19,322 Posts

le_gorgeous_boutique Grand lengha suit real picture
For affordable prices
Available in any colours
Rm330 including postage within malaysia
Preorder stocks
Contact me whatsapp,wechat id shanu_charm91, at 0108014991 for enquiries and place orders.
#indianfashion #indianshopping #bollywood #trendy#ethnic #designer #boutique #traditional #templewear #sales #onlineshopping #dazzling #instafashion #beauty #stylish #bridal #kollywood #dinner #fashion #clothing #georgette #saree #newarrival #lenghasuit #grand
3min

» LOG IN to write comment.

mltsuits Beautiful #Party #Wear #Suit from Our #Salwar #kameez Collection. Look Gorgeous with this Collar Neck, Beat & Stone Work, #Georgette Chikan
#Fabric, Pink Salwar Suit. Hurry-Up !!! Stock Limited !!! SKU: M13702
Colors: Yellow, Pink, Green, Orange
Price: INR 2,748.00 (Offer: Free Shipping)
2h

» LOG IN to write comment.

  •   pehnavafashionmart www.pehnava.net my official website..you can check out varieties of products and even can send and enquiry.. 6h

» LOG IN to write comment.

syazfa_collections NAKSHATRA : Full Neck Embroidery Salwar

Semistitch Material : Fit up to 5XL
Price : RM 140 FREE postage within Malaysia.
Immidiate Delivery via Poslaju, Tracking no will be provided.

Ready Stock, SINGLE pcs only.

INTERESTED : WhatsApp Now : +6014 944 7419

#syazfacollections #salwarkameez #punjabisuits #anarkali #lehengha #kurtis #designersuits #georgette #fashion #stylish #beautiful #instafashion #pretty #dress #styles #outfit #shopping #igmsia #insta_malaysia #msiashopping #kualalumpur #sayajualmurah #sayajualbajuglemor #sayajualdressmenawan #mamak
8h

» LOG IN to write comment.

eydamatcollection Assalamualaikum..selamat pagi.. salam jumaat semua.. Ada yang dah start cuti ke harini.. Kalau borink2 tu jom ringan2kan tulang datang butik @yabunayyavendor eh.. sbb kita ade buat harga promo tau harini.. semua lagi murah dari biasa... !

Kakak2 adik2 yang nak dapatkan Candy Wide Scarves, Soka Socks, & Princess Handsocks kami yang gojes tu boleh dtg butik tau.. Satu lagi nak bg thu good news.. Harga Promo ni starting jumaat hingga Ahad ni.. so siapa yg datang arini.. boleh datang lagi esok and lusa sbb harga promo valid 3 hari berturut2.. hehe..datang beramai2 yer.

Thank you lovelies..
8h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal way2sarees.com
way2sarees Rich look pure based designer Lehenga saree with heavy embroidery blouse pisce @ 4890 (£60) Free Shipping worldwide to buy call or whatsapp @ 9321119916 #saree #lehenga #style #designer #gorgeous #trousseau #begum #sahiba #asianwedding #asianclothes #weddingshopping #weddingwear #indianwedding #sareelove #sareefashion #sareeday #georgette #anarkali #unstitched #canada 14h

» LOG IN to write comment.

fashionistastudio Vaani Kapoor yellow Saree
Fabric : georgette
Blouse : cut work on dhuppyian
Price : Rs 2799

#vaanikapoor #vani #yellow #saree #georgette #ethnicwear #designer #desi #bollywood #replica #celebrity #musthave #getthelook
18h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   sexymonica2012 Nice! Take a look at my private pictures in mine profile bio! 19h

» LOG IN to write comment.

eydamatcollection Guess what.. ? Alhamdulillah.. dh nak cukup sebulan EydaMat Collection menjadi vendor di butik @yabunayyavendor.
So... Kita nak bg best offer siapa yang walk in dekat butik @yabunayyavendor starting this jumaat until hari ahad..! Prices from EydaMat Collection akan jadi rendah lagi biasa.. So siapa nak harga2 promo ni.. walk in to butik @yabunayyavendor esok... semua.

CANDY WIDE SCARVES
SOKA SOCKS
PRINCESS HANDSOCKS.

In Syaa Allah esok kita reveal harga2nya yer.. Terima kasih Daun keladi..
22h

» LOG IN to write comment.