9,197 Posts

Normal Melisa Elizabeth Cruz
melisaecruz I take selfies with my boss... he wanted to show me the Ipow (which is apparently popular in Korea). It's basically a long extendable rod you put your camera on that way you can fit everyone in your selfie lol. #selfie #ipow #bossman 14s

» LOG IN to write comment.

Normal AGENT KL & IPOH DE ROSACEO
beauty_gold_sya [IPOW NINASKINCARE] "IBUPUTIH OXYGEN WHITE" tengah terlajakkkkkk laris uolsss. Sape x try oxygen ni rugiii sangattt sbb kulit kembali bernafas mcm baby lembut licin gituuu.

For those yg ade masalah jerawat batu, jerawat pasir, jerawat bernanah, parut hitam legam, nak kulit licin tanpa masalah jerawat n parut, nak pori2 cepat mengecil. Here u are, VERY RECOMMENDED!

KKM PON HADO! Make sure beli yg original uolsss. Dalam seminggu mmg macam2 effect superbbb kulit putih bersih korang dapat rasa n tengok. BEWARE OF FAKE PRODUCT!
To order
whatsapp +60135974576

PROMOTION
sem rm85 / ss rm90 / free post
buy 2 - sm rm160 / ss rm170

#ipow #ibuputihoxygenwhite #oxygenwhiteoriginal #oxygenwhite
#skincare #sayajualmurah #diskaun #sayasukadiskaun #jualanmurah #yes #flawless #beauty #malaysia
1h

» LOG IN to write comment.

_afyda SET COMBO NINASKINCARE

Whatsapp(019 684 6480)

#ninaskincare #IPOW #oxygencell #afydajual
2h

» LOG IN to write comment.

Normal original products
midd_royalbeauty Vit c roship uk,ramai yg consume ni nmpk perubahanya.. parut memudar,mencerah dan melembapkn kulit!
30biji/rm50
#testimonimixingwhite #transcapdermanic #larome #lofalens #crumplewideshawl #ipow #oxygencellnina #patiibuputihbyjannalawwa #ninaskincare #blousemurah #blousekorea
4w

» LOG IN to write comment.

Normal Fiza Nur
fxyabeautyshop Aduduii...lawanya depa... testi produk #ipow lagii...makin cantik makin lawa... #ipowtestimoni #instareviewfree #sayajual #ibuputihoxygenskincare 3h

» LOG IN to write comment.

midd_royalbeauty Bulan ni k.mid xdpt nak tumpu pd pelbagai product jd k.mid short list kan product2 sperti diatas.. yg mampu untuk sy handle.. tp ade berita baik selepas YES ni hbes i/allah sy akan melanjut kan hrga promosi untuk product2 yg xde dlm list diatas shja..hee.. 😙😙
#royalexpertwhite #mixingwhiteinjection #lofalens #crumplewideshawl#mixingwhiteinjection #testimonimixingwhite #transcapdermanic #oxygencellnina #ipow #flawlessskinpowder #ipow
2d

» LOG IN to write comment.

Normal Sensual Serum&Ninaskincare
isya_couture Ade byh brg ninaskincare yg tgh sale

Facial scrub by ninasazzy
Toner buang daki
Kopi ibu diet
My slimming herbal
Magic scar cream & acne cream
Laser serum
overwhite bleaching cream
Oxygen cell
Ipow
Loose item ipow
Egf serum
Ibu putih
Vit c rosehip
& cm2 lg

whtsapp 0192899210 wechat hanasyaira92. Kalau nak bertanya or order #igshop #igshop #instashop #instaniaga #onlineshop #ipow #ibuputihoxygenwhiteskincare #ibuputihninaskincare #magicscarcream #antiacnecream #myslimmingherbal #egfserumninaskincare #oxygencell #kopiibudiet #facialscrubbyninasazzy #tonerbuangdaki #laserserum #bleachingcream #sayajual #sayajualmurah #sayajualserum #sayajualkosmetik #sayajualoriginal #sayajualskincare #bazarpaknil
3h

» LOG IN to write comment.

isya_couture
see ingredients ipow pun xd bahan bahaya kan kulit.. harga asal ipow RM120 taw

but tgh promotion utk year end sale.. pastikan original baru la nampak result yg kebaboom

nak bertanya or order whatsapp 0192899210 wechat hanasyaira92 #igshop #igseller #instashop #instaniaga #onlineshop #ibuputihoxywhite #ibuputihoxygenwhite #ibuputihoxygenwhiteskincare #ipow #ipoworiginal #ipowtestimoni #ipowninaskincare #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajualoriginal #sayajualskincare #bazarpaknil
4h
  •   mia.stevia Terbaik..jom visit ig saya..kita tukar gula putih kepada stevia 4h

» LOG IN to write comment.

isya_couture Biar mahal janji berkesan, original dan selamat digunakan

after pakai ipow ni kulit jd cerah n parut cepat pudar..kene la konsisten pakai..lg cepat pakai pagi dan malam..mmg nampak kesan paling ketara..nti isya guide cara guna ipow dengan btul..semua jenis kulit bole pakai..skincare ni all in one sbb segala masalah kulit pun bole rawat..baru la bole gebu gebas mcm kak nina

SALE STILL GOING ON!!
nak bertanya or order whatsapp 0192899210 wechat hanasyaira92 #igshop #igseller #instashop #instaniaga #onlineshop #ibuputihoxywhite #ibuputihoxygenwhite #ibuputihoxygenwhiteskincare #ipoworiginal #ipow #ipowtestimoni #ipowninaskincare #ipowfeedback #sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #sayajualoriginal #sayajualskincare #bazarpaknil
4h

» LOG IN to write comment.

Normal Produk Kecantikkan Murah Ori
theannedy Produk ini bukan sahaja murah tetapi sangat berkesan untuk mengatasi masalah kulit dan mencerahkan kulit seawal 3-5 hari! Banyak review dan testimoni yang telah dibuat oleh pengguna-pengguna K Colly Sweet 17 ini.

Kebaikan dan Kelebihan K-Colly Sweet 17 Korean Whitening Collagen Yang Murah Ini:
- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yang tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yang cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu-ibu yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yang kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bahagian tumit dan telapak kaki
- Mengecilkan pori-pori kulit kesan daripada kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja serta wanita mengandung.
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Cara Penggunaan dan Pengambilan K Colly Sweet 17 Yang Murah Ini:
- Masukkan 1 or 2 scoop serbuk k colly ke dalam mulut secara perlahan–lahan.
- Biarkan 3-5 saat, serbuk itu akan cair dengan enzim air liur dan lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara meminum dengan air.
- Makan satu jam sebelum makan dan sebelum tidur.

#sayajual #sayajualmurah #sayajualkosmetik #kosmetik #kosmetikmurah #babiesblink #ipow #kcolly #perlacoffee #blackheadremovalserum #nourain #satinskinz #ipcd #ipow #bvrc #bvrcgold #bvrcscrub #ovispa #variabley #chriszen #dnars #kwhite #perlachocola #theannedy #trustedseller #visitmyig #murah #igshop #igseller
5h

» LOG IN to write comment.

nfafbeauty MY SLIMMING HERBAL NINASKINCARE
RM 60 SM • RM 65 SS

ACTI ACNE CREAM NINASKINCARE
RM 37 SM • RM 42 SS

MAGIC SCAR CREAM NINASKINCARE
RM 37 SM • RM 42 SS

IBU PUTIH NINASKINCARE
KECIL RM 40 SM • RM 45 SS
BESAR RM 60 SM • RM 65 SS

WHATSAPP OR WECHAT 0194422490 TO ORDER.

#ninaskincare #ninaskincaremurah #productninaskincare #ninaskincaremalaysia #ninaskincareoriginal #oxygencellnina #oxygencellcreammurah #oxygencellcream #ipow #ipowninaskincare #myslimmingherbal #myslimmingherbalnina #myslimmingherbalmalaysia #nakkurus #nakslim #slimmingproduct #antiacnecreammalaysia #antiacnecreamoriginal #antiacnecreamnina #acne #masalahjerawat #magicscarcream #magicscarcreamnina #scar
5h

» LOG IN to write comment.

Normal Top to Toe Beauty
gobeautiful Sebelum apply night cream, wajib sapu moisteriser kat muka. Kulit kita sensitif.. So dia boleh protect skin kita.
Egf serum dapat repiar skin kita selain protect our skin. Ini pun one of the best products. Cuba cuba cuba k! Jangan putus asa untuk jadi cantik....TIADA YANG MUSTAHIL!

Whatsapp 012 394 3406

#sayajual
#visitmyig
#instashop
#ninaskincare
#ninaempire
#ninasazzy
#ninasazy
#slimming
#bazarpaknil
#laris
#murah
#original
#acne
#scar
#sayajualmurah
#ipow
#oxygencell
#ibuputih
#ibuputihnina
#skinprob
#myslimmingherbal
#sayajualkosmetik
#malaysiaonlineshopping
#iklanmyig
#kedaionline
#igshop
#igshopmalaysia
#readystock
#jualonline
6h

» LOG IN to write comment.

gobeautiful Best product nina dari dulu sampai sekarang. Tak pernah hampa dengan ibu putih. Cari ninaskincare punya pasti berhasil. Tak caye cuba la baru tahu kan ;) parut pudar muka putih and berseri.

Harga masih promo rm35 utk 20gram

Whatsapp 012 394 3406

#sayajual
#visitmyig
#instashop
#ninaskincare
#ninaempire
#ninasazzy
#ninasazy
#slimming
#bazarpaknil
#laris
#murah
#original
#acne
#scar
#sayajualmurah
#ipow
#oxygencell
#ibuputih
#ibuputihnina
#skinprob
#myslimmingherbal
#sayajualkosmetik
#malaysiaonlineshopping
#iklanmyig
#kedaionline
#igshop
#igshopmalaysia
#readystock
#jualonline
6h

» LOG IN to write comment.

gobeautiful Jangan lupa place order my slimming herbal anda yg osem ni sebelum habis promo okayyy? Tak perlu berlapar sebab dia mengenyangkan. So makan pun tak banyak. Dia bakar lemak. Tak mual. Tak ulang alik toilet k.
Harga promo 58. Harga biasa rm70. Hurry grab yours.
Whatsapp 012 394 3406

#sayajual
#visitmyig
#instashop
#ninaskincare
#ninaempire
#ninasazzy
#ninasazy
#slimming
#bazarpaknil
#laris
#murah
#original
#acne
#scar
#sayajualmurah
#ipow
#oxygencell
#ibuputih
#ibuputihnina
#skinprob
#myslimmingherbal
#sayajualkosmetik
#malaysiaonlineshopping
#iklanmyig
#kedaionline
#igshop
#igshopmalaysia
#readystock
#jualonline
6h

» LOG IN to write comment.