5,898 Posts

julizaadzlizan Minum ptg td singgah beli Cempedak, Pisang goreng, keropok lekor & cucur sayur😬
Byknyer minyak🏻️
Kena tekap dgn kitchen paper towel sblom mkn
Hahaha
InSyaALLAH mlm ada majlis doa selamat di Surau Condo i sbb one of our neighbours akn berangkat ke Mekah utk mengerjakan Ibadah Haji😎🏻
Semoga majlis berjln lancar & di berkati serta di rahmati ALLAH swt
Aameenn..
#gorengcempedak #gorengpisang #kepoklekor #cucursayur #syukur #alhamdulillahrezekianak2
9h

» LOG IN to write comment.

hawkermalaysian Part 2 | This is how we do it... #MontellJordan Inspired by Penang, we've coated our Banana and Durian in a light, fluffy and crisp batter, deep fried it to golden perfection, and then served it up with a twist - you got it - ICE CREAM!!! Only available at #HawkerMalaysian 13h

» LOG IN to write comment.

lilymarliza @kaisaralily : Papa beli pisang! Mama buat goreng pisang!

Bila dah malam macam ni anakanda nak makan #gorengpisang , ni lah hasilnya... Tapi bila dah siap goreng, Papa @hairie.nakamurie pula yang makan lebih dari #kaisaralily #whenlilycooks #homemade #pisanggoreng #pisang #yummy #lilymarliza #lilymarlizadotcom
1d

» LOG IN to write comment.

jeje.kolor etdahh genengan ora ada pisan yang nyangkut ikan hari ini
#featuring #engkong #kopi #gorengpisang #gudanggaram #merah #guyonan
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

1d by_atin
Normal HealthyBeauty by Norfatin
by_atin Minum petang dulu....
#tehais
#gorengpisang
#kepoklekor
1d

» LOG IN to write comment.

eynasalina5253 Baru nk sarapan pagi dgn goreng pisang nangka..Mohlah kita lyn dgn air teh o sedap sgt2..
#Gorengpisang
2d
  •   rohayarahman57 Goreng pisang nangka memang sedap. As salam. Didoakan sihat sejahtera. Aamiin. 2d
  •   eynasalina5253 waalaikumsalam ye sedap sgt kn pisang nangka ni klu mkn time panas n alhamdulilah eyna sihat je..Moga kak @rohayarahman57 sihat sejahtera ceria hppy selalu.. 2d

» LOG IN to write comment.

Normal
aimizubir Petang-petang macam ni dapat makan goreng pisang Mabul, layan wehhhh! Dijual pulak oleh "Azwan Ali", memang terbaek

#aimitravelogue #aimikeMabulagain #gorengpisang #gorpis #azwanali
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

4my_n4d14h Lunch hari ni Goreng Pisang Kuning hahaha #gorengpisang #kuning 4d

» LOG IN to write comment.

ggjepun #gorengpisang
#cucoqcempedak
#nescafepanas
Minum petang org bujang.. hewhew
5d

» LOG IN to write comment.