6,008 Posts

noraessential_eyqin APAKAH HALITOSIS?
(Sila baca sampai habis ye.)
Ramai yang tidak menyangka pernafasan berbau busuk sebenarnya dimiliki oleh setiap orang. Ianya lebih ketara terutamanya pada setiap pagi. TIADA ORANG YANG TERKECUALI.

Tahap bau busuk yang tidak terlalu serius tidak dapat dikesan oleh deria bau kita. Tetapi apabila ianya terlalu kuat, maka hidung kita mula mengesan BAU BUSUK dari pernafasan kita.

Bau busuk pada mulut ketika menghembuskan nafas ini dinamakan HALITOSIS.

PUNCA PERNAFASAN BERBAU BUSUK
HALITOSIS boleh disebabkan oleh pelbagai faktor. Namun kebanyakan (80-95%), pernafasan berbau asal dari mulut itu sendiri, sama ada jangkitan kuman pada mulut, pemakanan, obesiti, merokok dan kesan pengambilan alkohol.

BAGAIMANA MENGESAN BAU MULUT SENDIRI? Tanya ahli keluarga terdekat atau yang boleh dipercayai, atau pasangan masing-masing. (Anda berani tak? Atau segan?) Atau dengan cara menjilat di belakang peegelangan tangan dan biarkan kering selama dua minit. Kemudian cuba hidu air liur kita sendiri di situ. Cara menghidu bahagian hadapan lidah. (*Sila buat sekarang) Atau mengetahui bau mulut berasal dari bahagian belakang lidah. Ambil sudu dan terbalikkannya untuk mengeruk (scrape) bahagian belakang lidah. Lihat lendir keputihan yang terkumpul dan hidulah baunya. *sumber dari blog Dr Zubaidi-Halitosis

Cara-cara untuk menjaga kebersihan mulut anda boleh lawat sendiri blog Dr Zubaidi.

Di sini Saya nak berkongsi salah satu cara mudah untuk membantu MENGHILANGKAN MASALAH BAU MULUT. Anda boleh pilih langkah yang paling SENANG! SPRAY SAHAJA NORA ESSENTIAL Breath Spray ke dalam mulut atau ke atas lidah. InshaAllah, kita akan dapat rasa KESAN SERTA MERTA. Seolah-olah meneutralkan bau mulut.
SPRAY NRA E BAU MULUT HILANG NAFAS BAU WANGI

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY mengandungi tiga bahan aktif yang dapat membantu: Kelopak bunga ros segar
(mewangikan mulut) Teh hijau
(menghilangkan bau mulut) 🍋 Lemon
(Membasmi bakteria)

Dah jumpa jalan penyelesaiannya kan? Moh PM atau whatsapp saya 014-5483054 Saya sedia membantu.
#halitosis
2h

» LOG IN to write comment.

noraessential_eyqin APAKAH HALITOSIS?
(Sila baca sampai habis ye.)
Ramai yang tidak menyangka pernafasan berbau busuk sebenarnya dimiliki oleh setiap orang. Ianya lebih ketara terutamanya pada setiap pagi. TIADA ORANG YANG TERKECUALI.

Tahap bau busuk yang tidak terlalu serius tidak dapat dikesan oleh deria bau kita. Tetapi apabila ianya terlalu kuat, maka hidung kita mula mengesan BAU BUSUK dari pernafasan kita.

Bau busuk pada mulut ketika menghembuskan nafas ini dinamakan HALITOSIS.

PUNCA PERNAFASAN BERBAU BUSUK
HALITOSIS boleh disebabkan oleh pelbagai faktor. Namun kebanyakan (80-95%), pernafasan berbau asal dari mulut itu sendiri, sama ada jangkitan kuman pada mulut, pemakanan, obesiti, merokok dan kesan pengambilan alkohol.

BAGAIMANA MENGESAN BAU MULUT SENDIRI? Tanya ahli keluarga terdekat atau yang boleh dipercayai, atau pasangan masing-masing. (Anda berani tak? Atau segan?) Atau dengan cara menjilat di belakang peegelangan tangan dan biarkan kering selama dua minit. Kemudian cuba hidu air liur kita sendiri di situ. Cara menghidu bahagian hadapan lidah. (*Sila buat sekarang) Atau mengetahui bau mulut berasal dari bahagian belakang lidah. Ambil sudu dan terbalikkannya untuk mengeruk (scrape) bahagian belakang lidah. Lihat lendir keputihan yang terkumpul dan hidulah baunya. *sumber dari blog Dr Zubaidi-Halitosis

Cara-cara untuk menjaga kebersihan mulut anda boleh lawat sendiri blog Dr Zubaidi.

Di sini Saya nak berkongsi salah satu cara mudah untuk membantu MENGHILANGKAN MASALAH BAU MULUT. Anda boleh pilih langkah yang paling SENANG! SPRAY SAHAJA NORA ESSENTIAL Breath Spray ke dalam mulut atau ke atas lidah. InshaAllah, kita akan dapat rasa KESAN SERTA MERTA. Seolah-olah meneutralkan bau mulut.
SPRAY NRA E BAU MULUT HILANG NAFAS BAU WANGI

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY mengandungi tiga bahan aktif yang dapat membantu: Kelopak bunga ros segar
(mewangikan mulut) Teh hijau
(menghilangkan bau mulut) 🍋 Lemon
(Membasmi bakteria)

Dah jumpa jalan penyelesaiannya kan? Moh PM atau whatsapp saya 014-5483054 Saya sedia membantu.
#halitosis
2h

» LOG IN to write comment.

noraessential_eyqin APAKAH HALITOSIS?
(Sila baca sampai habis ye.)
Ramai yang tidak menyangka pernafasan berbau busuk sebenarnya dimiliki oleh setiap orang. Ianya lebih ketara terutamanya pada setiap pagi. TIADA ORANG YANG TERKECUALI.

Tahap bau busuk yang tidak terlalu serius tidak dapat dikesan oleh deria bau kita. Tetapi apabila ianya terlalu kuat, maka hidung kita mula mengesan BAU BUSUK dari pernafasan kita.

Bau busuk pada mulut ketika menghembuskan nafas ini dinamakan HALITOSIS.

PUNCA PERNAFASAN BERBAU BUSUK
HALITOSIS boleh disebabkan oleh pelbagai faktor. Namun kebanyakan (80-95%), pernafasan berbau asal dari mulut itu sendiri, sama ada jangkitan kuman pada mulut, pemakanan, obesiti, merokok dan kesan pengambilan alkohol.

BAGAIMANA MENGESAN BAU MULUT SENDIRI? Tanya ahli keluarga terdekat atau yang boleh dipercayai, atau pasangan masing-masing. (Anda berani tak? Atau segan?) Atau dengan cara menjilat di belakang peegelangan tangan dan biarkan kering selama dua minit. Kemudian cuba hidu air liur kita sendiri di situ. Cara menghidu bahagian hadapan lidah. (*Sila buat sekarang) Atau mengetahui bau mulut berasal dari bahagian belakang lidah. Ambil sudu dan terbalikkannya untuk mengeruk (scrape) bahagian belakang lidah. Lihat lendir keputihan yang terkumpul dan hidulah baunya. *sumber dari blog Dr Zubaidi-Halitosis

Cara-cara untuk menjaga kebersihan mulut anda boleh lawat sendiri blog Dr Zubaidi.

Di sini Saya nak berkongsi salah satu cara mudah untuk membantu MENGHILANGKAN MASALAH BAU MULUT. Anda boleh pilih langkah yang paling SENANG! SPRAY SAHAJA NORA ESSENTIAL Breath Spray ke dalam mulut atau ke atas lidah. InshaAllah, kita akan dapat rasa KESAN SERTA MERTA. Seolah-olah meneutralkan bau mulut.
SPRAY NRA E BAU MULUT HILANG NAFAS BAU WANGI

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY mengandungi tiga bahan aktif yang dapat membantu: Kelopak bunga ros segar
(mewangikan mulut) Teh hijau
(menghilangkan bau mulut) 🍋 Lemon
(Membasmi bakteria)

Dah jumpa jalan penyelesaiannya kan? Moh PM atau whatsapp saya 014-5483054 Saya sedia membantu.
#halitosis
2h

» LOG IN to write comment.

noraessential_eyqin APAKAH HALITOSIS?
(Sila baca sampai habis ye.)
Ramai yang tidak menyangka pernafasan berbau busuk sebenarnya dimiliki oleh setiap orang. Ianya lebih ketara terutamanya pada setiap pagi. TIADA ORANG YANG TERKECUALI.

Tahap bau busuk yang tidak terlalu serius tidak dapat dikesan oleh deria bau kita. Tetapi apabila ianya terlalu kuat, maka hidung kita mula mengesan BAU BUSUK dari pernafasan kita.

Bau busuk pada mulut ketika menghembuskan nafas ini dinamakan HALITOSIS.

PUNCA PERNAFASAN BERBAU BUSUK
HALITOSIS boleh disebabkan oleh pelbagai faktor. Namun kebanyakan (80-95%), pernafasan berbau asal dari mulut itu sendiri, sama ada jangkitan kuman pada mulut, pemakanan, obesiti, merokok dan kesan pengambilan alkohol.

BAGAIMANA MENGESAN BAU MULUT SENDIRI? Tanya ahli keluarga terdekat atau yang boleh dipercayai, atau pasangan masing-masing. (Anda berani tak? Atau segan?) Atau dengan cara menjilat di belakang peegelangan tangan dan biarkan kering selama dua minit. Kemudian cuba hidu air liur kita sendiri di situ. Cara menghidu bahagian hadapan lidah. (*Sila buat sekarang) Atau mengetahui bau mulut berasal dari bahagian belakang lidah. Ambil sudu dan terbalikkannya untuk mengeruk (scrape) bahagian belakang lidah. Lihat lendir keputihan yang terkumpul dan hidulah baunya. *sumber dari blog Dr Zubaidi-Halitosis

Cara-cara untuk menjaga kebersihan mulut anda boleh lawat sendiri blog Dr Zubaidi.

Di sini Saya nak berkongsi salah satu cara mudah untuk membantu MENGHILANGKAN MASALAH BAU MULUT. Anda boleh pilih langkah yang paling SENANG! SPRAY SAHAJA NORA ESSENTIAL Breath Spray ke dalam mulut atau ke atas lidah. InshaAllah, kita akan dapat rasa KESAN SERTA MERTA. Seolah-olah meneutralkan bau mulut.
SPRAY NRA E BAU MULUT HILANG NAFAS BAU WANGI

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY mengandungi tiga bahan aktif yang dapat membantu: Kelopak bunga ros segar
(mewangikan mulut) Teh hijau
(menghilangkan bau mulut) 🍋 Lemon
(Membasmi bakteria)

Dah jumpa jalan penyelesaiannya kan? Moh PM atau whatsapp saya 014-5483054 Saya sedia membantu.
#halitosis
2h

» LOG IN to write comment.

noraessential_eyqin APAKAH HALITOSIS?
(Sila baca sampai habis ye.)
Ramai yang tidak menyangka pernafasan berbau busuk sebenarnya dimiliki oleh setiap orang. Ianya lebih ketara terutamanya pada setiap pagi. TIADA ORANG YANG TERKECUALI.

Tahap bau busuk yang tidak terlalu serius tidak dapat dikesan oleh deria bau kita. Tetapi apabila ianya terlalu kuat, maka hidung kita mula mengesan BAU BUSUK dari pernafasan kita.

Bau busuk pada mulut ketika menghembuskan nafas ini dinamakan HALITOSIS.

PUNCA PERNAFASAN BERBAU BUSUK
HALITOSIS boleh disebabkan oleh pelbagai faktor. Namun kebanyakan (80-95%), pernafasan berbau asal dari mulut itu sendiri, sama ada jangkitan kuman pada mulut, pemakanan, obesiti, merokok dan kesan pengambilan alkohol.

BAGAIMANA MENGESAN BAU MULUT SENDIRI? Tanya ahli keluarga terdekat atau yang boleh dipercayai, atau pasangan masing-masing. (Anda berani tak? Atau segan?) Atau dengan cara menjilat di belakang peegelangan tangan dan biarkan kering selama dua minit. Kemudian cuba hidu air liur kita sendiri di situ. Cara menghidu bahagian hadapan lidah. (*Sila buat sekarang) Atau mengetahui bau mulut berasal dari bahagian belakang lidah. Ambil sudu dan terbalikkannya untuk mengeruk (scrape) bahagian belakang lidah. Lihat lendir keputihan yang terkumpul dan hidulah baunya. *sumber dari blog Dr Zubaidi-Halitosis

Cara-cara untuk menjaga kebersihan mulut anda boleh lawat sendiri blog Dr Zubaidi.

Di sini Saya nak berkongsi salah satu cara mudah untuk membantu MENGHILANGKAN MASALAH BAU MULUT. Anda boleh pilih langkah yang paling SENANG! SPRAY SAHAJA NORA ESSENTIAL Breath Spray ke dalam mulut atau ke atas lidah. InshaAllah, kita akan dapat rasa KESAN SERTA MERTA. Seolah-olah meneutralkan bau mulut.
SPRAY NRA E BAU MULUT HILANG NAFAS BAU WANGI

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY mengandungi tiga bahan aktif yang dapat membantu: Kelopak bunga ros segar
(mewangikan mulut) Teh hijau
(menghilangkan bau mulut) 🍋 Lemon
(Membasmi bakteria)

Dah jumpa jalan penyelesaiannya kan? Moh PM atau whatsapp saya 014-5483054 Saya sedia membantu.
#halitosis
2h

» LOG IN to write comment.

od.christymalanc Video sobre EP (Enfermedad periodontal) causa inflamación de la encía, sangrado, pérdida de hueso, movilidad dentaria, perdida de piezas, caries, etc
Es tratable, pon tu salud en las manos profesionales de un odontólogo! #peridont
#periodontitis #Gingivitis #Halitosis #sarro #dentist #teeth
Pd: prevención, esto se puede evitar si trabajas en conjunto con tu od. de confianza, yendo a citas periodicas y usando las tecnicas adecuadas de limpieza dental #lestgo
15h

» LOG IN to write comment.

drsibelorsal Her ilişkide özgür rahat ve emin olmak için ağız sağlığınız çok önemli. Ağız kokusu ile kaybedilecek şeyler çok. Başta özgüveniniz. Dişlerinize bakın,fırçalayın temiz ve sağlıklı ağız herşeye iyi gelir. #sibelorsal #badbreath #halitosis #love
#life#happy #holistic #health #nişantaşı
20h

» LOG IN to write comment.

arisa.noraessential .
Siapa yang suka "skip" sarapan?
.
Tahukah anda? Kajian menunjukkan orang yang bersarapan secara tetap menikmati kehidupan berkualiti, tersusun, bersikap positif, lebih langsing dan memiliki daya tumpuan yang lebih baik.
.
Perut yang kosong cenderung membuat mulut menjadi berbau. Hal tersebut disebabkan oleh kadar enzim di mulut dan lambung yang meningkat saat perut kosong. Oleh itu, anda sebaiknya tidak "skip" sarapan pagi.
.
.
**Lepas sarapan tak confident dengan bau mulut? Spray kan je #NoraEssential selepas berkumur².
.
.
#petua #tips #petuanafassegar #tipsnafassegar #traditional #semulajadi #sarapan #breakfast #penyebabbaumulut #MulutBerbau #NafasBerbau #PenghilangBauMulut #pakarpenghilangbaumulut #pakarhilangbau #pakarhilangkanbau #CaraMudahHilangkanBau #puncanafasberbau #penyebabbaumulut #halitosis
22h

» LOG IN to write comment.

Normal BEAUTY PRODUCTS
shi.global.beauty @Regrann from @shi.global.beauty - BREATH SPRAY NORA ESSENTIAL
.
Dah gosok gigi tapi nafas still berbau?
Guna ubat kumur, mouth spray tapi tak tahan lama?
Bosan dengan bauan mint?
.
.

Tadaaa... Memperkenalkan. perfume mulut noraessential ! .
.
Bau rose sebenar!
Membunuh bakteria punca bau mulut
Wangian tahan sehingga 4 jam
Mudah digunakan pada bila bila masa dan di mana sahaja
Menghasilkan bau nafas yg segar dan wangi

Cara guna
.
. Sembur ke dalam mulut apabila diperlukan
Selamat jika tertelan .
.

Whatsapp 0135819452

#noraessentialmelaka
#stockistnoraessentialmelaka
#noraessential
#fresh
#pewangimulut
#pakarnyahbaumulut
#fenomenamulutwangi
#agentwanted
#sayajual
#wanitahariini
#jutawanmuda
#bazaronline
#bazarpaknil
#rose
#spraymulut
#trustedseller
#halitosis #Regrann
1d

» LOG IN to write comment.

mama_des86 Needed to post. Discussion of the morning.. That moment when someone with bad breath gets on the machine next to you at the gym. #halitosis #chewgumplease #health #gymlife #badbreath #fitness #getfit #girlswithmuscle 2d

» LOG IN to write comment.

perfumemulut Ramai yang dah cuba perfume mulut. Anda bila lagi?

Anda inginkan nafas yang segar dan wangi?
Anda ingin tampil berkeyakinan?

Nora Essential Breath Perfume

100% pati bunga rose

30ml sehingga 400 kali semburan

Follow my ig @perfumemulut
Follow my ig @perfumemulut
Follow my ig @perfumemulut

Whatsapp 019-3604055

#badbreath #mouth #mulutberbau #pewangimulut #bazaarpaknil #noraessential #noraessentialpewangimulut #sayajual #sayajualmurah #professional #perfume #cod #wangi #market #followforfollow #follow4follow #followme #follower #kerjaya #cantik #jelitapro #pakarmy #halitosis #breathe#lazadamy #bazaar #bazaaronline #bazaarkl #perfumemurahmalaysiay
2d

» LOG IN to write comment.

arisa.noraessential .
7. Kurangkan bercakap
--------------------------
Tahukah anda bila anda banyak bercakap, mulut mudah menjadi kering?
.
Air liur membantu membersihkan mulut. Kurangnya asupan air minum atau adanya dry mouth dapat membuat mulut kering dan mengeluarkan bau tidak sedap.
.
Contoh paling umum saat tidur, produksi air liur berkurang dan saat bangun pagi mulut akan mengeluarkan bau tidak sedap
.
**kerja anda wajib dan perlu banyak bercakap? Tidak mengapa, #NoraEssential membantu atasi masalah kekeringan mulut
.
.
#petua #tips #traditional #semulajadi #tehhijau #penyebabbaumulut #MulutBerbau #NafasBerbau #PenghilangBauMulut #pakarpenghilangbaumulut #pakarhilangbau #pakarhilangkanbau #CaraMudahHilangkanBau #puncanafasberbau #penyebabbaumulut #halitosis
2d

» LOG IN to write comment.

misshestermofet TOOTH SPRITE and his HALITOSIS BOYZ.//.Don't look under your pillow! (Hastily scribbled Travis Lampe ripoff)
#ripoff #imitationisthesincerestformofimitation #halitosis
2d

» LOG IN to write comment.

imagendental #TipsDeHigieneBucal ¡Adiós al #tabaco! el tabaco, puros... todas estas sustancias son estupendas aliadas de la #halitosis porque reducen el #flujo de #saliva y favorecen la sequedad bucal (y por tanto el mal aliento). Así que el evitar el tabaco o similares debe ser otra de las premisas a tener en cuenta para evitar la halitosis.
.
Fuente: revista especializada Muy Interesante. #DiseñoDeSonrisa #Estética #Odontología #cosmeticdentistry #smiledesign #sonrisa #Smile #Maracaibo  #Venezuela #Colombia #EsteticaDental #OdontologiaEstetica #Ortodoncia #Odontologo
2d

» LOG IN to write comment.

nixy_pixy Someone got spoilt today with a new collar, toy and treats #luckylink #belatedbirthday #spoilt #luckycat #herbreathstank #halitosis #istillloveher #bestmumever 3d

» LOG IN to write comment.

noraessential_eyqin APAKAH HALITOSIS?
(Sila baca sampai habis ye.)
Ramai yang tidak menyangka pernafasan berbau busuk sebenarnya dimiliki oleh setiap orang. Ianya lebih ketara terutamanya pada setiap pagi. TIADA ORANG YANG TERKECUALI.

Tahap bau busuk yang tidak terlalu serius tidak dapat dikesan oleh deria bau kita. Tetapi apabila ianya terlalu kuat, maka hidung kita mula mengesan BAU BUSUK dari pernafasan kita.

Bau busuk pada mulut ketika menghembuskan nafas ini dinamakan HALITOSIS.

PUNCA PERNAFASAN BERBAU BUSUK
HALITOSIS boleh disebabkan oleh pelbagai faktor. Namun kebanyakan (80-95%), pernafasan berbau asal dari mulut itu sendiri, sama ada jangkitan kuman pada mulut, pemakanan, obesiti, merokok dan kesan pengambilan alkohol.

BAGAIMANA MENGESAN BAU MULUT SENDIRI? Tanya ahli keluarga terdekat atau yang boleh dipercayai, atau pasangan masing-masing. (Anda berani tak? Atau segan?) Atau dengan cara menjilat di belakang peegelangan tangan dan biarkan kering selama dua minit. Kemudian cuba hidu air liur kita sendiri di situ. Cara menghidu bahagian hadapan lidah. (*Sila buat sekarang) Atau mengetahui bau mulut berasal dari bahagian belakang lidah. Ambil sudu dan terbalikkannya untuk mengeruk (scrape) bahagian belakang lidah. Lihat lendir keputihan yang terkumpul dan hidulah baunya. *sumber dari blog Dr Zubaidi-Halitosis

Cara-cara untuk menjaga kebersihan mulut anda boleh lawat sendiri blog Dr Zubaidi.

Di sini Saya nak berkongsi salah satu cara mudah untuk membantu MENGHILANGKAN MASALAH BAU MULUT. Anda boleh pilih langkah yang paling SENANG! SPRAY SAHAJA NORA ESSENTIAL Breath Spray ke dalam mulut atau ke atas lidah. InshaAllah, kita akan dapat rasa KESAN SERTA MERTA. Seolah-olah meneutralkan bau mulut.
SPRAY NRA E BAU MULUT HILANG NAFAS BAU WANGI

NORA ESSENTIAL BREATH SPRAY mengandungi tiga bahan aktif yang dapat membantu: Kelopak bunga ros segar
(mewangikan mulut) Teh hijau
(menghilangkan bau mulut) 🍋 Lemon
(Membasmi bakteria)

Dah jumpa jalan penyelesaiannya kan? Moh PM atau whatsapp saya 014-5483054 Saya sedia membantu.
#halitosis
3d

» LOG IN to write comment.

arisa.noraessential .
6. Pengambilan probiotik
-----------------------------
Apa itu probiotik?
.
Probiotik adalah bakteria baik bagi usus, yang membantu menyeimbangkan ekosistem dalam tubuh terutama saluran pencernaan yang menjadi penyebab utama cirit birit dan sakit perut.
.
Antara makanan yang mengandungi probiotik:-
yogurt, sup miso, susu soya, susu yogurt, jeruk (tanpa cuka), tempe, supplement probiotik, kimchi & susu (yg dicampur probiotik).
.
Sistem pencernaan yang bermasalah menyumbang kepada masalah nafas berbau.
.
.
**Nak cara paling mudah & berpatutan untuk hilangkan bau? Spray saje #NoraEssential terus kedalam mulut anda. Insya Allah, selesai masalah. WA 018-3515056
.
.
#petua #tips #traditional #semulajadi #tehhijau #penyebabbaumulut #MulutBerbau #NafasBerbau #PenghilangBauMulut #pakarpenghilangbaumulut #pakarhilangbau #pakarhilangkanbau #CaraMudahHilangkanBau #puncanafasberbau #penyebabbaumulut #halitosis
3d

» LOG IN to write comment.

arni_maharani #penyakit #sehat #tubuhsehat #obat #gigi #gigiputih #gigiputihbersih #dokter #doktergigi #baumulut #halitosis #veneer #klinik #klinikgigi #penyakit #tips #tipskesehatan #tipskecantikan
Bau mulut atau halitosis bisa disebabkam oleh dua faktor yaitu kondisi didalam mulut dan faktor yg berasal bukan dari dalam mulut seperti penyakit pencernaan dan saluran pernafasan.
3d

» LOG IN to write comment.

arisa.noraessential .
5. Pilih makanan/minuman yang boleh bebaskan bau
------------------------------------------------------------
.
- Teh hijau & daun pudina
- Sirih
- Serai wangi & kulit kayu manis
- Daun jambu batu
- Cengkih
- Kayu manis
- Bunga lawang
- Asam jawa & gula merah
- Hampas kelapa
.
[Sumber: https://shafiqolbu.wordpress.com/2013/05/20/9-petua-tradisional-hilangkan-bau-nafas-dan-mulut/]
.
.
* Tak rajin nak cuba petua tradisional? atau nak cara paling MUDAH DI DUNIA? Jom ikhtiar dengan #NoraEssential
.
WA 018-3515056
.
.
#petua #tips #traditional #semulajadi #tehhijau #penyebabbaumulut #MulutBerbau #NafasBerbau #PenghilangBauMulut #pakarpenghilangbaumulut #pakarhilangbau #pakarhilangkanbau #CaraMudahHilangkanBau #puncanafasberbau #penyebabbaumulut #halitosis
3d

» LOG IN to write comment.

campbelldentalgroup #BrushAtNightToKeepYourTeeth #BrushInTheMorningToKeepYourFriends 😬😬
There's more bacteria in your mouth than people on earth make sure it's not a #TakeOver in progress #FreshBreath #SavesFriendships Stop #Halitosis Get a #CheckUp Remove #Decay Treat #PeriodontalDisease
#HealthyMouth #SavesLives
3d

» LOG IN to write comment.