17,013,057 Posts

Normal Black Tomato
blacktomatotravel Don't miss out, experience @friezeartfair with out VIP #giveaway. Enter below for the chance to win a three night stay in a chic @onefinestay apartment, mouth-watering cuisine courtesy of The Chiltern Firehouse, cocktail concoctions at the Lights of Soho and the company of an insider expert during the world's most celebrated international art fair... pdl8.co/1IHJSt1 #win #competition #travel #art #london #travelgram @paddle8 5s

» LOG IN to write comment.

Normal Ariana Is Queen
Normal Svetlana Rumyantseva
moonlight_lux #Repost @goldapple_ru with @repostapp
・・・
В честь нашего Дня Рождения в #КАЗАНИ, грандиозное празднование которого запланировано на 4, 5 и 6 сентября, мы ПОДАРИМ 3 сертификата, номиналом 3.000 рублей нашим подписчикам, а победители будут объявлены уже 7 сентября!

Все что нужно:
— Подпишитесь на нашу страничку @goldapple_ru.
— Сделайте репост данной публикации (с полным текстом акции) до 7 сентября.
— Отметьте 5 ваших друзей на вашем репосте.

Внимание:
— 3 победителя будут определены 7 сентября при помощи сервиса генерации случайных победителей giveways.ru.
— Номера не присваиваются! — Ваш аккаунт должен быть открыт на время проведения акции, а репост не удаляться до подведения итогов.
— К участию приглашаются жители г #Казань
— Подробности о мероприятии представлены на нашем сайте goldapple.ru.

#Giveaway #дрКАЗАНЬзолотоеяблоко
14s

» LOG IN to write comment.

Normal Kfzrruksyh
nurinfarzana9 #Repost @king_shope with @repostapp
・・・ Sebab Kenapa saya mahukan iphone :
1)kerana teringin dapat merasakan mempunyai iphone sendiri
2)tidak mampu memilikinya sebab memerlukan wang yg banyak.
3)Cemburu melihat kawan yang memakai iphone
4)Kerana kawan always kerja mengata saya memakai camera menipu
5)teringin ya teramat
6) teringin mendapat iphone dengan usaha sendiri
7)teringin mempunyai gmbar yang lawa seperti orang len
8)kerana selama ni hanya menumpang iphone kawan untuk selpie
9)saya bukan dri keluarga yg kaya yg boleh beri apa yg saya mahu just hnya pakai pa yg perlu
10)kerana iphone mempunyai app yg terbaik
11)iphone always yg terbaik sehingga kluar iklan di tv
12)krna sya memprcayai igshop ini
-inshaAllah kalau rezeki saya kali ini.Alhamdulillah
Kalau tidak.tidak mengapa saya redha
Hye ! Harini bermulanya give away king_shope !
Hanya untuk seorang pemenang sahaja !

Iphone 5s gold 64gb beserta random case,extra cable dan tempered glass.

Syarat-syarat untuk sertai contest ni.
1)Semua orang boleh sertainya kecuali saya dan tidak kira umur brapa tahun. Untuk warganegara MALAYSIA sahaja !
2)Anda mestilah repost gambar ni sebanyak yg mungkin dan caption ini hendak lah ada di setiap repost gambar ini.
3)Anda mestilah menambah caption anda sendiri di atas caption yg diberikan (ats pada hye...)
4)Caption anda mestilah berkait dengan alasan kenapa anda mahukan iphone ini kerana saya akan check semua post
5)Tag @king_shope pada setiap gambar repost tersebut
6)Berakhir pada akhir september ini
7)MESTI FOLLOW @king_shope untuk menyertai dan memenangi contest ini kerana pemenang akan dipilih hanya untuk followers @king_shope sahaja.
#king_shope #king_shopegiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawayiphone #iphonegiveaway #iphonegiveawaymalaysia #iphone5smalaysia #iphoneterbaik #iphonegiveawayterbaik #giveawayking_shope
18s

» LOG IN to write comment.

Normal Ariana Is Queen
Normal Ariana Is Queen
25s lalavenz
Normal IG 4 the contest
lalavenz Hye @king_shope saya nak iphone because sape yang taknak kan iphone kalau nak beli memang taklah kan so saya nak join lah juga this contest nak try nasib kot-kot boleh mana tau rezeki katakan lagipun saya tak mengharap sangat tengok orang yang join contest nie banyak sangat*acah je nie*
.
.
Saya nak iphone nie sebab dia punya kualiti and phone saya yang saya guna sekarang dah tahap nazak screen phone saya pecah *sedih tak* cerita nie tak tipu ok..semoga @king_shope pilih saya
#giveaway #takbolehnakreposttakdapatdownloadrepostapp#almaklumlahtelefonnazak
25s

» LOG IN to write comment.

Normal Ariana Is Queen
sanahanif1 #Repost @officialphilipashton with @repostapp
・・・
Entered our competition to get a free watch? If you haven't what have you got to loose? Win the chance to get a FREE Dayhatch Silver by doing the following:

1) follow @officialphilipashton
2) Repost this image (to do so, screenshot then re-upload)
3) then hashtag #becomethepaman
4) Tag us in it so we know! @officialphilipashton

Good luck! Winner announced 9th September #competition #giveaway #free #win #philipashton #watches #watchesofinstagram
#watchesph #watchessentials #watchesgrade #dailywatch #mensfashion #style #styles #stylenanda #styleblogger #luxury #luxurylife #luxurylifestyle #luxurywatch #love #instagood #follow #photooftheday #beautiful #fashion #instadaily
35s

» LOG IN to write comment.

Normal HoneyLola
honeylolayt Merci à @lespetitsrevesdemathilde pour ce beau concours grâce auquel j'espère gagner la Carte Cadeau Sephora ! :) #lespetitsrevesdemathilde10K #concours #giveaway 43s

» LOG IN to write comment.

Normal Giveawaystoenterrr
Normal annieyyzz
annieyzz95 Assalamualaikum @king_shope
Saya nak sangat menang giveaway dan dapat iphone 5s gold 64 gb sebab biasanya iphone tak mudah rosak,hang dan bateri serta charger dia pun x mudah rosak juga.tak macam samsung yang saya guna sekarang ni.baru guna 1 tahun lebih dah rosak tak boleh nak insert sim.(betul yer tak tipu).so bila dapat tahu yg @king_shope
Murah hati buat give away iphone 5s ,saya terus join dan harap saya dapat iphone tu untuk ganti samsung saya yg dah rosak.so bolehlah saya berjimat dan tak payah beli phone baru hihi.itulah sebab dan alasan kenapa saya nak sangat dapat iphone tu.harap-harap rezeki berpihak pada saya. Amin.
Hye ! Harini bermulanya give away king_shope !
Hanya untuk seorang pemenang sahaja !

Iphone 5s gold 64gb beserta random case,extra cable dan tempered glass.

Syarat-syarat untuk sertai contest ni.
1)Semua orang boleh sertainya kecuali saya dan tidak kira umur brapa tahun. Untuk warganegara MALAYSIA sahaja !
2)Anda mestilah repost gambar ni sebanyak yg mungkin dan caption ini hendak lah ada di setiap repost gambar ini.
3)Anda mestilah menambah caption anda sendiri di atas caption yg diberikan (ats pada hye...)
4)Caption anda mestilah berkait dengan alasan kenapa anda mahukan iphone ini kerana saya akan check semua post
5)Tag @king_shope pada setiap gambar repost tersebut
6)Berakhir pada akhir september ini
7)MESTI FOLLOW @king_shope untuk menyertai dan memenangi contest ini kerana pemenang akan dipilih hanya untuk followers @king_shope sahaja.
#king_shope #king_shopegiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawayiphone #iphonegiveaway #iphonegiveawaymalaysia #iphone5smalaysia #iphoneterbaik #iphonegiveawayterbaik #giveawayking_shope
49s

» LOG IN to write comment.

Normal Giveawaystoenterrr
Normal Giveawaystoenterrr
1min eugeniapak
Normal eugeniapak
eugeniapak Очень, очень нужен этот чемоданчик Все силы Вселенной пусть я выиграю

Розыгрыш #чемодан_trunki от @dipeshkova и @igrushenka;
️ 11 сентября генератор случайных чисел по номеру строки и столбца определит победителей.
️ отправка приза по России за счёт магазина .
Всем удачи!
#giveaway #конкурс #подарок #igrushenka
1min

» LOG IN to write comment.

Normal Giveawaystoenterrr
thametalsonic Okay guys, for you that don't know still I am previously named @everythangtwd I wanted a change anyway... this is going to be up for grabs! I want to gain more followers so I am going to be hosting a give away for Retro Replay for Xbox One! if you think its a scam dont bothering entering. At the moment this is continent limited to Australia, New Zealand, United States, United Kingdom. All you have to do be following me and share this post far and wide! I will at random select a lucky winner who is following me, has shared the post and commented 'Shared!' This will close on 10th September, 2015 at 6:00PM AEST (check for your own times) good luck! Blaze.

#xboxone #xbox #xbox360 #retro #retroreplay #free #win #giveaway #play #game #gamer #awesome
1min

» LOG IN to write comment.