9,360 Posts

nagasembilan In sha Allah mgu depan buat yg terbaik mengikut kehendak Penonton.. @taukejambu @zizanrazak869 @yus_jambu76 #virus#jambu#jozan#jamburians#taukejambufc#jambulovers#ztf_official 11h

» LOG IN to write comment.

amaninasafwanah Tuhan temukan kita dgn seseorang utk kita belajar sesuatu drpd dia. So you nak ajar I apa Julia? 1d

» LOG IN to write comment.

intan869 miss bro's @jozlynnhanania n @zizanrazak869 a.k.a #jozan at stage #maharajalawakmega hurm,, 21h

» LOG IN to write comment.

_floradebreczeni #jozan @noe.nagy varunk! 1d

» LOG IN to write comment.

shazizzati Miss them #jozan #zizanrazak #zr #jozanners #johan #Repost @_.elyna._ with @repostapp.
・・・

#Jozan
6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Shiro.Jozan.Sepah2.Jambu.bocey
0nefour_0ne0ne86 Jom kita undi
ZIZAN RAZAK
1)Artis Duo/BerKumpulan Popular
2)Penyanyi Lelaki Popular
3)Pelakon Lelaki Popular
4)Artis Komedi Lelaki Popular
5)Pengacar Tv Lelaki Popular

JOHAN
1)Artis Lelaki Komedi Popular
2)Penyampai Radio Lelaki Popular

Jangan lupa untuk mengundi bagi kategori online
#ArtisLelakiStailo - ZIZAN RAZAK
#PasanganSelebritiRomantis - JOHAN & OZZLYN di laman web WWW.ABPBH.COM.MY
#ztf #ztfjtf #jozan #jozanner #ZizanRazak #Johan #ztfbrunei #bruneifans
#Repost @zarra.my
・・・
Salam & selamat pagi..jgn lupa vote artist favourite uolls tau!! #SemarakCintaZarra #ZarraSinarPuteri #ABPBH #ABPBH2014 #ABPBH2014SemarakCintaZarra @zarra.my @zamzarinazambri @zarrabyzamzarina
6d

» LOG IN to write comment.

eksir9000 روستای جوزان ، شهرستان ملایر ، مهر ۹۳ 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Norhazana Binti Kamdi
zana_stg Assalamualaikum
Salam sejahtera

Jom TAMBAHKN TENAGA dengan MINERAL COFFEE!!! COFFEE MINERAL BERSIFAT ANTI-OKSIDA dan BERALKALI NO 1 DI M'SIA!!! DIET TERBAIK UTK ANDA DAN KELUARGA !!! Feel Free To Untag*
Adakah anda seorang….. ~peminum tegar Coffee? ~suka tapi tak boleh minum sbb takut sakit kepala ~tak suka minum coffee sbb ada cafein? ~Peminat any white coffee ~Selalu rasa pedih perut bila lambat makan ~tak tahan lapar masa berpuasa ~ada darah tinggi? ~tak boleh minum yg manis2 takut sugar high ~sukar utk detoks (membuang) lebih2 lagi bulan puasa

Jika anda ada mengalami perkara2 spt yg dinyatakan di atas anda boleh mencuba MINERAL COFFEE!!! antara kandunganyerrrr;
1. Kaya Magnesium
2. Garam buluh
3. Less Cholesterol
4. No preservative
5. Sugar free (Glucose sugar)
Nak tahu info lanjut boleh whatsapp/sms ye..TQ

Zana
AJL 93033 Code No: 699054

#PhotoGrid #mineralcoffee #ctdk #penggunabijak #terlajaklaris #sayagunasayajual #bizonline #jozan
6d

» LOG IN to write comment.

wanpendek Gentle aku nak tengok JOZAN yang dulu camni #Jozan #Zizan24emma #Jozlynnhanania #Johan #Zizan 7d
  •   ptrhdy Kankan? Aku pun sama 7d

» LOG IN to write comment.

ronyrismon Adidas ZX Flux City Seoul
#adidas #adidaszxflux
1mon

» LOG IN to write comment.

quebani81 Repost from @yus_jambu76 via @igrepost_app, it's free! Use the @igrepost_app to save, repost Instagram pics and videos, jom mkn .. @yusriansfc @hafeezakmal27 #sempoimempoiyempoikelempoi #zxsoul #adidas #jgnisapgam #nesamboyz #manchestercity #manchestercitymalaysia #converse #akubdkmetal #akubdkselayang #anakperlis #anakmalaysia #jambu #jozan #virusfc #virus
Xpa pakyus walaupun arsenal menang tp hari ni ang menang gaya...sori mlm tadi tak dpt lepak lama ngan ang... Next time kita set time lagi... Tu diaaa terus pakai kasut beli mlm tadi...
7d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Yus_Edo76 (P.J.K PERLIS)

» LOG IN to write comment.

mayabeauty_dahlia SKINLICIOUS CHOCOLATE SHOWER CREAM(DARK CHOCOLATE)

boring dengan sabun mandi yg biasa..ingin mencuba sabun mandi yg berbau coklat dan kulit terasa lembut selepas guna??? Cubalah guna skinlicious chocolate shower cream anda pasti suka....^_^

Sms/WhatsApp <coco> ke 011-2311 1620 (aiesyah)

COD BANDAR MAHKOTA CHERAS SG.LONG

@mayabeauty_dahlia
@mayabeauty_dahlia
@mayabeauty_dahlia

#jozan #nakcantik #lelong #promo #sabunmandi #beli #jual #awakkatmana
1w

» LOG IN to write comment.

shazizzati GOODLUCKKK SEMUA hehehe dok sabor nk tngok #Repost @0nefour_0ne0ne86 with @repostapp.
・・・
Jumaat ini minggu ke-11 #MaharajaLawakMega2014 #SuperHeroLawak akan menbuat 2 persembahan dengan bertemakan “KAROOT KOMEDI” dan “SILENT KOMEDI”heheheh dipentas #MLM2014 ini ada ke lain kerana tahun lepas berdua sekarang bertiga #virus begitu jua #sepahtu dulu bertiga sekarang berdua.. #VIRUS dan #sepahtu WE KNOW YOU GUYS CAN DO IT.#kuat #semangat #humble #tabah #kasivirussatukali #jangankecamkami #padutoqqpadu #kanguadahcakapguasepahturious #prakk #ztf #ztfbrunei #SBFC #shironattors #sepahturious #brusepahtufc #boceyfamily #boceybrunei #jambu #jamburians #jozan #jozanners #supporthem #superherolawak 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Shiro.Jozan.Sepah2.Jambu.bocey
0nefour_0ne0ne86 Jumaat ini minggu ke-11 #MaharajaLawakMega2014 #SuperHeroLawak akan menbuat 2 persembahan dengan bertemakan “KAROOT KOMEDI” dan “SILENT KOMEDI”heheheh dipentas #MLM2014 ini ada ke lain kerana tahun lepas berdua sekarang bertiga #virus begitu jua #sepahtu dulu bertiga sekarang berdua.. #VIRUS dan #sephatu WE KNOW YOUR CAN DO IT.#kuat #semangat #humble #tabah #kasivirussatukali #jangankecamkami #padutoqqpadu #kanguadahcakapguasepahturious #prakk #ztf #ztfbrunei #SBFC #shironattors #sepahturious #brusepahtufc #boceyfamily #boceybrunei #jambu #jamburians #jozan #jozanner 1w

» LOG IN to write comment.

Video Rin Jozannerz Dsyg
jozannerzdsyg Ingat tk moment nie...? Hehe.. Sedapkan sore Johan... haha..
#TeamJohan #TeamJozlynn #Johanfc #Johanfcsg #JTF #JozanFC #Jozan #JohanRajalawak #RinduJozan
1w

» LOG IN to write comment.