3,962 Posts

apinkdj Good afternoon 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

dheameirina .
20.08.2014
️ Alhamdulillah dapet hot chocolate & choco mede dari @denucokelat. Hot chocolate dipaduin sama choco medenya rasanya enak banget! Yang suka banget sama cokelat wajib coba hot chocolate dan choco mede dari @denucokelat dijamin ngga nyesel !! Terimakasih mba Amelia @denucokelat
#endorse
1d

» LOG IN to write comment.

Normal Food / Vintage / Pastel
dheameirina .
21.08.2014
Homemade Banana Bread
Marinex Rectangular Loaf dari @tokombaknurin alhamdulillah syenang syekali aku mba Langsung aku bikin banana bread pake Marinex Rectangular Loaf dari @tokombaknurin karena tahan kalo di oven atau di microwave, recommendedkaan hihihihi. Marinex Rectangular Loaf dari @tokombaknurin ini juga ada tutupnya loh, jadi pas udah dingin bisa langsung ditutup, jadi aman terkendali makanannya hihihi. Terimakasih yah sekali lagi mba @tokombaknurin #endorse
2d

» LOG IN to write comment.

dreamy_gg A quote dedicated to my sisters: Side by side, or miles apart...we are sisters, connected by the heart Here's wishing a very Happy Birthday to @pinkpixie198 & @celina88 ️ Looking forward see you girls next weekend! 3d

» LOG IN to write comment.

dreamy_gg Such a hot day~! #icecream anyone? Hope I got it right for #myweekofdepth @its_my_week. 5d

» LOG IN to write comment.

dreamy_gg It's a #beautiful #sunday #morning~ Have a #relaxing day everyone! 6d

» LOG IN to write comment.

dreamy_gg Yay~ finally it has stopped raining! It's #teatime with a cup of #greentea #latte & my #sweet Alice in Wonderland #keychain by @netnotnco 7d

» LOG IN to write comment.

dreamy_gg It's a rainy #Saturday morning here~ brighten up a gloomy morning with a giant #strawberry #macaron & a cup of #tea Wishing you lovely Saturday no matter the weather! 7d

» LOG IN to write comment.