272 Posts

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

futuresteps.ks Gjat ushtrimev ju mirpresim nga ora 18:00 gjdo te hene dhe te merkure.#dancehall #futuresteps 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

futuresteps.ks #dancing #school #futuresteps
#shkolla e #vallzimit
Ushtrimet e regullta mbahen Gjdo te Hane dhe te Merkure nga ora 17;30 deri 19:30
Konkursi esht i hapur per gjitha grup moshat .
☆☆☆ Future Steps ☆☆☆
2w

» LOG IN to write comment.

sahit__aliu #dancing #school #futuresteps #shkolla e #vallzimit
Ushtrimet e regullta mbahen Gjdo te Hane dhe te Merkure nga ora 17;30 deri 19:30
Konkursi esht i hapur per gjitha grup moshat .
☆☆☆ Future Steps ☆☆☆
2w

» LOG IN to write comment.

besartmehmet1 When I dance I become free #futuresteps 2w

» LOG IN to write comment.

sahit__aliu Future Steps Crew
World Clan, let's do it ... #prizren #shadrvan #futuresteps
#let'sdoit #kosova
2w

» LOG IN to write comment.

sahit__aliu Suksesi im vrehet e nuk blehet.
#Love #my #crew #futuresteps
Coming soon #zhag
3w

» LOG IN to write comment.

lookstoenvy Thinking about my next move making sure it's the best move! 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sahit__aliu Pas pak ne nje Kafe me Labin na ndiqni #1kl #futuresteps #rtv21 3w

» LOG IN to write comment.