248,137 Posts

alyaalvianwashif Koleksi Baru WEBE BATIK..Didatangkan Khas Dalam Lima Corak Lima Warna.
.
.
️. .
.
️Free Pouch.
️Batik Lawasan.
️Handle Vinyl.
️Long Strap.
️Saiz: 34.5x13x31cm.
️Handmade dari Jakarta..
️Berminat Boleh PM FB Page: ORKID STUDO atau WASAP: 0193263099.
.
.
️.
.
.

#webebag
#webe
#colour
#batik
#handbag
#handmade
#instashop
#sabahonline
#malaysiaonlineshop
#jelita
#muslimah
#handmade
#hariraya
#handbagmurah
#sekolah
#cikgu
#cantik
#vendors
#onlineshopping
#peminatbag
#begtangan
#sweet
#nona
#handbagmurah
#johoronlineahopping
#sabahpreloveitem
#an-nur
#love
#aidilfitri
26min

» LOG IN to write comment.

bajukurungmilla Koleksi Terbaru #Aidilfitri2015 dari #bajukurungmilla.
Kurung Moden DAHLIA
.
.
Beli 1 : RM 180 (Sepasang)
Beli 2 : RM 162 (Sepasang)
.
.
Direct Purchase di http://www.bajukurungmilla.com
.
.
Order : +60127697994 (Effa), +60182251545 (Aisyah), +60127990197(Siti), +60166800486 (Amiliah)
.
.
FREE POS LAJU Seluruh Malaysia
.
.
Size : XS,S,M,L,XL (#ukurankurungmodenDAHLIA)
.
Material : High Quality CHIFFON
Dengan Full Lining SATIN Dan Hiasan Manik
.
Model : Kurung Moden Dengan Zip Dibelakang.
.
.
Additional 5% Discount for Walk In Customer (Butik at Tasik Prima Puchong)
.
.
#bajukurungmilla #kurungmanik #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmoden #bajuraya #bajutunang #bajunikah #bridesmaid #bridesmaids #hariraya2015 #hariraya #bajukurungchiffon #kurungmodenchiffon #bajukurungmanik #bazaarpaknil #moodrepublik
31min

» LOG IN to write comment.

31min ewanieshop
Normal Ewanieshop
ewanieshop VITAMIN C 1000 MG
RM 45 exclude pos
Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :
1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) Mempercepatkan pemulihan luka
4) Sihatkan gusi
5) Merawat asma dan elergi
6) Mengelakan dari cataract
7) Mengelakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)
KEMUSYILAN : *Tiada unsur keraguan dari segi halal (100% asid ascorbic) *Selamat dimakan *Bersifat larut air, jika terlebih dos pun tidak mendatangkan masalah,kerana akan keluar melalui urin dan peluh
Alhamdulillah..
Belum ada lagi setakat ini bagi feedback negatif. Vitamin C ni memag tak ada side effect.Nasihat Zura,jaga pemakanan,jangan stress,rehat cukup,minum banyak air untuk proses detox/buang toksin. Cara makan telan sebiji sehari dengan air masak (pagi @ malam) jangan kunyah sebab tiada perisa tambahan

AMARAN KERAS:
ELAKKAN DARI MINUM BERSAMA KOPI / TEH / CARBONATED DRINK

#sayajualborong #sayajualmakeup #sayajualonline #bazarpaknil #ewanieshop #kissproffmurah #makeupmurah #hariraya #jualanborong #aurorasx #dcollagen #kawaicollagen#mavellaousxlite #collagen #collagenmurah #collagenmenarik #quputeh #aurawhite #blackheadremovable #babiesblink #babiesblinkmurah #vitaminc1000mg
31min

» LOG IN to write comment.

46min yunnymat
Crema Yunny Wulandary
yunnymat Jom uat ketupat bawang same2..
#hariraya
#telahtiba
46min

» LOG IN to write comment.

Normal Zalora Ambassador Malaysia
zalora_malaysia Get 15% disc by entering voucher code ZBAPQ2I3 before check out with no min spend

Only at @zaloramy

Free shipping above RM 75 after discounted price
#Repost @zalia_official
・・・
We can never get enough of our Sequin Mermaid Dress (left) and Sequin Fit & Flare Mesh Maxi Dress (right) that comes in 2 colors, Black and Navy.

Grab yours at www.zalora.com/zalia

#zalia #zaloraya #zalora #zalorasg #zaloramy #zaloraid #raya #hariraya #muslimwear #muslimah #muslimahfashion #modest #modestfashion #fashion #womenswear
47min

» LOG IN to write comment.

Normal SYOKFIESTA (1.0) 5-7 JUN 2015
ymglamcollection YM Glam Collection
Anatasia Dress
Size : Free Size Fit to L
Available Colour : Black
Design : Beautiful Sequin Design at Wrist
Price : RM 109
PM me at : 019-2054045
51min

» LOG IN to write comment.

Normal SYOKFIESTA (1.0) 5-7 JUN 2015
ymglamcollection YM Glam Collection
Anatasia Dress
Size : Free Size Fit to L
Available Colour : Electric Blue
Design : Beautiful Sequin Design at Wrist
Price : RM 109
PM me at : 019-2054045
51min

» LOG IN to write comment.

51min melordee
Normal Melordee Enterprise
melordee RAYA DATANG LAGI RAYA DATANG LAGI Almond London dari London

Kat mana nak beli kuih raya ni ? Tak sempattt. Nnt dah puasa takboleh rasa. Nnt Jemah datang waktu raya taksedap kena cacii, Plan nak buat open house, MACAMANA NI ? Mehhh sini singgah ig @melordee untuk dapat kuih raya yang sedap-sedap resepi turun temurun. Tart nenas, almond London, makmue dan semperit namakan sahaja kami jual. Sedap tak terkata, memang sekali makan nak lagi. Loyal customer hakak memang tunggu kuih ni every year.

Hmm yang nak nak jana pendapatan ni pun boleh, sangat di alu-alukan dengan menjadi AGEN kami. Sama sama tolong di bulan bulan baik ni. Sekitar Lembah Klang shj

Whatsapp lelajuu 019-2253119
#kuihraya2015 #kuihraya #kuihrayamurah #aidilfitri #hariraya #tartnenas #almondlondon #bahulu #batangburuk #semperit #biskutraya #biskutrayamurah #sayajual #sayajualmurah
51min

» LOG IN to write comment.

Normal SYOKFIESTA (1.0) 5-7 JUN 2015
ymglamcollection YM Glam Collection
Anatasia Dress
Size : Free Size Fit to L
Available Colour : Dark Blue
Design : Beautiful Sequin Design at Wrist
Price : RM 109
PM me at : 019-2054045
51min

» LOG IN to write comment.

Normal SYOKFIESTA (1.0) 5-7 JUN 2015
ymglamcollection YM Glam Collection
Anatasia Dress
Size : Free Size Fit to L
Available Colour : Maroon
Design : Beautiful Sequin Design at Wrist
Price : RM 109
PM me at : 019-2054045
51min

» LOG IN to write comment.

Normal SYOKFIESTA (1.0) 5-7 JUN 2015
ymglamcollection YM Glam Collection
Anatasia Dress
Size : Free Size Fit to L
Available Colour : Green
Design : Beautiful Sequin Design at Wrist
Price : RM 109
PM me at : 019-2054045
52min

» LOG IN to write comment.

Normal SYOKFIESTA (1.0) 5-7 JUN 2015
ymglamcollection YM Glam Collection
Anatasia Dress
Size : Free Size Fit to L
Available Colour : Dark Purple
Design : Beautiful Sequin Design at Wrist
Price : RM 109
PM me at : 019-2054045
52min

» LOG IN to write comment.