3,768 Posts

Normal LAROME | RUFFLE
one.two_collections ..
.
Korang ! Tau x yg omputih slalu kata LESS IS MORE tu? Haa.. Untuk yg nak cantik bergaya tapi secara sederhana, ada pelbagai pilihan yang cantik dengan gaya minimalis di sini .
JUBAH
SKIRT
BLOUSE
KURUNG
HIJABPIN

Anda takkan menyesal! Harga yg mesra poket dan pasti mampu milik
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
.
.
Kalau yg sukakan kudapan, pemanis mulut dan snek setaraf antarabangsa tapi buatan anak tempatan, tengok sini
@omnombymissred
@omnombymissred
@omnombymissred

#bazaarpaknil #pasarkarat #kamireview #lokalah @carousell_my #flareskirts #instantshawl #dressmurah #helizahelmi #irmahasmie #murahmurah #jubahcantik #fesyenmuslimah #muslimah #swapreviewfree #vsco #caramel #stroopwafels #meringuecookiesmalaysia #meringue #meringuecookies #terlajaklaris #bestseller
41min

» LOG IN to write comment.

edafaizal_toneexcel :: #freereview ::
.
..
.
Korang ! Tau x yg omputih slalu kata LESS IS MORE tu? Haa.. Untuk yg nak cantik bergaya tapi secara sederhana, ada pelbagai pilihan yang cantik dengan gaya minimalis di sini .
JUBAH
SKIRT
BLOUSE
KURUNG
HIJABPIN

Anda takkan menyesal! Harga yg mesra poket dan pasti mampu milik
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
.
.
Kalau yg sukakan kudapan, pemanis mulut dan snek setaraf antarabangsa tapi buatan anak tempatan, tengok sini
@omnombymissred
@omnombymissred
@omnombymissred

#bazaarpaknil #pasarkarat #kamireview #lokalah @carousell_my #flareskirts #instantshawl #dressmurah #helizahelmi #irmahasmie #murahmurah #jubahcantik #fesyenmuslimah #muslimah #swapreviewfree #vsco #caramel #stroopwafels #meringuecookiesmalaysia #meringue #meringuecookies #terlajaklaris #bestseller
44min

» LOG IN to write comment.

44min yikatika
Normal Yika Atika Beauty House
yikatika ..
.
Korang ! Tau x yg omputih slalu kata LESS IS MORE tu? Haa.. Untuk yg nak cantik bergaya tapi secara sederhana, ada pelbagai pilihan yang cantik dengan gaya minimalis di sini .
JUBAH
SKIRT
BLOUSE
KURUNG
HIJABPIN

Anda takkan menyesal! Harga yg mesra poket dan pasti mampu milik
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
.
.
Kalau yg sukakan kudapan, pemanis mulut dan snek setaraf antarabangsa tapi buatan anak tempatan, tengok sini
@omnombymissred
@omnombymissred
@omnombymissred

#bazaarpaknil #pasarkarat #kamireview #lokalah @carousell_my #flareskirts #instantshawl #dressmurah #helizahelmi #irmahasmie #murahmurah #jubahcantik #fesyenmuslimah #muslimah #swapreviewfree #vsco #caramel #stroopwafels #meringuecookiesmalaysia #meringue #meringuecookies #terlajaklaris #bestseller
44min

» LOG IN to write comment.

thebasic.scarf ..
.
Korang ! Tau x yg omputih slalu kata LESS IS MORE tu? Haa.. Untuk yg nak cantik bergaya tapi secara sederhana, ada pelbagai pilihan yang cantik dengan gaya minimalis di sini .
JUBAH
SKIRT
BLOUSE
KURUNG
HIJABPIN

Anda takkan menyesal! Harga yg mesra poket dan pasti mampu milik
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
.
.
Kalau yg sukakan kudapan, pemanis mulut dan snek setaraf antarabangsa tapi buatan anak tempatan, tengok sini
@omnombymissred
@omnombymissred
@omnombymissred

#bazaarpaknil #pasarkarat #kamireview #lokalah @carousell_my #flareskirts #instantshawl #dressmurah #helizahelmi #irmahasmie #murahmurah #jubahcantik #fesyenmuslimah #muslimah #swapreviewfree #vsco #caramel #stroopwafels #meringuecookiesmalaysia #meringue #meringuecookies #terlajaklaris #bestseller #instagramers #candles #loveher #out #splash #cloudy #reef #fun
49min

» LOG IN to write comment.

sitiyom Stok dah sampai..... ni baru sikit ni...
Jom order... jom cantik2 kan #muka... biar #kebabom nak raya nanti..
Terbeliak bijik mata orang pandang...
Jom... sebelum terlambat...
Hubungi saya di 013.770.7719
#kulitglowing
#jeragathilang
#kencingjadilawas
#berseriseri
#irmahasmie
#radiglow
#signature
#gulagulaajaib
#seriudani
#rezekimilikAllah
#yakin
23h

» LOG IN to write comment.

produkkecantikan_dijaminmurah KEBAIKAN RADIGLOW: (NEW PACKAGING 30 TABLET) ----
() Mencerahkan serta membuatkan tona kulit sekata dan berseri.
() Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.
() Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap.
() Mengurangi kedutan dan garis-garis halus.
() Mengecilkan pori-pori kulit.
() Melindungi dari sinaran UV.
() Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut.
() Meningkatkat sistem imunisasi badan.
() Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan.
() Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
() Mengurangi sakit radang dan sendi.
() Baik untuk mata.
() Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi.
() Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari.
() Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.
() Meningkatkan kualiti tidur.
() sesuai untuk lelaki dan perempuan.
SALE
#radiglow #radiglowmurah #radiglowofficial #radigloworiginal #radiglowtestimoni #radiglowskinfiniti #radiglowbyskinfiniti #IRMAHASMIE##SAYAJUALRadiglow #radiglowskinfinfiniti #radiglowskinfinitimurah #sayajual #sayajualmurah
1d

» LOG IN to write comment.

4d sitiyom
Normal Siti Rosnita binti Yom
sitiyom Dah ramai yang tahu tentang #gula-gula ajaib ni
Saya pun dah mencubanya... dah nampak pun #kesan nya..
Sempat lagi ni.... sementara nak #raya .... #glowing gitu... #promosi istimewa kepada sesiapa yang #terawal
#radiglow
#seriudani
#irmahasmie
#whatsapp0137707719
4d

» LOG IN to write comment.

pameranpengantinmalaysia Woot woot! Iklan kami di majalah #inspirasipwrkahwinan isu Jun 2015!
.
Dah tengok belum? Hehe
.
Jom jom!! Save the date tau!!
.
Pameran Pengantin Malaysia 2015 Edisi ke-48
Tempat : Ideal Convention Centre (IDCC) Shah Alam
Tarikh : 5-7 Jun 2015
Masa : 10 pagi - 9 Malam
Masuk Percuma
.
#pameranpengantinmalaysia #idcc#idealconventioncentre#pameranpengantinmalaysia2015#irmahasmie #redzasyahazmeer#raqibmajid#contestlikeshareandwinppmpwtc #demo#inspirasiperkahwinan#photographer #katering #butikpengantin #kadkahwin #gifts #bazaar #onlineshop #instashop #sapenakkawin #pakejmurah #mampumilik
5d

» LOG IN to write comment.

cinquefoilscarf 9.miss_prettybelle ..
.
Korang ! Tau x yg omputih slalu kata LESS IS MORE tu? Haa.. Untuk yg nak cantik bergaya tapi secara sederhana, ada pelbagai pilihan yang cantik dengan gaya minimalis di sini .
JUBAH
SKIRT
BLOUSE
KURUNG
HIJABPIN

Anda takkan menyesal! Harga yg mesra poket dan pasti mampu milik
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
@miss_prettybelle
.
.
Kalau yg sukakan kudapan, pemanis mulut dan snek setaraf antarabangsa tapi buatan anak tempatan, tengok sini
@omnombymissred
@omnombymissred
@omnombymissred

#bazaarpaknil #pasarkarat #kamireview #lokalah @carousell_my #flareskirts #instantshawl #dressmurah #helizahelmi #irmahasmie #murahmurah #jubahcantik #fesyenmuslimah #muslimah #swapreviewfree #vsco #caramel #stroopwafels #meringuecookiesmalaysia #meringue #meringuecookies #terlajaklaris #bestseller
5d

» LOG IN to write comment.

Normal Kedai Vitamin Shaklee
idah_arbai Assalamualaikum semua, .
#selamatpagisemua Alhamdulillah best best pagi2 dah dapat feedbacvk dari cust. Keterujaannya sebab lps consume Vit C + SCP ( Shaklee Collagen Powder) #jeragat dah hilang. .
Untuk order whatsapp idah 013-9097825
.
.===============
.
Kenapa mesti Collagen Powder Shaklee?
.
Collagen Powder Shaklee mengandungi400mg proprietari RSS collagenCollagen Powder Shaklee mengandungi kolagen yang tulen, berkualiti tinggi dan diektrak dari sisik ikan merah (ikan merah adalah sumber collagen terbaik kerana daya ketahanannya)
.
Dalam Collagen Powder Shaklee,molekulnya ringan untuk memudahkan diserap oleh badan bagi kesan yang cepat dan hebat
.
Collagen Powder Shaklee mengandungi 7 bahan tambahan termasuk Vit B dan C yang menyokong kecantikan dalaman dan luaran anda

#safiyyatv9 #sistv9 #majalah3 #infosihat #paka #dungun #shakleeEffect #shakleehargaahli #irmahasmie #farahadeeba
6d

» LOG IN to write comment.

pameranpengantinmalaysia @pameranpengantinmalaysia
・・・
Calling for vendors, calling for vendors!! :)) Jomm sertai kami!

Kami ingin mempelawa anda syarikat membuat 'Wedding Card' atau apa-apa yang berkaitan printing untuk sama-sama menyertai kami sebagai vendor di Pameran Pengantin Malaysia 2015 edisi ke-48 ini!

Dengan kehadiran ramai bakal pengantin pastinya memeriahkan lagi Pameran Pengantin Malaysia 2015 Edisi ke-48 anjuran Urban Vibe Event ini!! .
Pameran Pengantin Malaysia 2015 Edisi ke-48
Tempat : Ideal Convention Centre (IDCC) Shah Alam
Tarikh : 5-7 Jun 2015
Masa : 10 pagi - 9 Malam
Masuk Percuma
.

Untuk tempahan tapak, hubungi : (En.Hafiz) 012 - 362 5446 / (O) 03 - 6185 6633

Anjuran : Urban Vibe Event
Instagram : @pameranpengantinmalaysia
.
#pameranpengantinmalaysia #idcc#idealconventioncentre#pameranpengantinmalaysia2015#irmahasmie #redzasyahazmeer#raqibmajid#contestlikeshareandwinppmpwtc #demo#inspirasiperkahwinan#photographer #katering #butikpengantin #kadkahwin #gifts #bazaar #onlineshop #instashop #sapenakkawin #pakejmurah #mampumilik
6d

» LOG IN to write comment.

pameranpengantinmalaysia @pameranpengantinmalaysia
・・・
Woot woot!

Tumpang lalu sekejap.hehe

Kepada vendor-vendor yang masih belum menyertai kami, jom ramai-ramai freekan diri anda utk menyertai 'Pameran Pengantin Malaysia' edisi ke-48 di IDCC Shah Alam!

Kami ingin mencari lagi fotografer-fotografer/videografer dalam bidang wedding industries ini utk sama menyertai kami!

Pameran Pengantin Malaysia 2015 Edisi ke-48
Tempat : Ideal Convention Centre (IDCC) Shah Alam
Tarikh : 5-7 Jun 2015
Masa : 10 pagi - 9 Malam
Masuk Percuma
.

Untuk tempahan tapak, hubungi : (En.Hafiz) 012 - 362 5446 / (O) 03 - 6185 6633

Anjuran : Urban Vibe Event
Instagram : @pameranpengantinmalaysia
.
#pameranpengantinmalaysia #idcc#idealconventioncentre#pameranpengantinmalaysia2015#irmahasmie #redzasyahazmeer#raqibmajid#contestlikeshareandwinppmpwtc #demo#inspirasiperkahwinan#photographer #katering #butikpengantin #kadkahwin #gifts #bazaar #onlineshop #instashop #sapenakkawin #pakejmurah #mampumilik
6d

» LOG IN to write comment.

produkkecantikan_dijaminmurah KEBAIKAN RADIGLOW: (NEW PACKAGING 30 TABLET) ----
() Mencerahkan serta membuatkan tona kulit sekata dan berseri.
() Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.
() Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap.
() Mengurangi kedutan dan garis-garis halus.
() Mengecilkan pori-pori kulit.
() Melindungi dari sinaran UV.
() Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut.
() Meningkatkat sistem imunisasi badan.
() Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan.
() Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
() Mengurangi sakit radang dan sendi.
() Baik untuk mata.
() Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi.
() Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari.
() Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.
() Meningkatkan kualiti tidur.
() sesuai untuk lelaki dan perempuan.
SALE
#radiglow #radiglowmurah #radiglowofficial #radigloworiginal #radiglowtestimoni #radiglowskinfiniti #radiglowbyskinfiniti #IRMAHASMIE##SAYAJUALRadiglow #radiglowskinfinfiniti #radiglowskinfinitimurah #sayajual #sayajualmurah
1w
  •   einezz Sabah lun free postage ke? 3d

» LOG IN to write comment.

Normal PKDM2
custnuredah .
search #custpkdm untuk lihat feedback cus saya @produkkecantikan_dijaminmurah
--------------------------------------------------- .
KEBAIKAN RADIGLOW: (NEW PACKAGING 30 TABLET) ----
() Mencerahkan serta membuatkan tona kulit sekata dan berseri.
() Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.
() Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap.
() Mengurangi kedutan dan garis-garis halus.
() Mengecilkan pori-pori kulit.
() Melindungi dari sinaran UV.
() Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut.
() Meningkatkat sistem imunisasi badan.
() Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan.
() Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
() Mengurangi sakit radang dan sendi.
() Baik untuk mata.
() Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi.
() Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari.
() Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.
() Meningkatkan kualiti tidur.
() sesuai untuk lelaki dan perempuan.
SALE
#radiglow #radiglowmurah #radiglowofficial #radigloworiginal #radiglowtestimoni #radiglowskinfiniti #radiglowbyskinfiniti #IRMAHASMIE##SAYAJUALRadiglow #radiglowskinfinfiniti #radiglowskinfinitimurah #sayajual #sayajualmurah
1w

» LOG IN to write comment.

bacabukushop Buku motivasi laku keras:
- Hijabsista Hijrahsista
- amoi berhijab
- 30 hari mencari tuhan

Mana nak beli buku buku laku keras ni?

Jom beli dengan kami @bacabukushop

W/a : 0139143899 InshaaALLAH kami bantu anda

#sayajualbuku #bukuhot #bukularis #bukumotivasi #bukupopular #bukulaku #hijabsistahijrahsista #Helizahelmi #felixiayeap #irmahasmie #amoiberhijab
#30harimencarituhan #hilalasyraf #pts #bukupts #katalog_bacabukushop #bacabukushop #alhamdulillah #syukur
1w

» LOG IN to write comment.

pameranpengantinmalaysia Calling for vendors, calling for vendors!! :)) Jomm sertai kami!

Kami ingin mempelawa anda syarikat membuat 'Wedding Card' atau apa-apa yang berkaitan printing untuk sama-sama menyertai kami sebagai vendor di Pameran Pengantin Malaysia 2015 edisi ke-48 ini!

Dengan kehadiran ramai bakal pengantin pastinya memeriahkan lagi Pameran Pengantin Malaysia 2015 Edisi ke-48 anjuran Urban Vibe Event ini!! .
Pameran Pengantin Malaysia 2015 Edisi ke-48
Tempat : Ideal Convention Centre (IDCC) Shah Alam
Tarikh : 5-7 Jun 2015
Masa : 10 pagi - 9 Malam
Masuk Percuma
.

Untuk tempahan tapak, hubungi : (En.Hafiz) 012 - 362 5446 / (O) 03 - 6185 6633

Anjuran : Urban Vibe Event
Instagram : @pameranpengantinmalaysia
.
#pameranpengantinmalaysia #idcc#idealconventioncentre#pameranpengantinmalaysia2015#irmahasmie #redzasyahazmeer#raqibmajid#contestlikeshareandwinppmpwtc #demo#inspirasiperkahwinan#photographer #katering #butikpengantin #kadkahwin #gifts #bazaar #onlineshop #instashop #sapenakkawin #pakejmurah #mampumilik
1w

» LOG IN to write comment.

pameranpengantinmalaysia Woot woot!

Tumpang lalu sekejap.hehe

Kepada vendor-vendor yang masih belum menyertai kami, jom ramai-ramai freekan diri anda utk menyertai 'Pameran Pengantin Malaysia' edisi ke-48 di IDCC Shah Alam!

Kami ingin mencari lagi fotografer-fotografer/videografer dalam bidang wedding industries ini utk sama menyertai kami!

Pameran Pengantin Malaysia 2015 Edisi ke-48
Tempat : Ideal Convention Centre (IDCC) Shah Alam
Tarikh : 5-7 Jun 2015
Masa : 10 pagi - 9 Malam
Masuk Percuma
.

Untuk tempahan tapak, hubungi : (En.Hafiz) 012 - 362 5446 / (O) 03 - 6185 6633

Anjuran : Urban Vibe Event
Instagram : @pameranpengantinmalaysia
.
#pameranpengantinmalaysia #idcc#idealconventioncentre#pameranpengantinmalaysia2015#irmahasmie #redzasyahazmeer#raqibmajid#contestlikeshareandwinppmpwtc #demo#inspirasiperkahwinan#photographer #katering #butikpengantin #kadkahwin #gifts #bazaar #onlineshop #instashop #sapenakkawin #pakejmurah #mampumilik
1w

» LOG IN to write comment.

exclusivebyhelizahelmi HIJABISTA HIJRAHSISTA
bagaimana akhirnya saya bertudung.

Apa yang Tuhan wajibkan adalah menutup aurat. Bukan sahaja bagi melindungi yang cantik-cantik tentang perempuan, tetapi juga sebagai ujian, adakah perempuan mampu brtahan dalam menurut perintah, melindungi yang cantik-cantik tentang mereka.

Inilah himpunan kisah 'bagaimana akhirnya saya bertudung'. Kisah bagaimana mereka patuh dan taat pada suruhan menutup aurat, juga kisah-kisah bagaimana mereka bertahan dalam ujian yang ganjarannya adalah syurga.

Ikuti kisah-kisah mereka melalui buku ini.
Boleh dapatkan secara online di @exclusivebyhelizahelmi.
Price : RM 18 exclude postage
Whatsapp / Telegram : 017.6062792

#hijabistahijrahsista
#irmahasmie #dianaamir
#helizahelmi #felixiayeap
#exclusivebyhelizahelmi
1w

» LOG IN to write comment.