303,835 Posts

Juno NovusCIICardiff
novusciicardiff One week to go until our launch event #novuscardiff #ciicardiffypg #cii #insurance 4min

» LOG IN to write comment.

Normal Bonita
bonitarahardiyanti Job hari iniiiii~
Fotografer reliance dadakan ._.
#job #event #sosialisasi #insurance
11min

» LOG IN to write comment.

Normal Mohamad Hafis Sukardi
hafisprudential Belajar dan pelajari dari kisah orang lain adalah sesuatu yang amat berharga..
Klien : Assalamulaikum Din.. Boleh tolong buatkan Income Protection utk aku RM300,000 dan utk zaujah (wife) RM300,000 tak?..
Saya : W'salam.. Boleh.. Kenapa tiba - tiba hang nak buat ni?? 3 tahun aku dok promote .. Tapi hang buat tak layan ja..
Klien : Tiba-tiba aku rasa, aku kena ambil insurans.. Bulan lepas adik aku meninggal. Umur tak jauh beza dengan aku pun.. Beza 2 tahun ja .. Meninggal sebab sakit jantung.. Bila dia meninggal aku yang uruskan semua.. Pengurusan kematian, hal-hal berkaitan dengan hutang, makan minum anak isteri dia dan semua lah yang dia tinggalkan.. Semua nya aku urus..
Apa yang paling aku TERHARU bab soal HUTANG dan PERBELANJAAN untuk anak isteri.. Isteri arwah tak bekerja.. Sebelum ni semua urusan arwah yang buat.. Tapi bila dia dah tak ada.. Isteri dia langsung tak tahu nak buat apa.. Sekarang ni dia tengah berkira-kira nak jual rumah untuk menampung perbelanjaan sementara dia cari kerja lain.. tu yang terpaksa cover balik dengan jual rumah sekarang.. Buat sementara waktu ni isteri arwah dok dengan mak ayak dia kat kampung..
Bila jadi macam ni baru aku terfikir bagaimana kalau aku yang MATI??? Bagaimana anak dan isteri aku??? Siapa yang nak uruskan semua perbelanjaan mereka?? Siapa nak settlekan hutang-hutang aku ??? Rumah dan tentu la jadi FREE.. tapi yang lain-lain lagi..
Sejak arwah meninggal aku tido tak lena.. Aku rasa KEMATIAN tu dekat sangat…jadi sementara aku boleh buat sesuatu untuk family aku.. lebih baik aku buat keputusan sekarang… AKU TAK MAHU APA YANG MENIMPA PADA FAMILY ARWAH akan terjadi pada FAMILY AKU bila aku dah tak dak nanti…
*bagaimana diri kita ??? adakah kita nak tinggalkan orang-orang yang kita sayang berhadapan dengan situasi begini ???
“UNTUK APA PERLU BERKIRA, SEKIRANYA ANDA MAMPU BUAT YANG TERBAIK UNTUK MEREKA????" #prudential #prubsntakaful #insurance #incomeprotection #wasiat #awareness
29min

» LOG IN to write comment.

48min jayehey
Normal Jay E Policarpio
jayehey Securing my future... One step at a time! Thanks to my very beautiful and ever-supportive Financial Advisor @rainpapa25 for taking good care of my hard earned money. Save a portion as early as NOW! Wanna be part of the brighter life? ask us coz were #HereToHelp. #SunLifePH #Sunlife #investments #Insurance #LifelongPartner #PYOLO 48min

» LOG IN to write comment.

58min ebaybahrain
Normal ӘBΛY BAHRAIN
ebaybahrain منذ العام 1976، أصبح أسم الأهلية للتأمين مرادفاً لشركة التأمين الموثوق بها في البحرين لتقديم حلول التأمين والحماية العالية المستوى. سواء كنت ترغب في التأمين على منزلك، عملك، صحتك، حياتك أو عقارك فسوف تجد لدى الأهلية للتأمين الحل لكل احتياجاتك.
للاستفسار يرجى الاتصال:

المنامة 17225860

سلماباد 17784535

الرفاع 17204451

وادي السيل 17204452

سترة 17736300 *تطبق الشروط والاحكام
لأفضل أسعار التأمين تابعونا على
@alahliainsurance

@alahliainsurance

@alahliainsurance

Watsapp :33508855
#insurance #alahlia #bahrain #BIA #Amnasays #motor  #life #Medical #Fire #Home #Travel #trip #safe #housemaid #Riffa #Manama #Sitra #Wadialsail #Salmabad
58min

» LOG IN to write comment.

1h wgabbro
Normal William Gabbro
wgabbro My new insurance
#bpjs #ecards #insurance #indonesia
1h

» LOG IN to write comment.

versewealth Our New Financial Years resolution is to help as many Australian's as we can to remove the financial uncertainty from their lives and have the best chances of achieving the ambitions important to them. If you think we might be able to help, call the team on 03 8630 2814 to chat about it. #yourverse #financialadvice #personalised #transparent #money #wealth #investing #super #goals #tax #finance #shares #property #cash #insurance #cashflow #strategy #ambition 1h

» LOG IN to write comment.

Normal First Takaful Insurance
1st_takaful إعلان إلحاقي من شركة وقاية للتأمين وإعادة التأمين التكافلي بخصوص توصية مجلس إدارتها بزيادة رأس مال الشركة عن طريق طرح أسهم حقوق أولوية
#weqaya #insurance
#وقاية #للتأمين #التكافلي
1h

» LOG IN to write comment.

Normal AIT-AssociatedIrishTherapists
ait_insurance We are working hard, we are having fun and there are no dramas here - the AIT girls are ready to take your calls 1800 625 180 from a landline and 0766 060 020 from a mobile #nodrama #beautyinsurance #insurance #nails #tanning #makeup #hair #holistic #complementary #fullbeauty #workhard #playhard #wearereadyforyou x 1h

» LOG IN to write comment.

nurilyanakamaruddin Si mushroom dan si pipi bam2 selalu bejauhan padahal rumah sebelah taman je.susah naa nak jumpe.tapi bile dah jumpe ginila gayayer.sengal tak habis2..
#visitmyig #insurance #insurans #takaful #medicalcard #nurilyana #ilyanamaat #maatakaful #ejentegar #ejenkuantan #11315 #muahhciked
1h

» LOG IN to write comment.

Video Reliance Partners Horsham
rphorsham Reliance Partners Horsham 0400840397 Go to www.facebook.com/reliancepartnershorsham to see full clip! #insurance #video #business #ausag #australia 1h

» LOG IN to write comment.

Lark ABT-AssociatedBeautyTherapists
abt_insurance We are working hard, we are having fun and there are no dramas here - the ABT girls are ready to take your calls 0845 017 50 90 #nodrama #beautyinsurance #insurance #nails #tanning #makeup #hair #holistic #complementary #fullbeauty #workhard #playhard #wearereadyforyou x 2h

» LOG IN to write comment.

hannadiabetesexpert You have to be healthy enough to have energy for the paper-war you need to have with the health insurance, which you need because you're sick... 2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal عيادة محبوبي لطب الأسنان
mahboubiclinics عيادة محبوبي لطب اﻷسنان يسرها أن تعلن عن إستقبال حاملي بطاقة المظلة للتأمين الصحي.
للإستفسار يرجي الإتصال علي : 043458686
أوقات العمل في رمضان من الساعة 5:30م الي الساعة 11:30م
#UAE #dubai #jumeirah #almadallah #insurance #dubaigov #ramadankareem #zabeel #mydubai #jumeirah #aueae #emarat #dubaimarina #jbr #smile
#الامارات #دبي #ابوظبي #الشارقة #عجمان #راس_الخيمة #الفجيرة #ام_القيوين #جميرا #زعبيل #جمال #استشاري #تقويم_اسنان #تجميل_الأسنان #ابتسامة #تأمين
2h
  •   _3was Wow! I like this photo 2h

» LOG IN to write comment.