9,310 Posts

23min psskm
Normal PSSKM UiTM Shah Alam
psskm 74 By @suka2print "@mrzhariff is tutoring mr amin one of uitm staff who bought ZortraxM200 3D printer on how to use, tips and tricks of ZortraxM200.

#3dprinter #3dprinting #3dprintingmalaysia #zortrax #zortraxm200 #myduino #suka2print #PSSKMIntern #uitm #fkm

For any enquiries;
WhatsApp: 0133188596 (Zhariff)
Email: ameerzhariff@myduino.com" via @PhotoRepost_app
23min

» LOG IN to write comment.

luckeprismadia we are biostatistic male edition..#fkm #undip 6h

» LOG IN to write comment.

nasrul_suhaimi Di sini lahirnya sebuah C.I.N.T.A #utem #utemmoments#fkm #pawer#InstaSize 7h

» LOG IN to write comment.

ezty42 Kerja kelompok sama bapak Stevie dkk #FKM #UNDIP #2014 #SalamSehat 8h

» LOG IN to write comment.

putridewigustiyani Kalian tau dr mana sy dapatkan koran ini? Dari tangan anak laki2 berseragam SMP pada senja di FKM. Bukan tentang seberapa ingin ny sy membaca pd saat itu, tp lebih kepada menolong tanpa "cuma2". Anak itu mengajarkan bahwa dia tak hanya meminta tapi dia berusaha menawarkan "koran". Pada kesemangatan berjualan selepas kau menimba ilmu... sebenarnya aku malu ~ #FKM#kamissenja 13h

» LOG IN to write comment.

Normal Michael F.
civickid96 Having this smothered Rib Eye steak to celebrate the end of this business trip! #foodie #food #foodcoma #foodporn #bluelake #ribeye #heartattack #fatkidmafia #fatfvcks #fkm #steak #delicious #nomnom 14h

» LOG IN to write comment.

eqinsalim_shawl Interviewing applicants for psskm day 1 #psskm #fkm #uitm 14h

» LOG IN to write comment.

15h bengon78
Lo-fi Benjamin Gonzalez
  •   bengon78 Almost forgot to thank @ikranku for looking out. Thanks fam.. appreciate the love as always. 15h
  •   bobbyfresh Check us out at bobbyfresh.com for all the freshest tees to match your kicks! 15h
  •   ikranku 15h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

16h utem_btmm
Normal UTEM FPTT BTMM
utem_btmm FPTTians, jangan lupa hari ni guys!
Mcm mcm ada kami jual.. Buku-buku pon ada kami jual, anda mesti laparkan?? Kami pon de jual makanan, kalau anda rasa bau busuk? Kami pon de jual perfumes. Ops tudung terkena air, kami pon de jual tudung. Minggu ni ada kenduri tpi xada baju nak pakai, kami pon ada jual baju.. Apa yang anda nak, in shaa Allah ada di karnival car boot sales. Eh eh, falkuti lain? Nak datang?? Boleh jugak, meh lar beramai2 memeriahkan CBS ini.

#fptt #ftk #fkm #fkekk #fke #fkp #utem #utemians #btmm
16h

» LOG IN to write comment.

Nashville Iqbal Indrawan

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal tok janggut tie dye

» LOG IN to write comment.

wan_din92 Bila jam dah mnunjukkan pkul 7pm.. Dan kelas masih belum selesai.. Bercampur dengan subjek heat transfer.. Sekaligus kelas takde aircond.. Sejak pukul 4... Apa yg trmampu aku buat, tgk fon, tgk jam, edit gambar, update insta.. Hahaha... Seharian tanpa makanan..
#heattransfer #mechapro #fkm #mechanical #engineering #student #lapar
1d

» LOG IN to write comment.