4,930 Posts

Normal MA Beauty Health Care
seqybeauty_ma Fungsi dan Kelebihan BB Cream :
- Sesuai untuk semua jenis kulit
- Menutupi cela di muka
- Sebagai bedak asas
- lebih ringan dari foudation
- Sebagai essential krim, menutrisi kulit,menegang dan menghaluskan kulit
- Melindungi kulit dari sinaran UV yang boleh menyebabkan bintik hitam muncul di wajah (SPF 30+)
- Memperbaiki masalah kulit dan melindungi kulit dari bahan-bahan kimia berbahaya
- Wajah tidak berminyak sepanjang hari
- Berfungsi melawan sinar Ultra Violet dan pencemaran udara sehingga menjadikan kulit tetap sihat
- Melambatkan penuaan
- Tekstur yang ringan dan sesuai untuk orang Asia

Call/sms/whatsapp
016 7782007 / 019 6216007

#seqybeauty #ipoh #ipohparade #greentown #medangopeng #bercham #tambun #aeonkintacity #beauty #skincare #bbcream #spf30 #sayajual
3h

» LOG IN to write comment.

alexovertheglobe #beautiful #Caribbean #pink #sky #sunrise #nofilter. apparently the pink color is due to #pollution. The #Curaçao #oil #refinery's fumes are causing the wonderful colors. #environment #isla #greentown. #caribbeanhotspot #ig_caribbean_sea 22h

» LOG IN to write comment.

dwj_hotel Day 6. Tonight at our favourite local spot, Chokodok Reggae House. Situated opposite the Police Station. Free admission. See you there!
#IpohKreative #ProjekRabak #ChokodokReggaeHouse #ipoh #Perak #Malaysia #hotels #hotelipoh #cheaphotel #boutiquehotel #besthotel #nicehotel #DWJHotel #Greentown
1d

» LOG IN to write comment.

greentownlosaltos Taking a moment of gratitude, respect and love for the earth around me. Can anyone guess where this #thankfulthursday photo was taken? 1d

» LOG IN to write comment.

Ludwig ...:::+:Megan Saw:+:::...

» LOG IN to write comment.

Ludwig Nurul Mokhtar Baharudin
noorule_mba Cucur ni memg sedappp!!!
#nelisdeli #ipoh #greentown
2d

» LOG IN to write comment.

Normal delisha_nailpolish
delisha_nailpolish jom shopping di @by_mob mcm2 ada especially shirt and jeans yg cool dan trendy lets jom beramai2!! and jgn lupa dptkan BK peel off nailpolish yg cun dan murah giler ya.... #vandor #greentown #ipoh #mobboutiquecafe" via @PhotoRepost_app 2d

» LOG IN to write comment.

2d by_mob
X-Pro II MOB BOUTIQUE CAFE
by_mob Hey2.... Korang2 semue kuku tu klu xbeseri... Meh datang @by_mob sbb sekarang @delisha_nailpolish da ade dkt sini... Mmg lawa2 warna die.. Dan yg penting skali murah gileeeee la.. Mmg berbaloi la... @delisha_nailpolish..... #vandor #greentown #ipoh #mobboutiquecafe 2d

» LOG IN to write comment.

svet4ka Зеленоград не зря так назван. #Greentown #lategram #красотавокруг 2d

» LOG IN to write comment.

Normal Jubah By Jihan Rashid
byjihanrashid We are open as usual darlings!
11AM untill 7PM. Jangan tunggu lama2 nak serbu @secretsantai boutique.. Jom ke @secretsantai.. terdapat pelbagai jenis produk tudung, pakaian l/p/knk2, makanan2, minuman, dessert, aksesori dan byk lg la yg dijual dlm 1butik nie..jimat masa..!!
:: ::
Hah masih tak tahu lokasi @secretsantai?? Landmark :
SECRET SANTAI
NO.32A, JALAN GREENTOWN 1,
GREENTOWN NOVA, 30450 IPOH, PERAK
019-7631269/012-4723494
(Sebaris Ariani dan Ratu, Corner Lot, 1st Floor)
#ipohperak #ipoh #perak #thebestvendor #puo #uniklrcmp #politeknikungkuomar #ipohboutique #ipohfood #ipohstreet #vendorboutiqueipoh #greentown #dataranipoh #vendoripoh #padangpolo #hotitem #gununglang #mydinmeru #ipohvendor #rtcgopeng #utcipoh #kintariverfront #lostworldtambun #kolejkesihatanipoh #sukperak
2d

» LOG IN to write comment.

myhijabs_store jangan lupa dapatkan #tudungbawal dari #MyhijabsStore di butik @secretsantai .....harga bermula rm30 sehelai sahaja....berkelip2 tau atas kepala....banyakkkk sangat pilihan warna boleh pilih...beli 2lai hanya rm50...untuk design lv, rm35 sehelai...beli 2lai rm60 sahaja....nak suruh pos pun boleh tau...wassap 0125963682..untuk pembeliaan borong rm200 utk 10 helai.. • • •

#Repost @secretsantai
・・・
We are open as usual darlings!
11AM untill 7PM. Jangan tunggu lama2 nak serbu @secretsantai boutique.. Jom ke @secretsantai.. terdapat pelbagai jenis produk tudung, pakaian l/p/knk2, makanan2, minuman, dessert, aksesori dan byk lg la yg dijual dlm 1butik nie..jimat masa..!!
:: ::
Hah masih tak tahu lokasi @secretsantai?? Landmark :
SECRET SANTAI
NO.32A, JALAN GREENTOWN 1,
GREENTOWN NOVA, 30450 IPOH, PERAK
019-7631269/012-4723494
(Sebaris Ariani dan Ratu, Corner Lot, 1st Floor)
#ipohperak #ipoh #perak #thebestvendor #puo #uniklrcmp #politeknikungkuomar #ipohboutique #ipohfood #ipohstreet #vendorboutiqueipoh #greentown #dataranipoh #vendoripoh #padangpolo #hotitem #gununglang #mydinmeru #ipohvendor #rtcgopeng #utcipoh #kintariverfront #lostworldtambun #kolejkesihatanipoh #sukperak
2d

» LOG IN to write comment.

restoran_simpang_tiga Menanti kehadiran tetamu VIP... Kami turut menyediakan catering luar bagi yg ingin mengadakan majlis perkahwinan, Hi-tea, Sambutan ulangtahun dan sbagainya.... Bagi yang masih tercari2 tempat yang sesuai boleh terus datang ke #restoran atau hubungi kami... #majlis #catering #cateringservice #cateringkahwin #cateringevent #cateringipoh #kateringkahwin #katering #ipoh #greentown #restoransimpangtiga
#PhotoGrid #seleraipoh #seleraramai #selerapadang #medan #s3foodworks
2d

» LOG IN to write comment.

restoran_simpang_tiga Cerita semalam... Makan malam (28 Januari 2015) di #kediaman #menteribesarperak #mb
Kami turut menyediakan catering luar bagi yg ingin mengadakan majlis perkahwinan, Hi-tea, Sambutan ulangtahun dan sbagainya.... Bagi yang masih tercari2 tempat yang sesuai boleh terus datang ke #restoran atau hubungi kami... #majlis #catering #cateringservice #cateringkahwin #cateringevent #cateringipoh #kateringkahwin #katering #ipoh #greentown #restoransimpangtiga
#PhotoGrid

#photogrid @photogridorg
2d

» LOG IN to write comment.

restoran_simpang_tiga 2nd day Makan Malam di Kediaman Menteri Besar Perak... #mb #menteribesarperak #menteribesar

Kami turut menyediakan ruang dewan bagi yg ingin mengadakan majlis perkahwinan, Hi-tea, Sambutan ulangtahun dan sbagainya.... Bagi yang masih tercari2 tempat yang sesuai boleh terus datang ke #restoran atau hubungi kami... #majlis #catering #cateringservice #cateringkahwin #cateringevent #cateringipoh #kateringkahwin #katering #ipoh #greentown #restoransimpangtiga #s3foodworks
3d

» LOG IN to write comment.

restoran_simpang_tiga Makan malam (27 Januari 2015) di #kediaman #menteribesarperak #mb #perak
#menu
#tomyamcampur
#homemadetauhuthaisos
#ikansenanginkicap
#udangwesternbutter
#pakawegg
#tempegorengtepung
#brokolicampur

Kami turut menyediakan catering luar bagi yg ingin mengadakan majlis perkahwinan, Hi-tea, Sambutan ulangtahun dan sbagainya.... Bagi yang masih tercari2 tempat yang sesuai boleh terus datang ke #restoran atau hubungi kami... #majlis #catering #cateringservice #cateringkahwin #cateringevent #cateringipoh #kateringkahwin #katering #ipoh #greentown #restoransimpangtiga
#PhotoGrid

#photogrid @photogridorg
3d

» LOG IN to write comment.