4,047 Posts

lacigobok |MASKARA CHE TA |
.
.
Whoever yg x kenal, x tau, blur2 lagi pasal mascara ni, meh kita soft intro sikit. .
Duoya mascara ni ialah korean product ye. This is 1st fiber mascara in Malaysia. Means dlm 1 stick tu dah siap liquid n fiber mix sekali. Siapa2 yang suka melawa biasanya tau yang mascara n fiber adalah 2 benda yg berlainan n sell seperately dalam dua bekas yg berbeza. But now kita come out dengan solution yg memudahkan semua org hanya bawak 1 stick je, everything inside Bila apply automatik bulu mata kita jadi panjang, lebat, lentik sbb ade bantuan fiber2 tu tadi
.
Kehebatan mascara ni; of course WATERPROOF. Setakat kena air hujan ke, peluh ke, air mata, x terjejas apa pun. In the same time EASY CLEANING. X perlu guna sabun or baby oil. Air je dah cukup dah untuk tanggalkan. Basahkan sikit dengan air, usap2 lembut n tarik keluar, siap!! Mascara ni akan keluar ketul2 n x kan smudge pada kulit kita. So NO PANDA EYES ok. X cukup dengan tu, dalam mascara ni terkandung SERUM and VITAMIN B5 untuk pelihara n suburkan bulumata kita naturally. Syok2 pakai tgk 2 3 minggu bulu mata kita panjang da sikit. 1 stick tahan dalam 3 or 4 bulan bergantung pada penggunaan.
.
Now tengah New Year Promo. Harga asal RM79 tapi kita nak bagi 30% discount utk 30 org terawal sahaja! .
Grab the chance dearies. DM or whatsapp to +60132020767
Trust me u wont regret #sayajual #mascaracheta #mascara #bazarpaknil #beauty #beautys #beautyful #beautyblog #makeup #bulumatalentik #serum #hotigers #instabeauty #instagood #cintasampaisyurga #cintasiweddingplanner
1mon

» LOG IN to write comment.

1mon dessire_g
Normal • From Puerto Rico

» LOG IN to write comment.

dessire_g My Selfie Game Is Getting Sucky These Past Weeks (Too Much Work) #Igers #Insta #Photogram #android #Galaxys6 #hispanogram #hotigers #instapic #instagrammer 2mon

» LOG IN to write comment.

moroccohijabstore MASIH BUY 3 GET 1 FREE!!!
SATIN SQUARE 110x110cm @35rb
TERSEDIA 40 MACAM PILIHAN WARNA.. Katalog lengkap cek link di bio

FAST ORDER :
WA 0812.2377.8811
BBM 228CF04C

Model by @rifkamartha

Tentukan sekarang juga pilihan warna kalian, and jangan lupa tag temen kalian yang berhijab ya :) #hijab #moroccohijab #ootdhijab #hotd #sfs #follow4follow #me #my #girl #igers #cute #igersnesia #jualan #jualhijab #jualankaka #promohijabmurah #promohijab #modelhijaber #modelhijabterbaru #hotigers #fashionwebshop #fashionhijab #fashionholic
2mon

» LOG IN to write comment.

2mon nourney
Normal Nourney Agustius Soerodimedjo
nourney Bcex dobry becher
Priyatnogo apetit' vcherom iz Indonezii. Eto Nasi Goreng (Наси Горенк) v Anglishkiy eto Fried Rice
#friedrice #dinner #bestdish #bestfood #indonesianfood #lovely #nicedelicious #lovethisfood #lovemuch #originalmine #madebyme #lovelovelove #haveanicedinner
#withlovelyfood
#foodgram #hotigers #freshfood #gloryfood #indonesiahasit
2mon

» LOG IN to write comment.

dessire_g Im starting to like this light hair #Selfie #Hotigers #Ig #photogram #insta #Celfie 3mon

» LOG IN to write comment.

hot.ig.uys Best costume part 2 ... #hotguys #hotboys #hotigers 3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hannahcatleyy 🚘️🚰 6mon

» LOG IN to write comment.