127,980 Posts

beautycornercollection Malu dengan suami,sebab celah-celah tutttt hitam?
Lutut orang lain cerah,tapi kite lutut hitam,eii maluu kann?
Siku kite pun berkerak hitam,aww malunyaaa :( Jom cuba NANO lightener cream ! kita kasi putih part2 yang hitam legammm tu :) NANO lightener cream mampu memberi KECERAHAN 30% dari kulit HITAM berkerak taw.Memang best sangat Cream Nano ni,kesan seawal 3 hari..tak percaya??cuba dulu baru taw
.
Keistimewaan NANO LIGHTENER CREAM :
1) Kesan seawal 7 hari
2) Krim unik tanpa bahan kimia
3) Memutihkan celah-celah yang berdaki,berkeran dan kehitaman (ketiak,miss V,siku,lutut,leher,dan buku lali)
4) Pakai 2kali sehari selepas mandi
5) Tahan sehingga 2 bulan selepas botol dibuka
6) Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

10gram (Penggunaan khas selama 2 bulan)

Harga?BUKAN RM200,BUKAN RM100,BUKAN RM50 PUNN!! HARGA ISTIMEWA UNTUK KRIM MAGIC NI
.
HANYA RM35 sahajaa uolls,FREE postage pulak tu :) Jom order sekarang,memang selling fast

WASSAP 0173143061
#sayajual #visitmyig #iklanig #bazaarpaknil #nyxmatte #nanolightercream #nanolightercreamtestimoni #jumaat #sale #ramadhan #jumaat #visitmyig #produk
6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Apek Syakir
apeksyakir Throwback petang semalam punya cerita
#pantaipenariksetiu #santaipetang #jumaat #kbst
21h

» LOG IN to write comment.

raishazulhaini_ Lambat la cha ni..enn..tu gelak ke nangis..duhh.. #jumaat #yglainpegimkn #takmanis #cakapkemenyembor #candid 21h

» LOG IN to write comment.

puteri_nordinn SMK pernu sekolah kami  - Nampak Cikgu Rizal kami bertempiaran lari 
- Ada sekolah lain TAK PUAS HATI 
- Lai SPARING sini 
- PENGAWAS semua acah acah garang
- usik mngusik MEMANG SIKAP KAMI 
- CIKGU SEMUA LAYAN KEPALA KAMI  !!!!
- Cikgu rizal selalu nak botakkan kepala kami 
- Pengetua Sekolah dan cikgu2 dah
macam mak bapak kami -LEGEND di sekolah kami..Kadet Polis Lelaki , Kadet Remaja Sekolah
Perempuan - itu lah sekolah kami yang penuh
Didikasi..
#SMKPERNU #menyambutaidilfitridisekolah
#jumaat
#repost
21h

» LOG IN to write comment.

foziyahhamid Wajah semlm# tgh hari#jumaat 22h

» LOG IN to write comment.

beautycornercollection Malu dengan suami,sebab celah-celah tutttt hitam?
Lutut orang lain cerah,tapi kite lutut hitam,eii maluu kann?
Siku kite pun berkerak hitam,aww malunyaaa :( Jom cuba NANO lightener cream ! kita kasi putih part2 yang hitam legammm tu :) NANO lightener cream mampu memberi KECERAHAN 30% dari kulit HITAM berkerak taw.Memang best sangat Cream Nano ni,kesan seawal 3 hari..tak percaya??cuba dulu baru taw
.
Keistimewaan NANO LIGHTENER CREAM :
1) Kesan seawal 7 hari
2) Krim unik tanpa bahan kimia
3) Memutihkan celah-celah yang berdaki,berkeran dan kehitaman (ketiak,miss V,siku,lutut,leher,dan buku lali)
4) Pakai 2kali sehari selepas mandi
5) Tahan sehingga 2 bulan selepas botol dibuka
6) Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

10gram (Penggunaan khas selama 2 bulan)

Harga?BUKAN RM200,BUKAN RM100,BUKAN RM50 PUNN!! HARGA ISTIMEWA UNTUK KRIM MAGIC NI
.
HANYA RM35 sahajaa uolls,FREE postage pulak tu :) Jom order sekarang,memang selling fast

WASSAP 0173143061
#sayajual #visitmyig #iklanig #bazaarpaknil #nyxmatte #nanolightercream #nanolightercreamtestimoni #jumaat #sale #ramadhan #jumaat #visitmyig #produk
1d

» LOG IN to write comment.

beautycornercollection Malu dengan suami,sebab celah-celah tutttt hitam?
Lutut orang lain cerah,tapi kite lutut hitam,eii maluu kann?
Siku kite pun berkerak hitam,aww malunyaaa :( Jom cuba NANO lightener cream ! kita kasi putih part2 yang hitam legammm tu :) NANO lightener cream mampu memberi KECERAHAN 30% dari kulit HITAM berkerak taw.Memang best sangat Cream Nano ni,kesan seawal 3 hari..tak percaya??cuba dulu baru taw
.
Keistimewaan NANO LIGHTENER CREAM :
1) Kesan seawal 7 hari
2) Krim unik tanpa bahan kimia
3) Memutihkan celah-celah yang berdaki,berkeran dan kehitaman (ketiak,miss V,siku,lutut,leher,dan buku lali)
4) Pakai 2kali sehari selepas mandi
5) Tahan sehingga 2 bulan selepas botol dibuka
6) Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

10gram (Penggunaan khas selama 2 bulan)

Harga?BUKAN RM200,BUKAN RM100,BUKAN RM50 PUNN!! HARGA ISTIMEWA UNTUK KRIM MAGIC NI
.
HANYA RM35 sahajaa uolls,FREE postage pulak tu :) Jom order sekarang,memang selling fast

WASSAP 0173143061
#sayajual #visitmyig #iklanig #bazaarpaknil #nyxmatte #nanolightercream #nanolightercreamtestimoni #jumaat #sale #ramadhan #jumaat #visitmyig #produk
1d

» LOG IN to write comment.

alepramlee Legasi terus bersambung......#kompang#trainduehari#jumaat 1d

» LOG IN to write comment.

beautycornercollection Malu dengan suami,sebab celah-celah tutttt hitam?
Lutut orang lain cerah,tapi kite lutut hitam,eii maluu kann?
Siku kite pun berkerak hitam,aww malunyaaa :( Jom cuba NANO lightener cream ! kita kasi putih part2 yang hitam legammm tu :) NANO lightener cream mampu memberi KECERAHAN 30% dari kulit HITAM berkerak taw.Memang best sangat Cream Nano ni,kesan seawal 3 hari..tak percaya??cuba dulu baru taw
.
Keistimewaan NANO LIGHTENER CREAM :
1) Kesan seawal 7 hari
2) Krim unik tanpa bahan kimia
3) Memutihkan celah-celah yang berdaki,berkeran dan kehitaman (ketiak,miss V,siku,lutut,leher,dan buku lali)
4) Pakai 2kali sehari selepas mandi
5) Tahan sehingga 2 bulan selepas botol dibuka
6) Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

10gram (Penggunaan khas selama 2 bulan)

Harga?BUKAN RM200,BUKAN RM100,BUKAN RM50 PUNN!! HARGA ISTIMEWA UNTUK KRIM MAGIC NI
.
HANYA RM35 sahajaa uolls,FREE postage pulak tu :) Jom order sekarang,memang selling fast

WASSAP 0173143061
#sayajual #visitmyig #iklanig #bazaarpaknil #nyxmatte #nanolightercream #nanolightercreamtestimoni #jumaat #sale #ramadhan #jumaat #visitmyig #produk
1d

» LOG IN to write comment.

noryasn Abang tak tau nk letak caption ape sbb kacak sangat saiyang tunggu tau abang pegi solat sat saiyang jaga beby kite baik2 tau muahh saiyang lov u. Yg depan tu sis abang keyh yg paling annoying gila babi
#ootd
#jumaat
#saiyangabangkepamkepam
#itukakak
#rayban
#johore
#vscocam
#vapeon
1d

» LOG IN to write comment.

travel_earth4 #semesta #Mumtaz #1519 #haripelaporanakademik #jumaat
Satu gambar yang menyimpan kisah manis kita bersama.
1d

» LOG IN to write comment.

lutfhiasari #jumaat kemarin 1d

» LOG IN to write comment.

shakleeize With all these "raises for a cure", scientific studies, research and so on, it makes you wonder why our health gets worst in the U.S., than better. Where does all the money go? Why aren't any studies published in peer review journals? Where are the people that are suppose to be helping? It feels like we are left in the dark with no answers. Only more questions.
#amazing #missyourelaugh #smile #like4like #followme #photooftheday #doguedebordeaux #snuggles #delilah #netflix #nomorediyforyou #selamatpetang #prayforzarif #jumaat #hospital #diabetes #getwellsoonbaby #inthenameofjesus #hospitallife #restday #mybunso #mybaby #bedrestsucks #heatstroke #letsgofishing #getwell2clocks #cancer #trc2clocks
1d

» LOG IN to write comment.