62,240 Posts

handmadeverything Original painting 'Above Drowning' is now available on both my website and my etsy shop. Handmadeverything.weebly.com Handmadeverything.etsy.com #art #watercolor #afroart #handmadeverything 20min

» LOG IN to write comment.

ypcreative What's he up to when you're not home? 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

anisah_lasebai I gots glasses ya'll! This morning before going out to doll up beautiful ladies
#wakeupandmakeup #glasses #liner # motd #freelancer #MK
56min

» LOG IN to write comment.

ypcreative Cut it out 19h

» LOG IN to write comment.

alyayahya Jangan pernah jemu dalam menuntut ilmu

Asalnya memang tak minat nak tau pasal strategi #m16pl ni tapi aku jenis manusia yang sentiasa dihantui rasa ingin tahu bila kala melihat orang lain sibuk dengan post income sehari RM1k, RM5k, ada jugak yang boleh dapat lebih dari RM50k. Siapa yg boleh tengok je kan?
Permulaan bulan March yg indah ni akhirnya dapat jugak join sharing & coaching dengan salah sorang leader yg income mantop & malatops @zray87
Bro ni dah earned 5 figures income, memang terbaik! Lagi awesome umi dengan adik skali terjebak.
Kalau korang ada yg dah terbuka mata & minda sikit, pastu ada yg memang dah ready RM5400 tapi segan-segan nak tanya, meh sembang dulu kasi warm up. Tak kenal maka tak cinta kan. Malu tapi mau boleh whatsapp kak Alya kat no ni. 012.6558518

#ALphyto
#ALkickers
#m16pl
#teamAL
#targetnakbelibegLVuntukumi
#freelancer
1h

» LOG IN to write comment.

_s_o_h_i_ 벌써 2회.. 그리고
다른
좋은기회
난일복이많은사람이네
참. 일을즐기자
그리고 열심히 .
.
.
#freelancer #lecturer
#긍정 #일상 #소통 #daily
1h

» LOG IN to write comment.

ypcreative Full-back tattoo design brought to life by a tattoo artist 2h

» LOG IN to write comment.