1,673 Posts

blitzenius Deep, deep conversation, w/ @izaraaishahofficial on Goodfellas. 5h

» LOG IN to write comment.

putera_syahrizzat Sedih aku tengok citew '' PILOT CAFE' Air mate hmpir menitis time bhagian akhir korang nk tengok citew tu ke? korang bukak internet tlis Gengtube.com then searh pilot cafe  ''DUIT TAK MAMPU MEMBELI SEBUAH CINTA''
#pilotcafe #best #izaraaishah #neelofa #fahrinahmad
8h

» LOG IN to write comment.

zulariffin_lovers Salam and selamat pagi semuaa
Kakak @herna_diana ! Jatuh katil saya dpt 'sayang' dripada akak .
Tgk lah wallpaper tuu
Tak sabar sangat daa tunggu #MrLondonMsLangkawi yang pastinya kebabom
Bila nak tayang ni .
Thank you kakak sebab baik sangat Layan semua soalan adik semalam
Adik xpernah jumpa lagi novelist sehumble akak
Insha ALLAH , walaupun penantian itu satu penyeksaan , kami akan trus menanti utk 1 karya yang bagus ni
Much lovee
#zulariffin #zulariffinlover #zularifffinsupporters #zafc #IzaraAishah #MrLondonMsLangkawi #HernaDiana #handsome #beautiful #love
2d

» LOG IN to write comment.

pasarnovel #Repost @sepinkcollection
・・・
berminat whatsp 0173644765
RM21 + postage (sm-rm8 & ss-rm11)

Mr London Ms Langkawi karya hebat Herna Diana diadpatasikan ke drama TV yang bakal menemui penonton tidak lama lagi,drama yg menampilkan gandingan hebat lakonan Zul Ariffin dan Izara Aisyah dibantu oleh Amar Baharin.

Aidid Mukhlis - Berpelajaran tinggi dan mempunyai kerjaya yang bagus. Dari kecil sudah menetap di luar negara membuatkan jiwanya seakan hilang rasa cinta pada kampung halaman. Akhirnya kerana dipaksa, dia pulang juga tanpa rela. Aidid Mukhlis di minta oleh ayahnya untuk pulang ke kampung halaman. Pada mulanya dia enggan, tetapi apabila sudah dipujuk oleh mamanya, akhirnya dia berubah fikiran dan mengikut kata ayahnya. Pada hari dia tiba di Langkawi, dia menunggu seseorang untuk membawanya pulang ke kampung halaman iaitu rumah Tok Wannya. Tiba-tiba muncul seorang gadis yang digelar 'Liyana The Samseng'. Siapa?

Nurul Liyana - Liyana adalah salah seorang cucu kepada Tok Wan. Dia hanya gadis biasa. SPM pun setakat cukup makan. Memang dia dalam kategori bukan pelajar cerdik tapi jiwanya besar. Cintanya pada tanah air cukup menebal.
Bila bertemu, mereka sentiasa berlaga angin. Seorang serius bukan main. Yang seorang lagi, nakalnya… Nauzubillah. Asyik bertekak sahaja Mr. London dan Ms. Langkawi ini. Kata orang, perbezaan akan mewujudkan keserasian. Tetapi adakah keserasian akan wujud dalam jiwa Aidid Mukhlis dan Nurul Liyana?

#mrlondonmslangkawi #hernadiana
#zulariffin #novelbestseller
#novelbest #izaraaishah #visitmyig
#amarbaharin #sayajualnovel #bazarpaknil #booklover #novelonline #novelonlineshop
#adaptasinovel #astro #globalstation #dramaadaptasinovel
2d

» LOG IN to write comment.

sepinkcollection berminat whatsp 0173644765
RM21 + postage (sm-rm8 & ss-rm11)

Mr London Ms Langkawi karya hebat Herna Diana diadpatasikan ke drama TV yang bakal menemui penonton tidak lama lagi,drama yg menampilkan gandingan hebat lakonan Zul Ariffin dan Izara Aisyah dibantu oleh Amar Baharin.

Aidid Mukhlis - Berpelajaran tinggi dan mempunyai kerjaya yang bagus. Dari kecil sudah menetap di luar negara membuatkan jiwanya seakan hilang rasa cinta pada kampung halaman. Akhirnya kerana dipaksa, dia pulang juga tanpa rela. Aidid Mukhlis di minta oleh ayahnya untuk pulang ke kampung halaman. Pada mulanya dia enggan, tetapi apabila sudah dipujuk oleh mamanya, akhirnya dia berubah fikiran dan mengikut kata ayahnya. Pada hari dia tiba di Langkawi, dia menunggu seseorang untuk membawanya pulang ke kampung halaman iaitu rumah Tok Wannya. Tiba-tiba muncul seorang gadis yang digelar 'Liyana The Samseng'. Siapa?

Nurul Liyana - Liyana adalah salah seorang cucu kepada Tok Wan. Dia hanya gadis biasa. SPM pun setakat cukup makan. Memang dia dalam kategori bukan pelajar cerdik tapi jiwanya besar. Cintanya pada tanah air cukup menebal.
Bila bertemu, mereka sentiasa berlaga angin. Seorang serius bukan main. Yang seorang lagi, nakalnya… Nauzubillah. Asyik bertekak sahaja Mr. London dan Ms. Langkawi ini. Kata orang, perbezaan akan mewujudkan keserasian. Tetapi adakah keserasian akan wujud dalam jiwa Aidid Mukhlis dan Nurul Liyana?

#mrlondonmslangkawi #hernadiana
#zulariffin #novelbestseller
#novelbest #izaraaishah #visitmyig
#amarbaharin #sayajualnovel #bazarpaknil #booklover #novelonline #novelonlineshop
#adaptasinovel #astro #globalstation #dramaadaptasinovel
3d

» LOG IN to write comment.

annyyani Please bring me to karangkraft I want to get this novel
#pleading ha ha
#adaptation
#izaraaishah
#aarondwiaziz
3d
  •   azilahasryza Dah lama dah novel ni 3d
  •   annyyani Dahh sis @azilahasryza anny selongkar rasa confirm yang ni anny takde hahahha. Nak ambik feel dulu hahahah 3d
  •   azilahasryza Novel ni dulu x popular... but it is d first novel dat i had 3d
  •   annyyani Hahahh kannn sekarang tengah baca online kusyuk aje sis @azilahasryza but tu lah baca online tak full ni nak kena grab ni heheheh 3d
  •   umisakdiah Myra berlakun dlm cerita ni kan dear.. 3d
  •   febbyachu Hehehhhee... nasib baek dh lama ada di tangan .. oopppss sowii @annyyani 3d
  •   indahliena Mmg best novel ni tapi dah sedakah kat org lain 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

officialhlive Haaaa.. 3 benda wajib kena ada dlm handbag @izaraaishahofficial.. Ishhh comel betul Izara ni! #triviaartishlivehariini #hlive #izaraaishah 6d

» LOG IN to write comment.

lynndasharudin Our fav girl again in this super sweet romantic comedy drama.Don't forget to catch her @sararitory @sararitory tonight okay.much love babe .cc jawatankuasa induk @crazygreenish @yaistylo @tatiyahya @_audraism @raihalim7 .Jawatankuasa induk katakauuuuu . #Repost @tv9malaysia with @repostapp.
・・・
Jangan terlepas saksikan telemovie 'Alamak 7 Hari Lagi' di slot #SkrinDI9 Isnin ini 8.30malam. #sararitory #kamaladli #izaraaishah #shukriyahya 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

i.am.ayu__ #SaturdayNight *Sob Sob Sob* "Anak adalah Anugerah Allah buat kita" #PilotCafe #WayangMelayu Missing my one and only companion mewayang melayu di cineplex @minafyda mun tane dua meliat ne bah confirm dua2 becucuran air mata #MalayMovie #FahrinAhmad #Neelofa #IzaraAishah 1w
  •   minafyda @i.am.ayu__ me liat sudah nanges me, u nangis jua? Sian ah.. Ada sambungan tu.. 7d
  •   i.am.ayu__ @minafyda inda me nanes . Meraung saja mun di cinena bagi malu tane dua mata merah2 auw yatah inda sabar kan tunggu pilot cafe 2, grenty neelofa betudung ne 7d
  •   minafyda @i.am.ayu__ awu i rasa too.. 7d

» LOG IN to write comment.

farrahanieymfarra Omaigaishhh utk pertama kalinya air Mata mengalir tgk cita melayu tgk kt cinema x nangiss pun canni haha maybe control agaknya
Malu siott klu nangiss kt situ
Feeling lakk nnti Kali nih kit tgk skali lg
X sia2 langgan astro first uh
Hebat actinggg dy #matauhtdbengkak #pilotcafe #osmanali #fahrinahmad #izaraaishah #neelofa #remyishak
Mlm nih kita engokk lg yerr
Pluss sadness cinta
1w

» LOG IN to write comment.

ratudewimalaysia Omg gorgeous nya kak izara artis favourite kita ni ..kawan kawan jom follow ig kak izara aisyah jgn lupa tingkatkan keyakinan Dan semangat selalu #artiscantik #artismalaysia #artiskegemaransaya #izaraaishah #izaraaishahsupporter #izaraaishahfans #dewiremaja #dewimalaysia #ratumalaysia #malaypretty #malaysiafamouspeople #followIGaku #followinstagramadmin 1w

» LOG IN to write comment.

fanatics_fa Siapa yg blom tgk Kapten Ameer Reza di pawagam...masih ada masa lg. Jom ajak org2 yg tersayang gi tengok #PilotCafe hujung minggu ni! #fahrinahmad #neelofa #izaraaishah #remyishak
#Repost @astroshaw
・・・
Selamat pagi semuaaaa. Di mana la agaknya #KaptenAmeerReza hari ni yer? Masih off duty berhoneymoon ker😙😙😙 Untung la ada org tue boleh panggil dia Abang dengan manjanya. #KuasaCintaMengubahSegalanya @fahrinahmad_fa @izaraaishahofficial
2w

» LOG IN to write comment.

thebookcounter Novel yg bakal diadaptasikan ke layar kaca tv anda. Gandingan antara Zul Ariffin & Izara Aishah

Aidid Mukhlis - Berpelajaran tinggi dan mempunyai kerjaya yang bagus. Dari kecil sudah menetap di luar negara membuatkan jiwanya seakan hilang rasa cinta pada kampung halaman. Akhirnya kerana dipaksa, dia pulang juga tanpa rela. .
.
Aidid Mukhlis di minta oleh ayahnya untuk pulang ke kampung halaman. Pada mulanya dia enggan, tetapi apabila sudah dipujuk oleh mamanya, akhirnya dia berubah fikiran dan mengikut kata ayahnya. Pada hari dia tiba di Langkawi, dia menunggu seseorang untuk membawanya pulang ke kampung halaman iaitu rumah Tok Wannya. Tiba-tiba muncul seorang gadis yang digelar 'Liyana The Samseng'. Siapa?

Nurul Liyana - Liyana adalah salah seorang cucu kepada Tok Wan. Dia hanya gadis biasa. SPM pun setakat cukup makan. Memang dia dalam kategori bukan pelajar cerdik tapi jiwanya besar. Cintanya pada tanah air cukup menebal. .
.
Bila bertemu, mereka sentiasa berlaga angin. Seorang serius bukan main. Yang seorang lagi, nakalnya… Nauzubillah. Asyik bertekak sahaja Mr. London dan Ms. Langkawi ini. Kata orang, perbezaan akan mewujudkan keserasian. Tetapi adakah keserasian akan wujud dalam jiwa Aidid Mukhlis dan Nurul Liyana?

#MrLondonMsLangkawi #HernaDiana #ZulAriffin #IzaraAishah #TheBookCounter #tbcinstock
2w

» LOG IN to write comment.