10,316 Posts

ahmadfarisazhad Bersama awek tersayang dan amir . hahahaha #Openhouse #Haikal 11min

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Zulfa Muflihah

» LOG IN to write comment.

Normal Erfan Gading Subarka

» LOG IN to write comment.

norfazuin Semalam akbar cakap ada toyol dekat rumah dia, aku iyeiye la percaya ingat toyol betul rupanya ni hah toyol nya #haikal 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

zhoriffah_salsabila Hello kamis...
Ciss#nyum#kece#adik sppu#Haikal faidh alzahrawy kadji
1d

» LOG IN to write comment.

Sierra Noora Ismail
1d mayazal
Normal Sumayyah Marizal
mayazal Like a prince, semoga sampai gede ya gantengnya hoho #instababy #haikal #cousin 1d

» LOG IN to write comment.

eqallilo MORNING ^^ Someone give it to me. Hahaa.. btw thankq a lot. ^_^
#Trowback #My_name #Haikal
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ashraffyusmar Happy Birthday To You -Haikal- yang ke 15 Abang harap ko berjaya di dunia dan diakhirat ok #takdehashtag #Haikal #AkuPostKoPanas #kodahkenapa #takpanaske 2d
  •   najwahana Haa maksu nye semua org cuti n smbut. Abis dah bgtau kena bg hadiah gak la. Haha nak hadiah? Dtg la kl. 2d
  •   _eyvcty Handsome habis abang ni.. Hoot lahh == 2d
  •   ashraffyusmar @najwahana 31 ogos ke??hahhaha berkabung lah hahahaaha nak hadiah dtg mnx lah busu haha..tp bile nk gy kl nye trial nk dkt 2d
  •   ashraffyusmar @_eyvcty sape??adik aq kn like a brother lah hahahahah *poyojap* 2d
  •   _eyvcty @ashraffyusmar adik lu ? Haha >< wa ingat lu.. 2d
  •   ashraffyusmar Hahah mane ade lah 2d
  •   najwahana Haha trial nak dekat? Pg la blaja. Jgn main2. Masa depan tu penting. 2d
  •   ashraffyusmar Haha ok2 1d

» LOG IN to write comment.