941 Posts

el_hotfm #Repost @rafly_hotfm with @repostapp.
・・・
Secara kebetulan hari ni kami pakai warna kuning walaupun suar el lari sikit temanya ;) salam jumaat korang dr kami @rea_hotfm @el_hotfm dan saya #HotFMTganu #BerehBoh free follow @hotfm976 2d

» LOG IN to write comment.

rafly_hotfm Secara kebetulan hari ni kami pakai warna kuning walaupun suar el lari sikit temanya ;) salam jumaat korang dr kami @rea_hotfm @el_hotfm dan saya #HotFMTganu #BerehBoh free follow @hotfm976 2d

» LOG IN to write comment.

nas_syaa Done sahut cabaran rafly kat #HotFMTganu tadi.. #LidahTerbelit #kakakkukatakakikukakukukikiskikiskukukakiku ..so kat mane ehh @rafly_hotfm nok lanje sy ? #adabranisahutcabaran 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal RAFLY RAHAMAT
rafly_hotfm Ni 1st pic saya photoshoot masa masuk keje Hotfm tahun 2011 masa ni... Sekejap je masa berlalu..banyak sungguh kenangan yg di simpan... #loveHotfm #terengganu #HotFMTganu #BerehBoh 5d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Amacam sado tak El mlm ni?
Anda ada nak sampaikan ucapan #RinduRabak serabak2nya? Call El di +609-631 0999 atau komen di bawah. #HotFMTganu #HotFMZon
5d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #Repostdari @rafly_hotfm
・・・
ON AIR time!!! Topik petang ni!! Meh komen kat sini..kena tengok video ni dulu baru tahu topik apa ;) #HotFMTganu #hotfm @hotfm976 #BerehBoh #terengganu 5d

» LOG IN to write comment.

rafly_hotfm ON AIR time!!! Topik petang ni!! Meh komen kat sini..kena tengok video ni dulu baru tahu topik apa ;) #HotFMTganu #hotfm @hotfm976 #BerehBoh #terengganu 5d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Kalau di #HotFMTganu anda boleh hantarkan dedikasi anda bersama @rafly_hotfm. Komen kat sini atau tweet je dkt @rafly_hotfm k 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hotfm976 Setiap hari lepas habis kerja, apa plan anda? Harini nak gi mana? Jom kongsikan dgn @rafly_hotfm #BerehBoh #HotFMTganu 2w

» LOG IN to write comment.

rafly_hotfm Topik #BerehBoh hari ni,abis kerja apa plan korang?? Meh kongsi sini ;) #HotFMTganu 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

rafly_hotfm 3 penyampai radio #HotFMTganu yg sentiasa menghangatkan hari anda !! @rea_hotfm 10am-4pm #muzikpalinghangat
@rafly_hotfm 4pm-8pm #BerehBoh
@el_hotfm 8pm-12am
2w

» LOG IN to write comment.

rea_hotfm Hari Radio Sedunia esok! #13Feb #IniRadioSaya #HotFM #HotFMTganu #1050 2w

» LOG IN to write comment.

hotfm976 "Tu tak boleh?! ini tak boleh?!". Apa yang anda selalu cerewetkan? Atau kenal org yg sgt cerewet. Kongsikan disini bersama @rafly_hotfm #BerehBoh #HotFMTganu 2w

» LOG IN to write comment.

Normal RAFLY RAHAMAT
rafly_hotfm On air time!!! Baju by @masmurito tq so much!!! Santikknya baju dia, #HotFMTganu #berehboh #ganu #terengganu 2w

» LOG IN to write comment.

Normal hotfm976
hotfm976 Kalau di frekuensi 105.0 FM & 105.1 FM. Anda boleh sampaikan dedikasi bersama Rea #HotFMTganu & Shaz #HotFmKelate. Silakan komen disini atau tweet ke @rea_hotfm & @shaz_hotfm 3w

» LOG IN to write comment.

Normal hotfm976
hotfm976 Anda rindu kat dia? Anda rindu kenangan manis zaman silam? Kongsikan dgn @el_hotfm dlm segmen #RinduRabak #HotFMTganu #HotFMZon 3w
  •   el_hotfm @fynnjamal hahahaha kokping rindu dkt encik somi idok ? Meh la buat ucapan , pedulikan gmbr EL ni hahahahaha 3w
  •   animzakaria saya rindu buah hati saya dah setahun kat germany .. bulan 5dah nk blik tak sabar nyaa @hotfm976 3w
  •   zhafiq_nas Awk pun alpaca 3w
  •   suuahmad_inspired Saya rindu suami sy yang dr ptg td lagi kerja...dia blik hantar dinner ...then kn smbung blik kerja...ciannya mr perfect 10 sy.. 3w
  •   dealertopupmalaysia Saya rindu nk smbg phd.. tapi lg masyuk buat bisnes... cmne ni... rindunya lah nk bljar balik 3w
  •   bundle_kasut Huhu nicee nyeee 3w
  •   ahmad_hafizsolihin Rindu lah Nak sembang Dengan kekasih saya Tak tau dia Sihat ke tidak 2d

» LOG IN to write comment.

hotfm976 #HelloHot Jom buat ucapan. Komen bwh ni ok. Nk call pn blh jugak 096310999 - @rea_hotfm #HotFMTganu 3w
  •   mohd230487 saya nk ucapan yg sya minat awak kekihihi :) jgn marah 3w
  •   fizyan77 Ucapan utk rea yg cantik berada dikonti, selamat bekerja.... 3w
  •   mnajibr #hellohot sy harap federal hway x sesak teruk since sy nak rush ke shah alam ni dari midvalley.. Selamat ptg #HotFm #tahunke9 :) 3w
  •   hiroerin saya nak ucapkan tahniah kepada team rugby anak murid suami @syalehsy di mrsm tun mustapha tawau...walaupun dapat tmpt ke-2 tapi mereka bermain dengan semangat sekali.. tahniah MRSM TMT tawau Sabah.. 3w
  •   anierosr81 Sy pun nk buat ucapan yg sy minat kt @thesyafiqkyle... how i wish to meet him live! Boleh ke ucapan gini Hahahaa layan kan aje 3w
  •   karlhelmy #hellohot... gudluck pd team tranung mlm ni... nelang 3w
  •   seth_saiful92 Cantik 3w
  •   mirul_rizz Terengganu 3w

» LOG IN to write comment.