26,582 Posts

Normal oslailarizlinKhairi
_roslailarizlinkhairi_ Assalamualaikum!

Hai semua!!
#giveawayonniemonnie 2nd ROUND

Siapa tak ada skincare? Siapa yang taksuka ada set skincare kan? Kulit kusam nak cantik? Nak Skincare FREE?
Onniemonnie ada wat giveaway beshhh utk korang. So weols nak bagi benda free je ni.
Dah la nak bagi free. Tunggu apa lagiiii uolsss !
TERM
easy steps : follow @onniemonnie dan @cikpuaninash repost/screenshot gambar ni kat ig anda make sure PERSONAL IG and not only for giveaway
Personal instagram
Tag nama ig yg berlainan, xbole sama utk setiap post
tag 5 orang rakan anda ️ jangan lupa hashtag #onniemonniegiveaway komen done kat gambar ni jugak repost la banyak mana pun nak repost
janji saya boleh tengok post n repost anda
lagi banyak anda tag kawan kawan lagi tinggi peluang anda nak menang.. okiess! akan dipilih secara samarata adil dan saksama. tempoh tamat akan di beritahu.. Please ikut term ye.. Jika anda xnak dilucutkan penyertaan.. GOOD LUCK LOVELIES #giveawayonniemonnie #giveawaymalaysia #onniemonniegiveaway #makeupkit #makeuptools #malaysiabeauty #ipow #ipowninaskincare #ninaskincare
6min

» LOG IN to write comment.

Normal TCOLLECTION
tcollection93 Belleza By Sofieya Beauty
RM88(SM)
RM95 (SS)
Include postage
Whatsapp 0174418232

Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita.. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh.
Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
Menjadikan kulit glowing secara natural
Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
Mengecilkan liang roma
Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
Memantapkan bentuk payudara dan punggung
Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
Menghalang jangkitan pada vagina
Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous
- 1 kotak ada 20 sachets. Sehari 1 sachet.

#bellezabeauty #bellezabysofieyabeauty #bellezabeautymurah #sayajualbellezabeauty #radiancesignature #inayahbeauty #ipow #oxygencellninaskincare #oxygencell #bazaarpaknil #instamalaysia #igshopmalaysia #instaniaga #sabahanshop #kkcity #kotakinabalu
17min

» LOG IN to write comment.

Normal big sale 12/5 until 10/6/2015
prettypleaseshop SATIN SKINZ PREMIUM
RM115 + free postage SM
Add rm5 SS
WHATSAPP : 0167782906

Penggunaan Satin Skinz secara teratur dan berterusan akan menjadikan kulit anda: - Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

Satin Skinz juga sesuai untuk semua golongan peringkat umur dan jantina termasuklah lelaki dan perempuan. Satin Skinz juga telah mendapat pengesahan sijil halal dan KKM.

Okay, sekarng macam mana nak consume pulak.

Sekiranya di ambil 2 biji sehari, sekotak boleh tahan sehingga 2 bulan tapi disarankan agar ambil 4 biji sehari semasa penggunaan kotak yang pertama. Dalam erti kata lain, makan 1 biji dari botol biru dan1 biji dari botol merah. Macam ni tahan 2 bulan.

Kalau 4 biji pula, pagi ambil 2 biji dan malam ambil 2 biji. Macam ni tahan sebulan je. Kenapa kena ambil 4 biji? Sebabnya nak bagi proses pemutihan tu cepat.

Rasanya masam manis, boleh dihisap atau ditelan. 1 biji dari botol biru dan 1 biji dari botol pink dihisap serentak semasa perut kosong sebelum breakfast dan sebelum tidur.

Yang paling penting, sila minum air dengan banyak ye. Minimum 2 liter, nak lebih ikut suka. Lagi banyak lagi bagus uolls!

#satinskinznewpackaging #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzmurah #bvrc #ipow #nikkoplacenta #klorokcandy #olicandy #satinskinz #babiesblink #satinskinzmurah #satinskinzpremiummurah #satinskinzoriginal #satinskinzoriginalmurah #nikkoplacentawhitemurah #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #hargaborong #borongmurah #aurawhite #dermanictranscap
27min

» LOG IN to write comment.

Normal big sale 12/5 until 10/6/2015
prettypleaseshop MY SLIMMING HERBAL by nina (NEW PACKAGING)
PROMOTION PRICE !!!
RM55 SEBOTOL
RM100 2 BOTOL FREE POS
ADD RM5 SS
WHATSAPP : 0167782906

MENGECILKAN SAMPAI 5-7KG SEMINGGU,MENGECILKAN PERUT,LENGAN & PEHA. DIJAMIN SELAMAT,0 EFFECT !!
Jamu langsing 100% herba resepi doktor,racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu
-daun kumis kucing
-daun jati belanda 100% dari tumbuhan semula jadi !!
Tiada sebarang kesan sampingan seperti
-mual/muntah
-pening
-membuang air besar terlalu kerap
Kebaikkan Jamu Lansing - mengatasi kegemukan,menurun & menjaga berat badan,membuat kita rasa sangat kenyang,MEMBAKAR SEMUA LEMAK YG TIDAK DIPERLUKAN DALAM BADAN & BERTUKAR MENJADI OTOT ! JADI TIADA MASALAH KULIT MENGELEBER ( FLABBY) SELEPAS DAPAT BERAT BADAN YG DI IDAMKAN
*BOLEH MENHILANGKAN LEMAK2 SEHINGGA 5KG-7KG.
Cara pengambilan -
1 kapsul setiap pagi selepas bangun tidur,dalam keadaan perut yg kosong,sebelum makan. Untuk kesan lebih cpt amalkan 2biji sehari sblm breakfast dan sblm tidur.banyakkan minum air masak untuk melancarkan pembuangan toksin dan mempercepatkan pembakaran lemak.
Semasa mengamalkn jamu lansing 100% herba ini,elakkan pengambilan AIR SEJUK,AIS,COFFE,TEH,SUSU,AIR KELAPA MUDA.

#myslimmingherbal #jamulangsing #pillangsing #kurus #bazaarpaknil #msh #ninaskincare #ninaproduk #ipow #sayanakkurus #oxygencell #ibudietkopi #royalslimlishoumagic #larome #miracleslimmingcoffee #venelotion #hottestshape #ibuputih #secretlaxing #jelitapro5in1 #produkkecantikanmurah #produkkecantikan #laromeslimmingserum #garniciaburner #garciniamax
30min

» LOG IN to write comment.

Normal big sale 12/5 until 10/6/2015
prettypleaseshop MY SLIMMING HERBAL by nina (NEW PACKAGING)
PROMOTION PRICE !!!
RM100 ONLY FREE POS
ADD RM5 SS
WHATSAPP : 0167782906

MENGECILKAN SAMPAI 5-7KG SEMINGGU,MENGECILKAN PERUT,LENGAN & PEHA. DIJAMIN SELAMAT,0 EFFECT !!
Jamu langsing 100% herba resepi doktor,racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu
-daun kumis kucing
-daun jati belanda 100% dari tumbuhan semula jadi !!
Tiada sebarang kesan sampingan seperti
-mual/muntah
-pening
-membuang air besar terlalu kerap
Kebaikkan Jamu Lansing - mengatasi kegemukan,menurun & menjaga berat badan,membuat kita rasa sangat kenyang,MEMBAKAR SEMUA LEMAK YG TIDAK DIPERLUKAN DALAM BADAN & BERTUKAR MENJADI OTOT ! JADI TIADA MASALAH KULIT MENGELEBER ( FLABBY) SELEPAS DAPAT BERAT BADAN YG DI IDAMKAN
*BOLEH MENHILANGKAN LEMAK2 SEHINGGA 5KG-7KG.
Cara pengambilan -
1 kapsul setiap pagi selepas bangun tidur,dalam keadaan perut yg kosong,sebelum makan. Untuk kesan lebih cpt amalkan 2biji sehari sblm breakfast dan sblm tidur.banyakkan minum air masak untuk melancarkan pembuangan toksin dan mempercepatkan pembakaran lemak.
Semasa mengamalkn jamu lansing 100% herba ini,elakkan pengambilan AIR SEJUK,AIS,COFFE,TEH,SUSU,AIR KELAPA MUDA.

#myslimmingherbal #jamulangsing #pillangsing #kurus #bazaarpaknil #msh #ninaskincare #ninaproduk #ipow #sayanakkurus #oxygencell #ibudietkopi #royalslimlishoumagic #larome #miracleslimmingcoffee #venelotion #hottestshape #ibuputih #secretlaxing #jelitapro5in1 #produkkecantikanmurah #produkkecantikan #laromeslimmingserum #garniciaburner #garciniamax
31min

» LOG IN to write comment.

59min asilahshukor
Normal DOCTOR
asilahshukor Customer ni susahhh sgt sgt nk cari skincare sbb kulit sensitif. Msti naik jrwt
Skrg pakai #ipow + #oxygencell je dah ok kulit dia
Ninaskincare mmg ok utk semua jenis kulit
59min

» LOG IN to write comment.

Normal AMILIA BEAUTY & HEALTH
amilia_beauty """BELLA FORMULA SINUS CURE
.
RM30 SM
RM35 SS
FREE POSTAGE! .
ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??
1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Kelesuan.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.

Apakah fungsi Sinus Cure?
Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.

Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari.
.
100% ORIGINAL
WHATSAPP +60178720047 .
.
#sayajualprodukkecantikan #bellasinusmurah #bellaformulasinuscure #bellaformulasinuscuremurah #bellaformulaori #bellasinus #bellaformula #ubatresdung #ubatsinus #satinskinz #tabita #olicandy #jelita #babiesblink5in1 #perfectlady #perlapotion #julia_lia86shoppe #sayjual #bazaarpaknil #larome #izeara #ipow" (via #RapidRepost @AppsKottage)" (via #RapidRepost @AppsKottage)
1h

» LOG IN to write comment.

Normal AMILIA BEAUTY & HEALTH
amilia_beauty ""NEW STOCK
MAGIC JELLY

Magic Jelly berkesan merawat :
1. Jerawat
2. Jeragat
3. kulit berminyak
4. kulit kering
5. Eczema
6. Allergic
7. Kulit mengelupas
8. Kudis
9. Kulit kusam
10. Buasir
11. Bisul
12. Sunburn
13. Ruam lampin/susu
14. Puting luka akibat menyusu
15. Rambut kelumumur & gugur
16. Kulit kasar
17. cracked heels
18. Radang kulip
19. Panau/kayap
20. bibir kering
21. Melecur
22. Mengecilkan pori
23. Melembutkan kulit

Magic Jelly boleh digunakan sebagai :
1. face moisturizer
2. mengecutkan jerawat
3. serum rambut
4. melebatkan & memanjangkan bulu mata
5. pelembab bibir
6. makeup primer . Boleh campur dgn bb cream atau foundation utk makeup lebih lama dan glowing
7. after shave gel
8. menghilangkan parut2
9. penyegar wajah
10. sunburn gel
11. ruam2 pade bdn bayi
12. lotion badan
13. Makeup remover RIBUAN testimonial di #MagicJellyTestimonials
RM 55 SM FREE POST
RM 60 SS FREE POST

TO ORDER
Whatsaap 017-8720047

#magicjelly #sayajual #bazaarpaknil #satinskinz #azanis #azanisserum #vitcserum #dianzvitamin #dianzvitaminc #perlapotion #perlacapsule #perlacoffee #olicandy #vsireh #pobling #larome #izeara #ipow #aurorasx #aurawhite #phytocollagen" (via #RapidRepost @AppsKottage)" (via #RapidRepost @AppsKottage)
1h

» LOG IN to write comment.

akudia_beautyshoppe KEISTIMEWAAN SET WAJAH IBU PUTIH OXYGEN WHITE : - Bertindak secara lembut bebas penggelupasan
- Mengatasi masalah kulit kusam, berjerawat atau berminyak
- Melembabkan kulit kering dan menjadikan ia tampak glowing berseri
- Menghapuskan parut dan tompok2 gelap / sunburn juga tona tak sekata
- Mengecilkan liang pori dan mengurangi masalah penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat
- Melicin, menghalus serta mencerahkan kulit

IBU PUTIH OXYGEN WHITE SKINCARE MENGANDUNGI : ** IBU PUTIH BLACKSOAP (2 PCS)
- Membersihkan kulit dari kotoran
- Kulit lebih gebu setiap kali cucian ** TONER BLEMISH
- Berfungsi menghalang jerawat dari terus timbul
- Menutup pori-pori terbuka
- Memutihkan kulit ** DAY CREAM SPF 35
- Melindungi kulit dari sinaran UV - Alas bedak yang sangat lembut
- Tona kulit akan lebih sekata ** NIGHT CREAM
- Memutihkan kulit dengan cepat
- Menghilangkan jerawat - Memudarkan parut-parut jerawat serta jeragat - Menaikkan seri wajah - Kulit lebih putih setiap kali sapuan

NOTA :
* Night Cream ini juga boleh dipakai pada siang hari sebelum memakai Day Cream SPF 35
* Sebelah malam pula, pakai toner dahulu dan disusuli dengan Night Cream.
* Sesuai untuk semua jenis kulit, untuk lelaki dan wanita.
.
PROMO PRICE: RM 75 FREE POS TO SM. TO SS +RM 5.
.
WHATSAPP +60135273602 TO ORDER NOW!!
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualipow #ibuputihoxygenwhitemurah #ibuputihoxygenwhite #ipow #ipowmurah #onlineshop #onlineshopmurah #igshopmalaysia #viewmyig #akudia_beautyshoppe
1h

» LOG IN to write comment.

hafizahs_collection PERLA POTION SERBUK MUTIARA.

Serbuk ajaib yang mengandungi serbuk mutiara asli dan berperisa berry. —
.
.
Kenapa Serbuk Ajaib?
Kerana #perlapotion mampu mencerahkan kulit dari kepala hingga ke kaki, yang bermakna anda akan mendapat kulit yang cerah sekata di seluruh badan.
Perla Potion mampu melembap, mencerahkan dan menghaluskan kulit.
Bagi yang berumur 40an keatas Perla Potion mampu menghalang kulit dari mengalami kedutan dan mencegah penuaan dan memudakan kulit wajah.
Disamping itu juga perla potion mampu merawat masalah kulit seperti kulit berjerawat dan radang kulit serta dapat memperbaiki penglihatan.
Untuk yang mengalami masalah mudah stress juga di syorkan mengambil Perla Potion ini kerana dipercayai dapat menenangkan minda.
Ibu mengandung dan menyusu juga sesuai mengamalkan perla potion kerana kandungan serbuk mutiara dapat mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi.
Untuk ibu menyusu, Perla Potion boleh membantu penghasilan air susu.
Bagi ibu yang berpantang, Perla Potion sangat sesuai digunakan untuk memperbetulkan sistem saraf, menambah tenaga dan membuang angin didalam badan.
Perla Potion mampu memperbetulkan semula metabolisma badan dan menenangkan hati dan mengurangkan kegelisahan.

RM40 (SM) RM45 (SS)
.
READY STOCK! FAST DELIVERY!
100% ORIGINAL
SMS/WHATSAPP 0134077904
.

#radiancesignature #babiesblink5in1 #satinskinzpremium #symabeauty #bvrc #floralmask #laromeslimmingserum #veneslimminglotion #dtrim #belvya #syadvance #bestslim #garciniaburner #amyerabeauty #ibuputihoxygenwhite #kcolly #dianzvitaminc #opasnow #ipow #ninaskincare #halangdanbakar #produkkurus #veneslimminglotion #laromeslimmingserum
#Perla #Perlapotion #Perlapotionoriginal #aurorasx #azanis #bebiesblink #satinskinz
2h

» LOG IN to write comment.

Normal oslailarizlinKhairi
_roslailarizlinkhairi_ Assalamualaikum!

Hai semua!!
#giveawayonniemonnie 2nd ROUND

Siapa tak ada skincare? Siapa yang taksuka ada set skincare kan? Kulit kusam nak cantik? Nak Skincare FREE?
Onniemonnie ada wat giveaway beshhh utk korang. So weols nak bagi benda free je ni.
Dah la nak bagi free. Tunggu apa lagiiii uolsss !
TERM
easy steps : follow @onniemonnie dan @cikpuaninash repost/screenshot gambar ni kat ig anda make sure PERSONAL IG and not only for giveaway
Personal instagram
Tag nama ig yg berlainan, xbole sama utk setiap post
tag 5 orang rakan anda ️ jangan lupa hashtag #onniemonniegiveaway komen done kat gambar ni jugak repost la banyak mana pun nak repost
janji saya boleh tengok post n repost anda
lagi banyak anda tag kawan kawan lagi tinggi peluang anda nak menang.. okiess! akan dipilih secara samarata adil dan saksama. tempoh tamat akan di beritahu.. Please ikut term ye.. Jika anda xnak dilucutkan penyertaan.. GOOD LUCK LOVELIES #giveawayonniemonnie #giveawaymalaysia #onniemonniegiveaway #makeupkit #makeuptools #malaysiabeauty #ipow #ipowninaskincare #ninaskincare
3h

» LOG IN to write comment.

Normal azsrbeauty
azsrbeauty #Repost @azsrbeauty with @repostapp.
・・・
All items is READY STOCK :) 100% original . Wang akan dikembalikan sekiranya tiruan
Order and details WHATSAPP : 01128600787
#ipow #ibuputihoxygenwhite
3h

» LOG IN to write comment.

the_limited97 AZANIS SCAR SERUM
RM40 + FREE POSTAGE SM
ADD RM5 SS
WHATSAPP : 011-12396536

Bagaimana Azanis Scar Serum mampu hilangkan kesan parut yang luarbiasa?
Azanis Scar Serum memang dikenali sebagai serum hilangkan parut. Secara amnya Azanis Scar Serum membantu untuk melembapkan kulit dan bertindak sebagai vitamin antioksidan yang mana ia akan memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah dengan radikal bebas agar tidak rosak dan menyebabkan penuaan awal. Satu lagi kelebihan Azanis Scar Serum adalah merawat parut tidak kira parut jerawat, parut akibat kemalangan atau parut disebabkan kulit sensitif.

Formulasi yang reka khas ini sesuai bagi jenis kulit yang berikut

Kulit berminyak
Kulit berjerawat bengkak dan bernanah.
Kulit Kemerahan (Hypersensitive Skin)
Mereka yang pernah menggunakan produk Hydrokuinon & Merkuri kerana lapisan Asid Matel kulit telah terhakis (Kulitnya sudah nipis)

#azanisscarserum #azanis #scarserum #vitamincserun #babiesblink #bvrc #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #satinskinzpremium #perlacoffee #ipow #scarcream #ibuputihoxygenwhite #hargaborong #cmdreveal #azanisscarserumoriginal #azanismurah #azanisoriginal #mixingwhite #borongmurah #tabitaakincare .
4h

» LOG IN to write comment.