4,681,088 Posts

Ludwig Arthur Garcia
artjashen Thank you @thequeenofbags @iamshopaholicmom for the Christmas gift. Lab yah #gifts #Christmas2014 6s

» LOG IN to write comment.

Normal snoopy_lou_
snoopy_lou_ I have had the most amazing festive season, filled with love, gifts, family and friends I am so grateful to everyone who sent me gifts and cards, love you all so much!
And for the icing and cherries on top of the cake I saw The Hobbit film last night with Matt and got to hold a week old baba who is going to be a mega heart breaker when she's older!
Happy happy Lou indeed
#me #happy #thankyou #frompaperchase #filo #gifts #lovemyfriends
14s

» LOG IN to write comment.

Normal Begum Y.
begumtaskirann "Teycee bu sana for the lovely, cool, friendly, passionate, crazy (!) and positive auntie u areeee. Love, #BerrakSu " #newyear #presents #besttimeofyear #family #love #gifts @beste_taskiran 24s

» LOG IN to write comment.

Normal Siss Sande Smørholm
Normal The Merchants
the.merchants #TheMerchantHappyCustomers is back! Okay, this time nak story pasal produk #NABeauty tau. Produk @nabeauty_official ni bukan orang Melayu je boleh pakai tau, berbilang bangsa pun suka pakai tau!

Customer ni #happy sangat bila bintik -bintik hitam semua dah pudar! Sampai risau bila kulit jadi putih sangat! Ahahah jangan risau, #NABeautyArganOilSerum ni tak beri kesan mudarat okay pada kulit, diluluskan oleh KKM lagi! Kalau rasa kulit putih tu sebab sel kulit pun dah berganti tau, dah kurangkan sel kulit mati. Dan lagi best bahan aktif #AloeVera yang kaya dgn vitamin A & vitamin E boleh bantu penghasilan sel kulit baru okay!

Jadi meh lekaih WA @ SMS @the.merchants +6012-9748854 tau, free #COD, free #postage & #free #gifts lagi!

#TheMerchant
#TestimoniNABeauty
1min

» LOG IN to write comment.

1min ninaizees
Normal Nina Izees