3,160 Posts

» LOG IN to write comment.

ainsipenjualiphone Assalamualaikum.hai hai. Lama tak story pasal handphone..
Saya jual :
1. Iphone (4,4s,5,5s,6,6+)
2. Samsung (macam2 jenis ada)
3. Lenovo (nak story takut limit sebab byk jenis sangat)
4. Xiaomi

Semua handphone diatas memang 100% original.
Sealed box
COD alam sentral shah alam ONLY
Postage available

OKAY rasa2 ramai dah tau story ni sebab byk kali sy promote and alhamdulillah ramai customer kami yg bg good feedback.

And product terbaru say sekarang iaitu SIM KAD PAKEJ MURAH (RM50 untuk 5G data internet) memang best and super jimat!! RM30 utk no baru
RM50 convert no

16 sen call
5 sen sms
Whatsapp saya untuk lebih info and tawar menawar boleh aje :) *psst..SAYA TENGAH CARI DROPSHIP UNTUK SIMCARD NI
#0174474964 #simcard #pakejmurah #internet #pakejinternetbest #dropshipneeded #drophipsimcard #dropshipper #instashop #iphoneseller #iphonemurah #igsgopmurah #instashopmurah #rm50 #simkadmurah #murah2 #sayajual #handphonemurah #handphoneoriginal #iphoneoriginalmurah #barangmurah #gadgetmurah #gadgetoriginal #COD #postage #igerbest #pemborong #gadget
1d

» LOG IN to write comment.

ainsipenjualiphone Yayy parcel dah sampai!!! Tqvm customer yang cool sebab percaya kami sampai 3set iphone5 64gb white dia beli!!wawww 😎😎😎 Pm/whatsapp 0174474964 lekaih kalau nak tau harga #iphone #hargaiphone #iphone5 #iphonejual #iphoneseller #iphonemurah #iphoneoriginal #igshop #igerjual #igerbest #igershop #handphonemurah #handphoneoriginal #handphonepromotion #promotion #feedback #parcel #igmalaysia 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ainsipenjualiphone Tengah tak berapa sihat pun nak update pasal iphone jugak Sekarang ni iphone 5 and 5s tengah selling fast!! Sampai ada yg sanggup tunggu,bayar dulu kat kami.tq sebab percaya Siapa pm saya memang untung la sbb saya bagi harga murah untuk bulan march ni ja 0174474964 (ain)

#iphone #iphonebest #iphone4 #iphone5 #iphone6 #igerbest #igershop #instashop #iphonejual #iphoneuser #igermeletop #igermalaysia #iphoneseller #iphoneoriginal #iponnakbergambar #ijualiphone #sayajual #murah #marchpromotion #promotion #jualiphone #jualhandphone #handphonemurah #handphoneoriginal
1w

» LOG IN to write comment.

Normal محمد صفي

» LOG IN to write comment.

ainsipenjualiphone Haaa jangan la sedih2 adik akak comey sana nunnn...saya jual iphone murah murah lagi original okay.berenti belek2 igshop org lain tu.saya boleh kasi murah!!
Senang ja wasap #0174474964 *baik cepat sebelum GST nanti #iphone #iphone4 #iphone5 #iphone6 #iphonejual #iphoneuser #iphonemurah #iphoneseller #iphoneoriginal #iponnakbergambar #igerbest #igermalaysia #sayabaik #sayajual #murah #handphonemurah #handphoneoriginal #igermeletop #igershop #igshop #igbest #ighandphone #ainsipenjualiphone
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.