721 Posts

hotfm976 Macam tak percaya kan? Katang jugak @rafly_hotfm ni. Tak! #hotfmtganu #berehboh 17h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Buleh ke dok @rafly_hotfm nok kalahkang Hafifi lawang gusti lengang ni? #BerehBoh #HotFMTganu 17h

» LOG IN to write comment.

ainhotfmtganu Arini complete announcer #HotFMTganu . Ain @rafly_hotfm @rea_hotfm . Masuk lam konti kaca #BerehBoh . Hok baju biru tu abg katang Hafifi Mansor, penyumbang pingat emas pertama kontinjen negara masa Komanwel di Glasgow baru2 ni..*Pendape au duk suke selok lam konti orr.. * 18h

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Kejap lagi bersama @rafly_hotfm di #BerehBoh Mohamad Hafifi Mansor, pemenang pingat emas Sukan Komanwel angkatberat "Men's 69kg". Diorang nak lawan gusti lengan kabornye, pancing. #HotFMTganu 18h

» LOG IN to write comment.

Normal Mohd Rafly b.Rahamat
rafly_hotfm @hafifimansor ada dah weh!!! Tunggu kol 5 nanti saya cabar fifi lawan gusti lengan.. #hotfmtganu #berehboh #badangmalaysia #terengganu 18h

» LOG IN to write comment.

misz_nura Blanje selfie sket ptg nihh.. hehe.. yukk teman Nura on air utk #hotfmKorner di #hotfmTganu dr kul 6-10mlm ni..jom mintak lagu..post sini pon boleh... <hotfm.com.my> <09-6310999> 3d

» LOG IN to write comment.

rea_hotfm #ZonRomantika jam 11 Jom mintak lagu dgn Rea dan sampaikan ucapan cinta anda #hotfmtganu 09631099 5d

» LOG IN to write comment.

mannambong Ikhwan..jangan mar0s..haha ! Hemsem k0t ! @ikhwanhotfm
#hotfmzoomerz
#hotfmTganu
#hotfM
7d

» LOG IN to write comment.

misz_nura selamat hari sabtu ! selamat berhujung minggu blake seme awok2 kite... jom layan hotfm korner di hotfm Tganu, bersama Nura dr kul12-4ptg... yang nok mitok lagu bleh post sini deh...kalu nok wi ucapan tepon2 laa ye..... klu ade hok duk luo tganu tu bleh je dgr online okayy ! <tganu.hotfm.com.my> <09-6310999> #105.0 #hotfmKorner #hotfmTganu #muzikpalinghangat 1w

» LOG IN to write comment.

rafly_hotfm Tahniah bro menang Rm500 x dek rezeki pagi tadi petang ni amik kau Rm500 terus dapat!! #waktubones #masyuksokmo #HotFMTganu #BerehBoh 2w

» LOG IN to write comment.

Valencia Rea Hot FM Tganu
rea_hotfm Tahniah Syafiq pemenang RM500 dlm #masyuksokmo ! Yg lain nk menang pkul 5 kekgi plk dgn #berehboh okay! #hotfmtganu 2w
  •   16tiehah Kejor okmo , p dop leh dop leh..sebek bira jalan..hahaha 2w

» LOG IN to write comment.

rea_hotfm Get ready for #masyuksokmo ! WAKTU BONUS Napok kete ni pakat bereti jadi pendengar pertama yg bg kata laluan yg betul ok! Mmg MASYUK!!!!! #hotfmtganu 2w
  •   wan_nurinn Olohh kak rea xtrun pdang mse lintsan pertame.. Olohhh dok leh gok jupe... @rea_hotfm 2w

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Jom layan @rea_hotfm ##Zon30 #HotFMTganu 105.0 FM. Jam ni boleh #masyuksokmo yeah!! 2w

» LOG IN to write comment.

ainhotfmtganu Wohooo!! X sia2 kejo @hotfmzoomerz slame 3 mggu..akhirnye masyuk jugok. RM500 plok tu! Tahniah!! Weeee....... :-D
Awk2 hk x dang nk menang lagi sebahagian drp RM15K dlm #masyuksokmo #hotfmtganu dakpe.. spanjang minggu ni ade lagi pluangnye yee... slamat mencuba! :)
2w
  •   ienanorrina Ain....buh gmbo kita etekkkk...hahhahaha 2w
  •   mensfashion.kl Hi,Sy Ada Menjual Brg2 Lelaki.Spt Kasut,Bags,Belt & Mcm2 lg.Meh Follow!! 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Mohd Rafly b.Rahamat

» LOG IN to write comment.

Normal Mohd Rafly b.Rahamat
rafly_hotfm Double 'R' berehboh to zon we r twin!! @rafly_hotfm vs @rea_hotfm proud to be Malaysia, walaupun kat Uastralia #gituwww #inimalaysiakita #merdeka57 #berehboh #hotfmzon #HotFMTganu 3w

» LOG IN to write comment.

tengkuanum Hambik toh. Rezeki kami adk brdik arini 28/08/2014. #hotfmmasyuk alhamdulillah rezeki. Tq #hotfmtganu #hotfmzoomerz. Berbaloi2 kjor 3 4 ari ni. Hahaha. #usahatanggakejayaan 3w
  •   fieqmofit Dayuummmmmmm!! Pizza num pizza ! 3w
  •   tengkuanum Afiqah, adalah tidak elok sekiranya kita memaki dan menggunakan perkataan yang kasar begitu di laman sosial. Afiqah ni kenapa? @fieqmofit 3w
  •   mannambong Belanje2 ! 3w
  •   tengkuanum Hahaha. Bereh saje. Len kali kejor zoomerz nk blnje ah plok @mannambong 3w

» LOG IN to write comment.

rea_hotfm Tahniah Ija baru je menang RM500 dalam #masyuksokmo !! Katanya nk beli brg persiapan masuk universiti. Alhamdulillah rezeki!! #masyuksokmo #hotfmtganu 3w

» LOG IN to write comment.

hotfmzoomerz Disebabkan lbh dari sorang td yg sampai awal nak bagi kata laluan , kitaorg pon " lam tali lam talili tam plom " betol ke eja ? Haha , Dan akhirnya Saudari Shima yg merupakan student UMT ( Univerisiti Malaysia Terenggani ) brjaya bagi kata laluan dan "Masyuk Sokmo" bersama Hot FM Zoomerz Tganu , yg lain nk Masyuk Sokmo kena la kejor kami dan paling penting KATA LALUAN yg betol ye ! Hihihi Jumpa kami di next location , gituuuuuh #hotfm #hotfmtganu #muzikpalinghangat #zoomerz #hotfmzoomerz #zoomerztganu #masyuksokmo #masyuk 3w
  •   amirul1633 Universiti malaysia terenggani.. Ipta bru tu..hahaha 3w

» LOG IN to write comment.

Normal Aieman_hashim
mannambong Makan petang dgn penyampai h0tfm tganu yg paling by0p mulut..@ainhotfmtganu hahaha ! Btw ak bru prasan ak cm ar0n..0ke bye ! Haha..
#hotfmTganu #z00merzTganu #makanMakan #makanLu #bismillah #jalanPejabat #believeIt #partnerJob #likeFor? #haha #terengganu #terengganuku #Merdeka57 #1957 #loveGsh0ck
3w

» LOG IN to write comment.