253,044 Posts

4min fara_haba
Normal fara
fara_haba Alhamdulillah paket cantik #nanospray3 ke #surabaya #jatim done.. Yukz yg pengen punya #kulit #sehat #cantik #alami bole kog order di saya..
Ato tny2 dulu manfaatny jg bole banget.. :) More info:
Bbm 7D0FCEC9

#produk ber#kualitas #nanospraymci #magicstickmci #glucolamci
#samarinda #bontang #balikpapan #tenggarong
4min

» LOG IN to write comment.

19min muffin_jafra
Normal mufti.rizky
muffin_jafra Jgn coba2 sm skincare yg blm teruji klinis guysss . Ini untuk kulit km lho .. masa asal pilih skin care
Ini nh . Knp c harus JAFRA ?? Konsul yu .
Hub aq yg ada di bio ya guys #jafra #jafraskincare #jafrabandung #jafrawhitening #jafracustomer #jafrasumatera #jafrapurwokerto #jafrapbpom #jafratangerang #jafratestimony #jaframalang #jafraaman #jafrabeauty #jafraorder #jafrahalal #jafracosmetics #skincare #skincarebandung #bandung #halal #bpom #alami #teruji #klinis #sehat #kulit #putih #bersih #muffin_jafra
19min

» LOG IN to write comment.

shenazsecretbeauty_official ShenazSecretBeauty
Stokist shenazbeauty anda semua blh dptkan produk kecantikan 3in1 ini di Galeri erics di jelawat kelantan..Hubungi K.umi ya...
#Stokist
#ShenazSecretBeauty
#Set3in1
#kecantikan
#kulit
Jom
#Angun
#Jelita
#putih
#berseri
Bersama ShenazSecretBeauty
24min

» LOG IN to write comment.

Normal iklan_produk05
iklan_produk05 @kutuskutus_makassar
・・・
Sembuhkan Kudis Dengan Minyak Tanamu Tanami

Kudis bukanlah infeksi, tetapi kutu Sarcoptes scabiei mendirikan sarang di lapisan luar kulit manusia. Sebagai tungau liang dan bertelur di dalam kulit, kutu menyebabkan gatal tanpa henti dan bentol merah.

Ciri lain dari kudis adalah munculnya liang seperti jalur di kulit. Garis-garis mengangkat biasanya putih keabu-abuan atau kulit berwarna. Mereka dibuat ketika terowongan tungau betina tepat di bawah permukaan kulit. Setelah membuat liang, setiap betina akan bertelur 10 sampai 25 telur.

Tunggau kudis dapat hidup di mana saja pada tubuh, tetapi beberapa tempat favorit mereka termasuk:
• Antara jari-jari
• Lipatan pergelangan tangan, siku, atau lutut
• Sekitar pinggang dan pusar
• Pada payudara atau alat kelamin
• Kepala, leher, wajah, telapak tangan, dan telapak kaki pada anak-anak yang sangat muda
• Selangkangan atau pangkal paha

Kudis itu bisa sembuh dengan dengan minyak Tanamu tanami . Minyak Tanamu Tanami memiliki khasiat antibakteri, antiseptik, baik untuk luka bakar (bahkan luka bakar parah yang disebabkan oleh air mendidih, kimia dan X-ray luka bakar)

Minyak Tanamu Tanami yang terbuat dari perasan Minyak Nyamplung, Hadir dengan harapan produk ini diterima bagi mereka yang tertarik dengan bahan 100 % alami tanpa kimia. Merawat Kulit Secara alami.

Minyak Tanamu Tanami memiliki sifat anti bakteri sehingga sangat dianjurkan bagi anda menderita kudis karena mempu membunuh tungau Sarcoptes scabiei samai ke telur telurnya. Selain itu fungsi laiinya minyak tanamu adalah membentuk kembali jaringan kulit baru sehingga bekas kudis yang anda derita bersih tanpa meninggalkan bekas sedikitpun.

#kudis #scabies #kulit #sembuh #obatmurah #tanamutanami #kutuskutus #makassar #ampuh #jamu #herbal #jakarta #medan #batam #palu #kendari #ambon #sby #bandung #solo #tambawaras #eksim
24min

» LOG IN to write comment.

34min reinjolo_05
Normal Arcy Rein A. Jolo
reinjolo_05 Merienda with this little buddy! #gwaps. #brotha #kulit 34min

» LOG IN to write comment.

aennsbeautycollections #CathyChooShowerGold24k •••
#Miliki kulit cerah seawal 18 hari •••
#Memutihkan kulit seawal 18 hari
#Mengandungi partikel #emas
menjadikan #kulit awet #muda
#Melembapkan #kulit dan melicinkan #kulit
#Memutihkan bahagian #pelipat, #ketiak,#leher dan inner #thigh
•••
#Halal dan tiada bahan terlarang
•••
Boleh diguna #lelaki dan #perempuan
•••
#cathychooshowergel24k #cathychoo #cathychoomurah #cathychoo #sayajualcathychoo
43min

» LOG IN to write comment.

Slumber Markus Andika
markus_andika Kesaksian moment produk

www.markusandika.tk

#moment #glucogen #glucathione #cantik #online #shop #jogja #cilacap
#kulit #bagus
49min

» LOG IN to write comment.

51min may025
Normal Mhay Gonzales
may025 kulitan w/ froi :) #kulit
#haha
51min

» LOG IN to write comment.

Normal Jov Ramirez
vojramirez Dahil ilang araw na lang Birthday na nya! #batangMAKULIT #chaFE #ClarissaFe #kulit #daldal 1h

» LOG IN to write comment.

Normal Callione Cosmetic Singapore
callionesingapore Repost : In love with this #Callione BB cream!! sgt2 best uols!! Kebaikan :
1. Perlindungan dari sinaran UVA dan UVB berbahaya, SPF25
2. Bertindak sebagai foundation/bedak asas
3. Menjadikan wajah bersinar
4. Melembabkan #wajah
5. Mencerahkan wajah dan mengurangkan pigmentasi
6. Memperbaiki tekstur kulit dan mempercepat pembaharuan sel #kulit
#StokistCallioneSG #CallioneSingapore #TakKenalMakaTakCinta
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Maslinda Saidin
myheroibu Cepat2..restok je habis..restok je habis... Nak kurus.....esp
Nak susu banyak....esp
Nak kulit cantik....esp
Nak kurangkan gastrik....esp
Nak tambah berat badan...esp
Nak anak....esp
Nak kekal bertenaga....esp
Nak sihat...esp

Macam2 ada.... Promosi esp masih berlangsung ye...bulan ni kita mandi esp...sebab ramai pakat borong buat stok setahun dan nk jimat dari GST... Anda pun nk juga?

Jom wasap saya segera. ♡
MASLINDA | 0164145986

#sayajualshaklee #shakleepenang #shaklee #sembelit #s2uUnited #shakleemalaysia #SHAKLEE2UFAMILIES #KULIT #ibuberpantang #ibuhamil #ibumenyusu #promosi #esp #beli6percuma1
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Cantik & Sihat Bersama Shaklee
cantik.sihat.menawan Antara salah satu kebaikan ESP ---> membantu anda yang sedang berusaha untuk KURUS.
.
Memberi rasa kenyang. .
Dapatkan ESP semasa bulan promosi ini. .
Sebotol rm150. Harga promosi?
.
Hubungi Tengku Sofia
012-3390665
www.sovitamin.com
.
#sayajualshaklee #slimbudget #slimming #shake #shaklee #malaysia #bazaarpaknil #trustedseller #ibu #bayi #dropshipmalaysia #madmarket #milkbooster #bazarmalaysia #glowing #kulit #ibumengandung
#ibuberpantang #bapa #esp
2h
  •   xg_zone mainan anak & jam tangan anak 20rb an. ada rak sepatu anak juga. silahkan cek di @xg_zone sebelum kehabisan 54min

» LOG IN to write comment.

astersroid Special new arrival. Code i44 from the islander series

Cara pemesanan:
• Daftar jadi member dan langsung belanja di www.astersroid.com atau
• Sms/whatsapp (salah satu saja) ke 081906227507 dengan format nama/code barang (jumlah)/alamat
• Cek kode barang yg ready stock di website, jika sdh tidak terpajang di web berarti brg tsb tdk available / sold out

#Leather #bracelet #wristband #aksesoriskulit #leathergoods #local #localbrand #brand #genuine #genuineleather #gelang #kulit #onlineshop #jualankaka #fashion #trusted #aksesoris #gelangkulit #aksesorispria #aksesoriscowok #perhiasanpria #gelangcowok #trustedolshop #olshopindonesia #mensfashion #menswear
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Oswald Robles Solis
mahneymisely Blood and sweat in picking this yummy strawberries.. #fruitofhardwork #latrinidadbenguet #straweberryfarm #firstime #loveit #kulit 2h

» LOG IN to write comment.

Normal Sabun YUKA Herbal
sabunyukaherbal Yuukk pake YUKA varian MILK biar kulitmuw lbh halus dan bersih..
Harga msh promo.. More info cek bio di ig aku deh..
#sabun #alami #herbal #kulit #wajah #badan #bali
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Tin Moreno
krstn123 Dating Duo. Ngayon Trio na... Hehehe #Kulit #Gwapitos 2h

» LOG IN to write comment.

audreymega Pro-white bukan sahaja mampu mencerahkan kulit..
.
Malah dapat mengekal dan menurunkan berat badan juga..
.
Untuk sesiapa yang ingin kurus....
.
Jom ambil pro-white!!!
.
Mudah kan???
.
Semudah 1, 2, 3 je...!!!
.
#prowhite #audreymega #kulit #putih #cantik #sihat #berseri #anggun #bergaya #mempersona #whitening #slimming #energy #flawless #instashop #instaniaga #bazaarpaknil
2h

» LOG IN to write comment.

Normal Maslinda Saidin
myheroibu Beli sebelum GST... Jangan beli 1, 2 rugi....beli terus 6 tong..sebab boleh share dgn family, kawan2, saudara, suami isteri.. Dah la murah..dapat pula free lagi 1 tong..dapat lagi cash bonus bulan depan...dapat lagi free keahlian.. Haa...jangan dok tengok je..mai wasap saya..saya tawarkan harga kasih sayang.. ♡
MASLINDA | 0164145986

#espbeli6percuma1 #esp #promosi #sayajualshaklee #vitamin #kulit #kurus #cantik #ibuhamil #ibuberpantang #ibumenyusu #shakleepenang #shaklee #s2uUnited #s2ufamilies #SHAKLEE2UFAMILIES #shakleemalaysia
2h

» LOG IN to write comment.