3,024 Photos

rahullimonta I'll be here, by your side
No more fears, no more crying
But if you walk away I know I'll fade
'Cause there is nobody else
1w

» LOG IN to write comment.

zahirine #rotijala kegemaran saya 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Zahirine_Rahman
zahirine #ilovepremiumbeautifulcorset

#TESTIMONI HAPPYCUSTOMER
Best kan bila dah 3 hari sarung corset #PremiumBeautiful dah boleh pakai balik jeans lama2 yg dah ketat tu..orang pompuan biasanya ada masalah lebihan lemak kat peha. Sbb tu kalau badan naik sikit je bhg yg wanted ni confirm kembang cepat. Kesian baju2/ seluar dah sendatt.

Tp bila dah pakai premium beautiful lemak2 di tmpt yg wanted mcm peha, punggung dan belakang bdn akan dialihkan nampak lebih kemas dan xde flabby2 lagi..namanya proses pengalihan lemak gitew..kat perut apatah lagi kan.. mestu korang xnk bila jalan2 tu..terasa lemak2 perut.pun menari2 skali..hihi..;) Jgn biarkan masalah bentuk badan buat kita kurang yakin pd diri sendiri..Sayangi aset diri kita!

Jom sape2 teringin nak pakai boleh pm saya 012.270087. Harga istimewa menanti dengan plan mudah mampu milik! ;) Siap free consultation lagi.. pm cepat2 k!

#iamcertifiedpremiumbeautifulagent
#zahirinedotcom
#awesomazingteam
#testimonialateam
#setkurus
#bentukbadanidaman
#looseweight
#ramping
#gayaraya
1w

» LOG IN to write comment.

zahirine Alhamdulilah..hampir 3 minggu berpuasa dengan amalkan minum mineral coffee dan 2 biji garlic tablet diwaktu sahur..berat badan turun cepat dan badan rasa ringan je.
Kalau ikutkan masa sblm berpuasa lagi..asik nak makan je.. memang yak bileh lapar especially saya masih menyusukan anak. Everytime niat nak ganti puasa terbantut je sbb tetiba perut cepat berangin dan susah nak kawal nafsu makan. Saat terakhir paksakan diri utk ganti puasa dengan amalkan minum mineral coffee dan garlic tablet. Perut dah x cepat lapar dan yg penting saya x cepat pening bila kurang makan.
Tak sangka sungguh ramadhan kali ini saya xde masalah langsung untuk cergas ketika berpuasa. ;) Susu badan lancar je macam biasa.
Saya nak share kebaikan 2 set product yg saya dah cuba.. GARLIC TABLET
=============
1. Kurangkan selera makan
2. Menurunkan kolestrol darah dan lemak.
3. Menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme
4. Melegakan kembung perut, ulser peptik
5.Mengurangkan risiko kanser
6. Kurangkan risiko strok
7. Melancarkan penghadaman

MINERAL COFFEE
=============== 1. Mengurangkan tekanan
2. Perut Rasa kenyang
3. Turunkan tekanan darah
4. Neutralkan asid dlm bdn
5. Hilangkan gastrik
6. Beri tenaga tambahan.

Sesiapa yg nak turunkan berat badan , ada masalah gastrik boleh try set ni. *** PRODUCT MESTI CUBA**** MEMANG BERKESAN!
JOM SINGKIRKAN LEMAK DAN KOLESTROL
BADAN LANGSING DAN SIHAT - HATI CERIA RAYA LEBIH BERMAKNA ;) PM me. 012.2700873
2w

» LOG IN to write comment.

zahirine #ilovemarineessence
Siapa.yang sesuai guna sabun marine essence?

Membantu anda yg bermasalah spt berikut :-
1. Alergi ( ruam , ekzema )

2. Jerawat kasar /bintik2 halus

3. Kesan daki tebal ( ketiak & celah pelipat badan - leher,lutut,jari kaki , perut.

4. Gigitan nyamuk / serangga

5. Rekahan tapak kaki

6. Kulit menggelupaa (jari , muka)

7. Kulit kering (muka , lutut, siku , kaki)

8. Bdn dan kaki berbau.

Kalau anda ada masalah spt diatas..jangan bersedih ok!

Sabun #marineessence boleh buat anda tersenyum dgn hasilnya * belum cuba belum tau kan. ;)
* diperbuat dari bahan semualajadi
* mengandungi khasiat garam buluh

Jom cuba! ;) READY STOCK! READY STOCK!
Pm 012.2700873
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Nashville Zahirine_Rahman
zahirine Pagi2 dah Selfie wearing #cozumalipstick. Sapuan lembut je kat bibir..tetiba mood best jek nak keje hari ni.. Color pandora red sesuai bagi uols yg suka warna soft pink yg nampak calm je..;) Bahan unik yg digunakan dalam cozuma mattifying lipstick : - ekstrak buah betik dan sfera kolagen buatkan bibir nmpk gebu dan mungil
- minyak biji safflower utk kelembapan bibir
- vitamin c dan vitamin e
- squalane utk sapuan licin dan ringan * Biasanya kalau kita pakai lipstick kene oles lip balm dulu kan..utk elakkan rekahan..tapi dengan COZUMA MATTIFYING LIPSTICK boleh sapu terus tanpa mengeringkan bibir. MUDAH KAN?

Ada 5 color pilihan utk dimiliki.
1. Rose i love you
2. Berry me
3. Shanghai tang
4. Pandora red
5. Lolly pink

Pm 012.2700.873 untuk tempahan.
4w

» LOG IN to write comment.