10,153 Posts

Normal OMAN OFFICIAL ENTERPRISE
omanofficial Auramen turbo RM180

merupakan supplement kolagen pertama untuk lelaki dibawah syarikat terkenal Aurawhite Global Sdn Bhd. Diyakini halal dan selamat untuk digunakan dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia!
Satu Jar Auramen 900,000mg mengandungi supplement yang baik untuk lelaki tampak lebih hebat, cergas dan bertenaga khususnya bagi lelaki yang mementingkan penampilan, kesihatan diri merangkumi membantu semua aspek kulit, tulang, otot dan rambut.
Berperisa WILD BERRY yang sedap dan penyediaan yang amat mudah, hanya bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.
#auramen #auramenturbo #sayajual #ame2015 #meletop #nabil #neelofa #acmizal #jozan #akuyangpakaikoyangpanas #abamsado
9h

» LOG IN to write comment.

Normal Yus_Edo76 (P.J.K PERLIS)

» LOG IN to write comment.

Normal Tauke Jambu Official's (TJ)
taukejambu Repost from @yus_jambu76 via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, show pertama jambu setelah sekian lama @taukejambu @yusriansfc #sempoimempoiyempoikelempoi #jgnisapgam #jambu #jozan #nesamboyz #adidas #akubdkselayang #akubdkmetal 1d

» LOG IN to write comment.

Amaro Yus_Edo76 (P.J.K PERLIS)

» LOG IN to write comment.

Normal Our collections shop
_faridahboutique Hai
Snapback cap
Kos hntr free
Whatspp 0148473935
1d

» LOG IN to write comment.

dillafauzan Layan ustad azhar idrus la ptg2 ni #ustazazharidrus #zizanrazak #jozan #maharajalawakmega 2y

» LOG IN to write comment.

Normal Shiro.Jozan.Sepah2.Jambu.bocey

» LOG IN to write comment.

cahayasaranghaeyo Happy Birthday To My Beloved adik Bambam!! U R #Jozannerz #Fiknatic <-- soryy klu slh eja.. humm ape lagy ek? #AdminJTF yg poyosss <--- u take mine hah? hahaha n akak Doakan awk sihat sentiasa.. panjang umur.. murah rezeki.. semuga berjaya di akhirat dan dunia.. I'm always proud to be friend with u.. Even akak lagy "muda" dr ko!! hahahah n one more thing, keep stay beside me, n the other way I will always with U! For me this pic, ade byk kenangan kita.. n bermula dr "ketua geng nakal" ---> @jozlynnhanania nie laa kita bersilaturrahim.. kan kan cik sarah? semuga perkenalan n persahabatan kita will always sweet like #Jozan
THE END! Muahhhhh
2d

» LOG IN to write comment.

Normal OMAN OFFICIAL ENTERPRISE
omanofficial Auramen turbo RM180

merupakan supplement kolagen pertama untuk lelaki dibawah syarikat terkenal Aurawhite Global Sdn Bhd. Diyakini halal dan selamat untuk digunakan dan mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia!
Satu Jar Auramen 900,000mg mengandungi supplement yang baik untuk lelaki tampak lebih hebat, cergas dan bertenaga khususnya bagi lelaki yang mementingkan penampilan, kesihatan diri merangkumi membantu semua aspek kulit, tulang, otot dan rambut.
Berperisa WILD BERRY yang sedap dan penyediaan yang amat mudah, hanya bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.
#auramen #auramenturbo #sayajual #ame2015 #meletop #nabil #neelofa #acmizal #jozan #akuyangpakaikoyangpanas #abamsado
2d

» LOG IN to write comment.

kulit_cantik_halus_gebu Dah lama tak buat masker #VitaminE ni. Kalau korang rajin buat masker setiap hari selama seminggu, kulit korang bukan setakat lembab dan lembut, kulit korang akan bersinarrrrr tau. Hehe
.
Yang bestnya masker #VitaminE #shaklee ni boleh bantu kurangkan dan hilangkan eye-bag atau lebam bawah mata korang juga tau. Eina dah cuba banyak kali, yes memang membantu. Semalam Eina tak boleh tidur sampai pagi, so eye-bag memang teruk sangat. Apa lagi, kita masker la dengan #VitaminE ni. Boleh juga bantu kurangkan dan hilangkan terus parut-parut dan jeragat yang ada kan. Memang superbb la..
.
Vitamin E
️Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Ia bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. .
️Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB. .
️Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya.
.
Haaa, apa fikir-fikir lagi, mai contact #einamdali #0192275759 .
#shaklee #Selamat #Semulajadi #Berkesan #Tidak_Bertoksik #Tiada_Bahan_Kimia #Tiada_Kesan_Sampingan #Mesra_Alam #johan #jozan #AME2015 #emavengers #sayajual #sayajualshaklee #shakleeselangor #shakleeusjsubangjaya #sidsubangjaya #pengedarshaklee #selangor #malaysia
2d

» LOG IN to write comment.

fashion_store999 Clear Stok Lelong
UPDATE SAIZ
《EVISU HERITAGE NAGA》
●Cutting Bootcut & Straightcut
●Saiz Available 33..34..36..shaja
.
Harga semakin murah
RMXX shaja .
WHATSAPP & WECHAT AVAILABLE
.
#lokolah #sayajual #murah #evisujeans #evisuheritage #momotaro #nudie #guess #ck #samurai #igshop #instashop #melayu #bazaar #emmamaembong #zizanrazak #ztf #jozan #johan #malaysia #2015 #holiday #denim #redwings
3d

» LOG IN to write comment.

Normal ::beading and laces couture::
xanahijabveil Ready to Wear by Xana

Stylish kan dress ni. Sesuai utk ibu2 muda.

PRICE : RM95.00
POS : SM RM9.00 / SS RM12.00

SIZE : M L XL
DESC : DRESS+BELT , BreastFeed FRIENDLY
MATERIAL : HIGH QUALITY CHIFFON WITH SILK INNER LINING

MEASUREMENTS :
Size M: Length: 134cm Bust: 92cm Wast: 54-94cm
Size L: Length: 135cm Bust: 96cm Waist: 57-97cm
Size XL: Length: 136cm Bust: 100cm Waist: 60-100cm

Whatsapp Xana 0195910982

#longdress #breastfeeding #bffriendly #dresscantik #muslimahdress #hijabista #stylista #rivercruise #readytowear #sayajualmurah #jualmurah #jubahsulam #jubahmurah #vendorjb #vendorkl #lokalah #sale #anugerahmeletopera #zizanmaharajalawak #jozan #johanmaharajalawak #mamahanania #gorgeousmommy
3d

» LOG IN to write comment.

Normal ::beading and laces couture::
xanahijabveil Ready to Wear by Xana

Stylish kan dress ni. Sesuai utk ibu2 muda.

PRICE : RM95.00
POS : SM RM9.00 / SS RM12.00

SIZE : M L XL
DESC : DRESS+BELT , BreastFeed FRIENDLY
MATERIAL : HIGH QUALITY CHIFFON WITH SILK INNER LINING

MEASUREMENTS :
Size M: Length: 134cm Bust: 92cm Wast: 54-94cm
Size L: Length: 135cm Bust: 96cm Waist: 57-97cm
Size XL: Length: 136cm Bust: 100cm Waist: 60-100cm

Whatsapp Xana 0195910982

#longdress #breastfeeding #bffriendly #dresscantik #muslimahdress #hijabista #stylista #rivercruise #readytowear #sayajualmurah #jualmurah #jubahsulam #jubahmurah #vendorjb #vendorkl #lokalah #sale #anugerahmeletopera #zizanmaharajalawak #jozan #johanmaharajalawak #mamahanania #gorgeousmommy
3d

» LOG IN to write comment.

  •   pengshopping SOLD!!! SOLD!!! SOLD!!! SOLD!!! SOLD!!! SOLD!!! SOLD!!! SOLD!!! Thanks Buyerr 12h

» LOG IN to write comment.