1,104,022 Posts

Normal DX_silver925 : PANDORA
daisy_shoppee #SALE #SALE #SALE .
.
Princess Signature Murano.
(glow in the dark)
.
Net price Rm63.
#SALE Rm 55 only !!
.
READY STOCK:
- elsa
- belle
- anna (out of stock)
- tinkerbell
.
others : pre order. Full payment required upon order b4 or on 30/4/16.
.
tamat 30/4/16
.
No reservation. 1st come 1st serve.
.
Sterling Silver 925.
(made of 92.5% Silver).
.
1:1 imitation, material, stamping & design same as original.
.
.
#whatsapp_sms_0173302607 for more details #daisyshoppe .
.
#pandorabracelet #pandorakl #kualalumpur #tiffany_co #tiffanymalaysia #silver #bracelet #sayajual #sayajualpandora #gelangpandora #onlineshopmalaysia #iklanmalaysia #kedaionline #visitmyig #igseller #igmalaysia #murano #bracelet #bazaarpaknil #sayajualmurah #bazaarlepakvp #pandora
46s

» LOG IN to write comment.

Normal UQASHA SENROSE JANNA NICK
kedai.coket PALAZZO PLAIN ~pink
RM45 sm / RM50ss
Free postage °Material : Italian Crepe
°Tidak jarang, tidak panas, mudah iron
°Sesuai digayakan bersama kemeja, shirt or blouse
°Sesuai bagi yg tidak selesa memakai jeans atau seluar ketat
°Patuh syariah •Freesize•
Pinggang = 26 ~ 36 inci
Punggung = 44 inci
Labuh = 40 inci

#palazzo #palazzoplain #palazzomurah #uitm #bazaarpaknil #igmalaysia #bizmalaysia #rezeki
3min

» LOG IN to write comment.

Normal UQASHA SENROSE JANNA NICK
kedai.coket PALAZZO PLAIN
RM45 sm / RM50ss
Free postage °Material : Italian Crepe
°Tidak jarang, tidak panas, mudah iron
°Sesuai digayakan bersama kemeja, shirt or blouse
°Sesuai bagi yg tidak selesa memakai jeans atau seluar ketat
°Patuh syariah •Freesize•
Pinggang = 26 ~ 36 inci
Punggung = 44 inci
Labuh = 40 inci

#palazzo #palazzoplain #palazzomurah #uitm #bazaarpaknil #igmalaysia #bizmalaysia #rezeki
3min

» LOG IN to write comment.

Normal UQASHA SENROSE JANNA NICK
kedai.coket PALAZZO PLAIN
RM45 sm / RM50ss
Free postage °Material : Italian Crepe
°Tidak jarang, tidak panas, mudah iron
°Sesuai digayakan bersama kemeja, shirt or blouse
°Sesuai bagi yg tidak selesa memakai jeans atau seluar ketat
°Patuh syariah •Freesize•
Pinggang = 26 ~ 36 inci
Punggung = 44 inci
Labuh = 40 inci

#palazzo #palazzoplain #palazzomurah #uitm #bazaarpaknil #igmalaysia #bizmalaysia #rezeki
4min

» LOG IN to write comment.

Normal UQASHA SENROSE JANNA NICK
kedai.coket PALAZZO PLAIN

RM45 sm / RM50ss
Free postage °Material : Italian Crepe
°Tidak jarang, tidak panas, mudah iron
°Sesuai digayakan bersama kemeja, shirt or blouse
°Sesuai bagi yg tidak selesa memakai jeans atau seluar ketat
°Patuh syariah •Freesize•
Pinggang = 26 ~ 36 inci
Punggung = 44 inci
Labuh = 40 inci

#palazzo #palazzoplain #palazzomurah #uitm #bazaarpaknil #igmalaysia #bizmalaysia #rezeki
4min

» LOG IN to write comment.

Normal mohd irfan
superkingbp_irfan WOOOWWW.... !!! Tak perlu lagi diceritakan kehebatan SIXTYNINE 69 OIL kerana semua sudah sedia maklum.tangan yang hanya menyapu SIXTYNINE 69 OIL pada zakar pun dah berselerak urat di tangan,inikan zakar yang di sapu? bagaimanalah urat nya,zakar pun makin tebal,panjang,sihat.

Kesan SE AWAL TIGA HARI. Tidak perlu ambil masa dan tunggu begitu lama. Ianya semudah ABC.

A - Beli.
B - Sapu & urut.
C - Besar.

BAPAK SEGALA MINYAK..MINYAK URUT SIXTYNINE 69 OIL TERHEBAT DIPASARAN DUNIA KINI BERADA DI MALAYSIA. PENGGUNAAN YANG SANGAT SENANG SEMUDAH A-B-C!!
5min

» LOG IN to write comment.

Normal SuperAgentElleZadaSamSyatilla
fesyenputrajaya @Regrann by @fesyenputrajaya from @rahsia.kecantikan.wanita: BUE PREMIUM (pink) KESAN LEBIH BERGANDA... Ingin Memiliki Payudara YangCantik, Besar Dan Montok?

Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Jangan risau kerana sudah ada produk yang dapat menandingi semua produk lain yang ada di pasaran.

FORMULA RAHSIA ini difomulasikan untuk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.

Memperkenalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM

BUE PREMIUM terdiri drpd
Kacip fatimah, manjakani, akar serapat, pueraria lobata dan merifica, merine collagen dan stevia
.

Whats App 019 3991088
Whats App 019 3991088
Whats App 019 3991088

#yearendsale
#bazaaronline
#sayajualonline
#igshopmalaysia
#bazaarpaknil
#noradanish
#jomcantik
#quputeh
#terlajaklaris
#poslaju
#visitmyig
#igmalaysia
#onlineshopping
#produkwanita
#sayajualproduk
#jomcantik
#jualanmurah
#onlineshop
#promosi - via #Regrann #repost
5min

» LOG IN to write comment.

10min kedai.coket
Normal UQASHA SENROSE JANNA NICK
kedai.coket FLORAL FLOWY SKIRT
RM48 sm / RM 53 ss
FREE postage °Material heavy moss crepe
°ada full lining
°Material skirt sangat lembut & tidak panas
° A cut / Princess cutting
°Very Flowy ~
°Free size XS till XL

Pinggang = 25 ~ 40 inch
Labuh = 40 inch
Kembang bawah = 47 inch

Whatsapp +6017 7766962

#skirtperempuan #skirtmurah #floralskirt #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #uitm #bazaarpaknil #igers #igmalaysia #jdt #luaskankuasamu #jombelidengansaya
10min

» LOG IN to write comment.

11min kedai.coket
Normal UQASHA SENROSE JANNA NICK
kedai.coket FLORAL FLOWY SKIRT
RM48 sm / RM 53 ss
FREE postage °Material heavy moss crepe
°ada full lining
°Material skirt sangat lembut & tidak panas
° A cut / Princess cutting
°Very Flowy ~
°Free size XS till XL

Pinggang = 25 ~ 40 inch
Labuh = 40 inch
Kembang bawah = 47 inch

Whatsapp +6017 7766962

#skirtperempuan #skirtmurah #floralskirt #sayajualmurah #sayajual #sayajualonline #uitm #bazaarpaknil #igers #igmalaysia #jdt #luaskankuasamu #jombelidengansaya
11min

» LOG IN to write comment.

glittersbygia SALE! 20% OFF on all Modern Muslimah collection
In-store & Online

Grab your favourite pieces before it's too late! Sale is on!

Shop online:
www.TudungStore.com/glitters-by-gia (click the link in our bio) |

Direct walk-in:
@tudungstoredotcom Boutique Bangi Sentral

#glittersbygia #tudungstoredotcom #fashion #fashionista #style #ootd #outfit #hijaber #hijabfashion #muslimahfashion #onlineshopping #onlineshop #onlinestore #igshop #igmalaysia #igers #igseller #instashop #instafashion #instafollow #kualalumpur #bangisentral #fashionblogger #sayajual #bazaarpaknil #hijab #womenswear #sale #trendy
11min

» LOG IN to write comment.

shakleebyartieqah LAST DAY PROMOTION !

Harga terjelepuk murah sehingga malam ini sahaja yeee. Esok dah back to normal price Yang nak sebotol buleh.
Nak 2 botol lagi buleh.

Vit c ngan omega
Beli 6 botol Atie bg free lagi sebotol total 7 botol u angkut! Hehe

WHATSAPP 012-2280021

#shaklee #shakleebangi #shakleeshop #shakleeshahalam #shakleeselangor #SayaNakKurus #sayajualmurah #igshop #igmalaysia #instalike #bazaarpaknil #cantiksehat
13min

» LOG IN to write comment.

Normal mohd irfan
superkingbp_irfan Selamat pagi abam abam semua. Bangun pagi anda mesti ceriakan bila dapat bersama isteri malam tadi. Pastikan isteri anda pun ceria bila bangun pagi kerana kepuasan ketika bersama anda. Jika tidak ceria,mungkin anda ada masalah pancut awal ketika bersama. Isteri tidak puas menyebabkan isteri tidak ceria bangun pagi.

Hanya menggunakan ED GEL membuatkan isteri anda bangun pagi dengan senyuman. Jangan sampai anda tidur luar kerana anda pancut awal. Rawat lah zakar anda dengan segera. SUAMI YANG BAIK ADALAH SUAMI YANG MEMBUATKAN ISTERI NYA BANGUN PAGI DENGAN SENYUMAN.
15min

» LOG IN to write comment.

nazz_rain Which team are you belong to? We're #teamcap 😎 .. Love the movie so much.. Even though Ironman was trying to do the right things, but Captain's instinct is always right!! #weekend #qualitytime #movietime #captainamerica #superhero #aesthetics #gymbuddy #vsco #igmalaysia #menswear #boys 17min
  •   rafizzirosli Aik? Semalam cakap team iron? Hehehehe let's watch for the 2nd round 14min

» LOG IN to write comment.

Normal Zanali's Closet/Kedai Zanali
zanalisusabrand Preorder fossil Emerson satchel rm970
Depo separuh or kalau nak 3x pm me for detail..valid til may 1st
#fossilmalaysia #fossil #zanaliscloset #bazaarpaknil #igmalaysia
18min

» LOG IN to write comment.