6,234 Posts

girlglamorous Jawatan kosong
.
Kami mencari Sales Assistant utk Butik kami di Johor Bahru, Siapa ² yg berminat menjadi #glimmers boleh walk in ke butik kami di Uda Business Center atau emailkan resume anda di girlglamorous505@gmail.com
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual #hariraya #syukurselalu #aidilftri #vacancy #jawatankosongJB #salesassistant
2d

» LOG IN to write comment.

girlglamorous #NellysaDress color olive masih ada lagi taww. Utk warna olive ni tinggal size XL shj.
.
Jom2 dtg serbu butik kami atau boleh beli online bagi #glamories yg ddk luar johor.
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual #hariraya #syukurselalu #aidilftri
2d

» LOG IN to write comment.

girlglamorous Assalamualaikum dan selamat pagi semua glamories!! Butik kami dah buka taww~ dah boleh dtg serbu ni..
.
Bagi yg nak dtg tu, jgn lupa bawa kuih raya ciked ea..hehe
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual #hariraya #syukurselalu #aidilftri
2d
  •   i.qya smlm smpt singah alhmdulilah layanan staff sgt baik, insyalh pasti kami dtg beli nanti. 2d
  •   girlglamorous Alhamdulillah, thanks dear @i.qya nnt dtg lagi ye 2d

» LOG IN to write comment.

girlglamorous Awww , thanks dear shopping dgn GG. Nanti dtg lagi tawww~
.
Repost from @eikinnn_
Happy happy dapat beli jubah kat @girlglamorous. happy sampai tak kisah dah badan dah bulat. Emm .
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual #hariraya #syukurselalu #aidilftri
2d

» LOG IN to write comment.

samanthaliegh Tootsi @colourpopcosmetics
Studio Fix Powder | Prep + Prime Highlighter Light Boost | Soft & Gentle Mineralize Skinfinish | Gingerly Sheertone Blush @maccosmetics
Warm Palette - 35W @morphebrushes
Tartelette Palette | Park Ave Princess Bronzer @tartecosmetics
2d

» LOG IN to write comment.

girlglamorous Antara jubah yang ada di butik kami sekarang #ZipSongketJubah .
.
Size: XL
Features: Wuduk friendly, BF Friendly
Material: Chiffon
Price: RM120
.
Jom2 dtg serbu butik kami atau boleh beli online bagi #glamories yg ddk luar johor.
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual
#ramadan #sayajualjubah
3d

» LOG IN to write comment.

girlglamorous #NellysaDress color grey masih ada lagi taww. Utk warna grey ni tinggal size XL shj.
.
Jom2 dtg serbu butik kami atau boleh beli online bagi #glamories yg ddk luar johor.
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual #hariraya #syukurselalu #aidilftri
3d

» LOG IN to write comment.

Normal SELAMAT HARI RAYA
girlglamorous Assalamualaikum dan selamat pagi semua glamories!! Butik kami dah buka taww~ dah boleh dtg serbu ni..
.
Bagi yg nak dtg tu, jgn lupa bawa kuih raya ciked ea..hehe
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual #hariraya #syukurselalu #aidilftri
3d

» LOG IN to write comment.

girlglamorous Antara warna utk #NellysaDress yg masih available di butik kami sekarang.

Jom2 dtg serbu butik kami atau boleh beli online bagi #glamories yg ddk luar johor. ️.
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual #hariraya #syukurselalu #aidilftri
4d

» LOG IN to write comment.

girlglamorous Assalamualaikum dan selamat hari raya, butik kami buka seperti biasa taww
.
Meh2 datang serbu butik kami harini
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho #sayajual #hariraya #syukurselalu #aidilftri
4d

» LOG IN to write comment.

girlglamorous Antara customer yg datang ke butik kami harini. Mereka borong habis taww.
.
Thanks dear shopping with us
.
#girlglamorous #girlglam #glimmers #sale #murah #visitmyig #butik #bbu #jb #online #igersjoho
5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.