11,476 Posts

reelsnob ᴡɪᴛʜ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴛᴏ ʟᴏsᴇ, ɪɴᴛᴏ ᴛʜᴇ ʙʟᴜᴇ. 5h

» LOG IN to write comment.

Juno Muhammad Amir Afham
amir_afham InsyaAllah.. Travel Notice:

August 30-31 Kedah
October 3 Pahang
October 17-18 Cameron Highlands
November 17-23 South Korea
20h
  •   andaq Kenapa g nov wey 20h
  •   azmiesulaiman Kemah 19h
  •   amir_afham @andaq cari autumn andaq..haha tp xpasti la dpt x.. ko december kn? 19h
  •   amir_afham @azmiesulaiman keming 19h
  •   azmiesulaiman Kayo ore 19h
  •   andaq Aku pun org sponsored so layankan aje winter lagi. Kalau tak aku pun teringin g autumn plak 18h
  •   amir_afham @andaq tp ak xpasti la dapat x.. Tgk pada kalendar sane mcm da penghujung autumn nk masuk winter..ntah la..haha nanti lepak andaq, banyak nk minta guide ni 18h
  •   andaq Still autumn lagi tu waktu korang g cuma hujung2 dah but daun2 tu still ada. Winter selalunya awal dec tu. boleh takdahal nnt lepak mai kl roger la 18h

» LOG IN to write comment.

  •   forrestg59 Une ballade toute ensoleillée sous une couleur d'été 1d
  •   uninfoman Walking alive ;) Très beau! 23h
  •   109cat Tout doux 21h
  •   _ondikoi Bonne journée 19h
  •   matmm Petit loup en exploration, d'un pas décidé. Ta photo est toute douce 19h
  •   auresteph Sublime 14h
  •   alicesantorini Magnifique 10h
  •   karenette On s'y croirait 7h

» LOG IN to write comment.

lifesucksssss_ apa korang tgk kat atas tu adalah giveaway dri @theonesies . onesies dia sgt comfortable and comel2 je .... bila pakai mmg rasa mcm xnk cabut dh .. hahahah.. igshop ni juga jual onesies for kids (saiz tu kena tanya owner sendiri lah) ... kalau nk beli tu whatsap owner ig shop ni .... harga pun berpatutan . nmpk mcm best kan... singgah2lah dkt igshop @theonesies ni . nmpk mcm nk grab smua je .. hahaha . saya harap saya dpt menang giveaway dari @theonesies ni. tak sabarnya nk tgk spe menang... klau bukan saya , takapalah . klau itu bukan rezeki saya. #theonesiesgiveaway
#theonesies10kgiveaway
#ayatsantaije
#igers
#igersbest
#igersoftheday
1d

» LOG IN to write comment.

_emy_lili Pic 149/365 Coude à coude 2d

» LOG IN to write comment.

_emy_lili Pic 148/365 3d

» LOG IN to write comment.