8,466 Posts

» LOG IN to write comment.

itsmeawien I will miss u abng is :P jaga diri kat tempat orang, semoga berbahagia belajaq kat UMP tu. Moga abg balik rumah nanti, perut tu dah kempihh, tak buncit lg dah HAHAHAHAHAHAHAH !
P/s : awien buat sweet ni, tolong hargai ciked okay?!
.
.
.
#ikutcarakita #mygenggua #PhotoGrid #instagrammalaysia #igersmalaya #igerscool #igerspic #igersmalaysia #ig_malaysia_ #igersmy #igers #ini_malaysian #ig_malaysiabest #ikutcarakita #vsco #vscomy #vscomalaysia #vscocamgram #vscogood #vscobest #vscoeffect #vscocam #vscocammalaysia #vscotalent #vscoworld #vscopic #vscogallery
------------------------------------
3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Nurin Syazana Azudin
  •   effh.m aip aip ambik gambaq kat wc ni. kantoi. hahahaha. 1w
  •   itsmeawien Hahahaha gambaq stai aa. Kena amik aa @effh.m 1w
  •   effh.m kan ? kan ? tipu la kalau tak rindu nak menjerit nyanyi lagu seroja tu. haihh 1w
  •   itsmeawien Hahahahah punya nak tekan tang serojaaaa tu... Even slalu kena perli dgn senior *-* hahahahah ohhh i miss ! @effh.m 1w
  •   effh.m haha, paling rindu bila cikgu cikgu cakap "kuat lagi kuat lagi" time training tapi bila dah time buat persembahan tu... tudiaaa haaha kuat dia batu ckvu tau cemana. 1w
  •   effh.m *baru *ckgu typo pulak aiee 1w
  •   itsmeawien Hahahaha time training kita simpan soraa.. Mai time persembahan kita keluaq habih semua hahahah aduuu throwback nmpk haihh.. Koi rinduu.. @effh.m 1w

» LOG IN to write comment.