57,493 Posts

Normal PO BANTAL NAMA 20 HARI
mickey_room Mini dress flower.
Warna abu renda peach
Pinggang di kerut.
Panjang di atas lutut
Daleman puring. Bahannya licin, gak tau apa namanya
Fit to M.
Baru di pake 1x, karena kependekan.
40K
NO BARTER
#dress
#minidress
#dresssecond
#dressbekas
#flowerdress
#murmer
#sepatu
#wedges
#sepatubekas
#wedgesbekas
#bajubekas
#barangbekas
#babe
#murmer
#jualan
#jualrugi
#jualrugibgt
7min

» LOG IN to write comment.

ghaisanyz Hi mommies yg nak cari barang2 bayi dan kanak2 yg cute miut lagi murah2 tu,
Jom follow ig ni @cutiekidstore

Pelbagai barangan yg cantik2 comel2 kesukaan anak2 anda dari baju,kasut,kelengkapan sekolah semua ada lah!
Memang berbaloi sgt follow ig nie..barang kualiti harga pun murah!
Everyweek ada je barang2 baru masuk!
Diorang tengah adakan SALE tau!
So apa tunggu lagi jom follow

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

Whatsapp 013-4897939
Website cutiekidstore.com

#pencilskirt
#adidaskasualwear
#rompers
#flowerdress
#pajamas
#sweater
#frozenpajamas
#frozendress
#stationaryset
#schoolbags
#bajukanak2lelaki
#bajukanak2perempuan
#drinkingbottle
#towel
#softdoll
#travelbags
#softtoys
1h

» LOG IN to write comment.

Normal MENERIMA DESIGN BATIK
Normal Witty Bambino Enterprise
wittybambino Hi mommies yg nak cari barang2 bayi dan kanak2 yg cute miut lagi murah2 tu,
Jom follow ig ni @cutiekidstore

Pelbagai barangan yg cantik2 comel2 kesukaan anak2 anda dari baju,kasut,kelengkapan sekolah semua ada lah!
Memang berbaloi sgt follow ig nie..barang kualiti harga pun murah!
Everyweek ada je barang2 baru masuk!
Diorang tengah adakan SALE tau!
So apa tunggu lagi jom follow

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

Whatsapp 013-4897939
Website cutiekidstore.com

#pencilskirt
#adidaskasualwear
#rompers
#flowerdress
#pajamas
#sweater
#frozenpajamas
#frozendress
#stationaryset
#schoolbags
#bajukanak2lelaki
#bajukanak2perempuan
#drinkingbottle
#towel
#softdoll
#travelbags
#softtoys
2h

» LOG IN to write comment.

nadia_pojie Hi mommies yg nak cari barang2 bayi dan kanak2 yg cute miut lagi murah2 tu,
Jom follow ig ni @cutiekidstore

Pelbagai barangan yg cantik2 comel2 kesukaan anak2 anda dari baju,kasut,kelengkapan sekolah semua ada lah!
Memang berbaloi sgt follow ig nie..barang kualiti harga pun murah!
Everyweek ada je barang2 baru masuk!
Diorang tengah adakan SALE tau!
So apa tunggu lagi jom follow

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

Whatsapp 013-4897939
Website cutiekidstore.com

#pencilskirt
#adidaskasualwear
#rompers
#flowerdress
#pajamas
#sweater
#frozenpajamas
#frozendress
#stationaryset
#schoolbags
#bajukanak2lelaki
#bajukanak2perempuan
#drinkingbottle
#towel
#softdoll
#travelbags
#softtoys
2h

» LOG IN to write comment.

theopticalstuffers Hi mommies yg nak cari barang2 bayi dan kanak2 yg cute miut lagi murah2 tu,
Jom follow ig ni @cutiekidstore

Pelbagai barangan yg cantik2 comel2 kesukaan anak2 anda dari baju,kasut,kelengkapan sekolah semua ada lah!
Memang berbaloi sgt follow ig nie..barang kualiti harga pun murah!
Everyweek ada je barang2 baru masuk!
Diorang tengah adakan SALE tau!
So apa tunggu lagi jom follow

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

Whatsapp 013-4897939
Website cutiekidstore.com

#pencilskirt
#adidaskasualwear
#rompers
#flowerdress
#pajamas
#sweater
#frozenpajamas
#frozendress
#stationaryset
#schoolbags
#bajukanak2lelaki
#bajukanak2perempuan
#drinkingbottle
#towel
#softdoll
#travelbags
#softtoys
3h

» LOG IN to write comment.

khalyssa_lilshop Hi mommies yg nak cari barang2 bayi dan kanak2 yg cute miut lagi murah2 tu,
Jom follow ig ni @cutiekidstore

Pelbagai barangan yg cantik2 comel2 kesukaan anak2 anda dari baju,kasut,kelengkapan sekolah semua ada lah!
Memang berbaloi sgt follow ig nie..barang kualiti harga pun murah!
Everyweek ada je barang2 baru masuk!
Diorang tengah adakan SALE tau!
So apa tunggu lagi jom follow

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

@cutiekidstore

Whatsapp 013-4897939
Website cutiekidstore.com

#pencilskirt
#adidaskasualwear
#rompers
#flowerdress
#pajamas
#sweater
#frozenpajamas
#frozendress
#stationaryset
#schoolbags
#bajukanak2lelaki
#bajukanak2perempuan
#drinkingbottle
#towel
#softdoll
#travelbags
#softtoys
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Trinity Jesse Boitique
trinity_jesse_boutique 15832 - pink (S,M,L)
Dress
Harga 145.000
Silk Cotton, back zipper
220 g
S : length 99CM bust 84CM waist 76CM
M : length 100CM bust 88CM waist 80CM
L : length 101CM bust 92CM waist 84CM
Review: Very good, soft: high, thick: medium, elastic: no
Order By :
BBM : 7DC46F5F
Line : v-ny729
Whatsapp : 082178888729

#baju #bajuimport #bajuonlineshop #bajubagus #bajubkk #bajumurah #bestquality #onlineshop #onlineshopindo #onlineshoptangerang #onlineshopterpercaya #berniagadotcom #jualbaju #jualbajuimport #bajureadystock #tokoonlineshop #hargamurah #jualbajumurah #hargamurah #jualbajuonline #blouse #blousemurah #blouseonlineshop #jualblouse #dressmurah #dressimport #flowerdress #dressflower
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Trinity Jesse Boitique
trinity_jesse_boutique 15041 - flower (S,M,L)
Dress
Harga 135.000
Soft hemp, inner silk, back zipper
S Bust 88CM Length 83CM waist 80CM
M Bust 92CM Length 84CM waist 84CM
L Bust 96CM Length 85CM waist 88CM
Review: Very good, soft: high, thick: medium, elastic: no
Order By :
BBM : 7DC46F5F
Line : v-ny729
Whatsapp : 082178888729

#baju #bajuimport #bajuonlineshop #bajubagus #bajubkk #bajumurah #bestquality #onlineshop #onlineshopindo #onlineshoptangerang #onlineshopterpercaya #berniagadotcom #jualbaju #jualbajuimport #bajureadystock #tokoonlineshop #hargamurah #jualbajumurah #hargamurah #jualbajuonline #blouse #blousemurah #blouseonlineshop #jualblouse #dressmurah #dressimport #flowerdress #dressflower
4h

» LOG IN to write comment.

Normal Trinity Jesse Boitique
trinity_jesse_boutique 14622 - blue (M,L,XL)
Dress
Harga 95.000
Chiffon, Lace, inner silk
M Bust 86CM Length 104CM Waist 72CM
L Bust 90CM Length 105CM Waist 76CM
XL Bust 94CM Length 106CM Waist 80CM
Review: good, soft: medium++, thick: medium-, elastic: waist
Order By :
BBM : 7DC46F5F
Line : v-ny729
Whatsapp : 082178888729

#baju #bajuimport #bajuonlineshop #bajubagus #bajubkk #bajumurah #bestquality #onlineshop #onlineshopindo #onlineshoptangerang #onlineshopterpercaya #berniagadotcom #jualbaju #jualbajuimport #bajureadystock #tokoonlineshop #hargamurah #jualbajumurah #hargamurah #jualbajuonline #blouse #blousemurah #blouseonlineshop #jualblouse #dressmurah #dressimport #flowerdress #dressflower
4h

» LOG IN to write comment.

4h tikonic
Normal SWEATSHIRT-SWEATER GAP-BLAZER
tikonic Preloved Vintage Flower Midi Dress
Very Recommended for your lovely vintage style.
Pinggang Tali
No deffect
Free Size
More detail please contact me.

IDR 50.000, fixed price. Shipping from Sidoarjo

Line : chantikaprameswari/085791522353
4h

» LOG IN to write comment.

meynott Menemukan dress nyokap semasa muda sizenya pas untuk diturunkan ke anaknya *nunjuk-nunjuk diri sendiri* #flowerdress #vintageenthusiasts 4h

» LOG IN to write comment.