7,742 Posts

danish.harraz Alhamdulillah Tangan gebu Abang tak pernah mengecewakan Tunggu sejuk baru kita potong. Tapi Abang dah tak sabar habis tepi2 tu Abang kopek Semerbak bau dapur Abang. Mesti jiran2 Abang tension je kan?😦 #todaybakingproject #NutellaSwirledPeanutButterBananaBread #nutellabananabread #bananabread #nutella #resipidanish #resepimudah #resipimudah #resepi #resipi #kongsiresepi #juniormasterchef #chefcilik #sajianlestari #chef#foodphotography #foodporn #foodporno #foodstagram #foodgasm #foodgram #foodlover #foodism #dessertporn #dessert #instagrammers #instagramers 1h

» LOG IN to write comment.

danish.harraz Resepi baru kita untuk hari ini Nutella Swirled Peanut Butter Banana Bread! Tak perlu pakai mixer. Pakai sudip dengan tangan gebu je Dah siap masuk oven dah.. tak sabar tunggu apa jadi dengan dia kat dalam tu Semoga sempurna adanya! #NutellaSwirledPeanutButterBananaBread #ibake #resipidanish #myplaytime #thingsthatmakemehappy #baking #juniormasterchef #chefcilik #nutellabananabread #bananabread #sajianlestari #kongsiresepi #resepi #resipi #resepimudah #resipimudah #danishharrazvids #instavideo #votd #instagram_video #masakmasak 2h

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Queen Demai Sunio-Granali
queendemai Grating cheese for his birthday spaghetti. #dailyalessio #bigboy #juniormasterchef 4h

» LOG IN to write comment.

danish.harraz Chak!! Abang tengah nak siapkan bahan2 untuk baking petang nanti. Bahan asas ada pisang masak ranum seranumnya, peanut butter, nutella, Reese peanut butter chips dan choc chips.. siapa tau Abang nak bake apa angkat tangan! #playtime #newrecipe #myredkitchen #thingsthatmakemehappy #baking #DanishHarraz #chefcilik #juniormasterchef #kidsofinstagram #vscocam #malaysianboy #igersmalaysia 7h
  •   danish.harraz Mama Abang kg kat Kuantan cikgu @jajasariza Ada rumah lagi kat sana tapi sewakan kat orang. Dah 8 tahun Mama tak balik. Abang ikot Mama balik pun masa Abang dalam perut Mama lagi 5h
  •   jajasariza Oh ye ke.. Abang tau ke nama kg mama tu? 5h
  •   danish.harraz Abang tak tau cikgu @jajasariza kena tanya Mama Abang nanti 5h
  •   jajasariza Its ok.. Nanti tanya yer.. Kalau abang balik kuantan , just let me know yer... 5h
  •   danish.harraz Baikk cikgu @jajasariza InshaAllah nanti kita jumpa.. Okay Abang nak turun bawah nak siap2 masuk dapur dah Thank you for the chit chat cikgu! 5h
  •   jajasariza Ok.. Cant wait to see the outcome ;) 5h
  •   danish.harraz InshaAllah.. pray for me ya cikgu @jajasariza 5h
  •   jajasariza Go abang go! 5h

» LOG IN to write comment.

jellyzombie Viendo la final de #JuniorMasterChef nos encontramos con una vieja de mierda JAJAJAJA Su cara de 100mil dólares xD 10h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

coisasdaalyne Isabelly mini-chef 12h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

bertus_albertse Eden is cooking us some lunch #stirfry #food #eat #juniormasterchef #son 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

potbellyburp #juniormasterchef at work! Cooking gluten free pancakes! #baobei #mybaobeiisgrowingup 1d

» LOG IN to write comment.

ithonkthongkey Hello BigBoy!! kangen juga sama bocah ini .. yang diawal selalu jawab "ya" doank dengan ekspresi super lempeng .. tapi lama lama pecicilan juga #JuniorMasterchef 1d

» LOG IN to write comment.

nhoan12 So cute!!! Sure way to start the weekend with a smile. Thanks @janinaadrianna for making our breakfast today. #pancakes #hiddenmickey #juniormasterchef :) 1d

» LOG IN to write comment.

ithonkthongkey my lill chef 2mon

» LOG IN to write comment.

ithonkthongkey 3 jago masak + 1 jago makan 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal ithonk thongkey
ithonkthongkey ALLIYA si onyet keciiil ... si kicil ... 4mon

» LOG IN to write comment.