96,288 Posts

dye_kaedah Jumaat ary 2.
#bialah nok pos pun
#jumaat #boy #home #selfie
9h

» LOG IN to write comment.

zeytyyy Tiada manusia sempurna.. Ajal dan maut allah yg tentu kan.. Kita sebagai manusia hanya jalani kehidupan ini seperti biase. Seperti aku, menjalani takdir Nya sebagai seorang hamba..
#salam
#jumaat
18h

» LOG IN to write comment.

Normal @тнeяeαlαмeeяαяσиz ( امير )
ameeraronz Tadi Punya Cerita~ Balik Dari Solat Jumaat~ #therealameeraronz #hari #jumaat #masjid #jengka6 #WITH #family 19h

» LOG IN to write comment.

mizayusof 6 patung cendana
Ladies night...
WOW karaoke time....
#citemalamtadi
#ladiesnight
#10pm1am
#karaoke
#191214
#jumaat
Dh 2mlm asyik alik pagi je....
Mlm ni apa lagi aktiviti kita kawan2
Hahahhahaaaa 😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛😛
20h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

vendorsventure By @diamondsbydiamond

JUBAH
Before : RM 170
THIS WEEKEND ONLY : RM 150

SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT

Ini khas untuk CUSTOMER WALK IN sahaja.

HARINI.ESOK

TUNGGU HARGA #blockvvkosong dalam update lepas ni tau! Alamat : E-9-G, Jalan Serai Wangi M/16M,Alam Avenue 2,Shah Alam.

Landmark : JPJ PADANG JAWA. BELAKANG NASI KANDAR PELITA.

Waktu Operasi :
1030 pagi - 0700 malam.

#vendorsventure #shahalam #alamavenue2 #salamjumaat #jumaat #macammacamada #cuticutimalaysia #icity #uitmshahalam #hargarailingtinggaltulang #jalanjalancarimakan #yearendsale #murahgila #murahmurah #lokalah #bazaarpaknil #anaktempatan #tempatan #megasale
22h
  •   hrpaperprints 2015 sudah dekat! Pasti anda ada rancangan untuk perniagaan anda! Pastikan orang ramai tau! Kalau perlukan flyers boleh email pada kami. Kami sedang adakan promosi untuk flyers. Hubungi hrpaperprints@gmail.com 😀 21h
  •   vendorsventure @hrpaperprints okay noted.:) 21h
  •   lilmelime Hi, just a question here. Sorry....but may I know where did you get the pallet wardrobe? Is it custom made? I'm eager to know because I want to buy for my parents. 1h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

wardrobeformaniacz #Repost @vendorsventure
・・・
By @wardrobeformaniacz

BELI 1 BROOCH
DISKAUN 10%
FREE 1 PIN SHAWL

Wah!!Ohsem Pohsem. Cepat2 datang ye.

SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT

Ini khas untuk CUSTOMER WALK IN sahaja.

HARINI.ESOK

TUNGGU HARGA #blockvvkosong dalam update lepas ni tau! Alamat : E-9-G, Jalan Serai Wangi M/16M,Alam Avenue 2,Shah Alam.

Landmark : JPJ PADANG JAWA. BELAKANG NASI KANDAR PELITA.

Waktu Operasi :
1030 pagi - 0700 malam.

#vendorsventure #shahalam #alamavenue2 #salamjumaat #jumaat #macammacamada #cuticutimalaysia #icity #uitmshahalam #hargarailingtinggaltulang #jalanjalancarimakan #yearendsale #murahgila #murahmurah #lokalah #bazaarpaknil #anaktempatan #tempatan #megasale
22h

» LOG IN to write comment.

vendorsventure SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT

Ini khas untuk CUSTOMER WALK IN sahaja.

HARINI.ESOK

TUNGGU HARGA #blockvvkosong dalam update lepas ni tau! Alamat : E-9-G, Jalan Serai Wangi M/16M,Alam Avenue 2,Shah Alam.

Landmark : JPJ PADANG JAWA. BELAKANG NASI KANDAR PELITA.

Waktu Operasi :
1030 pagi - 0700 malam.

#vendorsventure #shahalam #alamavenue2 #salamjumaat #jumaat #macammacamada #cuticutimalaysia #icity #uitmshahalam #hargarailingtinggaltulang #jalanjalancarimakan #yearendsale #murahgila #murahmurah #lokalah #bazaarpaknil #anaktempatan #tempatan #megasale
22h

» LOG IN to write comment.

vendorsventure By @wardrobeformaniacz

BELI 1 BROOCH
DISKAUN 10%
FREE 1 PIN SHAWL

Wah!!Ohsem Pohsem. Cepat2 datang ye.

SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT

Ini khas untuk CUSTOMER WALK IN sahaja.

HARINI.ESOK

TUNGGU HARGA #blockvvkosong dalam update lepas ni tau! Alamat : E-9-G, Jalan Serai Wangi M/16M,Alam Avenue 2,Shah Alam.

Landmark : JPJ PADANG JAWA. BELAKANG NASI KANDAR PELITA.

Waktu Operasi :
1030 pagi - 0700 malam.

#vendorsventure #shahalam #alamavenue2 #salamjumaat #jumaat #macammacamada #cuticutimalaysia #icity #uitmshahalam #hargarailingtinggaltulang #jalanjalancarimakan #yearendsale #murahgila #murahmurah #lokalah #bazaarpaknil #anaktempatan #tempatan #megasale
22h

» LOG IN to write comment.

yuyun_dy Selfie at kantor kas#baju kurung#melayu#jumaat barokah□□□ 24h

» LOG IN to write comment.

vendorsventure By @gingerlacecollection

BEFORE : RM199
THIS WEEKEND ONLY : RM130

SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT

Ini khas untuk CUSTOMER WALK IN ke #vendorsventure SAHAJA.

HARINI.ESOK.

TUNGGU HARGA #blockvvkosong dalam update lepas ni tau! Alamat : E-9-G, Jalan Serai Wangi M/16M,Alam Avenue 2,Shah Alam.

Landmark : JPJ PADANG JAWA. BELAKANG NASI KANDAR PELITA.

Waktu Operasi :
1030 pagi - 0700 malam.

#vendorsventure #shahalam #alamavenue2 #salamjumaat #jumaat #macammacamada #cuticutimalaysia #icity #uitmshahalam #hargarailingtinggaltulang #jalanjalancarimakan #yearendsale #murahgila #murahmurah #lokalah #bazaarpaknil #anaktempatan #tempatan #megasale
1d

» LOG IN to write comment.

vendorsventure SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT.SALE MENGEJUT

Ini khas untuk CUSTOMER WALK IN sahaja.

HARINI.ESOK

TUNGGU HARGA #blockvvkosong dalam update lepas ni tau! Alamat : E-9-G, Jalan Serai Wangi M/16M,Alam Avenue 2,Shah Alam.

Landmark : JPJ PADANG JAWA. BELAKANG NASI KANDAR PELITA.

Waktu Operasi :
1030 pagi - 0700 malam.

#vendorsventure #shahalam #alamavenue2 #salamjumaat #jumaat #macammacamada #cuticutimalaysia #icity #uitmshahalam #hargarailingtinggaltulang #jalanjalancarimakan #yearendsale #murahgila #murahmurah #lokalah #bazaarpaknil #anaktempatan #tempatan #megasale
1d

» LOG IN to write comment.

nabilabella17 The 'Sea' of people from ladies prayer hall
#jumaat
1d

» LOG IN to write comment.

tashaaina The best friendships tend to be people in which you can openly be weird with.
#changgegirls #lastclass #tb #jumaat #lastpresent #lastmock #ilysm
1d

» LOG IN to write comment.

mbbazaar by @amirulhaswendy "Hey hey! Hujung minggu ni buat apa? Tak tahu nak buat apa? Haaa.. apa kata turun ramai-ramai ke #WeekendBazaar tingkat 2 di @saccmall , Shah Alam! Dari jam 10am hingga 6pm, abam dan kawan2 abam jual macam2 produk untuk kalian! Gorgeous muslimah design from #Lyafa , Sedap tak hengat donia cakes & cookies by #richdelish @richdelish , product #gobokkain yummilicious #yauleecious & macam-macam lagi! #sayajual #localproduct #design #fashion #jubah #tshirt #food #beauty #shahalam #weekend #jumaat #sabtu #ahad #december #vendor #bisnes #bazar #bazaarevent #booth" via @InstaReposts 1d

» LOG IN to write comment.

muhd_nas ##tb##jumaat karim### 1d

» LOG IN to write comment.

nik_ainafaqihah Lama idok menulis jawi. Khat usah dikata. Dah lama tinggal. Rindu suasana, tarbiyah dan penghuni maahad. Semalam dpt berita pemergian seorang lg mu'allim maahad. Semoga mereka tenang disisi ALLAH. Peringatan jua untuk kita yg msih hidup.- Alfatihah -

#maahadTino #kb #jumaat
1d
  •   nadhirahamin04 Yakk..comey tulisan terr :p good luck exam aina :) 1d
  •   nik_ainafaqihah @nadhirahamin04 haihh. Ni Bru tulis biaso. Kalu tulis molek gak x thu la lgu mno. Hahaha. Gura jah. Ore blik klate ni. Mek x blik ko. 22h

» LOG IN to write comment.

richdelish #Repost @amirulhaswendy
・・・
Hey hey! Hujung minggu ni buat apa? Tak tahu nak buat apa? Haaa.. apa kata turun ramai-ramai ke #WeekendBazaar tingkat 2 di @saccmall , Shah Alam! Dari jam 10am hingga 6pm, abam dan kawan2 abam jual macam2 produk untuk kalian! Gorgeous muslimah design from #Lyafa , Sedap tak hengat donia cakes & cookies by #richdelish @richdelish , product #gobokkain yummilicious #yauleecious & macam-macam lagi! #sayajual #localproduct #design #fashion #jubah #tshirt #food #beauty #shahalam #weekend #jumaat #sabtu #ahad #december #vendor #bisnes #bazar #bazaarevent #booth
1d

» LOG IN to write comment.