7,577 Posts

Normal Registered SSM 002271785-T
sze_homemade #Repost @zulaikhahumairaenterprise
・・・
#Repost @hashtaggers_boutiquecafe
・・・
Hye koranggg milkshake dah sampai hihii ada perisa oreo,coklat,mocha,strawberry and jagung. Haaa meh sini jemput dtg ramai2 ke butik kami sapa cepat dye dapat
#Repost @hashtaggers_boutiquecafe
・・・
Haa milkshake segar ni dah otw to boutique & cafe kami

Jom pakat ramai dtg

Malam ni kami beroperasi smpai malam ya...insyaAllah

Jemput singgah ramai2

#Repost @hashtaggers_boutiquecafe
・・・
Coming soon @hashtaggers_boutiquecafe

Mcm2 perisa milkshake yg mavelesss

Rugiii kalau x dtg heeee

#milkshake #strawberrymilkshake #oreomilkshake #Hashtaggers #comingsoon
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Registered SSM 002271785-T
sze_homemade #Repost @ayu041083 with @repostapp.
・・・
#Repost @hashtaggers_boutiquecafe
・・・
Mini popia rangup now dah available kat kedaiiii kami

Hujung minggu ni kan cuti paaaanjaaang...ade sedara dtg umh tapi xde makanan? Haaa byk gile mknn2 ringan yg kompom best from Hashtaggers Boutique & Cafe

Jenguk2 ig kami...kalau ade yg bkenan roger kamiii

#minipopia #popia #popiah #crunchypopia #hashtaggers #foodporn #bandarsripermaisuri
6h

» LOG IN to write comment.

  •   faizaheija Confirm akk dtg lg.. Hehehehe.. Nk borong aiskrim pasu & susu lejen plk 6h

» LOG IN to write comment.

hashtaggers_boutiquecafe wah akak ni posing baik punya hihii thank you datang lagi ye
#happycustomer #posing #icecreampot #senyumlahselaluhihii #Hashtaggers Made with @nocrop_rc #rcnocrop
7h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hashtaggers_boutiquecafe Korang... aiskrim pasu habesss!!!!! Ni sbb abang ni borong banyaakk (hee ampun melawak je)
Kami akan usahakn restock sepantas mungkin
Stay tuneee

#soldout #aiskrimpasu #datarandwitasik

#Repost @hashtaggers_boutiquecafe
・・・
Nak buat sajak sikitlah hihihiii

Abang datang dgn memakai baju bunga2,
Shopping ice cream dalam pasu bunga,
Dengan hati yang berbunga2.

Ehehehehe ayat gramatis hihiii
Thank you abang datang lagi ke butik kami hihiii

#happycustomer #pasubunga #berbunga2 #Hashtaggers #jemputdatang #senyumlahselaluhihii Made with @nocrop_rc #rcnocrop
7h

» LOG IN to write comment.

hashtaggers_boutiquecafe Haa anak2 anda mesti minat hello kittie kann hihii mailah singgah ke hashtaggers boutique & cafe macam2 design ada hihii murah2 saja
#hellokittie #pink #nice #design #Hashtaggers #pencilcase #bottle #pencil #macam2ada Made with @nocrop_rc #rcnocrop
8h

» LOG IN to write comment.

hashtaggers_boutiquecafe Nak buat sajak sikitlah hihihiii

Abang datang dgn memakai baju bunga2,
Shopping ice cream dalam pasu bunga,
Dengan hati yang berbunga2.

Ehehehehe ayat gramatis hihiii
Thank you abang datang lagi ke butik kami hihiii

#happycustomer #pasubunga #berbunga2 #Hashtaggers #jemputdatang #senyumlahselaluhihii Made with @nocrop_rc #rcnocrop
8h
  •   prettyaqirah Tenkiu abg baju bungaa sudi2 beli lagi.. 8h

» LOG IN to write comment.

ayu041083 #Repost @hashtaggers_boutiquecafe
・・・
Mini popia rangup now dah available kat kedaiiii kami

Hujung minggu ni kan cuti paaaanjaaang...ade sedara dtg umh tapi xde makanan? Haaa byk gile mknn2 ringan yg kompom best from Hashtaggers Boutique & Cafe

Jenguk2 ig kami...kalau ade yg bkenan roger kamiii

#minipopia #popia #popiah #crunchypopia #hashtaggers #foodporn #bandarsripermaisuri
8h

» LOG IN to write comment.

hashtaggers_boutiquecafe Ushaa dlm2 close up moist choc cake ni

Ushaaa

Ushaaaaaaa

Promo price : RM8

Blom lunch? Dah lunch tp cari dessert?
Jom singgah

#moistchocolatecake #chocolate

#Repost @hashtaggers_boutiquecafe
・・・
Temptation
Dah lama usha

Harini grab one for brunchhhh

#kexbakery #chocolatecake #Hashtaggers
8h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

hashtaggers_boutiquecafe Weeeee lapaq laaa

Jom makan cheezy bake meatball huihui...panas2 by @therackboutiquecafe

Waaa lagi lapaqqq

#meatball #cheese #bakemeatball #Hashtaggers

Made with @nocrop_rc #rcnocrop
12h

» LOG IN to write comment.