24,288 Posts

Normal PRODUCT ORIGINAL MURAH
schizea_empire KColly Sweet17
.
Jom putih gebu dgn k-colly guys!! ANTARA KEHEBATAN K-COLLY SWEET 17 COLLAGEN 1,000,000MG - Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memulihkan kulit yg tidak anjal, kendur dan kering
- Menghilangkan kedutan kecil dan garis halus di tepi mata
- Mengurangkan masalah jeragat atau jerawat di muka
- Menghilangkan rekahan dan kedutan kulit selepas bersalin
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Baik untuk ibu2 yg hamil atau menyusukan anak
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Menghilangkan kegelupasan di bahagian muka
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit- Sesuai untuk lelaki mahupun wanita/remaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi

Price: RM100 (SM) RM105 (SS)

#kcolly #kcollyofficial #collagen #symaskincare #satinskinz #radiancesignature #mxt #vimaxcapsule #dermanic #nikkoplacentawhite #trustedseller #ipow #sayajual
5min

» LOG IN to write comment.

Normal harga murah & original disini
prettypleaseshop MY SLIMMING HERBAL by nina
PROMOTION PRICE !!!
RM100 ONLY FREE POS
ADD RM5 SS
WHATSAPP : 0167782906

MENGECILKAN SAMPAI 5-7KG SEMINGGU,MENGECILKAN PERUT,LENGAN & PEHA. DIJAMIN SELAMAT,0 EFFECT !!
Jamu langsing 100% herba resepi doktor,racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu
-daun kumis kucing
-daun jati belanda 100% dari tumbuhan semula jadi !!
Tiada sebarang kesan sampingan seperti
-mual/muntah
-pening
-membuang air besar terlalu kerap
Kebaikkan Jamu Lansing - mengatasi kegemukan,menurun & menjaga berat badan,membuat kita rasa sangat kenyang,MEMBAKAR SEMUA LEMAK YG TIDAK DIPERLUKAN DALAM BADAN & BERTUKAR MENJADI OTOT ! JADI TIADA MASALAH KULIT MENGELEBER ( FLABBY) SELEPAS DAPAT BERAT BADAN YG DI IDAMKAN
*BOLEH MENHILANGKAN LEMAK2 SEHINGGA 5KG-7KG.
Cara pengambilan -
1 kapsul setiap pagi selepas bangun tidur,dalam keadaan perut yg kosong,sebelum makan. Untuk kesan lebih cpt amalkan 2biji sehari sblm breakfast dan sblm tidur.banyakkan minum air masak untuk melancarkan pembuangan toksin dan mempercepatkan pembakaran lemak.
Semasa mengamalkn jamu lansing 100% herba ini,elakkan pengambilan AIR SEJUK,AIS,COFFE,TEH,SUSU,AIR KELAPA MUDA.

#myslimmingherbal #jamulangsing #pillangsing #kurus #bazaarpaknil #msh #ninaskincare #ninaproduk #ipow #sayanakkurus #oxygencell #ibudietkopi #royalslimlishoumagic #larome #miracleslimmingcoffee #venelotion #hottestshape #ibuputih #secretlaxing #jelitapro5in1 #produkkecantikanmurah #produkkecantikan #laromeslimmingserum #garniciaburner #garciniamax #gxmax #gcmaxxmurah
7min

» LOG IN to write comment.

15min sya.syidah
Normal Syahidah.abdullah
sya.syidah My Slimming Herbal
Original from NinaSkincare

100% herbal
100% selamat
100% tiada kesan sampingan
100% BERKESAN menurunkan berat badan
Take 1 capsule 30 minutes b4 breakfast
My Slimming Herba 100% herba resepi doktor,racikan seperti jamu di dalam kapsul dari bahan herba & tumbuh-tumbuhan iaitu :
️ Daun kumis kucing
️ Daun jati belanda 100% dari tumbuhan semula jadi !!
Rasai keberkesanan dlm masa 1 MINGGU sahaja !! .
@sya.syidah
@sya.syidah

Kebaikan My Slimming Herba
- Mengatasi kegemukan , Menurun & Menjaga berat badan , Membuat kita rasa sangat kenyang
- membakar semua lemak yang tidak diperlukan dalam badan & bertukar menjadi otot. Jadi tiada masalah kulit mengeleber selepas dapat berat badan yang diidamkan
- boleh menurunkan berat badan 5-7kg seminggu & ada yang pecah rekod turun sebanyak 12kg hanya dalam masa seminggu lebih sahaja
.
@sya.syidah
@sya.syidah
@sya.syidah .
.
.
Wssap 017.9231700
.
.
Cara pengambilan :- .
- bagi yang berat bawah 80kg (1biji) manakala yang lebih 80kg (2biji) sehari.
Makan pada waktu pagi sebelum sarapan
- semasa mengamalkan slimming herbal ni, elakkan dari minum AIR SEJUK, AIS, KOPI, TEH, SUSU, AIR KELAPA MUDA. Ini kerana ais/air sejuk boleh menyebabkan lemak di dalam badan menjadi beku & berkumpul
- mesti makan nasi di waktu tengahari dengan kuantiti yang sedikit. Lebihkan makan sayur - sayuran & buah - buahan
- minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari

Price RM65

Postage RM7sm RM10ss

Kindly Whatsapp 017.9231700
.
@ninaempire_associates
.
#ninaskincare #ninaskincareagent #ipow #ibuputihoxygenwhite #ibuputih #ibuputihnina #oxygencell #ninaempireassociate #promo #sayajual #sayajualskincare #sayajualonline #visitmyig #sayajualoffline #sayajualprodukkecantikan #readystock #skincare
#sayajualonline
#sayajualmurah #myslimmingherbal #myslimmingherbaltestimoni #ninaproduk w #sayanakkurus #slimmingherbal
15min

» LOG IN to write comment.

Normal Babies blink 3 Rm100
airalicious_beauty IBU PUTIH OXYGEN WHITE by ‪#‎ninaskincare‬ ... Set ni special siket sbb ada extra sabun dlm 1 set. So uols xyah la risau lg sbb selalunye sabun yg akn habis dulu kan .

Rm80 sm / Rm85 ss

Untuk sebarang order dan pertanyaan boleh whatsapp sis ke 01126091451 / Wechat : SayeAida_

SERIOUS BUYER ONLY !

#sayajual #sayajualOn9 #sayajualmurah #sayajualOnline #sayajualOriginal #Ipow #IbuPutihOxyenWhite #IpowNinaSkincare #NinaSkincare #IbuPutihOxygenWhiteNinaSkincare #IpowMurah #IpowOriginal #sayajualIpow #sayajualIbuPutihOxygenWhite #sayajualIbuPutihOxygenWhiteNinaSkincare #sayajualNinaSkincare #sayajualIpowNinaSkincare #sayajualIpowMurah #sayajualIpowOriginal
43min

» LOG IN to write comment.

Normal Emas 916 Murah & Tanpa GST!

» LOG IN to write comment.

Normal harga murah & original disini
prettypleaseshop KAWAII (SET JIHAN )
RM145 FREE POSTAGE SM
ADD RM5 SS
WHATSAPP : 0167782906

ingin tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji? Inilah dia supplement TERBAIK kerana bahan-bahannya yang LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA. Ianya juga mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit bagi melambatkan penuaan dgn efektif.

Setiap set Secret Skin White Kawaii Collagen mengandungi:

1,600,000mg
14 x Stem Cell
20 x Super Fruits
Pitera Rich Extract
top
Bahan-Bahan Utama
Wild Blueberry Stem Cell
Blueberry Stem Cell
Raspberry Stem Cell
Green Apple Stem Cell
Apple Stem Cell
Snow Lotus Stem Cell
Green Tea Stem Cell
Tomato Stem Cell
Swiss Red Grape Stem Cell
Grape Stem Cell
Argan Fruit Stem Cell
Rosella Stem Cell
Cranberry Stem Cell
Blackberry Stem Cell
Trehalose
Pure L-glutathione
Hydrolyzed Peptide Tilapia Collagen
Phyto Hyaluronic Acid
Pitera Extract
Pearl Powder
Biotin
Acaiberry
Strawberry
Pamogranate
Avocado
Grape Seed Extract
Perilla Seed Extract
Mangosteen Extract
Vitamin C
Kiwi
Co-Enzyme Q10
Astaxanthin
Omega 3
Papaya
Lemon

Khasiat Produk
KulitKesihatanPara Ibu
• Merangsang kolagen kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam • Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah
• kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)

#kawaisetjihan #kawaicollagen #kawai #kawaiioriginal #secretskinkawaicollagen #secretskinkawai #secretskinwhite #kawaisetdrharlina #kawaimurah #nikkoplacentawhite #ipow #satinskinzpremium #perlacoffee #zofeabeauty #radiancesignature #satinskinz #babiesblink #ipcd #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #hargaborong #hargamurah
3h

» LOG IN to write comment.

  •   arrallie_ terbaik !! follow sy kalau sudi 53min

» LOG IN to write comment.

Normal harga murah & original disini
prettypleaseshop SATIN SKINZ PREMIUM
RM115 + free postage SM
Add rm5 SS
WHATSAPP : 0167782906

Penggunaan Satin Skinz secara teratur dan berterusan akan menjadikan kulit anda: - Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

Satin Skinz juga sesuai untuk semua golongan peringkat umur dan jantina termasuklah lelaki dan perempuan. Satin Skinz juga telah mendapat pengesahan sijil halal dan KKM.

Okay, sekarng macam mana nak consume pulak.

Sekiranya di ambil 2 biji sehari, sekotak boleh tahan sehingga 2 bulan tapi disarankan agar ambil 4 biji sehari semasa penggunaan kotak yang pertama. Dalam erti kata lain, makan 1 biji dari botol biru dan1 biji dari botol merah. Macam ni tahan 2 bulan.

Kalau 4 biji pula, pagi ambil 2 biji dan malam ambil 2 biji. Macam ni tahan sebulan je. Kenapa kena ambil 4 biji? Sebabnya nak bagi proses pemutihan tu cepat.

Rasanya masam manis, boleh dihisap atau ditelan. 1 biji dari botol biru dan 1 biji dari botol pink dihisap serentak semasa perut kosong sebelum breakfast dan sebelum tidur.

Yang paling penting, sila minum air dengan banyak ye. Minimum 2 liter, nak lebih ikut suka. Lagi banyak lagi bagus uolls!

#satinskinznewpackaging #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzmurah #bvrc #ipow #nikkoplacenta #klorokcandy #olicandy #satinskinz #babiesblink #satinskinzmurah #satinskinzpremiummurah #satinskinzoriginal #satinskinzoriginalmurah #nikkoplacentawhitemurah #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #hargaborong #borongmurah #aurawhite #dermanictranscap
3h

» LOG IN to write comment.

Normal harga murah & original disini
prettypleaseshop OXYGENCELL by Nina Skincare
1 PCS - rm60
2 PCS - rm110
free postage semenanjung
Add rm5 sabah sarawak
Whatsapp : 0167782906
----------------------------------------------
Oxygen Cell cream ni bukan calang2 krim tau dan boleh dikatakan krim terbaik kerana mampu memperbaiki kulit yang rosak, memberi seri kepada kulit kusam dengan mencerahkan, menganjalkan kulit muka.Kulit akan terpelihara dari kedutan di awal usia. Mengandungi bahan yang kaya dengan mineral dan vitamin semulajadi, khasiat ideal utk menambahkan kecantikan dan vitamin pd kulit.Kulit kusam pun mmg boleh putih jika uols amalkan krim nie. Bintik2 halus pun boleh jer hilang.. Sape beli mmg tak rugi..
Krim ini memberikan keyakinan pd si pengguna krn ia adalah :
✦ produk yg selamat dan dpt menyuburkan kulit.
✦ Kulit kelihatan lebih anjal seawal 7 hari penggunaan...
✦ resapan oxygen pd kulit akn mengurangkan kedutan...
✦ mengawal lebihan minyak pd wajah, sekaligus menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
✦ Oxygen cream direka khas untuk memberikan nafas yg baru pada kulit.
✦ Ekstrak botani digabungkan utk membantu meningkatkan kandungan oxygen yang terus pada kulit.
✦ Ia juga membersih & menyucikan kulit secara semulajadi.
✦ melembap dan mengurangkan garis-garis halus.
✦ Sesuai untuk rawatan kulit di usia remaja.
✦ Sesuai untuk semua jenis & peringkat kulit

Whatsapp / telegram : 0167782906
Rm60/sm rm65/ss
Free postage

#sayajualmurah #borongmurah #bazaarpaknil #instashop #visitmyig #kedaionline #oxygencell #oxygencellnina #ninaskincare #ninaproduk #ipow #ipcd #bvrc #ibuputih #msh #myslimmingherbal #harummalam #kcolly #floralmask #amyeraflawless #sparklingdiva #aurawhitebubbly #egfserum #egfgoldserum #egfgold #azanisscarserum #azcosmetic #buangdaki #nikkoplacentawhite #satinskinzpremium
3h

» LOG IN to write comment.

Normal PRODUK KECANTIKAN TERMURAH
sparklebeautyzshop MAY PROMO SATIN SKINZ PREMIUM
RM110

POSTAGE : RM6SM/RM10SS

BORONG MIN 6
RM105

Penggunaan Satin Skinz secara teratur dan berterusan akan menjadikan kulit anda: - Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
- kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati

Satin Skinz juga sesuai untuk semua golongan peringkat umur dan jantina termasuklah lelaki dan perempuan. Satin Skinz juga telah mendapat pengesahan sijil halal dan KKM.

Okay, sekarng macam mana nak consume pulak.

Sekiranya di ambil 2 biji sehari, sekotak boleh tahan sehingga 2 bulan tapi disarankan agar ambil 4 biji sehari semasa penggunaan kotak yang pertama. Dalam erti kata lain, makan 1 biji dari botol biru dan1 biji dari botol merah. Macam ni tahan 2 bulan.

Kalau 4 biji pula, pagi ambil 2 biji dan malam ambil 2 biji. Macam ni tahan sebulan je. Kenapa kena ambil 4 biji? Sebabnya nak bagi proses pemutihan tu cepat.

Rasanya masam manis, boleh dihisap atau ditelan. 1 biji dari botol biru dan 1 biji dari botol pink dihisap serentak semasa perut kosong sebelum breakfast dan sebelum tidur.

Yang paling penting, sila minum air dengan banyak ye. Minimum 2 liter, nak lebih ikut suka. Lagi banyak lagi bagus uolls!

#satinskinznewpackaging #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinzmurah #bvrc #ipow #nikkoplacenta #klorokcandy #olicandy #satinskinz #babiesblink #satinskinzmurah #satinskinzpremiummurah #satinskinzoriginal #satinskinzoriginalmurah #nikkoplacentawhitemurah #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #hargaborong #borongmurah #aurawhite #dermanictranscap #azcosmetic #aurawhitebubbly
3h

» LOG IN to write comment.

Normal SSM 002377894-W
wawamuakaashop Sale Sale Sale
READY STOCK !!! .
Postage
RM6.00 SM
RM10.00 SS

NAK order ? hantarkan ws/tele atau wechat " SALAM SAYA NAK ORDER _____"

saya akan layan anda seramah yang mungkin insyaAllah . Orang berbudi kita berbahasa . .
.
P/s : Barangan bukan malaysia tiada yang fake. Sticker dan lain-2 tu semua di buat di Malaysia sebab tu pelbagai2 jenis rupe yang ade yang kite jumpe. JANGAN JADI MANGSA TERTIPU LAGI ! .
.
.
+60122133144
whatsapp/wechat/telegram .
.
.
.
NO CALL NO MESEJ NO COD

#onlineshopmurah #onlineshop #onlineshopmalaysia #bazarpaknil #promosi #merdekasale #malaysiamurahshop #malaysiasale #dropshipmalaysia #salesalesale #promo #giveawaymalaysia #rayasale #studentprice #hargapelajar #hargastudent #murah #hargaborong #saleoftheyear #promosimurahgila #promosipenghabisanstock #promosiawaltahun #happynewyear #ninaskincaremurah #ninaskincare #ipowmurah #oxygenwhitemurah #ipow
3h

» LOG IN to write comment.

hafizahs_collection SET TRIAL KULIT NORMAL/JERAGAT
(1 SABUN SUSU BERAS, 1 SABUN COLLAGEN, 1 KRIM SIANG, 1 KRIM MALAM)
Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung. * Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

PROMO SM RM 48 SS RM 52 SS
.
NORMAL PRICE SM RM 59.90 SS RM 63.90
.
WHATSAPP +60134077904
READY STOCK FAST DELIVERY!

#sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #dnars #dnarsskincare #dnarsskincareoriginal #radiancesignature #bvrc #heightup #kcolly17 #auramen #aurawhitebubbly #miracleslimmingcoffee #patiibuputihjannalawwa #perlacoffee #satinskinzpremium #nikkoplacentawhite #zofeabeautysecret #chriszenmoistcake #ninaskincare #velvetglowskincare #kapsulhormonperfectlady #babiesblink5in1 #sayajualskincare #jelitapro5in1 #kloroxcandy #secretskinwhitekawaiicollagen #ipow
4h

» LOG IN to write comment.

miemyhouze_shoppe2nd PROMO SM RM 50 SS RM 55
.
NORMAL PRICE SM RM 59.90 SS RM 63.90

SET TRIAL KULIT NORMAL/JERAGAT
(1 SABUN SUSU BERAS, 1 SABUN COLLAGEN, 1 KRIM SIANG, 1 KRIM MALAM)
Tiada lagi masalah; Jeragat, Jerawat, Parut, Bintik Hitam, Kulit berminyak, Kusam, Kering, Pori terbuka, Garis halus dan resdung. * Menghaluskan dan megecilkan liang roma,
* Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
* Memundarkn garis-garis halus.
* Menegangkan wajah.
* Wajah akan jadi lebih cerah, gebu dan halus berseri-seri tanpa parut, jeragat dan jerawat.

BERMINAT CONTACT ☟☟☟
ID WE CHAT 010 3617 358
ID TELEGRAM 010 3617 358
WHATS APP +6015 9255 8712 (MUST ADD +6)

#sayajualmurah #sayajual #bazaarpaknil #dnars #dnarsskincare #dnarsskincareoriginal #radiancesignature #bvrc #heightup #kcolly17 #auramen #aurawhitebubbly #miracleslimmingcoffee #patiibuputihjannalawwa #perlacoffee #farrabeautyskincare #satinskinzpremium #nikkoplacentawhite #zofeabeautysecret #chriszenmoistcake #ninaskincare #velvetglowskincare #kapsulhormonperfectlady #babiesblink5in1 #sayajualskincare #jelitapro5in1 #senawang #klorokcandy #secretskinwhitekawaiicollagen #ipow
5h

» LOG IN to write comment.

miemyhouze_shoppe2nd SM RM 65 SS RM 70
.
KELEBIHAN & KHASIAT LAFIA CARE GOLD : .
Kelebihan LAFIA: .
Menegangkan payudara dan punggung
Menambah saiz payudara
Melansingkan badan dgn penyingkiran lemak dlm badan
Mengetatkan Miss V
Menajamkan penglihatan dn mempunyai bahan Agen Anti Barah
Mencerahkan dn Melembutkan kulit termasuk bahagian puting payudara
Menganjalkan kulit yg melendut
Membersihan lapisan darah
Meningkatkan tenaga batin
melambatkan proses penuaan

CARA PENGAMBILAN LAFIA CARE GOLD :
1- Minum Lafia Care Gold 2 kali sehari
2- 15-30 minit sebelum sarapan
3- 3 jam selepas makan malam
*pastikan kedua2 waktu ini perut sis tengah kosong

Cara minum Lafia Care Gold :
1- Minum 1 sudu besar LAFIA (sudu plastik)
2- Minum sekurang-kurangnya 400ml air mineral/air masak SEBELUM & SELEPAS minum LAFIA
.
Isi kandungan : 500ml
.
UTK ORDER CONTACT
WE CHAT / TELEGRAM 0103617358
WHATSAPP +601592558712 (SAVE MACAM INI)

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #lafia #lafiacare #kwhite38 #zofeabeautysecret #bustupexpress #radiancesignature #kapsulhormonperfectlady #ladiescollagen #kcollysweet17 #babiesblinkcoffee #quputeh #satinskinzpremium #secretskinwhitekawaiicollagen #aurawhitebubbly #ummalacto #perlaexclusive #perlajuice #harummalam #whiteup #jelitapro5in1 #nikkoplacentawhite #ipow #ibuputihcollagendrink #dcollagen #farrabeautyskincare #perlacoffee #miracleslimmingcoffee
5h

» LOG IN to write comment.

amiliabeauty "BELLA FORMULA SINUS CURE
.
RM30 SM
RM35 SS
FREE POSTAGE! .
ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??
1) Hidung tersumbat
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Kelesuan.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.

Apakah fungsi Sinus Cure?
Berfungsi untuk mengatasi masalah Resdung ( Sinusitis ) dan akan menampakkan kesan dalam masa 7 hari.

Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap botol?
Setiap botol mengandungi 30 kapsul dan penggunaan selama 15 hari.
.
100% ORIGINAL
WHATSAPP +60178720047 .
.
#sayajualprodukkecantikan #bellasinusmurah #bellaformulasinuscure #bellaformulasinuscuremurah #bellaformulaori #bellasinus #bellaformula #ubatresdung #ubatsinus #satinskinz #tabita #olicandy #jelita #babiesblink5in1 #perfectlady #perlapotion #julia_lia86shoppe #sayjual #bazaarpaknil #larome #izeara #ipow
5h

» LOG IN to write comment.