9,724 Posts

Normal nursuraya
beautyproducts_here IBU PUTIH NINASKINCARE.
"Anda tak akan percaya selagi anda tak mencubanya!!!" Serius best, beli, pakai dan rasai perubahannya. Pasti puas hati!!! Borong serendah 10 botol sahaja. PM untuk order.
0129116952

#sayajual #ipow #ibuputihninaskincare #ninaakincare #borong
34min

» LOG IN to write comment.

45min b.gojesmidd
Normal original products
b.gojesmidd Biar caption berbicara katenyerk.. #flawlessskinpowder memg flawless..ade kandungan arbutin..arbutin tu bgus untuk mencerahkn kulit.. sapu buat sperti masker sblm tdo slma 20min..pastu cuci.. senang kan? Rm65 shja!!
#testimonimixingwhite #transcapdermanic #oxygencellnina #ibuputihjannalawwa #ipow #placentalucchinisheep #mixingwhiteinjection #ninaempire #ninaskincare #vitcrosehip #vitaminc #shawlmurah #lofalens #crumplewideshawl #blousemurah #blousekorea
45min

» LOG IN to write comment.

uglyprettyshop IBU PUTIH OXYGEN WHITE BY NINASKINCARE

RM90 FREE POS SM/SS ADD RM5

WHATSAPP +6017 9002348

KEISTIMEWAAN SET WAJAH IBU PUTIH OXYGEN WHITE :
- Bertindak secara lembut bebas penggelupasan
- Mengatasi masalah kulit kusam, berjerawat atau berminyak
- Melembabkan kulit kering dan menjadikan ia tampak glowing berseri
- Menghapuskan parut dan tompok2 gelap / sunburn juga tona tak sekata
- Mengecilkan liang pori dan mengurangi masalah penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat
- Melicin, menghalus serta mencerahkan kulit

IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE MENGANDUNGI :
** IBU PUTIH BLACKSOAP (2 PCS)
- Membersihkan kulit dari kotoran
- Kulit lebih gebu setiap kali cucian ** TONER BLEMISH
- Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul
- Menutup pori-pori terbuka
- Memutihkan kulit ** DAY CREAM SPF 35
- Melindungi kulit dari sinaran UV - Alas bedak yang sangat lembut
- Tona kulit akan lebih sekata ** NIGHT CREAM
- Memutihkan kulit dengan cepat
- Menghilangkan jerawat - Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat - Menaikkan seri wajah - Kulit lebih putih setiap kali sapuan

NOTA :
* Night Cream ini juga boleh dipakai pada siang hari sebelum memakai Day Cream SPF 35
* Sebelah malam pula, pakai toner dahulu dan disusuli dengan Night Cream.
* Sesuai untuk semua jenis kulit

#ipow #ibuputihnina #ninaskincare #sayajualubatkurus #ipowninaskincare
49min

» LOG IN to write comment.

isya_couture Meh sini nak habaq kat korg semua..ipow ni mmg terbaik..x caye try la pakai..cnfrm org tgur eh awk pakai ape ea..kulit awk lawa la..lg2 kalo husband or mummy kite puji kita cnfrm happy..my mom puji kulit muke da sekata..xd la gerutu lg..dia siap kate xpyh tukar skincare lain..guna ipow je..sape kulit rosak ke, jerawat teruk sampai malu nk keluar rumah..sila la pakai ipow..cnfrm korg fall in love
SALE STILL GOING ON!! whtsapp 0192899210 wechat hanasyaira92 #igshop #igseller #instashop #instaniaga #onlineshop #ipow #ipowtestimoni #ipowninaskincare #ibuputihoxywhite #ibuputihoxygenwhite #ibuputihoxygenwhiteskincare #sayajual #sayajualmurah #sayajualoriginal #sayajualskincare #bazarpaknil
51min

» LOG IN to write comment.

skincarebeauty_shop DATIN VERA SWEET DAN MAGIC ACNE CREAM..
.
BEST SANGAT BILA KAT KULIT..SANGAT SELESA UTK DIGUNAKAN DAN SEJUK PADA KULIT.
.
ANTARA FUNGSI DUA PRODUK INI:
●Mencerahkan Kulit
●Mengecut & mematikan jerawat
●Menghilangkan parut
●Melembapkan kulit
●Melicinkan kulit
●Mewangikan kulit
●Memulihkan kulit rosak
●Mengawal minyak muka
●Meneutralkan kulit sensitif
●Menegangkan kulit muka
●Menghilangkan kemerahan kulit
●Menghilangkan ruam pada kulit
●Melembutkan kulit
●Menyejukan kulit muka
●Meratakan make up jika guna sebagai asas
●Glow kan kulit
.
RUGI TAU KALAU TAK CUBA.
.
HARGA :
-RM30 UTK SETIAP SATU
-RM50 UTK SETIAP DUA.
.
WHATSAPP 013-9551019
.
#datinverasweet #aurawhite #sayajualmurah #ipow #jb#alhamdulillah #natashaskincare #kcolly #ibuputih #bazaarpaknil #wisputih #syukur
1h

» LOG IN to write comment.

Normal original products
b.gojesmidd Vit c roship uk. Best suppliment.! Sape yg ambil injection pon boleh je ambil vit c ni sbgai suppliment. Tp hnya sebijik je sehari.. yg x ambil injection ambik 2 kali sehari. Untuk kesan yg optimum.. skrg kakmid bg hrga YES dik.. rm45/30bijik.!
#testimonimixingwhite #transcapdermanic #mixingwhiteinjection #ninaempire #ninaskincare #halalnailpolishmurah #oxygencellnina #lofalens #shawlmurah #egfserummurah #blousekorea #blousemurah #ibuputihjannalawwa #ipow #vitaminc
1h

» LOG IN to write comment.

Normal Owner Ninaskincare&NinaEmpire
ninaempire_associates cuba lahhh #ipow... kulit mmg yakin muda... wahhhh gituuu !!! ..heheee..
adik ni repeat dh 2 kali u olls... jgn pandang2 jom guna sekali jommm.. yg pkai skincare lain nk cuba ipow bleh cuba mixkan nite krim k.. insyaallah ipow nite akn buat kulit u lg ok... 😙😙😙😙
#ipowfeedback
#ipowninaskincare
1h

» LOG IN to write comment.

victress_shoppe MATCHA MILK HAND WAX : RM 55sm/RM 58ss
.
( HARGA ASAL : RM 75 )
.
Muka dah putih, leher pun dah gebu jugak, tapi bila tengok tangan dan kaki? Eeeewwww, hitamnya gelapnya!
Ha, saya ada solusinya.. Guna BEAUTY WAX ni.. Memang meletops gebu la lepas ni.. Tangan kaki semua putih tau.. Meh try.. 30 minit je dah putih..
Tak cuba tak tau, dah cuba baru tau kesannya..
.
CARA PENGGUNAAN MATCHA MILK HAND WAX
Cuci tangan dengan air kemudian keringkan Sapukan wax pada tangan hingga ke celah-celah jari Biarkan selama 15 - 30 minit atau sehingga wax keras Kemudian koyak wax tersebut Bilaskan

Noted : Kulit sensitif tidak digalakkan untuk mencuba
Boleh digunakan hari-hari atau 3 kali 1 minggu .
Whatsapp : +6018 946 8617
.
#sayajualmurah #sayajualmacammacam #visitigmalaysia #ninaempire #ninaskincare #ipow #ipcd #murah #detoxbottlemurah #underarmcream #visitigmalaysia #malaysiaonlinebusiness #malaysiashopping #nenhong #organizer #holikaholikaaloeverasoothinggel #babiesblink5in1 #akuyangpakaikoyangpanas
2h

» LOG IN to write comment.

Normal CantiqBangi
cantiqbangi IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE (IPOW)

Setiap pembelian akan dapat INNER MAGIC as free gift. Boleh request warna selagi stok masih ada.

COD: Bangi, Cyberjaya & Putrajaya

For more info:
Sms/whatsapp : 012-5045667

#ibuputihoxygenwhite #bangi #putrajaya #cyberjaya #ninaskincare #ipow #sayajual #sayajualskincare #bazarpaknil
2h

» LOG IN to write comment.

Normal L'AROME_DERMANIC_ORIGINAL
beautylicious_gallery YEAR END SALE!
MIRACLE HAND WAX
HARGA TAK TERMASUK POSTAGE
WHATSAPP/WECHAT 011-26406649(wawa)

Nk kulit tangan cantik, lembut dan cerah seperti awek Korea dalam 30 minit sahaja?? Pkai losyen xjadi?? Pkai scrub xjadi??
MIRACLE HAND WAX ini adalah jawapannya!!!
Hanya dgn 1 kali pemakaian anda akan lihat perubahan yg ketara !!! KANDUNGAN DALAM MIRACLE HAND WAX Green Tea Powder
Milk Cream
Aloe
Lo Banana Oil Glycerin
Fruit Wax

KELEBIHAN MIRACLE HAND WAX Mencerahkan dan menggebukan kulit Menghilangkan kedutan pada kulit
Melembutkan kulit
Menanggalkan kulit mati
Memberi vitamin pada kulit
Memudarkan parut dan bintik hitam pd kulit
Merawat sunburn

CARA PENGGUNAAN MIRACLE HAND WAX Cuci tangan dengan air kemudian keringkan Sapukan wax pada tangan hingga ke celah-celah jari Biarkan selama 15 - 30 minit atau sehingga wax keras Kemudian koyak wax tersebut Bilaskan

Noted : Kulit sensatif tidak digalakkan untuk mencuba

Boleh digunakan hari-hari atau 3 kali 1 minggu
Berat : 200gram
2h

» LOG IN to write comment.

Normal qaleesyashop
qaleesyashop #testimonininaskincare #ninaskincare #ipow #IBUPUTIHOXYGENWHITE .
RM90 SM | RM100 SS. FREE POST.
.
WHATSAPP 013-2754103 UTK ORDER.
3h

» LOG IN to write comment.

rlbeautycare ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau l di muka
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan pengelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Harga : RM120
(Free Postage)

Jika Berminat/Pertanyaan Boleh WhatsApp 016-8368683

#perlacoffee #perlachocolate #kcollysweet17 #kcolly17 #kwhite #ipow #ibuputihoxygenwhite #oxygencell #wisputih #simenserum #babiesblink #bvr #bvrc #bvrgoldscrub #royalslimlishuomagic #royaldetoxplatinum #bustupexpress #zofeabeautysecret #secretskinwhite #selfieskincare #aurawhitebubbly #aurawhite #alphaarbutinsoap #satinskinzpremium #satinskinz #belvya #sabunalrazi
#bustup #babiesblink5in1 #babiesblink
3h

» LOG IN to write comment.

rlbeautycare BVR Collegen

Sangat efektif merawat pelbagai masalah kulit seperti:-
-Mencerahkan dan Memutihkan kulit muka dan badan
-Mencerahkan di tempat yang gelap seperti siku, tengkuk, celah peha, leher dan lutut.
-Memudarkan dan menghilangkan parut
-Merawat jerawat dari dalam dan mengeringkan jerawat.
-Merawat masalah Resdung
-Menghilangkan Jeragat
-Menaikkan seri wajah secara semulajadi
-Mengecilkan Liang Pori
-Melambatkan Penuaan dan kedutan pada kulit
-Membekalkan Vitamin dan Nutrisi Harian yang lengkap untuk badan
-Melembabkan kulit yang kering dan mengelupas
-Mencantikkan dan mencerahkan mata
-Mengurangkan masalah keguguran rambut
-Menghasilkan kulit yang kelihatan Fresh dan bersih

Di rumus Khas dengan campuran 100% Bahan-bahan semulajadi:-
-Pati Collegen Asli
-Pati Apple Stemcell
-Pati Strawberry Stemcell
-Pati Bunga Sakura
-Glutathione
-Vitamin C & Vitamin E

Harga:
RM60
Free Postage

Berminat boleh SMS/Whatsapp 016-8368683

#perlacoffee #perlachocolate #kcollysweet17 #kcolly17 #kwhite #ipow #ibuputihoxygenwhite #oxygencell #wisputih #simenserum #babiesblink #bvr #bvrc #bvrgoldscrub #royalslimlishuomagic #royaldetoxplatinum #bustupexpress #zofeabeautysecret #secretskinwhite #selfieskincare #aurawhitebubbly #aurawhite #alphaarbutinsoap #satinskinzpremium #satinskinz #belvya #sabunalrazi
#bustup #babiesblink5in1 #babiesblink
3h

» LOG IN to write comment.

Normal purezarabeauty
purezarabeauty #testimonininaskincare #ninaskincare #ipow #ibuputihoxygenwhite .
RM90 SM | RM100 SS. FREE POSTAGE.
.
WHATSAPP 013-2754103 UTK ORDER.
3h

» LOG IN to write comment.