2,816 Posts

Rise anabeatrizen97
anabeatrizen97 Mal foi embora e a saudade bateu !
#InstaFone #InstaLove #InstaBoyfriend
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Video 14-Thrash/Death... Wea Bakan:$

» LOG IN to write comment.

ellen_sampaiio "Nunca é tarde para correr atrás de seus sonhos." Falou, valeu
#InstaFone *-* #InstaFofaAté '-' ^^ #InstaHappy :) :*
5d

» LOG IN to write comment.

eyjamfenty First time pegang ular ni , nama dia sean ! ok memang takud yang teramat .. but yaa dia sangat comel actually ♡
#anaconda #instashh #instawiggle #instascared #instafone #instacamera #instabey #instamedusa #instarihanna #instagrey #instadark #instasean #instalike #instaupload #instadaily
7d
  •   nancytabs Hadoiii sbb ayah la sis la....nnt la kite crite pnjang crite Nye....hilang kat umah je pon tp Jenoh la cari tp x jmp...harga die mmg la Mahal,,Nk murah beli Kat gerbang mlm Shah alam...sis beli Kat sane la adik oiii @eyjamfenty ... 7d
  •   eyjamfenty @nancytabs owh yeke .. sokay nnty kita story ok ! Hopefully jumpa la nnty tu kan □ yaaa nnty kalau duit lebih nak cuba bela lah .. hee 7d
  •   nancytabs Yess sure...beli la kalo dah minat,,Tp ingat taw Nk bela ni ade care n kena pd gaya...nnt jmp sis crite taw...Pepe hal msg je Kalo Nk jmp....wechat ade Kn? @eyjamfenty 7d
  •   eyjamfenty @nancytabs tu la dngar cerita nak kene ada lesen bagai , betul ke? Yaa ada add la saya sis id - ijam02101994 ... ook sis one day mybe but not now □ 7d
  •   nancytabs Yupp...ala lesen murah je...stahun rm10.. alright...Yupp sis pon bz skit skg ni,,tggu la betol2 free nnt bole laaa Kn @eyjamfenty 7d
  •   eyjamfenty @nancytabs really ? Oww murah je tu .. ok settlekan lah dulu problem sis tu yea □ nanty kita lepak 7d
  •   nancytabs Good Boy 7d
  •   eyjamfenty @nancytabs Goood girl □ 7d

» LOG IN to write comment.

eyjamfenty Tak dapat bayangkan perasaan when dah tamat latihan industry nanti .. yaa this what we call kitchen of paradise ! sebusy mana pun , mereka still lagi mampu untuk gelak ketawa & bergurau senda ... tiada istilah moody ♡ □
#instavouge #instalove #instakilla #instakitchen #instaphake #instawiggle #instaselfie #instafone #instacamera #instariri #instaupload #instadaily #instamiley #instatower
2w

» LOG IN to write comment.

thacio_souza Companheiro meu,., #instafone #meew s2 2w

» LOG IN to write comment.

dessaaalves_19 E Deus ñ costuma falhar...Vou com Fé,Vou na Fé <3 #InstaSono#Instafoto #instamadruga#instagood#instaeu#instafofa#instafone#instamusic... Então partiuzzZz dormir... 3w

» LOG IN to write comment.