8,163 Photos

izz_hafiz " Kdg serba salah pulak aq dgn dia ni . Baik orgnya tp aq x reti melayan . Haishhh sesapa leh tlg ajr aq gentleman dgn perempuan ? Hihihi .. Maafkan abg zahir dan batin ye @mimi_eykaa ^_^ " 17h

» LOG IN to write comment.

Earlybird Ricardo Diaz Sanchez
richidiasan Este paso solo lo podia dar con vosotros! Muchas Gracias!!!!!!! Por fin llegó el dia!!!! @luismaa92 #Jozan #Tatoo #new #casiAcabado #Birthday 2d

» LOG IN to write comment.

Normal JOHAN TWITTER FAMILY
jtf_official Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami.Maaf Zahir Batin #jtf #jozan #johara #johanfcsg #jozlynn #teamjohan #johanfc #johannerz @jozanfc_official @bhjtf_official
@jozlynnhanania

By @jom_dakwah "Firman Allah: “Dan sempurnakanlah ibadah puasa kamu mengikut bilangan hari dalam bulan Ramadhan (29 atau 30 hari), dan bertakbirlah (membesarkan Allah) atas petunjuk-Nya yang diberikan kepadamu, supaya kamu bersyukur.” (AlBaqarah : 185)

#jomMUHASABAHdiri " via @PhotoRepost_app
4d
  •   emiezal777 Selamat hari raya maaf zahir batin warga jtf!!! 4d

» LOG IN to write comment.

athirahzalzala Selamat hari raya semua.... maaf zahir & batin... By @jozanfc_official "Rayaa rayyaaaaa...
Esokkk rayaaa...
^____^
Selamat Hari Raya Aidilfitri utk #Jozan @jozlynnhanania @zizanrazak869 ..
Maaf Zahir Batin ..
Juga utk semua #jozannerz ..
Semoga kedatangan Syawal buat kita rindu perginya Ramadhan.. .
Hati2 utk yg br nk blk kg... " via @PhotoRepost_app
4d

» LOG IN to write comment.

jozanfc_official Rayaa rayyaaaaa...
Esokkk rayaaa...
^____^
Selamat Hari Raya Aidilfitri utk #Jozan @jozlynnhanania @zizanrazak869 ..
Maaf Zahir Batin ..
Juga utk semua #jozannerz ..
Semoga kedatangan Syawal buat kita rindu perginya Ramadhan.. .
Hati2 utk yg br nk blk kg...
4d

» LOG IN to write comment.

buddyzshahrol Esok dah raya..tumpang ada masa..lemang ketupat belum siap sedia..admin nak promote jap..
jangan lupa pada 1 syawal nanti ada #MujiburMari di #astrowarna132 dan #astroMayaHD135 pada pukul 12 tengahari ok..
dan pada 2 syawal nanti ada #MegaLawak2013 di #astrowarna132 pada pukul 9 malam..bukan setakat #Shiro tapi ada jugak pelawak2 lain seperti #jambu #jozan dan yg lain..
jangan lupa temu janji anda..admin pun tengok kat gajet je..memang rasanya tak sempat nak buka tv ni..hehehe..apa2 pun jangan lupa ...
#selamatharirayaMaafZahirdanBatin
4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

jozanfc_official Bahang Aidilfitri da makin terase..
Walau disambut sederhana..
Atas segala bencana dan dugaan melanda..
.
Satu lg telemovie pebret masa raya..
Kesayangan ramai .. #Jozan ..
.
Pulanglahhh wahai semua anak perantauan...
#rindu #idol
6d

» LOG IN to write comment.

jozanfc_official Bahang Aidilfitri da makin terase..
Walau disambut sederhana..
Atas segala bencana dan dugaan melanda..
.
Telemovie pebret masa raya..
Idol dimasa muda.. Heheheheh..
Rinduuuu #Jozan ...
6d
  •   hamzifahmi lepas raye cine puloklah baru sapa !!! hahaaha 6d
  •   masabdulhamid Nak blik raya. Ronney n drogba pon besttt 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Siti jusnani jozan (shiro)
jusnani86 #happy dapat like dari @jozlynnhanania
Thank you...amat dihargai #jozantetapdihati #jozan
Hendak tunggu dari we our bro @zizanrazak869 lagi ^_^
6d

» LOG IN to write comment.

Normal Siti jusnani jozan (shiro)
jusnani86 Ampun dan maaf jika aku ada terkasar
bahasa, tersilap
bicara semasa bersama,termarah yang
inda
betempat,bertanya tak tentu
hala.tersasul yang tak
sengaja, terpinjam terambil harta &
benda.terumpat bila
ada cerita,teremail benda yang tak
sepatutnya Diterima.
Di hari yang mulia sepuluh jari
ku hulurkan semua,memohon
kemaafan atas segala dosa yang ada
Kerana aku masih bernama
manusia.Pastinya tak lepas
membuat dosa Semoga dimaafkan,
sebelum syawal tiba
saya ingin mengucapkan Salam Aidil
Fitri Maaf zahir &
Batin
MINALAIDILWAFAIZIZN

#ztf_official #ztfborneo #ztfbrunei #zizanturns30 #sweetcouple_zizan_emma #jtf #jozan #ztf_united
Dengan tulus ikhlas dari saya SITI JUSNANI
6d

» LOG IN to write comment.

hghapparel_ KAYAN EBONY by HGH SHADES
Frame material : 100% by Ebony wood
Lens : UV400HD Polarized
Case : Bamboo Box
Patern : #wayfarer
Price : RM180 (excluding postage)

#woodensunglasses #speck #sunglasses #sunny #sunnyday #ebonywood #malaysia #lokal #lokalah #tempatan #katasapot #tempfest #thegarment #dapper #menstyle #menswear #joho #kl #shahalam #jozan #sepah #wakdoyok #jdt #world
7d

» LOG IN to write comment.

hghapparel_ KAYAN ZEBRA by HGH SHADES
Frame material : 100% by Zebra wood
Lens : UV400HD Polarized
Case : Bamboo Box
Patern : #wayfarer
Price : RM180 (excluding postage)

#woodensunglasses #speck #sunglasses #sunny #sunnyday #zebrawood #malaysia #lokal #lokalah #tempatan #katasapot #tempfest #thegarment #dapper #menstyle #menswear #joho #kl #shahalam #jozan #sepah #wakdoyok #jdt #world
7d

» LOG IN to write comment.

xsyafiqhasanx Bung Johan agak malu2 kucing..get well soon bro.. @WangsaWalk #JohanRajaLawak #Jozan #TakkanLawakHilangdiDunia 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Siti jusnani jozan (shiro)
jusnani86 Saya tidak perlu kata -kata untuk menyatakan
Saya tidak memerlukan airmata untuk menumpahkan
Saya tidak perlu meminta semyuma atau tangan untuk memegang saya >> semua yang saya perlukan adalah untuk menjadi RAKAN ANDA BUAT SELAMA-LAMANYA<< #friendship #forever #neverend #love #shiro #bocey #sepahtu #nabilahamd #jozan
1w

» LOG IN to write comment.

2w dzsucc
Earlybird Hegedűs József Dzsucc

» LOG IN to write comment.

Kelvin Santiago Andrade Arbayo
santyandradea Estos si son carnales jajajaja te amo broou!! #Jozan #Me 2w

» LOG IN to write comment.

buddyzshahrol selamat malam..
sebenarnya mengingati antara satu sama lain adalah yg indah buat orang yg diingati dan orang yg mengingati..
tak kisah la pangkat apa..Sahabat..Sedara...atau apa2..
yg penting mengingati antara satu sama lain..
Aku ingat hari jadi kau
Kau ingat hari jadi aku
best kan...memang best sangat2 bila kita mengingati...... suka sebenarnya tengok #Shiro...
keakraban mereka seperti memberi contoh buat kita..
contohnya mesti adakan sebahagian dari kita menggunakan gambar keakraban mereka untuk menasihati dan menghargai nilai erti persahabatan..
mungkin kerana mereka ada pertalian darah..
seperti #jozan #sepahtu #jambu dan lain2 juga ada yg menjadi contoh buat kita menilai erti persahabatan... so malam ni...admin mempersembahkan #shiro ....
#selamatmalam
#shironattors
#shiroligans
#buddyzshiro
#shahrolians #ajak_lovers
#buddyzshahrol #ourBrotherOurHero
2w

» LOG IN to write comment.