910 Posts

el_hotfm | #CeghitabyBaghis : lama rupanya dok mengepost di @instagram | posing ajet ajet macho ala2 majalah Maskulin , pui | putihnya , time kasih lampu konti yg buat saya nampak cerah | nak amik gambar kena pandai cari lighting | #goodnite | #CeghitaELbyBaghis | #hotfm | #hotfmtganu | #muzikpalinghangat | #hotfmZon | #hotfmtganu | 1d

» LOG IN to write comment.

rafly_hotfm Nok kabo nim,yg dalam kereta tu set kan radio awok|| 105.0fm k baru gempak!! 4ptg-8mlm awang ni la dok beleber hari isnin-jumaat #HotFMTganu #BerehBoh #terengganu #vsco #vscocam #kemahkemingsekkite 2d

» LOG IN to write comment.

nas_syaa kami bertemu di waktu rehat.. sengaja dehh kumpul rehat skali nok tgok kakak nuzul kita senyum kembali bukan sokmo boleh rehat ginim.. x sia sia col #HotFMTganu td wak ucapan tuk kak.. hihi mekasih kak comey molek kita kak #ReaHotFMTganu a.k.a kak bank islam..haha dan agi kenakan kita td op , #matahari menjadi bohh 3d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Siapa yg anda rindu? Apa yg anda rindu? Komen & kongsikan disini dgn @el_hotfm #RinduRabak #HotFMTganu 1w
  •   fendi712 rindu pada Rasullulah. pengulu segala nabi. 1w
  •   wieloedjenk Rindu kat Alfa yg selalu sibuk dng urusan urusannya.. hhmmm 1w
  •   eunie_maya Rindu dekat family y berada di phg.. Sy y brde d perak. Rindu juga masa bljr d limkokwing... Rindu gilerrr 1w
  •   santibela57 Rindu kat pakwe saya yg jauh kat kedah 1w
  •   nabillanadzri @hotfm976 .indu ngn family kt umah. 1w
  •   ucyukcomot Windu kt en comot sy!! Yg dlm kursus tu...waa...cpt2 r msa bllu.. 1w
  •   faizal_yaacob Rindu kawan baik saya,Mohd Hakimin Bin Maliki yg juga rakan sekelas @fizie_hotfm semasa di Sekolah Menengah Teknik Pengkalan Chepa... 1w
  •   diyanahazaim shaklee here 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

rafly_hotfm Yang kat #terengganu jom layan #BerehBoh petang|| ginim,luo ganu dengar online di hotfm.com.my #HotFMTganu 1w

» LOG IN to write comment.

el_hotfm | ada jugak kegunaan headfon ni | kalau anda rasa muka anda lebar | jgn risau boleh selfie pakai headfon | see ? Muka lebih runcing dari biasa | selamat mencuba | chopppp | jom dgrkan Trek 8 Hot FM Zon , Zon Suka-suka & #RinduRabak | 8mlm-12mlm | #hotfm #hotfmtganu #muzikpalinghangat #hotfmZon | #CeghitabyBaghis | #CeghitaELbyBaghis 2w
  •   ros.yusof Hensemnye abg el. Jatuh cinta kite kat awk 2w
  •   boboiboy80 Bedal la selagi boleh ...headphone multipurpose 2w
  •   aremar24_sai Nk lagu senyum lagi...huhuhu 2w

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Di frekuensi 105.0FM, korang boleh kongsikan dgn @el_hotfm apa saja yang korang rindukan. Tak kisah la seseorang ke? Momen2 indah ke? Atau apa saje yng korang rindu. #RinduRabak #HotFMTganu 2w

» LOG IN to write comment.

ainhotfmtganu Assalamualaikum.. gemonimmm.. tupang lalu ket... awk2 yg memandu tu hati2 mmandu yee... jgn lupe dgr 105.0 #HotFMTganu #muzikpalinghangat neh.. lebiuu ollss.. ♡ 2w
  •   twardrobe Weyhhh lah! Bole jln dh ke? Lame xjupe adammmm! 2w
  •   ainhotfmtganu Xleh jln lagi @twardrobe .. tp leni wahi khabak kusi meja doh.. haha 2w
  •   aiman46 Bulat molek pale tu...hahah 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 @rafly_hotfm #HotFMTganu @haziq_hotfm & @fahmi_hotfm #HotFMKelate di SK Tebing Tinggi Tanah Merah Kelantan. #MisiBanjir Hot FM 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 @deen_hotfm bersama @rafly_hotfm #HotFMTganu yang turut serta #MisiBanjir Hot FM 3w

» LOG IN to write comment.

el_hotfm | ni nama dia perasan sado , bicep ada la besa bola ping pog | saje nak post sbb stok gmbr dh kurang | jom sampaikan ucapan cinta kejap lagi dalam ZON ROMANTIKA di Hot FM Tganu | bole sampai ucapan buat yg tersayang okay | muahh ciked | #hotfm #hotfmzon #HotFMTganu #zonromantika #VSCO #muzikpalinghangat | 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

zulhilmiezainal Nasi Lemak Sambal Kerang kedai @nouriaisyah @nur_wardah28 @nadiayaya_dzul nie jadi fav sejak mula bertugas di #HotFMTganu tahun 2012.
Korang boleh cuba sendiri di hujung simpang Jalan Pejabat hadapan Wisma Persekutuan, Kuala Terengganu. #MisiMakan
3w

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #ZonRomantika bersama @el_hotfm. Tinggalkan kata-kata manis atau dedikasi buat 'Si Dia'. Utk El bacakan #HotFMTganu #HotFMZon 3w
  •   miss_eyrish Untuk mohd shahrul nizam.. Walaupn kita berjauhan dan dah lama kita xjmp..tapi perasaan ni xpernah berubah.. Miss u ijam 3w
  •   paih_paan @hotfm976 .. #zonecorner salam,, selamat bertugas,, saya nak dengar lagu night charge dari one direction.. tq tau.. 3w
  •   iamezmie kami tetap nak @chad.le dlm segmen romantika... @hotfm976 3w
  •   ana_bagpackers SALAM Jom usha bagpack DEUTER,KARRIMOR N JACKWOLFSKIN 3w
  •   simplyseehashoppe Khas utk my lovely husband,dad,mum & family,family mertua....i love u & miss u so2 much. Semoga kalian semua diberi kesihatan & kebahagiaan dunia akhirat... 3w
  •   official_jad Selamat berTugas 3w
  •   chenthaasyieqin Salam rindu kasih sayang buat Koperal Mazuan Mohamad yg bertugas di Kem Desa Pahlawan..Semoga be sentiasa sihat walafiat..Nur sentiasa rindukan be..Semoga rindu kasih sayang nur kekal hingga ke syurga..amin 3w

» LOG IN to write comment.

rafly_hotfm Jangan lupa bersama Abang poyo nanti pukul 4-8 dalam #BerehBoh #HotFMTganu #selfie #monday #ilovemyjob #onair #januari #2015 4w

» LOG IN to write comment.

rea_hotfm Jumpa pukul 10 nanti hokey! #MuzikPalingHangat #HotFMTganu 4w

» LOG IN to write comment.

misz_nura Assalamualaikum....Salam Maulidur Rasul sume... haaa,,, cek mekk Nura masuk konti doh utk #HotfmKorner ari ni... HAHA ! Yg nok order lagu tuu bleh post je sini dehh... yg nok wi ucapan pon bulih jerr tepon 09-6310999... cepat3 ! Kul 6-10pm jee ni... hehe.. #HotfmTganu 4w

» LOG IN to write comment.