66,188 Photos

4h aqlhlmz
Normal ﺍﻗﻠﻬﻠﻤﻴﺬﻱ

» LOG IN to write comment.

aiza89 Assalamualaikum WBT,

so today, dah berakhir dah & dah tutup dah segala ONLINE ORDER sempena Hari Raya Aidilfitri tahun ni. yang tinggal, hanya COD di sekitar Melaka, Muar, Batu Pahat, Kluang dan Johor Bahru. takpun, anda semua dijemput untuk membeli persiapan raya LAST MINUTEEEEEEEE di gerai kami di Bazaar/Expo Hari Raya Dataran Parit Raja Batu Pahat, Johor.

Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi, jualan kali ni luar dari jangkaan kami di Ellezafeera Closet baik online atau gerai di Parit Raja. siapa sangka, jenama tak berapa nak terkenal ni mendapat tempat di seluruh negara Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. brand kampung je uols. tag sikit #villagepeople HAHA!
alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. insyaAllah, kami akan teruskan ibadah ni ke tahun hadapan dengan koleksi yang lebih menarik dan lebih berkualiti tinggi, InsyaAllah. moga dimurahkan rezeki. doa-doakan tau!
oh ya, Ellezafeera Closet ada buat tempahan untuk ambilan borong ke serata semenanjung malah Sabah & Sarawak kalau ada permintaan untuk raya tahun depan. siapa berminat, boleh whatsapp ke nombor 0137788068 (Puan Jamilah selaku owner EZ). kami memoho. maaf atas kekurangan dan kelemahan kami baik produk atau perkhidmatan kami. yang baik datang dari Allah, yang kurang datang dari kami sendiri, Wallahualam.

sekali lagi, kami mengucapkan terima kasih kerana menyokong kami. booking online untuk lepas raya masih dibuka untun Hari raya Haji ke atau apa-apa tauuuuu! terima kasih lagi sekaaaaali. sayang semuaaa! #ellezafeera #bajukurung #bajumelayu #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualbajumelayu #jubah #johor #joho #paritraja #batupahat #sabah #sarawak #kotakinabalu #kuching #isell
30min

» LOG IN to write comment.

32min ellezafeera
Normal ellezafeera closet
ellezafeera Assalamualaikum WBT,

so today, dah berakhir dah & dah tutup dah segala ONLINE ORDER sempena Hari Raya Aidilfitri tahun ni. yang tinggal, hanya COD di sekitar Melaka, Muar, Batu Pahat, Kluang dan Johor Bahru. takpun, anda semua dijemput untuk membeli persiapan raya LAST MINUTEEEEEEEE di gerai kami di Bazaar/Expo Hari Raya Dataran Parit Raja Batu Pahat, Johor.

Alhamdulillah, syukur ke hadrat ilahi, jualan kali ni luar dari jangkaan kami di Ellezafeera Closet baik online atau gerai di Parit Raja. siapa sangka, jenama tak berapa nak terkenal ni mendapat tempat di seluruh negara Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. brand kampung je uols. tag sikit #villagepeople HAHA!
alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. insyaAllah, kami akan teruskan ibadah ni ke tahun hadapan dengan koleksi yang lebih menarik dan lebih berkualiti tinggi, InsyaAllah. moga dimurahkan rezeki. doa-doakan tau!
oh ya, Ellezafeera Closet ada buat tempahan untuk ambilan borong ke serata semenanjung malah Sabah & Sarawak kalau ada permintaan untuk raya tahun depan. siapa berminat, boleh whatsapp ke nombor 0137788068 (Puan Jamilah selaku owner EZ). kami memoho. maaf atas kekurangan dan kelemahan kami baik produk atau perkhidmatan kami. yang baik datang dari Allah, yang kurang datang dari kami sendiri, Wallahualam.

sekali lagi, kami mengucapkan terima kasih kerana menyokong kami. booking online untuk lepas raya masih dibuka untun Hari raya Haji ke atau apa-apa tauuuuu! terima kasih lagi sekaaaaali. sayang semuaaa! #ellezafeera #bajukurung #bajumelayu #sayajual #sayajualbajukurung #sayajualbajumelayu #jubah #johor #joho #paritraja #batupahat #sabah #sarawak #kotakinabalu #kuching #isell
32min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

41min eastcoastmy
X-Pro II eastcoastApparel
eastcoastmy MALAYA POMADE

Arrived !! We at @eastcoastmy have re-stock both Oilbase & Waterbase MALAYA POMADE.. Get your Aidilfitri hair styling by using MALAYA POMADE guys !! Grab it NOW Oilbase ( BANANA ) Strong Hold & Long lasting contour
Ultra Shine
If shower/wash hair without shampoo, you can still slick your hair.
Suitable to all type of hair. Easy to comb and shape it perfectly.
Recommended & Ideal for slickback, pompadour, side-parts, proper & clean cut.
Please make sure you know how to comb a hair nicely.

ONLY RM 40
Net Content 4oz / 113g > 1st MALAYSIA HOME POMADE !!
> HALAL & PURE
> LONG LASTING
> SHINY ALWAYS
> VARIOUS SCENTS
> OILBASE & WATERBASE
> GOOD FOR SCALP • COD ~ Ampang Point, Bukit Antarabangsa, Melawati, Wangsa Maju
• Others by post.

ENQUIRIES

CALL/WHATAPPS:
Ijal - +60122284120
Wechat id : eastcoastapparel
INSTAGRAM: @eastcoastmy

We shipped WorldWide !! www.malayapomade.com

#eastcoastmy #pomademalaysia #pomade #malayapomade #homebrew #malaysianbrew #caripomade #pompadour #pomp #hairstyle #anaktempatan #malaysia #pantaitimur #kotabharu #Selangor #utara #joho #borneo #brunei #kualalumpur #ramadhan #salamaidilfitri #lokalah #kakilokal #sapotlokal #instashop
41min
  •   shazrul_ezani Kb bleh cod ko boh?? @eastcoastmy 37min
  •   eastcoastmy Bleh @shazrul_ezani !! Nok bilo?? 36min
  •   shazrul_ezani Rego 40 ya jgk ko kalu cod boh? Hok super malaya pomade tu ado ko dgn boh? Ingt nk hok tu kalu ado. Tgk esok @ luso boh, xblik kg lg ni. @eastcoastmy 33min
  •   eastcoastmy Rego 40 ya jgk.. SuperMalayaPomade xdop.. Tu memey buat khas utk SUPER SUNDAY. Nok hok tu kena contact sep dio lah. MALAYA POMADE collaborate jah buat utk SUPER SUNDAY. Serupo jah sero. Waterbase jugok. Kalau sapa kg nok oda pomade halo laa kito deh @shazrul_ezani 26min

» LOG IN to write comment.

nurulaimee Selamat hari raya #tnb #joho 54min

» LOG IN to write comment.

eastcoastmy We have received our new stock today. U can place your order as usual & those who are in KELANTAN can get your Malaya Pomade from us @eastcoastmy by COD.
COD in around Kota Bharu !! Enquiries

Text/whatsapp +60122284120

Rakyat2 kelate hok mano nok pomade bolih la whatsapp number diatas.. Masih sempat utk COD di Kota Bharu.. #eastcoastmy #pomademalaysia #pomade #malayapomade #homebrew #malaysianbrew #caripomade #pompadour #pomp #hairstyle #anaktempatan #malaysia #pantaitimur #kotabharu #Selangor #utara #joho #borneo #brunei #kualalumpur #ramadhan #salamaidilfitri #lokalah #kakilokal #sapotlokal #instashop
1h

» LOG IN to write comment.

paem_wong Card Raya Special
.. thanks ajeb.. miss u...
Thanks send ucapan dari j.b... Terharu

#terharu #kadraya #selamathariraya #istimewa #omg #ombakrindu #rayalagi #hariraya #kadrayadahsampai #special #joho #kluang
2h

» LOG IN to write comment.

aziqazhar Love. Trust. Respect.
#joho
2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

kookiesandlemonade calling out all johoreans!!!! Kookiesandlemonade crew will be in jb for aidilfitri!!! Sape2 nak beraya dgn bag baru can contact us at this number 60182330223 #malaysia #sayajual #cathkidston #cathkidstonmurah #harrodsbag #tedbakermurah #tedbakerbag
#utm #uitm #uum #uia #usm #upm #um #readystock #jb #kl #murah #sale #cheap #lelong #potd #joho #jdt

Need a new bag? Order one now and receive it on your door steps! Thats right! We have gone mobile! (Dsara, pj, subang, shah alam) Whooop!🍋 1:1 replica
To purchase contact us via sms, whatsapp, wechat id: kookies_lemonade, line +60182330223 #kookiesandlemonade something for everyone
3h

» LOG IN to write comment.

firdausofficial_ Gonna walk thru the obstacle that created to make me fall and never get up again. Goodbye Johor. See you after EidulFitri. THIS IS LARKIN ! #Joho #Larkin 3h

» LOG IN to write comment.