30,347 Posts

Normal Harga Murah Gila. ORIGINAL shj
arryazz_beauty Confirm ORIGINAL
WHATSAPP : +60122598684 skrg!

Penggunaan Satin Skinz secara teratur dan berterusan akan menjadikan kulit anda: - Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

Satin Skinz juga sesuai untuk semua golongan peringkat umur dan jantina termasuklah lelaki dan perempuan. Satin Skinz juga telah mendapat pengesahan sijil halal dan KKM.

Okay, sekarng macam mana nak consume pulak.

Sekiranya di ambil 2 biji sehari, sekotak boleh tahan sehingga 2 bulan tapi disarankan agar ambil 4 biji sehari semasa penggunaan kotak yang pertama. Dalam erti kata lain, makan 1 biji dari botol biru dan1 biji dari botol merah. Macam ni tahan 2 bulan.

Kalau 4 biji pula, pagi ambil 2 biji dan malam ambil 2 biji. Macam ni tahan sebulan je. Kenapa kena ambil 4 biji? Sebabnya nak bagi proses pemutihan tu cepat.

Rasanya masam manis, boleh dihisap atau ditelan. 1 biji dari botol biru dan 1 biji dari botol pink dihisap serentak semasa perut kosong sebelum breakfast dan sebelum tidur.

Yang paling penting, sila minum air dengan banyak ye. Minimum 2 liter, nak lebih ikut suka. Lagi banyak lagi bagus uolls!

#satinskinznewpackaging #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzmurah #bvrc #ipow #nikkoplacenta #klorokcandy #olicandy #satinskinz #babiesblink #satinskinzmurah #satinskinzpremiummurah #satinskinzoriginal #satinskinzoriginalmurah #nikkoplacentawhitemurah #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #hargaborong #borongmurah #aurawhite #dermanictranscap
27min

» LOG IN to write comment.

Normal Ienalan_beautyshoppe
ienalan_beautyshoppe TONER BUANG DAKI BY NINASKINCARE FUNGSI TONER : -Sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut.. - Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba toner ini. CARA GUNA TONER BUANG DAKI : - Titiskan toner pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi. - Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan. - Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta. - Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya - KANDUNGAN TONER BUANG DAKI : - Ekstrak betik, minyak zaitun, tawas, olive oil
saiz: 150mL

#tonerdaki #tonerbuangdaki #tonerbuangdakinina #ibuputih #ibuputihnina #ipow #ibuputihoxgenwhite #ninasazzyfacialscrub @oxygencellnina #egfserum #egfserumgold #ninaskincare #radiancesignature #sweetcandcup #dnars # dnarskins

UNTUK PERTANYAAN & TEMPAHAN SILA INBOX ATAU :
WHATAPPS : #0104297949
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Belvya Satinskinz Slimrich

» LOG IN to write comment.

Normal Belvya Satinskinz Slimrich

» LOG IN to write comment.

Normal Belvya Satinskinz Slimrich

» LOG IN to write comment.

Normal Ienalan_beautyshoppe
ienalan_beautyshoppe KEISTIMEWAAN SET WAJAH IBU PUTIH OXYGEN WHITE : - Bertindak secara lembut(bebas pengelupasan)
Mengatasi masalah kulit kusam, berjerawat atau berminyak
Memberi kelembapan pada kulit kering dan menjadikan ida tampak glowing berseri
Menghapuskan parut & tompok2 gelap / sunburn juga tona tak sekata
Mengecilkan liang pori & mengurangi masalah penuaan awal seperti kedutan halus & jeragat
Melicin, menghalus & mencerahka kulit

Berminat nak order? Wassap kite meh 0104297949 😙 #ibuputih #ibuputihnina #laserserum #laserserumnina #ipow #ipownina #ibuputihoxygenwhite #ninasazzyfacialscrub #egfserum #ninaskincare #radiancesignature #sweetcandcup #dnars #dnarsskincare #kcolly #0104297949 #ienalan_beautyshoppe
4h

» LOG IN to write comment.

Normal NAK CANTIK? JANGAN MALAS!
sabeauty163 ➨ HEIGhT UP MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAh KETINGGIAN 2-15CM.PERTAMA DI MALAYSIA !!! DIJAMIN BERKESAN !!! .
KESAN SEAWAL 1 BULAN MINIMA KENAIKAN 2CM-5CM
( BERGANTUNG PADA METABOLISMA MASING MASING) .
➨ SESUAI UNTUK MEREKA yANG KELIhATAN TERBANTUT SEAWAL USIA 12TAhUN-35TAhUN. 35 TAhUN KEATAS MASIh BOLEh MENGGUNAKAN hEIGhT UP, CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIh "WORK OUT"

Cara Penggunaan/Cadangan:
Umur 10-15 tahun : 1biji sehari
Umur 15-20 tahun : 2 atau 4 biji sehari
Umur 21-35 tahun : 2 atau 6 biji sehari
*Bergantung pada metabolisma

Cara pemakanan:
•Ambil 30 minit hingga 1 jam sebelum makan •Sekiranya: pemgambilan 4 biji sehari,ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam .
•Sekiranya: pengambilan 6 biji,ambil 2 biji pagi,2 biji tengahari dan 2 biji malam.
~ Makan sekaligus setiap pengambilan.

120 BIJI

UTK ORDER CONTACT ☟☟☟
WhATS APP 0145158587 (FEERA) #heightup #heightupmurah #heightuporiginal #heightupmalaysia #kcolly #perlaexclusive #perlacoffee #selfieskincare #farrabeautyskincare #babiesblink5in1 #kwhite38 #miracleslimmingcoffee #bvrc #radiancesignature #royalslimlishuomagic #royaldetoxplatinum #auramenturbo #aurawhitebubbly #patiibuputihjannalawwa #ninaskincare #satinskinzpremium #naktinggi #carousellmalaysia #klorokcandy #secretskinwhitekawaiicollagen #ipow
5h

» LOG IN to write comment.

Normal SALE UNTIL 30/7
akudia_beautyshoppe Assalamualaikum. hii semua
nk bgtau now da ada Trial Set #ipow by #ninaskincare.
utk yg baru nk mencuba2, blh la try #babyipow ni. free Extra Whitening Cream
.
1 set ada:
Black soap 30gm
Day&Nite Cream 5gm
uv Cream 5gm
#free Extra White Cream
.
PRICE ; RM55 FREE POS TO SM.
TO SS + RM 5.
.
WHATSAPP +60135273602 TO ORDER NOW!!
.
#sayajual #isell #sayajualninaskincare #isellninaskincare #agentninaempire #agentninaskincare #stokistninaskincare #sayajualibuputihoxywhite #sayajualibuputihoxywhiteskincare #sayajualtrialipow #babyipow #sayajualbabyipow #sayajualtrialsetipow ##sayajualipowtrialset #sayajualipowskincare #borongmurahipow #ipowninaskincare #trialsetipow #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #akudia_beautyshoppe #saleraya2015
5h

» LOG IN to write comment.

Normal aishahomar (trustedseller)
cantikcantik_shop IBU PUTIH OXYGEN WHITE (IPOW)

RM58 FREE POSTAGE/ SS +RM5

WASSAP/ TEXT 0125823440
KEISTIMEWAAN SET WAJAH IBU PUTIH OXYGEN WHITE : - Bertindak secara lembut bebas penggelupasan - Mengatasi masalah kulit kusam, berjerawat atau berminyak - Melembabkan kulit kering dan menjadikan ia tampak glowing berseri - Menghapuskan parut dan tompok2 gelap / sunburn juga tona tak sekata - Mengecilkan liang pori dan mengurangi masalah penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat - Melicin, menghalus serta mencerahkan kulit
IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE MENGANDUNGI : ** IBU PUTIH BLACKSOAP (2 PCS) - Membersihkan kulit dari kotoran - Kulit lebih gebu setiap kali cucian ** TONER BLEMISH - Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul - Menutup pori-pori terbuka - Memutihkan kulit ** DAY CREAM SPF 35 - Melindungi kulit dari sinaran UV - Alas bedak yang sangat lembut - Tona kulit akan lebih sekata ** NIGHT CREAM - Memutihkan kulit dengan cepat - Menghilangkan jerawat - Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat - Menaikkan seri wajah - Kulit lebih putih setiap kali sapuan
NOTA : * Night Cream ini juga boleh dipakai pada siang hari sebelum memakai Day Cream SPF 35 * Sebelah malam pula, pakai toner dahulu dan disusuli dengan Night Cream. * Sesuai untuk semua jenis kulit, untuk lelaki dan wanita
#moizvitamin #moizserbukvitamin #moiz #nikkoplacentawhite #nikkoplacenta #nikkoplacentamurah #ibuputihoxygenwhite #ipow #ibuputihoxygenwhitemurah #ibuputihoxygencell #oxygencellnina #nnbeautyserumvitaminc #nnserum #serumvitamincnnserum #nourain3in1 #nourainmurah #nourain3in1murah #nourain4in1 #nourain4in1murah #satinskinz #satinskinzmurah #satinskinzpremium #truedetox #mavellousxlitetruedetox #bustupexpress #bustupexpressmurah #beautysecretbyshalicious #beautysecret #ephyra #slimrich
5h

» LOG IN to write comment.

jalansantan Whatsapp 0194817708
RM 75 SM/RM 80 SS
POSTAGE INCLUDED
KEISTIMEWAAN SET WAJAH IBU PUTIH OXYGEN WHITE : - Bertindak secara lembut bebas penggelupasan - Mengatasi masalah kulit kusam, berjerawat atau berminyak - Melembabkan kulit kering dan menjadikan ia tampak glowing berseri - Menghapuskan parut dan tompok2 gelap / sunburn juga tona tak sekata - Mengecilkan liang pori dan mengurangi masalah penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat - Melicin, menghalus serta mencerahkan kulit
IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE MENGANDUNGI : ** IBU PUTIH BLACKSOAP (2 PCS) - Membersihkan kulit dari kotoran - Kulit lebih gebu setiap kali cucian ** TONER BLEMISH - Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul - Menutup pori-pori terbuka - Memutihkan kulit ** DAY CREAM SPF 35 - Melindungi kulit dari sinaran UV - Alas bedak yang sangat lembut - Tona kulit akan lebih sekata ** NIGHT CREAM - Memutihkan kulit dengan cepat - Menghilangkan jerawat - Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat - Menaikkan seri wajah - Kulit lebih putih setiap kali sapuan
NOTA : * Night Cream ini juga boleh dipakai pada siang hari sebelum memakai Day Cream SPF 35 * Sebelah malam pula, pakai toner dahulu dan disusuli dengan Night Cream. * Sesuai untuk semua jenis kulit, untuk lelaki dan wanita
TO ORDER
WHATSAPP 0194817708
#moizvitamin #moizserbukvitamin #moiz #nikkoplacentawhite #nikkoplacenta #nikkoplacentamurah #ibuputihoxygenwhite #ipow #ibuputihoxygenwhitemurah #ibuputihoxygencell #oxygencellnina #nnbeautyserumvitaminc #nnserum #serumvitamincnnserum #nourain3in1 #nourainmurah #nourain3in1murah #nourain4in1 #nourain4in1murah #satinskinz #satinskinzmurah #satinskinzpremium #truedetox #mavellousxlitetruedetox #bustupexpress #bustupexpressmurah #beautysecretbyshalicious #beautysecret #ephyra #slimrich
7h

» LOG IN to write comment.

Normal AMILIA BEAUTY & HEALTH
amilia_beauty BELLA FORMULA SINUS CURE
.
RM30 SM
RM35 SS
FREE POSTAGE! .
ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??
1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Kelesuan.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.

Apakah fungsi Sinus Cure?
Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.

Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari.
.
100% ORIGINAL
WHATSAPP +60178720047 .
.
#sayajualprodukkecantikan #bellasinusmurah #bellaformulasinuscure #bellaformulasinuscuremurah #bellaformulaori #bellasinus #bellaformula #ubatresdung #ubatsinus #satinskinz #tabita #olicandy #jelita #babiesblink5in1 #perfectlady #perlapotion #julia_lia86shoppe #sayjual #bazaarpaknil #larome #izeara #ipow" (via #RapidRepost @AppsKottage)
15h

» LOG IN to write comment.

mellydehouz 1 family pakat pakai skincare yang sama. Alhamdulillah dulu mom dia macam was-was nak guna. Tapi sekarang tak sampai sebulan pun Jeragat dah clear ok. Kan dah cakap semua jenis kulit sesuai. Kulit jerawat, jeragat, berminyak, pori2 besar, tona tak sekata dan kulit berparut in sha Allah kami ada penyelesaiannya. Berbaloi taw, beli 1 set exclusive nie boleh tahan 2 bulan memang sgt berbaloi dan confirm repeat order. Jom2 pakat cuba #SPARKLINGSKINCARE Belum cuba belum tahu. FREE YOUR FACE FROM CHEMICAL!

How to order?
WhatsApp: +60125829581

#sayajual #sayajualskincare #sayajualmurah #bestbuybeautyproduct #testimellydehouz #satinskinz #olicandy #glutacaps #babiesblink #ipow #symabeauty #bvr #um #uum #utem #uthm #utm #ukm #ump #unimap #unikl #unimas #unisel #uniten #uniza #uitm #uia #usm #usim
16h

» LOG IN to write comment.

Normal NAK CANTIK? JANGAN MALAS!
sabeauty163 SET COMBO
SYMA SERUM RM35
SYMA LOTION RM30
COMBO RM60 FREE POST SM

Syma Miracle Whitening Serum-
Serum syma ini dibuat daripada ekstrak buah-buahan, licorice, arbuntin, gluthatione, vit e dan dirumus khas sebagai booster yang meransang sel-sel kulit mencerah dengan sekata dan semulajadi.

FUNGSI:
1. Membantu menghilangkan parut jerawat, bintik-bintik hitam

2. Membantutkan penuaan sel kulit muka untuk awet muda.
3. Bertindak sebagai pelembap semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah

4. Utk memutih dgn cepat, memulihkan sel2 kulit supaya sihat dn melembutkan kulit dgn sekata SYMA BEAUTY MIRACLE WHITENING LOTION
.

Kelebihan :
Memutihkan seluruh badan
Melembutkan kulit badan
Boleh disapu di tempat yang gelap seperti bawah lengan & celahan pehga dan ketiak
Mencerahkan kulit sekata
Melembapkan kulit yang kering
Memperbaiki struktur kulit yang rosak akibat pancaran matahari

Cara guna :
1) Selepas sapu seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma .
2) Biarkan selama 5-10 minit .
3) Kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna .
.
1Botol berat 80ml .
.
WHATSAPP : 0145158587
.
#symalotion #symabeautylotion #symabeautymurah #symabeautyskincare #sayajualsymabeautyskincare #symabeautyserum #ubatjerawatberkesan #serum #serumsbs # #babiesblinks #IPOWDaynNiteCream #IPOW #FARRABEAUTY #perlacapsulemurah #PLACENTAWHITE #nikkoplacentawhitemurah #vgrip #wanita
17h

» LOG IN to write comment.

akudia_beautyshoppe K-WHITE DAZZLING COFFEE
KOREA COFFEE.
.
Merupakan kopi SUNNAH + CERAH GEBU!!! ( no kafein ).
~ Sesuai untuk seisi KELUARGA.
Lelaki dan Wanita.
.
Memperkenalkan keajaiban minuman kesihatan setiap hari untuk seisi keluarga K-WHITE DAZZLING COFFEE UNTUK KECANTIKAN & KESIHATAN.
.
18X Kuasa Formula Terbaik
MINUMAN SUNNAH
CERAH GEBU BADAN MULUS
AWET MUDA
ANTI-OKSIDAN
BERTENAGA SEPANJANG HARI
SIHAT MENYAH TOKSIK
MENGUATKAN DAYA INGATAN.
.
.
Kembalikan keremajaan kulit anda agar lebih MULUS, PUTIH ANJAL, LICIN, AWET MUDA SERTA BERTENAGA. Ia juga berupaya membaiki kulit rosak yang berjerawat, kering & tidak sekata.
.
.
K-WHITE DAZZLING COFFEE mengandungi pelbagai khasiat & diperkaya dengan makanan sunnah untuk tubuh badan bersama 18x KUASA FORMULA TERBAIK antaranya buah delima yang mengandungi 1,000,000 sejuta khasiat. "BUAH SYURGA", ini juga dipercayai dapat merawat pelbagai penyakit & mengandungi anti-oksidan terunggul.
.
AMengandungi grade terbaik :
COLLAGEN,L-CYSTEINE, GLUTA, SERBUK MUTIARA, TOMATO, KOPI ARABICA, non dairy CREAMER, SKIMMED MILK POWDER, & lain2 juga diperkaya dengan ekstrak MAKANAN SUNNAH IAITU, BUAH DELIMA(BUAH SYURGA), EKSTRAK KURMA, DEBUNGA LEBAH.
.
.
Amalan pengambilan makanan sunnah ini bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kesihatan yang unggul,malahan membantu kita memperolehi keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah daalam kehidupan setiap hari.
.
K-White Dazzling memberikan tenaga sepanjang hari serta menggebukan,mencerahkan agar sentiasa berseri dan awet muda.
.
15 sachet.
.
.
PRICE ; RM 35.00 FREE POS TO SM. TO SS + RM 5.
.
.
WHATSAPP +60135273602 TO ORDER NOW.

#kwhite #kwhitedazlinggcoffee #kwhiteoriginal #kwhitemurah #kwhitepenang #kwhitemalaysia #izeara #izeara6inchiserum #ipow #babiesblinkcoffee #miraccleslimming #slimmingcoffee #babiesblink5in1 #ameyrabeauty #dianz #dianzvitamin #belvya #belleza #dtrim #bestslim #sireh #slimrich #venelotion #akudiacustomers #akudia_beautyshoppe #saleraya2015
17h

» LOG IN to write comment.

Normal Perlacoffeemurah_rm40
kakak_chantek NINA SKINCARE OXYGEN WHITE 100% authentic
.
. 1 pcs rm50
. . .
Add postage
Sm rm6
Ss rm10
.
.
.
Order?
Do whatsapp us
0183839335 / 0133566879

#azanis #bazarpaknil #sayajualmurah #azanismurah #perlakapsulmurah #perlapotion #perlastokissah #nourain #ipow #ninaskincare
17h

» LOG IN to write comment.