119,909 Posts

Gingham KAIISIANG

» LOG IN to write comment.

ezystrax.my Mendaki biar sampai kepuncak , biar penat letih kita tanggung sendiri yang penting hasilnya itulah satu kerjayaan kita . amin
#astroshaw #gilakau #JejakIdaman #Kluang #MyHomeTown @Offday .
3h

» LOG IN to write comment.

healthy_consulting_center_ Sis, Minder dengan Payudara Kecil?
Ingin Memperbesar Payudara?
Ingin Mengencangkan Payudara secara CEPAT dan EFEKTIF? Dsb..
Disini solusinya!.
Manfaat Lainnya:
Dapat Merapatkan Miss V
Dapat Mengecilkan Perut, Paha dan Lengan
Dapat Merileksasi Syaraf
Dapat Mengencangkan Otot yang Kendur Keunikan dan Keungggulan Produk
Menggunakan sistem manajemen smart chip tunggal dengan design streamline yang elegan. Merupakan sebuah produk berteknologi tinggi baru yang berkualitas serta memiliki fungsi menyeimbangkan tekanan darah, perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi dan berbagai macam fungsi lainnya.

OPEN ORDER !

Ready stock supplement!
Peninggi badan
Pelangsing
Penggemuk
Pemutih
Pengecil perut
Menghilangkan jerawat
Mata minus
Insomnia
Asam urat
Kolestrol
Diabetes
Stroke
Pembalut
Aura & energy stone
Atau ada keluhan lain? segera Konsultasi. kami siap melayani :) Alasan memilih produk kita
️-BPOM
️-Penghargaan internasional
️-Aman karna herbal
️-Tidak ketergantungan
️-HALAL MUI

#malaysia#johor#kulai#kluang#muar#melaka#portdickson#negerisembilan#puchong#kualalumpur#pekan#pahang#dungun#terengganu#kualakrai#kelantan#perlis#langkawi#kedah#pendang#gurun#pulaupinang#simpangampat#taipimg#kualakangsar#perak#batugajah#setiawan
Free ongkir seluruh indonesia
contact us :
BBM: 5BDA08F9
LINE: dr.konsultansehat
WeChat: dr_konsultansehat
WA: +6285270700799

Note : admin tidak bisa balas comment di ig harap hubungi contact bio
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Zizi Ezzeta Mad
ziziezzetamad Turtle night light Rm30/pcs. Warna limited so pm duluan lah.
Price exc pos rm7sm rm10ss. free 4 biji battery + usb cable
full night sky projector on ceiling and walls
star guide to help identify constellations
shell illuminate for a calming night effect

#0148798684 #ziziezzetamad #kluang #johor #kualalumpur #turtlenightlight #turtlenightlamp #turtlenights #lampurayamalaysia #turtlenightskyconstellations #turtlenightlightmurah #permainan #turtlenightlightmalaysia
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Zizi Ezzeta Mad
ziziezzetamad Shiseido mask rm0.45 per pcs. Ade certain customer dapat freegift mask ni kan. anda boleh jugak purchase dari kami. no minimum order. 1-50pcs mask postage still rm7sm rm10ss.
available : black & white shiseido mask n Naturgo mask 1 kotak 1 kaler yeaa. #0148798684 #ziziezzetamad #maskmalaysia #kualalumpur #maskmurahmalaysia #kluang #maskmalaysiamurah #mask #maskshiseidomurah #maskmurah #naturgomaskmurahmalaysia #shiseidoblackmaskmalaysia #shiseidomurah #shiseidothailand
4h

» LOG IN to write comment.

Normal محمد ميرل ريزان أمي

» LOG IN to write comment.

poi_ichigo Awesome Wedding dress..
Bride : Suhaila
Bridal : @cicitouch
Photo by : Poi Ichigo | SHP
Fb Page : Saiful Hisyam Production
#kluang #kluangphotographer #photographer #photography #weddingphotography #weddingday #weddingdress #malaywedding
4h

» LOG IN to write comment.

marlon_bd_lj " LJ Family "
Jalan2 ker Lanun Johor Apparels Kmpg Melayu Majidee JB. Sambil mkn Murtabak Kg Melayu Terbaik.
Dapatkn Produk Lanun Johor Apparels Di Butik Armada Lanun Johor Larkin Sentral & BBU. Serta pengedar2 Lanun Johor yg sah. Pastikan Produk - The Original Lanun Johor -

Lawati Laman web Rasmi Lanun Johor IG
@kaptenjlanun @armadalanunjohor
www.lanunjohor.com
#sayamemanglanun #kaptenjlanun #lanunapparels #lanunjohorfc #thesouthernpirates #johorsoutherntigers #johordarultakzim #harimauselatan #luaskankuasamu #jdt2016 #weareproudlanunjohor #hapuskancetakrompak #realjohoreanwearoriginal #mslchampions #samokasia #armadalanunjohor #johorean #muar #segamat #kulaijaya #johorbaharu #pontian #ledang #kotatinggi #batupahat #kluang #mersing #muafakatjohor #bangsajohor
4h

» LOG IN to write comment.

jesonlim996 【丟回初一look】
初一快樂~新年快樂~
萬事如意~心想事成~~
#cny2016 #chor1 #newlook #kluang #happynewyear #throwback
4h

» LOG IN to write comment.

marlon_bd_lj " LJ Family "
Jalan2 ker Lanun Johor Apparels Kmpg Melayu Majidee JB. Sambil mkn Murtabak Kg Melayu Terbaik.
Dapatkn Produk Lanun Johor Apparels Di Butik Armada Lanun Johor Larkin Sentral & BBU. Serta pengedar2 Lanun Johor yg sah. Pastikan Produk - The Original Lanun Johor -

Lawati Laman web Rasmi Lanun Johor IG
@kaptenjlanun @armadalanunjohor
www.lanunjohor.com
#sayamemanglanun #kaptenjlanun #lanunapparels #lanunjohorfc #thesouthernpirates #johorsoutherntigers #johordarultakzim #harimauselatan #luaskankuasamu #jdt2016 #weareproudlanunjohor #hapuskancetakrompak #realjohoreanwearoriginal #mslchampions #samokasia #armadalanunjohor #johorean #muar #segamat #kulaijaya #johorbaharu #pontian #ledang #kotatinggi #batupahat #kluang #mersing #muafakatjohor #bangsajohor
4h

» LOG IN to write comment.

Normal Zizi Ezzeta Mad
ziziezzetamad Mesh dryer bag 14.25x10.25 size. Mesh dryer bag protect delicates in the dryer straps fit both round and square doors. Can be installed in second. Soft, Durable mesh fabric. No tool required. Perfect for bras, lingerie, Hosiery , baby item , sneaker, hat and more. Price rm12 exc pos rm7sm rm10ss.

#0148798684 #ziziezzetamad #muar #sungailalang #sungaipetani #debak #meshdryerbag #meshdryermalaysia #kualalumpur #vimaxmalaysiaoriginal #rakkasut10tingkatmurah #kluang #meshdryerbagmalaysia #kluang #bagrackmurahmalaysia
5h

» LOG IN to write comment.

dhilesabeauty.iedahidayah Assalamualaikum kawan kawan dan selamat malam..
.
Esok SELASA (9/2/2016) ada COD Mermaid Flawless Foundation ke bandar BATU PAHAT bandar KLUANG.
.
Berminat,boleh whatapp IEDA ya.
+6017.743.8766 +6017.743.8766
+6017.743.8766
.
BELI 2 RM150.Promosi sehingga 15 Februari 2016 SAHAJA ..tq

#mermaidflawlessfoundationbatupahat #mermaid #batupahat #kluang #cantik #beauty #foundation #sale #chinesenewyearsale #happychinesenewyear #cod #cashondelivery #dhilesabeautystockist
5h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

thebujangbaker Terima Kasih daun keladi @hadishapiai sebab sudi orderrrr.Gigih delivery ari ni.haha. #kluangjohor #kluangwedding #tamansriimpian #kluang #pavlova #tamankluangindah #johor #instacake #foodgasm 6h

» LOG IN to write comment.

kasturiemaskluang Salam
Hari ni nak kongsi info berkenaan kajian sains mengenai kasturi. .

Menarik kajian ni. Hasil kajian sains mendapati kasturi asli mampu membunuh bakteria semasa wanita datang haid. Haid dikenali juga sebagai darah kotor. Terdapat bakteria yang boleh menjejaskan kesihatan bahagian faraj wanita sekiranya tidak dibersih dengan baik. .

Kajian ini mendapati kasturi mengandungi antibiotik semulajadi atau 'natural antibiotic'. Di dalam Islam, terdapat hadis yang berkenaan penggunaan kasturi selepas habis haid.

Selain wangi, kasturi juga baik untuk kesihatan faraj wanita. .
Semoga info ini bermanfaat.

Artikel asal boleh dibaca di laman web berikut
http://www.drshakeel-tibenabi.com/p/names-1_10.html?m=1
.
Artikel kajian yang telah dibuat di King Abdul Aziz University
http://www.kau.edu.sa/Show_Res.aspx?Site_ID=0009004&LNG=EN&RN=62173


#kasturiemaskluangInfoKasturiKijang
#kasturiemas #kluang
6h

» LOG IN to write comment.

innanieariffin Dalam banyak-banyak kawan, kawan yang satu ni paling aku cari. Kenal hanya sekadar melalui kelas tuisyen, dan kebetulan ayah kiteorang sama-sama kenal. Jadi kiteorang pun rapat & mula cerita & kongsi semua benda! .
.
Habis SPM masing-masing hilang dalam haluan sendiri. Sorang ke timur, sorang ke barat. Punyalah aku cari dia ni keliling dunia. Walaupun rumah kiteorang tak sampai 5 minit je pun dekatnya. .
.
Lepas 11 tahun, dari gambar @dayangdenooo aku jumpa dia. Rupanya, dia kerja kat area Mid Valley, sambung study kat UM. Allah! Dekat je kita berdua ni! Tak jauh... .
Dan malam ni, rasa nak nangis sekejap bila nampak dia wujud depan mata. Habis semua cerita susah senang dikongsi sama-sama. Tak sangka kan, walau jauh merantau ke ceruk dunia, entah perosok mana kita teroka, lepas 11 tahun, kita akhirnya bersua. .
Thank you Allah for this relationship. Thank you Allah for giving @cocoarif as one of my friends! ️ May Allah bless our friendship forever!
.
.
#happy #blogger #blogcoklateyes #instagram #vscocam #vsco #friends #bff #love #kluang #ourfriendshipstory
6h

» LOG IN to write comment.

hayoon.vivi #malaysia #kluang #withlove #friends #watson #인스타그램 #instagram #친구그램 #청남방 #트윈
그나저나 너네 오늘 옷 맞춰입었니...? 게이니...?
6h

» LOG IN to write comment.