#putrajaya
#kualalumpur
#selangor
13h

» LOG IN to write comment.

cherylove79 #dinner
1 red
1 green
1 yellow
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ I was about to take the easy way out and order out BUT...I decided to be a good wifey and mama and whip this up . Love to hear my hubby and babies say "mama this is SO good" #score #ididit #happymama
19h

» LOG IN to write comment.

cksolorio When did this become my life? 🏻 Spent the day on Hermosa Beach brushing up on my bike riding skills! That saying..."it's like riding a bike" doesn't have the same meaning anymore..lol! Eventually I got it and cruised The Strand for hours. I even learned how to turn left! (As I kid I could never turn left lol ) Some days I can't believe how blessed I am. I work from home. 🏽Free to see my mom with Alzheimer's whenever I want. 🏽Workout with my team #LegacyElite 👭 Live close to an amazing support system of friends and family. 🏽 and most importantly I've strengthened my relationship with God because of my sisters in Christ.
#BlessedMode!
19h

» LOG IN to write comment.

Lark ⓀⒺⓁⓈⒺⓎ ⒼⓄⓇⓉⓄⓃ
Normal ⓀⒺⓁⓈⒺⓎ ⒼⓄⓇⓉⓄⓃ
kelseygetfit Transformation Tuesday

I've put a lot of focus on my stomach in my progress. It's always been where I look to for my progress because I always wanted to get rid of my gut and have a toned tummy. I finally feel like I'm getting there. I still jiggle and have folds when I sit down but I'm human and I'm okay with that. I still have a long way to go in this journey and the further I get into it the harder it's going to get. So it's very important to remember how have I've come and be proud of that.
This morning I had a thought. I asked myself if I would be willing to still put in the work everyday even if I would never see anymore progress but just maintain this. And I realized I would. I've done more than lose 50 pounds, I've built I loving relationship with my body and that alone is worth the work!
I'm in round 7? Of the 21 day fix taking on week two :) still hoping to make more progress but just thankful to be where I am
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.