767 Posts

Normal The Néill Dreem Knotting
neill_dreem Palestinié T-Shirt
(***PRE-ORDER)

FEATURES
100% HIGH QUALITY COTTON FOURSQUARE
AVAILABLE IN TWO COLOURS - BLACK & WHITE
ROUND NECK
SIZE - S, M, L, XL, XXL
PRICE - RM24 EXCLUDED POSTAGE
POSTAGE FEE - RM6 TO SEMENANJUNG | RM10 TO SABAH SARAWAK
RM2 OF THE T-SHIRT SOLD WILL BE DONATED TO CHARITY (TABUNG PALESTIN). WHATSAPP +60178834962 TO ORDER
5h

» LOG IN to write comment.

Normal The Néill Dreem Knotting
neill_dreem Palestinié T-Shirt
(***PRE-ORDER)

FEATURES
100% HIGH QUALITY COTTON FOURSQUARE
AVAILABLE IN TWO COLOURS - BLACK & WHITE
ROUND NECK
SIZE - S, M, L, XL, XXL
PRICE - RM29 EXCLUDED POSTAGE
POSTAGE FEE - RM6 TO SEMENANJUNG | RM10 TO SABAH SARAWAK
RM2 OF THE T-SHIRT SOLD WILL BE DONATED TO CHARITY (TABUNG PALESTIN). WHATSAPP +60178834962 TO ORDER
5h

» LOG IN to write comment.

nataliecrampton Friday task: Sorting through my unwanted clothes for Palestine. Cat not included! I always knew I had too many clothes but didn't realise the extent until this morning... this pile of unwanted clothes is from 2 wardrobes... I have 6 more to sort through! MUST SHOP LESS! #forpalestine #palestine #unwanted #clothes #shopaholic #britishshorthair #lovemycat #kittylove #dubai #mydubai #nomoreshopping #shopless #giveaway #charity #fortheneedy 24h

» LOG IN to write comment.

eanggirospidia DIARY OF FLIGHT ATTENDANT WANNABE NOVEL ! (DOFAW). InshaAllah ready on september untuk cetakan ke-3.
#

Ketika kita merajut mimpi, saat itulah hati, pikiran, juga langkah kita secara tidak sadar telah menjadi satu konseptual yang kukuh. Kebahagiaan orang tua, serta restu dari orang tua adalah jalan terbaik untuk menggapai mimpi. Ingatlah, ketika kita pesimis untuk menggapai sesuatu, kita tidak akan bisa bergerak untuk melangkah. Maka jadikan mimpi juga cita-cita dengan keyakinan yang utuh. Bukan kesempurnaan yang harus di raih, melainkan buatlah serta latih hati,pikiran, dan jiwa kita untuk menampilkan yang terbaik. Allah selalu punya jalan yang terbaik untuk kita-masa depan yang terbaik. berbaiksangkalah terhadap apa yang terjadi sekarang, tanpa kita sadari, bahwa kita telah melewati pelajaran di setiap detik waktu untuk diri kita yang lebih baik. Maka bersyukurlah, Yakinlah bahwa Allah sebaik-baiknya penentu segala umat.

#

Untuk mimpi-mimpi kalian yang sudah terajut, kalian masih punya kesempatan untuk meraih mimpi itu #

Melalui perjalanan hidup keisha di buku ini, kita memetik pelajaran, bahwa mimpi adalah perjuangan, bahwa sukses adalah hasil dari proses yang tidak mudah

#

DOFAW ini di cetak 1000 buku di cetakan ke-3. Dan hasil dari penjualan akan di donasikan untuk saudara2 kita di palestina. Semoga bermanfaat bagi kita dan bersama aamiin InshaAllah
3d

» LOG IN to write comment.

abu_lihiya.free.palestine Top is Ferguson, Missouri and the bottom is Gaza, Palestine... #ForMikeBrown #ForPalestine #WeWantJustice #Resistance 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Peace In The MiddleEast
free_my_palestine_and_syria For some reason, people in this world believe the people of Palestine and Syria don't feel pain, can't have emotions and don't bleed the way we do. But We all bleed the same colour!! Our skin colour doesn't change what we feel or how we feel. The Palestinians and Syrians are humans. And nobody seems to realise they also feel pain, they have emotions, try bleed the same colour you and I do. We are all human #worldwakeup #forsyria #forpalestine #freepalestine #freesyria 3d

» LOG IN to write comment.

rebel_slider subnanallah... #forpalestine 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Danu Kenang Rustiawan
danukenang Palestinian state is the first state who states that Indonesian have independent, It means Palestinian state very optimistic that Indonesian can be achieve independence. while Indonesian journalists were in Palestine, journalist to take this picture. This image is a palestine citizen respect to the indonesian state birthday. Once again thank you very much for the palestine citizen. May Allah can protect you all the time and give the victory to all palestine citizen. Amin #forpalestine #thankyoupalestine #prayforpalestine 4d

» LOG IN to write comment.

_starrdusst_ I had to share this with you all because there's a million and one things going on in this world that break me apart. I feel their pain like if it was mine. I'm not mad anymore. I just feel their pain. But in the midst of war and cruelty I still believe in Love. #ForPalestine #forSyria #ForFerguson #ForImmigrants #ForWhales #Foranimals #Forfreedom #fortheWorld 4d

» LOG IN to write comment.

Sierra Suchi Amanah
suchiiamanah Masha Allah...even they are still keep smiling and give greeting for Indonesia.
May Allah put you all in jannah..
#greatkids #lovefromPalestine #doa #donate #forPalestine
5d

» LOG IN to write comment.

Amaro اسماء بنت ثاني
atalthani Get ready... Get set... Mount Kili here I come .. #elevatet2educate #forpalestine #morningworkout #doha #qatar 5d

» LOG IN to write comment.

____aerdna Radiodervish spettacolo al tramonto 6d

» LOG IN to write comment.

Normal The Néill Dreem Knotting
neill_dreem Iyaaaa, kami pun ada #palestiniétshirt long sleeve dalam warna hitam dan putih. So yang perempuan tak payah susah-susah pakai inner atau handsock lagi ;D

Jom cepat order dengan kami. Whatsapp #néilldreem +60178834692 lelaju tau!

SHORT SLEEVE RM24
LONG SLEEVE RM29

RM2 daripada setiap pembelian produk inspired by Palestine daripada kami (#palestiniébracelet #palestiniétshirt #palestiniéhijab) akan didermakan ke tabung Palestine.

#supportpalestine #supportgaza #prayforpalestine #prayforgaza #sayajual #sayajualbaju #sayajualtshirt #isell #iselltshirt #bajumurahmurah #murahmurah #malaysia #forpalestine #charity #vsco #vscocam
6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal The Néill Dreem Knotting
neill_dreem Fiiuuhhhh!
*lap peluh* .

Baru selesai packaging untuk pengeposan pada hari Isnin 18/08/14. Terima kasih semua yang purchase #palestiniébracelet dan #palestiniétshirt dari kami. Korang the best ;D

Sesiapa yang nak join pos hari Isnin masih sempat nak order #palestiniébracelet . Untuk #palestiniétshirt pun boleh order, selesai payment kami akan terus proses baju-baju awak semua mengikut turutan. Harap faham dan dapat bersabar. Sebarang kelewatan pihak #néilldreem akan maklumkan. Paling lambat pun akan dapat dalam tempoh 2 minggu (kami proses order mengikut turutan pembayaran customer dan mengikut batch penghantaran). Apa-apa whatsapp je +60178834692 ya.

Sekarang masa untuk merehatkan diri. Selamat malam semua.

Keep on #supportpalestine . Assalamualaikum :)
7d

» LOG IN to write comment.

neill_dreem Alhamdulillah, di atas permintaan ramai. Kami masih lagi buka order untuk Palestinié t-shirt. Takkan close order buat masa ni heeee :D

Cepat-cepat whatsapp +60178834692 untuk tempahan.

InshaaAllah, sebahagian daripada harga t-shirt yang awak semua beli akan kami dermakan ke tabung Palestin. We're in solidarity with Palestin. How about you? . . . . . .

T-Shirt Palestinié

FEATURES
100% HIGH QUALITY COTTON
AVAILABLE IN TWO COLOURS - BLACK & WHITE
ROUND NECK
SIZE - S, M, L, XL, XXL
PRICE - RM24 EXCLUDED POSTAGE
POSTAGE FEE - RM6 TO SEMENANJUNG | RM10 TO SABAH SARAWAK
RM2 OF THE T-SHIRT SOLD WILL BE DONATED TO CHARITY TABUNG PALESTIN.

WHATSAPP +60178834962 TO ORDER :)
7d

» LOG IN to write comment.