15,371 Posts

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Premium Reseller Iphone Second
berlinstore_ #iphones4s Apple menggemparkan dunia dengan mengumumkan generasi kelima smartphone ini yang bernama iPhone 4S. Masih menggunakan bentuk yang sama dengan model sebelumnya, tetapi ponsel ini sudah memiliki fitur perintah suara pintar bernama Siri.

Selain Siri, 4S jugasudah mengalami peningkatan kemampuan berupa penggunaan prosesor baru A5 1 GHz, kamera beresolysi 8.0 MP dengan kemampuan merekam video 1080 HD, dan sistem operasi iOS 5. Di samping itu, smartphone ini juga memiliki tiga varian memori internal, yaitu 16GB, 32GB, dan 64GB.

Ponsel ini pertama kali dirilis pada tanggal 14 Oktober 2011 silam. Hebatnya, dalam 3 hari setelah memasuki pasar penjualan, 4s sudahberhasil terjual sebanyak 4 juta unit. Jauh melebihi generasi sebelumnya. #iphone #iphonesia #infoberlinstoreplus
2w

» LOG IN to write comment.

iphone6sgetfree IPhone 6's been delivered, for a chance to win one, follow the Steps below 1⚀Shout US Out. 2⚁COMMENT @iphone6sgetfree ON 3 OTHER FAMOUS ACCOUNTS. 3⚂ COMMENT WHAT IPHONE AND COLOUR YOU WANT!
4⚃WIN A CHANCE
3w

» LOG IN to write comment.

Normal BLOUSE.CARDIGAN.HANDBAG.iPHONE
jomterjah.shop Wow3!! Hai semua...@jomterjah. shop ingin membuat promosi kaw2 sempena pembukaan jualan iphone di ig @jomterjah.shop ini yang baru saja dilaunch semalam... Harga yang ditawarkan oleh ig ini teramat2 MURAHHH SANGATT yang susah korang nak dapat harga macam ni di igshop iphone yang lain.. Jangan Risau, 100% Original ok.. + warranty (sebarang claim melalui kami sahaja.) .
Promosi ini hanya sah sehingga akhir bulan ini je tau!! ... Promosi sehingga 1September 2015!! Korang siap2lah kumpul duit sehingga akhir bulan ni, Lepas ni harga jadi asal balik naa.. rugi nanti kalau xbeli bulan ni sementara promosi masih ada.. .
SENARAI HARGA JUALAN PROMOSI iPhone!
100% ORIGINAL (SERIOUS BUYER ONLY!!) WhatsApp Laju2 ke 019-914 0913 .
#iphones #iphones4#iphones4s #sayajualmurah #sayajualiphone #sayajualiphonemalaysia #iphoneoriginal #iphoneori #visitmyig #iphonesales #handsetiphone #hadiahkahwin #iphonemurah #iphone5 #iphone5s #iphone5smalaysia #iphone5ssilver #iphone5sgold #bazarpaknil #sayajualonline #original #handphonemurah #produkkecantikan #iphone6
3w

» LOG IN to write comment.