3,287 Posts

» LOG IN to write comment.

vbbys OK I LIED here's another one, I don't know what street this is but I liked all the neon lights and sex shops lol #paris #france #burlesque #lights #neon #idkkkk 10h
  •   wonderingdreamstar HOW DARE YOU GO TO PARIS WITHOUT ME OMG I COULD TALK TO PEOPLE IN FRENCH. 10h

» LOG IN to write comment.

hannojesso so love me like you doooo #idkkkk 4d

» LOG IN to write comment.

gxox_12 #idkkkk 5d
  •   little_stud509 I'll love you more 5d
  •   lupitaaa_10 Happy birthday baby may god bless you with many more years to cum! Love you lots hope to c ya when you cum back & dont forget my minnie ears! 2d
  •   nennaa05 If you're dating my brother I don't think you should be sending other guys videos of you twerking, js. @gxox_12 1d
  •   gxox_12 It was a joke , I've never even made a " twerking video " .. @nennaa05 1d
  •   nennaa05 Coo, I'll let my bro know @gxox_12 1d
  •   gxox_12 aha ok cool but tbh there's no need to , me & gabriel don't have secrets nor do we keep things from eachother if your brother had any concerns he can ask me , but obviously he doesn't @nennaa05 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Asia Severight
asiaseveright__ don't act surprised when you can see what i can do without you.🌞 #old #photo #selfie #blah #lame #edit #l4l #f4f #doubletap #heart #it #idkkkk 1w

» LOG IN to write comment.

sara_sarkaaa Për të gjithë ziliqaret, për të gjithë ata ose ato që na kanë inat dhe për gjithë ata që janë përpjekur të na ndajnë ju them diçka "S'besoj tja arrini qëllimit pasi asnjë dhe asgjë nuk na mban dot larg!!! Të gjitha përpjektjet tuaja djallëzore do të shkojnë dëm dhe do vdisni nga xhelozia kur të shikoni se ne do jemi gjithnjë e me të bashkuar duke plotësuar ëndrrat tona." Laliii ne i kemi premtuar njëri tjetrit shumë gjëra dhe e di që do i mbajmë deri në fund. Je gjysma ime qe me ploteson cdo boshllek...Të dua #TImi ^_^ 2w

» LOG IN to write comment.

selena_nicole_710 Forgot I took this like a week & a half ago lol . #black&white #mirrorselfie #idkkkk 2w

» LOG IN to write comment.

Aden Strawberry
miruvors Wish I was able to get closer without it flying away. Spring is on its way!! Thank God. #bird #animal #tree #spring #idkkkk 2w

» LOG IN to write comment.

mgmtandftp I cried like 3 times today. Lmao i think you know who was the cause (͡° ͜ʖ ͡°)
#MarkFoster #FosterThePeople #concert #lollapalooza #idkkkk #crying
2w
  •   mgmtandftp I don't think that's how you spell lalapalooza 2w
  •   torche.s It's lollapalooza but omG SAME 2w
  •   mgmtandftp @torche.s THANKyoi for telling me how its spelt Omg (ΦωΦ) 2w

» LOG IN to write comment.

88_psycho_but_awesome_88 Oh shit oh shit oh shit oh shit.... I look like shit.... SCREW IT, LOL I LOVE MY EREN COSPLAY YO
--------------------------------------------
( #erenjaeger #erencosplay #aot #attackontitan #aotcosplay #cosplay #snk #snkcosplay #anime #animecosplay #erenjaegercosplay #yoooo #wtf #idkkkk #idccccc #thisisshit #crying #nope )
2w

» LOG IN to write comment.

shkurtimeprapaniku mayb with this ponytail ill get to sit at the kid's table tonight #momsdinnerparties #whatstheoccasion #idkkkk 2w

» LOG IN to write comment.

Normal proud mommy 🍼
k33l3ym #TBF // I kinda like this photo #mightdelete #idkkkk #selfie 2w

» LOG IN to write comment.