10,154 Posts

Normal ahmadfadhilhanafi
fadhilhanafi_ Bye rambut, moga ketemu lagi tahun depan. #ramadhandiconstantinople #istanbulakudatang #jaulahalfateh #d7100 3d

» LOG IN to write comment.

Perpetua Nadya Ali
nadyasmoochaz Pilihan di tangan kita, jodoh tetap ditentukan-Nya. #motivation #cinta #istanbulakudatang 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Raha Legacy Holidays
rahaholidays Let go discover Istanbul!!! Book your 4D3N Istanbul Fullboard Muslim Tour from RM1,680/Person (Min:11Pax). This package exclude flight ticket. For more detail, please visit www.rahaholidays.com or contact us at 03-55243828.
#pakejistanbul #istanbul #turkey #istanbulakudatang #promotion #rahaholidays
4d

» LOG IN to write comment.

docnordiny Sultan Ahmet Mosque (the Blue Mosque), Istanbul, Turkey. Probably the most famous (touristic) mosque in the world, certainly the most photogenic in Istanbul. Built in 1616 during the reign of Sultan Ahmet 1.

Ramadan Kareem. Jumaah Barakah.

#journeymansjourney
#ramadankareem
#istanbul #sultanahmet #mosque #masjid #pvmasjid #beautifulmosque #turkey #camii #bluemosque #ottoman #estambul #allshotsturkey
#travel_pic #wonderful_places #ig_istanbul #travelgram #inspiring_photography_admired #travel_captures #world_captures #wonderfulcity #fotografdukkanim #turkeyinstagram #turkiye #nightphotography #alalamiya #ikutcarakita #istanbulakudatang #gununkaresi
6d

» LOG IN to write comment.

amirul_faidz Semasa berada di dalam Masjid Sultan Muhammad Al Fateh... terpegun dengan seni rekaan zaman keagungan tamadun Islam Kerajaan Uthmaniyah semasa pemerintahan Sang Penakluk Konstantinopel satu ketika dulu... #bluemosque #kotametropolitan #istanbul #turkey #throwback #istanbuluzbek #istanbulakudatang #kembarailmiah #menjejakiketamadunanislam #greatempire #uthmaniyah #sultanmuhammadalfatih #penaklukkonstantinopel #suhbahtravel #temanmusafiribadahanda #june2015 #vacation #hashimfamily #thorbaik #supernice #foreveralone #5thpicture #1stday 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

amirul_faidz Subuh Pertama di Bumi Yang Bertuah Istanbul... Jemaah berkenalan dan mendengar kata2 nasihat dari seorang Pendakwah yang hebat kerana hampir separuh hidupnya berdakwah kejalan ALLAH terutama di negara Jepun... #sehzademosque #kotametropolitan #istanbul #turkey #throwback #uzbekistanairways #istanbuluzbek #istanbulakudatang #kembarailmiah #menjejakiketamadunanislam #greatempire #uthmaniyah #sultanmuhammadalfatih #suhbahtravel #temanmusafiribadahanda #june2015 #vacation #hashimfamily #thorbaik #supernice #foreveralone #3rdpicture #1stday 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

syaiful_epol8797 Chika siap nyanyi laju2 buaiku laju..haha..
#IstanbulAkuDatang
#MyPrincess
#1Years7Month
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faizzudintajudin Breathtaking view from Galata Tower. Dari tower ni boleh nampak almost semua istanbul historic mosque kat seberang sana tu. #jaulahalfateh #ramadhandiconstantinople #istanbulakudatang 1w

» LOG IN to write comment.

faizzudintajudin Ottoman imperial mosque 'Süleymaniye Mosque' #day3 #jaulahalfateh #ramadhandiconstantinople #istanbulakudatang 2w

» LOG IN to write comment.

bnajoe Alhamdulillah dapat merasa taraweeh dekat Blue Mosque ni. Imam Turki ni memang baca laju gila satu surah satu nafas. Makmum ni yang sampai semput nak follow. 8 rakaat taraweeh jamaah, 15 min dah siap.

Oh pipi bulat comel lote macam onde-onde tu hasil daripada unlimited resources of halal food in Turkey.
#istanbulakudatang
2w
  •   wardatulnadhirah Mak kau...rocket ke apa 8 rakaat 15min... kat exe 8 rakaat mahu sejam. 1w

» LOG IN to write comment.

haziql Day 3

Last day in Istanbul. Visited most of the mosque and places here. Eating turkish cuisine during Iftar, and being troll by turkish ice cream man . Takzabar nak balik esok
2w

» LOG IN to write comment.

fadhilhanafi_ 1. Fatih Mosque ( Mehmet Fatih The Conqueror
2. Hagia Sophia
3. Sultanahmet Mosque ( Blue Mosque)
4. Suleimaniye Mosque
#ramadhandiconstantinople #istanbulakudatang #jaulahalfateh #d7100 #istanbul
2w

» LOG IN to write comment.

chefared17 Demam2 ni memang terbaik makan maggi asam laksa. Jemput!
*teringat Istanbul Aku Datang.

#VSCOcam #maggi #asamlaksa #istanbulakudatang
2w

» LOG IN to write comment.

faizzudintajudin Uniknya Hagia Sophia. Kat dalam masjid ni (sekarang da jadi museum) bole nampak pertembungan seni hiasan agama Christian dan juga Islam. Di antara kalimah Allah dan Muhammad tu ialah gamba Virgin Mary tngh dukung Jesus. #day2 #jaulahalfateh #ramadhandiconstantinople #istanbulakudatang 2w

» LOG IN to write comment.